Skocz do zawartości

Zdjęcie

NIE BÓJ SIE ZAPYTAĆ

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
786 odpowiedzi w tym temacie

#321 EKOlocke

EKOlocke

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 04.05.2006 - |18:50|

mam pytanie co do udostępniania epizodów Losta na stronce ABC. Gdy wchodze tam gdzie podobno mozna ogladac nowe odcinki to po prostu nie wiem jak to wlaczyc :/ moze trzeba sie tam jakos zalogowac?? nie znam perfekcyjnie angielskiego dlatego pytam sie kogos kto juz tam był i to "obczaił"
http://dynamic.abc.g...reaming/landing
  • 0

#322 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 04.05.2006 - |18:58|

mam pytanie co do udostępniania epizodów Losta na stronce ABC. Gdy wchodze tam gdzie podobno mozna ogladac nowe odcinki to po prostu nie wiem jak to wlaczyc :/ moze trzeba sie tam jakos zalogowac?? nie znam perfekcyjnie angielskiego dlatego pytam sie kogos kto juz tam był i to "obczaił"
http://dynamic.abc.g...reaming/landing

bY zrozumiec to:

Only viewers within the United States can watch these full-lenght episodes.

nie jest potrzebna perfekcyjna znajomośc angielskiego.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 04.05.2006 - |19:58|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#323 Old Death

Old Death

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 04.05.2006 - |19:51|

Wie ktoś kiedy premiera Lost na CTV ?
  • 0

#324 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 04.05.2006 - |19:54|

godzine wcześniej niż na ABC - jeśli chodzi Ci o zwiastun to nie emitowało :/
  • 0

Dołączona grafika

#325 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 11.05.2006 - |17:57|

mam taka sprawe nie wiedizlem gdzie to dac jak sie edytuje posty bo nie wiem a to ulatwia zycie jestem nowy i nie wsystko obczailem z gory dzieki
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#326 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 11.05.2006 - |18:33|

Na dole Twojego posta po prawej "edytuj" i masz do wyboru pełną lub szybką edycję. Po zakończeniu szybkiej wciskasz "zakończ edycję" a po zakończeniu pełnej musisz wysłać całego posta na nowo.
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#327 Lord_Vader

Lord_Vader

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 11.05.2006 - |22:43|

bY zrozumiec to:

Only viewers within the United States can watch these full-lenght episodes.

nie jest potrzebna perfekcyjna znajomośc angielskiego.

Ale tez nie jest to do konca prawda - nie jestesmy przegrani w tej sprawie ;) Wystarczy serwer proxy (jakikolwiek, nawet masakrycznie wolny, oby był z USA). Ja ostatnio siedzialem na takim: 63.64.43.174 port 8080.

Po wejściu na stronkę trzeba poczekać aż pojawi się przycisk LAUNCH, jeśli dobrze pamiętam ;) Po kliknięciu pojawi się okienko... a jak się załaduje, to widzicie taką konsolkę. Są tam materiały promocyjne, odcinek Losta, ALIAS (Agentka o stu twarzach), "Gotowe na wszystko" i jeszcze jeden. W tym momencie możecie wyłączyć serwer proxy i na pełnej prędkości swojego łącza zacząć oglądać seriale :)

Do płynnego oglądania w okienku wystarczy łącze około 500kbps. Do opcji pełnego ekranu potrzeba około 1Mbps (piszą, że starczy 850kbps).

Pozdrawiam
  • 0

#328 Mivan

Mivan

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 120 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 12.05.2006 - |13:06|

ip 130.104.72.201 port 3124
takiego uzywam całkiem fajny xD
  • 0
Drugs are bad. Mkay...?

#329 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 12.05.2006 - |20:49|

Marvin Candle teraz nazywa się Mark Wickman. I robi 'namaste' dwoma rękami. Candle zrobił tylko jedną.

Czy to ta sama osoba, wg mnie posiadaja jakieś cechy wspólne.
  • 0
.

#330 Saul

Saul

Szeregowy

• Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 12.05.2006 - |23:59|

W zasadzie nie jest to pytanie, tylko spostrzeżenie, ale nie wiedziałem gdzie to umieścić i mam nadzieję, że nikt wcześniej o tym nie wspominał. Otóż substancja, którą wstrzykiwał sobie Desmond i którą dostawała Claire (jestem po odcinku Maternity Leave), to musi być jakaś ogólnie znana substancja. Na opakowaniu jest bowiem napisane: "FOR INJECTION, USP". USP znaczy United States Pharmacopea, czyli Farmakopea Amerykańska. Jest to spis wszystkich substancji leczniczych, zasad ich przygotowywania i wielu informacji o lekach uznawany przez dany kraj, w tym wypadku przez USA (istnieje też np. Farmakopea Polska). Zatem ta substancja musi być środkiem dokładnie zbadanym, zwykłym lekiem dostępnym w handlu lub środkiem używanym np. w szpitalach, tyle że akurat sama nazwa może być zmieniona. A inną rzeczą godną uwagi jest to, że na tych opakowaniach są kody kreskowe. Ciekawe, po co?
  • 0

#331 cukierek

cukierek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 13.05.2006 - |11:22|

jeśli ktoś juz o to pytał no to wybaczcie :

ale skoro walta porwali inny na malej lodzi a kate odnalazla w bunkrze sztuczna brode brodacza to czemu wszyscy tak latwo uwiezyli michealowi ze inni to dzikusy mieszkajacy w szalasach ;] ?
  • 0

#332 Mivan

Mivan

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 120 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 13.05.2006 - |12:38|

Nieźle zamotany ten lost :P gratz dla JJ Abrams'a który się w tym łapie xD

Btw: odkryłem, że u mnie na uclicy można kręcić lost, mam las, dżunglę, góry, a nawet bunkier, do którego można wejść (z przed 2 wojny światowej) poprostu LOST polska XD
  • 0
Drugs are bad. Mkay...?

#333 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 13.05.2006 - |12:38|

Pytanie - wie ktoś jak się nazywa aktorka, która grała córke jasnowidza (chyba Charlotte miała na imie). Z góry dzięki.
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#334 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 13.05.2006 - |15:04|

nauczcie sie uzywac google'a i podobnych stron :/
http://imdb.com/titl...169/fullcredits

PS. imdb.com - chyba kazdy powinien znac ten adres - baza danych o filmach / serialach / aktorach.
  • 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#335 EKOlocke

EKOlocke

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 18.05.2006 - |19:34|

ma ktos moze napisy do lost.s02e22.hdtv.xvid-xor ?? napisy ze stronki OTG sa troche za pozno :/
  • 0

#336 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 18.05.2006 - |21:08|

ma ktos moze napisy do lost.s02e22.hdtv.xvid-xor ?? napisy ze stronki OTG sa troche za pozno :/

to może pobaw się tak jak i ja w Sub-Edit Player i tam dajesz tylko PRZESUŃ NAPISY O: ..... i po sprawie
  • 0

Dołączona grafika

#337 Wuszczur

Wuszczur

Szeregowy

• Email
  • 58 postów
  • MiastoCieszyn

Napisano 19.05.2006 - |22:10|

Albo w allplayerze zsynchronizować napisy z filmem w edytorze napisów.
  • 0

#338 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 20.05.2006 - |22:03|

Są dwie wersje napisów do *xor oraz *lol.
Ściagasz do wersji "Lost.S02E22.HDTV.XviD-XOR"
napisy o rozszerzeniu "lost.s02e22.hdtv.xvid-xor"

Odpowiednie napisy znajdziesz na tej stronie:
http://napisy.org/Sz...php?s=lost 2x22
  • 0
.

#339 Pitwas

Pitwas

Szeregowy

• Email
  • 29 postów

Napisano 21.05.2006 - |15:56|

Stronka TV Undergrund, ktorą polecił mi jeden z użytkowników forum nie dziala :( . Może mi ktoś poda inna stronę z linkami (do Emule) seriali (Na TV Underground bylo doslownie wszystko: Lost, Rome, 13 posterunek :D ). O i jeszcze strone z linkami filmow.

Ostatni odcinek 2 sezonu LOST ma miec około 2 godziny, więc ile około powinien zajmowac (chodzi mi o tą wersje do ktorej napisy są robione przez hatak, co normalne odcinki zajmuja okolo 350 mb). Bo wiecie nei chce sciagac czegos co nie bedzie dzialac dobrze z napisami....
  • 0

#340 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 22.05.2006 - |11:27|

Ostatni odcinek 2 sezonu LOST ma miec około 2 godziny, więc ile około powinien zajmowac (chodzi mi o tą wersje do ktorej napisy są robione przez hatak, co normalne odcinki zajmuja okolo 350 mb). Bo wiecie nei chce sciagac czegos co nie bedzie dzialac dobrze z napisami....

No to chyba łatwo policzyć: 2 godziny to 120 minut czyli 3x40 min (około tyle trwa każdy odcinek), więc tak na oko będzie to 3x350 Mb czyli około 1 Gb.
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych