Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chuck

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
622 odpowiedzi w tym temacie

#341 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 07.04.2009 - |18:11|

Oglądalność odcinka Chuck Vs The Dream Job obejrzało 6,030 mln widownia stała lecz przez taniec z gwiazdami Chuck traci trochę na tym szkoda.
  • 0

#342 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 07.04.2009 - |20:26|

Nie tylko, wczoraj House wygrał z DWTS. Za tydzień wraca mocny blok z CBS z sitcomami. A teraz info, które może być pomocne dla Chucka, a niezbyt miłe dla fanów serialu Kings.

NBC cancels 'Kings'

NBC is pulling freshman drama Kings from Sunday nights, yanking the struggling allegorical series after four episodes.

Kings will be replaced with another hour of Dateline, which will now run for two hours starting at 7 p.m.

Sunday's Kings episode was seen by 3.6 million viewers and received a 1.1 rating among adults 18-49. Yet Dateline had a 1.5 rating in its half hour leading into Kings. NBC suspects an expanded Dateline will provide a better lead-in for 9 p.m.'s Celebrity Apprentice, which has seen some audience erosion in recent weeks that might be attributed to Kings.

The remaining eight episodes of Kings will air on Saturday nights at 8 p.m. starting April 18.

The loss is a real shame because, as nearly every TV critic pointed out, NBC took a chance here on an imaginative idea with a strong cast. Kings, which retold the story of King David in modern times, wasn't another police procedural, it wasn't a cynical programming move. Some may carp on NBC for airing Kings on Sundays at 8 p.m. -- it's a weak slot for the network -- but if the show was really working you would not have seen its ratings sharply decline from its debut.
  • 0

#343 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 07.04.2009 - |20:31|

Nie tylko, wczoraj House wygrał z DWTS. Za tydzień wraca mocny blok z CBS z sitcomami. A teraz info, które może być pomocne dla Chucka, a niezbyt miłe dla fanów serialu Kings.

NBC cancels 'Kings'

NBC is pulling freshman drama Kings from Sunday nights, yanking the struggling allegorical series after four episodes.

Kings will be replaced with another hour of Dateline, which will now run for two hours starting at 7 p.m.

Sunday's Kings episode was seen by 3.6 million viewers and received a 1.1 rating among adults 18-49. Yet Dateline had a 1.5 rating in its half hour leading into Kings. NBC suspects an expanded Dateline will provide a better lead-in for 9 p.m.'s Celebrity Apprentice, which has seen some audience erosion in recent weeks that might be attributed to Kings.

The remaining eight episodes of Kings will air on Saturday nights at 8 p.m. starting April 18.

The loss is a real shame because, as nearly every TV critic pointed out, NBC took a chance here on an imaginative idea with a strong cast. Kings, which retold the story of King David in modern times, wasn't another police procedural, it wasn't a cynical programming move. Some may carp on NBC for airing Kings on Sundays at 8 p.m. -- it's a weak slot for the network -- but if the show was really working you would not have seen its ratings sharply decline from its debut.

Stacja NBC robi miejsce dla jakiegoś Show, które ma mieć emisje 5 dni w tygodniu... więc Knight Rider Cancel, Kings Cancel, My Earl Is Name przeniesiony prawdopodobnie do Foxa, ponadto zagrożonym serialem jest także Life. Największe szanse na utrzymanie ma Chuck, ale jak będzie przekonamy się o tym w maju.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 07.04.2009 - |20:44|

• 0

#344 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 07.04.2009 - |20:35|

Ta, wiem Jay Leno :(,a Life prawdopodobnie definitywny cancel. Stawiam na Medium i Chuck renew, Chuck miał bardzo podobne ratingi co Heroes wczoraj.
  • 0

#345 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 09.04.2009 - |14:05|

Na stronie E- Online, czyli znanej chyba większośći reporterki Kristin ruszyła kampania na rzecz kilku seriali zagrożonych w tym właśnie Chucka... więc powiem krótko i do rzeczy, jeśli komuś zależy na tym serialu, to można oddać głoś właśnie na CHUCKA ! PANOWIE I PANIE DO DZIEŁA ! Link poniżej: szukajcie troszke w dół:-)

http://www.eonline.c...r_fave_see.html

EDIT:

Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale coś kurna głosu nie mogę oddać;/

EDIT 2:

Coś się im chyba zepsuło;/

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 09.04.2009 - |18:15|

• 0

#346 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 09.04.2009 - |14:16|

EDIT:

Dałeś choćby kopniętego linka i pamiętaj też o ograniczeniach IP. :)

To jest działający link ---> http://uk.eonline.co...r_fave_see.html

Użytkownik biku1 edytował ten post 09.04.2009 - |14:22|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#347 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 09.04.2009 - |18:21|

EDIT:

Dałeś choćby kopniętego linka i pamiętaj też o ograniczeniach IP. :)

To jest działający link ---> http://uk.eonline.co...r_fave_see.html

Dzięki, że mnie poprawiłeś biku1 :-) ciekawe, który z seriali wygra.... stawiam, że rozegra się pomiędzy Chuckiem, TTSCC, Lie To Me i The Unit.

a tak btw głosowałeś biku1 ? a jeśli tak to na co jeśli można wiedzieć ?:>

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 09.04.2009 - |18:22|

• 0

#348 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 10.04.2009 - |10:57|

@johnass

na pewno nie jest to ojciec Chucka, i na pewno byl to prawdziwy Orion ten ktorego zlapali, przez caly odcinek uzywal tej klawiaturki na rece do komunikacji z chuckiem i nie tylko, wiec raczej nie moze byc inaczej

Na pewno? :P

#349 kyrcer

kyrcer

Kapral

• Użytkownik
  • 166 postów

Napisano 10.04.2009 - |11:47|

Na pewno? :P

Heh no tu tez lekkie zaskoczenie, co do odcinka to rozbawiło mnie ubranie chucka :P
  • 0

#350 Dontlk

Dontlk

Szeregowy

• Użytkownik
  • 69 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 10.04.2009 - |13:45|

Chuck -> CW ?

No NBC has not (yet) cancelled Chuck but it is still not sure whether the series get renewed…

With that said, fans of Chuck will not be happy. But a CW insider can tell www.series.nu exclusive that Dawn Ostroff, President of Entertainment of The CW likes Chuck. And if NBC cancels the series, there is a chance that The CW take over Chuck.

http://spoilertv.blogspot.com
  • 0

#351 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 10.04.2009 - |14:45|

Nowe Promo Chuck Vs The First Kill

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 10.04.2009 - |14:45|

• 0

#352 zis279

zis279

Kapral

• Użytkownik
  • 213 postów

Napisano 10.04.2009 - |21:12|

Mnie się wydaje że NBC nie dla Cancela Chukowi gdyż ma mniej więcej takie same wyniki jak heroes a jest tańszym serialem a po drugie nbc za dużo seriali w tym roku straciło ...no ale cóż zobaczymy co będzie
  • 0

Zapraszam (jesli chcesz) na mojego bloga o serialach - http://scianadziwnyc...i.blogspot.com/

#353 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 10.04.2009 - |21:43|

Mnie się wydaje że NBC nie dla Cancela Chukowi gdyż ma mniej więcej takie same wyniki jak heroes a jest tańszym serialem a po drugie nbc za dużo seriali w tym roku straciło ...no ale cóż zobaczymy co będzie

Tańszy bo WB dużo pieniążków daje.
  • 0

#354 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 11.04.2009 - |09:57|

Ciężko powiedzieć czy przejśćie Chucka do TV CW było by dobrym rozwiązaniem, ta stacja pod względem oglądalności ma najgorszy bilans, a najlepszy serial nie wiem czy przekroczył 5 mln oglądających. Poza tym jeśli mają być cięcia w Chucku po przejściu do tej stacji, to obawiam się że wiele na tym straci, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie, żeby NBC zrezygnowało z tego serialu, jeśli Kings dostaję szanse przeniesienia na sobote w najgorszy z możliwych dni z oglądalnością 3,5 mln, to dlaczego mieliby zrezygnować z Chucka ? tak jak ktoś na pisał na amerykańskich forach Chuck będzie konytnuowany dopóty dopóki się nie potknie, a jak narazie na to się nie zanosi.
  • 0

#355 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 11.04.2009 - |10:22|

Ciężko powiedzieć czy przejśćie Chucka do TV CW było by dobrym rozwiązaniem, ta stacja pod względem oglądalności ma najgorszy bilans, a najlepszy serial nie wiem czy przekroczył 5 mln oglądających. Poza tym jeśli mają być cięcia w Chucku po przejściu do tej stacji, to obawiam się że wiele na tym straci, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie, żeby NBC zrezygnowało z tego serialu, jeśli Kings dostaję szanse przeniesienia na sobote w najgorszy z możliwych dni z oglądalnością 3,5 mln, to dlaczego mieliby zrezygnować z Chucka ? tak jak ktoś na pisał na amerykańskich forach Chuck będzie konytnuowany dopóty dopóki się nie potknie, a jak narazie na to się nie zanosi.

Nie ma co porównywać oglądalności w ogólnokrajowej stacji do stacji, która ma mocno ograniczony dostęp w USA ;).
  • 0

#356 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 11.04.2009 - |10:23|

Nie tańszy, bo WB daje kasę, ale generalnie tańszy, był w styczniu taki artykuł w którym podawali szacowany koszt jednego odcinka i tam było że jeden odcinek kosztuje 1,5-2 mln dolarów, dla porównania heroes był w okolicach 4 mln. Więc połowę z tego + jako że NBC nie jest właścicielem Chuck'a to płaci tzw opłatę za wyświetlanie w telewizji + online, która może wynosić np około 50% kosztów. Generalnie, jak słyszałem to koszt Chuck'a jest bliższy takich seriali jak Smallwill, czy Supernatural, a nie Heroes czy House.
  • 0

#357 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 11.04.2009 - |12:55|

Nie ma co porównywać oglądalności w ogólnokrajowej stacji do stacji, która ma mocno ograniczony dostęp w USA ;).

Ja powiem krótko jeśli ma to wyglądać w taki sposób, że będą cięcia, a co za tym idzie prawdopodobnie nowe kontrakty aktorów, którzy mogą się nie zgodzić na obniżke zarobków, do tego nie będzie już tak pięknie jeśli chodzi o gościnne występy innych aktorów, niska oglądalność skoro CW ma mocno ograniczony dostęp w US... nie podoba mi się to trochę.

Taka ciekawostka... na pewnej stronce którą zaraz podam można posłuchać sobie 14 kawałków najczęściej używanych w serialu :-)

http://www.givememyr...uck-soundtrack/

Może ktoś akurat szuka to czego szuka:-)

Przepraszam za post pod postem, ale musiałem podbić temat.
  • 0

#358 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 11.04.2009 - |13:57|

A czemuż to tak? Jakby Chuck miał 3.0 mln na CW to jest dobrze i ciągniemy ten wózek. Co do gościnnych występów to jakoś nie widzę z tym problemów, w Supernatural grają bardzo ciekawi goście ;).
  • 0

#359 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 11.04.2009 - |14:06|

A czemuż to tak? Jakby Chuck miał 3.0 mln na CW to jest dobrze i ciągniemy ten wózek. Co do gościnnych występów to jakoś nie widzę z tym problemów, w Supernatural grają bardzo ciekawi goście ;).

3 mln to w/g mnie przeciętnie, coś ostatnio słyszałem, że któryś z seriali przekroczyl albo był bliski 5 mln widowni, ale nie jestem tego pewny do końca.

Robert Wisdom to słaby aktor. Jeśli chodzi o aktora grającego Castiela, to zgadzam się [beeep]ista postać :-) i jeszcze ten który grał Alastaira w 16 epizodzie czwartej serii.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 11.04.2009 - |14:07|

• 0

#360 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 11.04.2009 - |18:40|

3 mln to w/g mnie przeciętnie, coś ostatnio słyszałem, że któryś z seriali przekroczyl albo był bliski 5 mln widowni, ale nie jestem tego pewny do końca.

Tylko że 3 mln na CW to praktycznie gwarancja przedłużenia na kolejny sezon:P

Jak dla mnie Chuck musi zostać przedłużony bo IMHO jest to jeden z najlepszych jeżeli nie najlepszy serial z obecnie emitowanych i chyba jedyny który mógł by wywołać akcję w stylu jericho.

Poza tym w tym sezonie skasowano lub skończyło się zbyt wiele seriali które oglądałem:P
  • 0
To miejsce na twoją reklamę.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych