Skocz do zawartości

Zdjęcie

How I Met Your Mother

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
359 odpowiedzi w tym temacie

#321 elpaco

elpaco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 14.03.2010 - |01:11|

1 marca w Comedy Central PL, o godzinie 21 startuje 5 sezon HIMYM.

Przepraszam ale tą stacje to tylko rozstrzelać, brak słów.

bo reklamują HIMYM 5 sezon jako ostatni w którym Ted pozna swoją wybrankę? :P
  • 0

#322 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 20.04.2010 - |08:27|

Dzisiaj na szczęście nieco lepiej niż ostatnio, ale muszę w końcu przytaknąć opiniom zamieszczanym coraz częściej w sieci nie tylko polskiej. Barney Stinson coraz bardziej ssie. Ostatnio jest zbyt ordynarny. Przyzwyczaiłem się do Barneya mówiącego o seksie drogą okrężną, oczywiście tutaj przeciwnicy robienia z seksu taboo pewnie mieliby sporo do wykrzyczenia, ale tak po prostu było śmieszniej, a teraz robi się żenująco. Jak ja potem swoim dzieciom pokażę jeden z moich ulubionych seriali?
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#323 Sham-Tu

Sham-Tu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 04.05.2010 - |23:43|

Ktoś jeszcze ogląda HIMYM? Bo ja jestem coraz bliżej odpuszczenia sobie na dobre...
Naprawdę, jest bardzo słabo. I to nie tylko moim zdaniem, wiele osób które dawniej było fanami porzuciło go zupełnie.
A szkoda, bo pierwsze 3 sezony trzymały poziom.
  • 0

#324 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 05.05.2010 - |09:01|

Pierwsze trzy sezony to wiadomo, że rewelacja. Teraz jest różnie z odcinkami.
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#325 Rand

Rand

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 264 postów

Napisano 05.05.2010 - |09:50|

JA oglądam i mi się dalej podoba. Z tego co pamiętam kiedyś więcej się śmiałem, ale teraz też nie jest źle, lubie się zrelaksować przy tym serialu i jakoś przez głowę nawet mi nie przeszło żeby go odstawić...
  • 0
1. BSG/Shield/Dexter/Spartacus/Skins/Caprica/SG:Universe
2. 24h/Black Donnellys/Rescue Me/SoA/True Blood/Supernatural/Veronica Mars/Entourage/HIMYM/Chuck/White Collar/House
3. Lost/Rome/Moonlight/Californication/Breaking Bad/Tudors/Castle
4. Weeds/The 4400/Damages/V/SG/SG:A/Desperate Houswives/Greys anatomy

#326 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 05.05.2010 - |10:33|

Serial dopadło to, co najbardziej mnie drażni w serialach, czyli olanie przez własnych twórców.
Bays i Thomas teraz pracują nad jakimś nowym serialem Living on a Prayer z serialowym Bradem w jeden z głównych ról. Jeszcze jedna rzecz mnie denerwuje, słabe edytowanie. W niektórych odcinkach jest to zrobione, jak w starych, a w niektórych jest laugh-track i nagle 5 sekund przerwy, aż kamera przejedzie. Nawet twórcy nie napisali finałowego odcinka tego sezonu. Dziwne, że ogólnie sezon miał dość wysoką oglądalność, ale teraz zleciało do 7 milionów. Jak w kolejnym zleci do 5, to może i tej matki nie poznamy :D.
  • 0

#327 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 28.05.2010 - |15:27|

Mam nadzieję, że dziecko Marshalla i Lily wniesie trochę świeżości do serialu. Sam finał trochę lepszy, niż poprzednie odcinki, ale i tak coraz rzadziej się uśmiecham na HYMIM.
  • 0

#328 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 14.06.2010 - |00:24|

s5 najsłabszym sezonem, dalsze przeciąganie pojawienia się przyszłej małżonki może skutecznie ukatrupić ten sitcom.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#329 elpaco

elpaco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 19.06.2010 - |23:26|

Dołączona grafika

Barney zaliczył Polkę :)

jakie szanse, że to Krupa? ;P

inne propozycje ? :)
  • 0

#330 Papillon

Papillon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 20.06.2010 - |23:28|

Finał tego sezony strasznie słaby czekam na więcej . Chciałbym żeby Robin i Barney byłi znowu razem ale to marzenia ściętej głowy :P
Myślę że sezon 6 będzie ostatnim bo nie ma co przedłużać lepiej zostawić w najlepszym momencie i odejść z klasą ;) I tak ten serial bedzię lege czekaj na to darny xD
  • 0

#331 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 21.06.2010 - |20:15|

Chyba masz na myśli 8.
  • 0

#332 Papillon

Papillon

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 23.06.2010 - |00:07|

Nie stanowczo mam na myśli 6 :P
  • 0

#333 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 23.06.2010 - |10:21|

No to tylko twoje marzenia, bo planują 8 sezonów.
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

#334 Lcsh

Lcsh

Szeregowy

• Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 13.08.2010 - |14:28|

Na poczatku wydawalo mi sie ze to jestdosc ubogi sitcom i igonorowalem bgo z calegoserca przez cale 5 sezonow. Jednak przyrocznej namowie siostry zeby zdecydowaniesieza to zabrac, sprawdzilemserial i sie okazal naprawde swietny. Pierwsze 4 sezony maja niezliczona ilosc swietnych gagow, wszytkie psotacie sa bardzo swieze i duzo wnosza do serialu. Nawet niejest takie odczuwalne toze serial wciaz ledwo co dziabal tematsamej matki. Oczywscie trudno nie wspomniec Barneya, ktory niejednekrotnie pozeral caly odcinek bez pytania. Wraz z 5 sezonem, choc poczatek byl calkiem obiecujacy, to imdalej tym gorzej. Barney sie wydawal troche wypalony, Marshmellow robi sie jakby zbyt upierdliwy, i niezbyt smieszny, Lily z Robin przecietnie, no i fajnie by bylo w koncu gdyby ruszyli
Spoiler
24 odcinki to za duzo, conajmniej o pare mniej wydaje mi sie ze by podwzyszylo poziom, bo czasem neiktore odcinki az da sie odczuc ze sa zrobione na sile i jakos bez szczegolnego pomyslu. Pierwsza polowa sezonu jest spoko, ale potem jest slabiutko. Niemniej jednak choc dla pierwszych 4 sezonow naprawde warto. No i jak dla mnei decyzja o 8 sezonach to niezbyt dobra wiadomosc, ale zobaczy sie jak bedzie wygladal 6 sezon byl mozna bylo cos wiecej powiedziec.
  • 0
Mistrz: The Sopranos, Tell me you love me, The Wire, Oz
Bardzo dobre: Carnivale, Deadwood, Six Feet Under
Przyzwoite:Apparitions, Jericho, My Name is Earl, Odwroceni,
Ok, ale: Day Break, Happy Town, Heroes, Numb3rs, The Pacific, Prison Break, Twin Peaks

#335 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 21.09.2010 - |19:41|

Może premierowy odcinek 6-ego sezonu nie jest super śmieszny, ale nastawia pozytywnie na przyszłość.
Przypominał te odcinki z poprzednich sezonów. Sami twórcy przyznali, że spróbowali czegoś nowego w poprzednim sezonie i nie wyszło im to oraz obiecali nowe odcinki bardziej w stylu tych z poprzednich sezonów. Powiedzmy, że na razie im wierzę.
  • 0

#336 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 21.09.2010 - |21:57|

A ja się uśmiałem nieziemsko. Sporo fajnych powiązań z dotchczasowymi motywami i wątkami (parasolka itp.). To będzie dobry sezon dla HIMYM.
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#337 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 23.09.2010 - |22:01|

Moim zdaniem bardzo dobry start nowego sezonu.

Niestety im dalej w las (czyli sezon) tym słabiej. Bezpłciowe są te nowe odcinki, nawet Jennifer Morrison nie pomaga. :P

Użytkownik Dżakas edytował ten post 05.11.2010 - |23:18|

• 0

#338 LunatiK

LunatiK

Sierżant

• Użytkownik
  • 764 postów

Napisano 17.12.2010 - |10:46|

#612. Chyba najlepszy w tym sezonie. Spodziewanie się dziecka i świetne nawiązanie do nazywania kiepskich stanowisk poważnie brzmiącymi nazwami.
Spoiler

O dziwo Ted będący chyba najkrócej na antenie był najważniejszą postacią odcinka.
  • 0
Kapitan Bomba - Idealny SF :P

Dołączona grafika

#339 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 270 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 04.01.2011 - |07:30|

Taksówkarz to Kaczyński ;p

http://www.imdb.com/name/nm0542000/

http://www.tvn24.pl/...,wiadomosc.html
Log65: Happy camper

#340 elpaco

elpaco

Szeregowy

• Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 05.01.2011 - |21:00|

6x13

dla nie spostrzegawczych jak ja :)

przez cały odcinek pojawią się numerki od 50 do 1 , które są odliczaniem do wydarzenia na końcu odcinka!
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych