Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ulubiona broń

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
324 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Czym chcemy walczyć podczas misji :> (213 użytkowników oddało głos)

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#321 Mr()()z

Mr()()z

Kapral

• Użytkownik
  • 213 postów
  • MiastoRawicz

Napisano 06.07.2010 - |08:38|

P90 , Mp5 + granat + nóż :D
Z tym można iść na polowanie :D
  • 0
Niema to jak zainteresować się astrofizyką, fizyką teoretyczną, programowaniem i mechaniką kwantową ... przez McKaya
Chyba za dużo czasu spędziłem przy SG:A ...

#322 spiderman

spiderman

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 16.07.2010 - |20:09|

ja lubię atomówki bo robi duże zniszczenia i fajny grzybek :)
  • 0

#323 spiderman

spiderman

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 18.11.2010 - |14:10|

Ja wolę P-90 bo jest lepsza od uzika
  • 0

#324 Ananke

Ananke

Szeregowy

• Użytkownik
  • 24 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 07.12.2010 - |17:31|

Zestaw, który ja bym wybrała to:
- Zat - marzy mi się taka broń,
- dwa noże - niezastąpione w zwarciu, lub do rzutu,
- ribbon device na łapkę - zawsze warto mieć na okazję posiadania węża w mózgu. :>
- M24 Sniper Rifle - snajperka to coś co kochamy.

Ew, zamiast snajperki mogłabym wziąć Berettę, tudzież inny pistolet. Choć i tak jak dla mnie niezastąpione są wszelkie karabiny, ale nie samopowtarzalne. Nie kręci mnie strzelanie seriami, tylko spokojne położenie się, wycelowanie i... trup. :>
  • 0

Dołączona grafika
Może lubię na Ciebie patrzeć
i wyobrażać sobie jak smakujesz?

Nakarm psa z Szerlokiem - KLEMENS

#325 Archan79

Archan79

Szeregowy

• Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 14.02.2011 - |22:55|

M1A2 Abrams... Przypuszczam ze nawet Dron Abubisa by zwatpil jaby przyjal na klate kuleczke z armaty 120mm gladkolufowej. A ze przez wrota nie przejdzie? no coz. Carter albo Mckay cos wymysli ;)
A tak serio.
-P90 to fajna bron do walk miejskich, do walk w terenie wole miec bron szturmowa.
-Bron boczna zalezy od misji. Desert eagle to obciach. Wielki kaliber i jeszcze wieksza moc obalajaca, ale faktycznie to malo uzyteczna. Albo ktoras z cudownych 9 albo jesli bym mial P90 to FN FiveSeven. Ta sama amunicja. Jesli by mi sie zbiesil magazynek lub sama P90 to nie narzekalbym na brak amunicji.

Ogolnie bron w SG-1 i Atlantis to zenada. Maly wybor. Jesli chodzi o misje zwiadowcze to jeszcze do przyjecia, ale szturmowcy to porazka. Przy standartowej taktyce ataku Jaffa czy zolniezy ORI potrzebna jest mozliwosc zasypania ich pociskami. Czyli jakis slodziutki gatling zainstalowany na pojezdzie ktory przejdzie przez wrota (daleko nie szukajac, zdaje sie ze Suzuki Jimmy wjezdza przez wrota jak chce :D )
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych