Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trailery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
608 odpowiedzi w tym temacie

#321 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 18.12.2006 - |20:21|

Obłaskawiony błaganiami pewnego forumowicza otwieram na próbę ten topic ponownie. Lecz od tego momentu musicie sobie zdawać sprawę, że za spoilery w tym topicu będą się sypać warny.

Użytkownik Hans Olo edytował ten post 18.12.2006 - |20:30|

• 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#322 MaraS

MaraS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 18.12.2006 - |20:30|

To te Lost Momenty wstawiać tu czy nie ??

Następny filmik z dalszych odcinków.

• 0

#323 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 19.12.2006 - |09:49|

Wstawiać jak najbardziej. Ale faktycznie, jeśli chcemy utrzymać ten topic to po prostu musi tutaj być dyskusja tylko o np. przemyśleniach dot. danego trailera albo przetłumaczenie tego co w nim mówią bez podawania spoilerów, które przeczytało się np. na jakieś stronie bo od tego jest topic Spoiler Zone (którego ja unikam jak ognia :) ).
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#324 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 19.12.2006 - |17:01|

Trailer jest zapowiedzią, fragmentem filmu wyemitowanym przez stację. Spoiler jest informacją odsłaniającą akcję z nadchodzacych odcinków. Tak więc róznica pomiędzy trailerem a spoilerem jest nieostra. Na ogół w trailerach stacje starają się nei zdradzić wąznych tajemnic. czasami jednak ida zbyt daleko.

W tym watku dyskutyjemy trailery. Jeśłi ktos uważa, że trailer pokazuje zbyt dużo i ma pewne cechy spoilera, niech ważne informacje zasłania, tak by dac innym szanse nieprzeczytania ich. Nie mozna jednak teamtu zamykac, lub karać urzytkowników piszących o tym co w trailerze widzieli
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#325 MaraS

MaraS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 22.12.2006 - |20:58|

Lost - Moment 6 - scena z dalszych odcinków

• 0

#326 Hubi

Hubi

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 22.12.2006 - |21:08|

Lost moments 7

• 0
www.mytorrent.pl - zapraszam ;)

Nie regulaminowa grafika.

#327 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 23.12.2006 - |16:14|

Która scena, bo nir rozumiem xD ?
A Lost Moment 7 wyjaśnia nam chyba jak się nasza dwójka chce przedostać na drugą wyspę :D.
  • 0

#328 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 27.12.2006 - |23:05|

Ależ nie może to być scena z 1 sezonu. Pamiętam podobną fatycznie, ale to nie ta sama, ponieważ "Lost Moments" mają przedstawiać sceny z przyszłych odcinków (czyt. 3 sezon).

P.S. Co myślicie o tej scenie z Rose na plaży?
  • 0
.

#329 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 28.12.2006 - |17:56|

Mi się wydaje, że coś się stało z Bernardem. Scena podobna, ale Rose siedzi w innym miejscu. Wtedy siedziała tak bliżej drzew na plaży. Teraz siedzi na jakimś wzgórku przy oceanie :P.
  • 0

#330 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.12.2006 - |18:41|

Lost moments 7

To oczywista bzdura. Jest to scena z pierwszego sezonu. ABC ciiągle jako najnowszy Lost Moment emituje Nr 6.
  • 0
Genesis

#331 Marciin88

Marciin88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów
  • MiastoFrom the sky

Napisano 29.12.2006 - |13:07|

Dobra, mamy nowy moment nr. 7. Tym razem prawdziwy :D

Tom próbuje subtelnie zadziałać na wyobraźnię Jacka. :)
  • 0

#332 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 29.12.2006 - |15:06|

Dobra, mamy nowy moment nr. 7. Tym razem prawdziwy :D

Tom próbuje subtelnie zadziałać na wyobraźnię Jacka. :)

To już wygląda na prawdziwy. ABC udostępnia od dizsiaj teraz Momenty już tylko odpłatnie. Ciekawe czy te jeden z tych.
  • 0
Genesis

#333 Borkowicz

Borkowicz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 66 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 30.12.2006 - |21:47|

Robię tłumaczenia, a raczej napisy LOST moments i wrzucam na youtuba sklejone z napisami.
Jednak nie jest to takie łatwe strasznie w nich bełkoczą. Więc mam prośbę o kilka fragmentów.
-> LOST MOMENTS 1 - - Des mówi coś pomiędzy: Nie wiesz co mi się przydarzyło *****???????????******* Ale on wie. Nie jest też dla mnie jasna kwestia Charli'ego Nie wiem co robisz, ale wiem że coś robisz....... ******???????????????*******
-> LOST MOMENTS 2 - - Chodzi szczególnie o to co Hurley mówi o fantastycznej czwórce. Dalej jest lepiej, ale nie obraziłbym się za całkowite tłumaczenie.
-> Coming up on Lost - 2007 - http://www.youtube.com/watch?v=uu3BMaw3Ie0&eurl= - Po tym napisie "16 NOWYCH ODCINKÓW" - Jack mówi: -Myślisz, że kłamię i coś dalej i nie wiem co.
Nie zrozumiała jest też dla mnie kwestia Juliett po napisie ŻADNYCH POWTÓREK.

Użytkownik Borkowicz edytował ten post 30.12.2006 - |21:48|

• 0
And so it goes. People lost in their journey. Lost in their lives. But this island provides opportunity. Some may rise. Some may fall. And you wonder, who will lose faith? Who will survive? And who really are... the good guys?

#334 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 30.12.2006 - |22:14|

Nie zrozumiała jest też dla mnie kwestia Juliett po napisie ŻADNYCH POWTÓREK.

Chyba Twój plan nie będzie działał, czy coś tkaiego, ale nie słyszę dobrze :P.
Słyszałam tylko "Your plan not gonna work", ale nic pewnego :D.
  • 0

#335 Borkowicz

Borkowicz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 66 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 30.12.2006 - |22:39|

Jestem oczywiście otwarty na wszystkie sugestie związane z już zuploudowanowynanymi :D filmikami.

Dobra mam jeszcze kilka pytań...

-> LOST - Moments 5 - - Narazie udziergałem coś takiego
{118}{168}Co?
{176}{276}-Hey, Jack.|-Znamy się? ******??????******
{276}{345}-Cindy.|-Jak się dostała????....
{345}{417}-?????|Co ty tu teraz robisz?
{417}{456}CO TU ROBISZ?!
{456}{503}?????
{503}{611}Jeśli masz coś do oglądania, idź to oglądać!
{611}{766}LOST POWRACAJĄ 7 LUTEGO TYLKO NA ABC [i w internecie :D]|Tłumaczenie: Borek|borkowicz@gmail.com

Użytkownik Borkowicz edytował ten post 30.12.2006 - |23:44|

• 0
And so it goes. People lost in their journey. Lost in their lives. But this island provides opportunity. Some may rise. Some may fall. And you wonder, who will lose faith? Who will survive? And who really are... the good guys?

#336 MaraS

MaraS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 02.01.2007 - |21:47|

Lost Returns Promo
Nowy zwiastun Lost, który został wyemitowany wczoraj na ABC w czasie transmisji sportowej.

• 0

#337 bravo

bravo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 03.01.2007 - |08:13|

Czy mi się wydaje czy Jack i Kate robią to razem w tym LOST Promo ? Jest to 40-42 sekunda
  • 0

#338 Picket

Picket

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoMazowsze

Napisano 03.01.2007 - |13:50|

Kurcze był super, ale już nie oglądam takich premo. Bo puźniej jak będę oglądał te odcinki to okaże się, że widziałem prawie cały odcinek w lost memoents i premo.
  • 0

#339 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 03.01.2007 - |14:11|

Czy mi się wydaje czy Jack i Kate robią to razem w tym LOST Promo ? Jest to 40-42 sekunda

A czasami to nie jest ta dwojka balastow? Nikki i Paolo bodajze sie oni zwa. Reki bym nie dal ale bylo cos w dawnych spoilerach ze Clair (?) znajdzie ich w namiocie Jacka (?). A co do trailera moim zdanie swietny. Nie dal mi tyle co ubogie Lost Moments. Ale ogladajac zauwazylem ze akcji tam niczym w 24. Nie mowie ze to zle to lubie akcje ale po pierwsze to z sensem, zas po drugie Lost to nie jest serial akcji (no... w sumie mozna powiedziec ze jest ale nie tego typu co w 24)

Racja... Obejrzalem dokladniej i faktycznie to Jack. Ale czy to jakas azjatka to juz nie wiem. Jednak wypowiedzi ponizsze przekonuja mnie ze to jest fragment z retrospekcji Jacka.

Użytkownik Hadekin edytował ten post 03.01.2007 - |20:46|

• 0

#340 Picket

Picket

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoMazowsze

Napisano 03.01.2007 - |14:38|

Tak to był Jack, ale nie z Kate tylko z jakąś Azjatką w 9 odcinku są retrospekcje Jacka i prawdopodobnie zobaczymy go w Tajlandi. Może to być jekaś Tajka, albo ewentualnie Sun.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych