Skocz do zawartości

Zdjęcie

The 4400

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
598 odpowiedzi w tym temacie

#341 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 19.07.2006 - |22:51|

5x0& daje rade jak dla mnie byl tylko dobry, jakos porywajacy nie byl ale milo sie ogladalo jak zawsze The 4400 :D

No a koncowka mnie zaskoczyla z tym ze Alana sobie pojechala :D ciekawe co teraz z Tomem bedzie , bo sam zostal jak palec :D

Co do Izy raczej na 99% to zła postać i będzie siać zniczenie, chyba że

Spoiler

ps. co do trailerow na koncu jestem za!!!
ps. strona The 4400 glowna najbardziej mi sie podobala :D

Użytkownik matlas edytował ten post 19.07.2006 - |22:55|

• 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#342 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 23.07.2006 - |02:48|

Iza coraz bardziej mnie wkurza :/
uratowala shawna, zgoda ale grozi mu ze cos sie stanie nikki jak zacznie sie z nia spotykac, o malo co nie zabila ojca, zabila matta :/
mam nadzieje ze wkoncu ktos z nia cos zrobi :/
mam nadizeje ze bedzie to shawn :P
poza tym wkurzylem sie na poczatku, ze alana zdradzila toma, ale pod koniec cieszylem sie ze tak wyszlo :)
ryland wkoncu dostal to co mu sie nalezalo :)
jednak mam pytanie - co sie stalo z ta 4400, ktora wtedy zaatakowala NTAC, ze facetom odbilo?
przeciez byla ona w Nova, ale jakos nie widzialem zeby ja zabili czy zlapali :(
  • 0

#343 KaruzeL

KaruzeL

Szeregowy

• Email
  • 49 postów

Napisano 23.07.2006 - |12:25|

jednak mam pytanie - co sie stalo z ta 4400, ktora wtedy zaatakowala NTAC, ze facetom odbilo?
przeciez byla ona w Nova, ale jakos nie widzialem zeby ja zabili czy zlapali :(

To była ta skoośnooka (przyszła odebrać kase od Shawna, ale on wydał ich i NTAC ją zlapał), zabil ją ten co umiał się zmieniać w różne osoby, żeby za duzo nie powiedziała. Dokładnie to w sali w której ją przesłuchiwali wszedl ten 4400 pod postacią toma i strzelił jej w leb.

Użytkownik KaruzeL edytował ten post 23.07.2006 - |12:28|

• 0

#344 Przemek

Przemek

Starszy szeregowy

• Email
  • 126 postów

Napisano 24.07.2006 - |14:04|

Kolejny odcinek.Temat przewodni niezbyt ciekawy ale relacje Shawna z Iza bardzo ciekawe.Koncowa scena moim zdaniem zapowiada bardzo ciekawe sytuacje.Ostatnie zdanie ktore wypowiada Iza mocno strzasnela Shawnem i ja mu sie nie dziwie :)
Odcinek oceniam na 8+.
Bedzie sie dzialo,oj bedzie :)
  • 0
1.Battlestar Galactica,Supernatural
2.Jericho,Heroes
3.4400
4.Prison Break,Lost
5.Dexter,SG1,SGA

#345 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 24.07.2006 - |20:29|

Z Izą bez zmian...

żal mi Richarda, Shawna zresztą też, ale wsumie sam się pchał na początku, to teraz ma..

Tom i Diana jak to zwykle, agenci i sprawa rozwiązana, choć z Marco się nie spodziewałem, niby Maia tam w swoim pamiętniku w pierwszym odcinku pisała, że Diana z kims będzie i to nie będzie Marco, ale nie sądziałem, że z Marco są już tak daleko :) (heh ale namieszałem w tym zdaniu:))

NG chyba upadła :/ Do powrotu Colliera jeszcze 2 odcinki...
Wsumie takie spokojny odcinek, zapchaj dziura...

PS Ktoś musi dac w końcu Izie w duoę pasem, bo inaczej, to "ratując" świat, go uśmierci, tak jak to było w "I, Robot" i kilku innych produkcjach, gdzie to mówiono, iż człowiek to Virus i jedyny sposób by go uratować, to go inicestwić...

A tak na marginesie, postać Izy jest doskonale stworzona...

#346 eXPrezes

eXPrezes

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 128 postów

Napisano 24.07.2006 - |23:55|

Jak na razie 3 sezon jest znakomity. Moim zdaniem sporo lepszy od 2. Do tego nie zrobil sie z tego taki serialowy odpowiednik X-Men.

3x08 to tak naprawde chyba pierwszy slabszy odcinek tego sezonu. Chociaz szczerze mowiac koncowka tego odcinka i rozmowy o Isabelle w duzym stopniu wynagrodzily nam ten przydlugawy watek narkotykowy. Jakby tego bylo malo, to wyglada na to, ze ten odcinek to zaledwie taka mala retardacja przed nastepnym :) (ja z kolei lubie ta polityke trailerowa :D zaraz mi sie weselej zrobilo po trailerze :P)
  • 0
"No power in the 'verse can stop me" - River Tam (Firefly)

#347 occultus

occultus

Szeregowy

• Użytkownik
  • 52 postów
  • MiastoLONDek Zdrój

Napisano 25.07.2006 - |03:31|

Jak na razie 3 sezon jest znakomity. Moim zdaniem sporo lepszy od 2. (...)

Ja się akurat nie zgodze!
'I' sezon był bomba ale jak wiemy naświetlił tylko fabułe i tyle. Natomiast 'II' był, jak dla mnie, o niebo lepszy od tego co prezentuje aktualnie 'III' sezon. Może faktycznie nie zrobili się z tego X-Meni ale z każdym odcinkiem oglada mi się ten serial coraz gorzej. Ostatni odcinek to aż mi sie żygać chciało jak go ogladałem. kompletna strata czasu dla mnie...

3x08 to tak naprawde chyba pierwszy slabszy odcinek tego sezonu.

i widze, ze się zgadzamy :hyhy:

Użytkownik occultus edytował ten post 25.07.2006 - |03:31|

• 0

#348 mmisiek

mmisiek

B5 SuperFan

• Email
  • 1 219 postów
  • MiastoKnurów ---> Śląsk

Napisano 25.07.2006 - |15:20|

Serial ze serii na serie nie stacza się - to wystacza :)
  • 0
Chcesz wiedziec o jakich serialach można ze mną porozmawiac ?? Kliknij TUTAJ

Dołączona grafika

#349 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 25.07.2006 - |15:20|

A tam, sympatyczny odcinek był :] Fakt, że wystarczy obejrzeć kilka minut kluczowych dla fabuły, ale proszki i godzenie się z przeszłością nie było najgorszym wątkiem :) Ciekawe kiedy Sahwn zgada się z Tomem, że ten ma środek umożliwiający zabicie Izy... pewnie gdzieś pod koniec sezonu :]
  • 0

->1019<-

#350 KaruzeL

KaruzeL

Szeregowy

• Email
  • 49 postów

Napisano 29.07.2006 - |09:03|

Ale nuda, w tym odcinku nic się nie stało co nie bylo oczywiste, mówie o głównym wątku nie o jakiś cisteczkach, które nic nie wnoszą a robią z serialu Losta z jego dziwnymi halunami.
  • 0

#351 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 31.07.2006 - |16:16|

03x09 The Ballad of Kevin and Tess

Dobry odcinek w którym w końcu wyjaśniło się co sie stanie po przyjmowaniu inhibitora, tzn. jak to wszystko się kończy. Widać, że najpierw trzeba pocierpieć, żeby potem otrzymać nagrodę, ciekawe czy poza leczeniem swoich ran (i w sumie zmartwychwstawaniem, niezły bajer) dr Kevin B. dostał coś jeszcze. Jednak ostatecznie został "tatusiem" :] Dodatkowo wiemy już co robi Iza u Raylanda, ciekawe tylko po co? Jaki ma plan? Może myśli sobie, że po wybiciu 4400, sama ich odtworzy? Pozatym nauka Richarda zmierza w oczywistym kierunku, to muaiała być dla niego trudna decyzja. Ale raczej nic to nie da, bo jak widzieliśmy na Izę mało co działa... pewnie tylko ta strzykawka Toma.

Ogólnie mogło być lepiej, ale za wyjaśnienie kilku spraw ocenę można podwyższyć :)
  • 0

->1019<-

#352 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 04.08.2006 - |20:22|

Wkońcu mogę się wypowiedzieć, bo obejrzałem wszystkie aktualne odcinki i uważam, że serial jest świetny choć zdarzają się zapychacze (a raczej "wyjaśniacze" )

PS. No i w końcu Richard rzuca nożami (telekinezy nigdy nie może zabraknąć w takich produkcjach Sci-Fi :D)
PS2. No i dzięki za świetne napisy :D
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#353 KaruzeL

KaruzeL

Szeregowy

• Email
  • 49 postów

Napisano 05.08.2006 - |20:18|

Pare "spoilerów" znajduje sie na stronie oficjalnej 4400 w dzienniki Maii dokładnie tutaj:
http://www.usanetwor...diary/index.php

najciekawszy to chyba "I see many 4400's" ciekawe czy zaczną podawać inhibitator komuś jeszcze, no bo po coś go składują wkońcu.
  • 0

#354 maniac

maniac

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 07.08.2006 - |16:10|

Jordan Collier :)
  • 0

#355 Przemek

Przemek

Starszy szeregowy

• Email
  • 126 postów

Napisano 10.08.2006 - |23:27|

Odcinek rewelacyjny.Daje 10 bez dwoch zdan :clap:
Wizje Shawna wiele wyjasniaja co prawda nie musza sie sprawdzic ale daja nam pewne wskazowki jak to wszystko moze sie potoczyc.Tak czy siak nie bedzie kolorowo i to wlasnie moim zdaniem jest rewelecyjne wyjscie :) Wiemy juz po co gromadzili inhibilator.Wiadomym jest ze bedzie walka 4400 kontra zolnierze nafaszerowani specyfikiem ktory daje im zdolnosc 4400.Akcja nabiera rozpedu,oj bedzie sie dzialo.
Czyzby Pan Jordan Collier mial problemy z pamiecia :) ?
  • 0
2.Jericho,Heroes
3.4400
4.Prison Break,Lost
5.Dexter,SG1,SGA

#356 nokitel

nokitel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 11.08.2006 - |14:22|

Odcinek 10 niezly. Choć ja czekam na 11. Powrót Jordana Coilera może tylko podnieść poziom serialu. Zresztą zwiastun temu dowodzi. Ciekawe czy powróci Kyle . Bo w zwiastunie mamy scene jak Coiler rozmawia z nim w więzeniu.
  • 0

#357 KaruzeL

KaruzeL

Szeregowy

• Email
  • 49 postów

Napisano 11.08.2006 - |14:35|

Napewno skrócą wyrok Kylowi wkońcu nie zabił :)
  • 0

#358 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 12.08.2006 - |17:19|

Czyzby Pan Jordan Collier mial problemy z pamiecia ?

Tez tak myslalem, ale w flashach z kolejnego odcinka mowi do Isabelle: "Why do you lied me?" ("Dlaczego mnie oklamalas?") wiec cos pamieta :D

Napewno skrócą wyrok Kylowi wkońcu nie zabił smile.gif

uniewinnią go...według mnie...chociaż..strzelał i zabił,ale nie wiem jak prawo zareaguje na zmartwychwstanie :D

Użytkownik garus edytował ten post 12.08.2006 - |17:22|

• 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#359 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 12.08.2006 - |18:12|

Z zabójstwa, tak. Ale zamachu nie. Może uratuje go to że, Kyle był po wpływem „kogoś”. Więc pozostaje nam tylko oglądanie :aniolek:
  • 0

#360 Przemek

Przemek

Starszy szeregowy

• Email
  • 126 postów

Napisano 12.08.2006 - |22:01|

Musze o czyms jeszcze wspomniec :)
Nie wiem jak Wy,ale ja ogladajac 4400 czuje taka lekka otoczne ciezkiego mroku...taki skrawek uczuc ktore towarzysza mi przy ogladaniu BSG :) Licze ze zrobi sie ciezko i bedzie traficznie chociaz wiem ze to plonne nadzieje :(
  • 0
2.Jericho,Heroes
3.4400
4.Prison Break,Lost
5.Dexter,SG1,SGA

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych