Użytkownik jack edytował ten post 30.08.2006 - |21:19|
Prison Break
Napisano 30.08.2006 - |21:18|
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"
Gandalf - Drużyna Pierścienia
Napisano 01.09.2006 - |15:43|
Napisano 02.09.2006 - |09:20|
Napisano 02.09.2006 - |13:34|
Napisano 02.09.2006 - |20:13|
W momencie gdy ich portrety sa w kazdej gazecie i telewizji jest to troche smieszne
Napisano 02.09.2006 - |22:07|
po drugie zwykłe okulary słoneczne...to tak zeby było logicznie !
po trzecie wskakujemy do windy jak jest zatrzymana i nokałtujemy agenta FBI !
po czwarte gdzie śruby na kościach przy ucietej rece,jeszcze nią rusza :buu:
po piate uciekają z tego sądu jak z baru :buu:
...nie no totalny brak logiki serial robiony jest dla kasy i dla amerykanskiego widza
i ta ręka to chyba największa głupota serialowa ostatniej dekady !!!
Napisano 04.09.2006 - |16:18|
NIe przesadzaj, pierwszy sezon też był zrobiony dla amerykańskiego widza, czyż nie? Ale zgadzam się z tym co napisałeś wyżej....nie no totalny brak logiki serial robiony jest dla kasy i dla amerykanskiego widza
Użytkownik garus edytował ten post 04.09.2006 - |16:20|
Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:
showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali#328
Napisano 04.09.2006 - |22:56|
Drugi już sam w sobie wydaje mi się beznadziejny bo nie wiem po co to ciągnać ... od jutra zaczynam go oglądać i może się pozytywnie rozczaruje (; ale wątpie :sma1:
Użytkownik Serina edytował ten post 04.09.2006 - |22:58|
Napisano 05.09.2006 - |10:05|
chodzi mi o drugi sezon tak na ścisłość...pierwszemu nic nie można zarzucić,ale to dopiero początek także poczekamy zobaczymyNIe przesadzaj, pierwszy sezon też był zrobiony dla amerykańskiego widza, czyż nie? Ale zgadzam się z tym co napisałeś wyżej.
Napisano 05.09.2006 - |17:53|
No i 3 motywy mnie zastanawiaja: czy ta zona murzyna go wydala czy jednak nie?(bo w sumie nie wiadomo), o co biega z tymi tabletkami co lyka agent z dlugopisa???? i o co biega z tym typem co bylo pokazane zdjecie jak spadlo z biurka (a potem po wypadku wspomnial o nim ten agent)
No teraz trzeba czekac na 4 odcinek mam nadziej ze bedzie taki dobry jak ten
Napisano 05.09.2006 - |19:57|
Akcja posunęła się do przodu i - jeśli można tak powiedzieć - przyspieszyła. Nie było żadnych absurdalnych motywów.
Szkoda tylko, że nie wiadomo co się dzieje z pozostalymi uciekinierami. Bardzomnie zastanawia na przykład,, co robi wariat albo Abruzzi.
No nic, czekam do przyszłego tygodnia, a w między czasie Justice, Brotherhood i Vanished ;]
Napisano 05.09.2006 - |20:00|
znów bardzo dobry jupi!!
Przeplatany watek Braci,Sucre i Murzyna,w tym odcinku wszystko wydaje sie logiczne wiec nie ma powodow do narzekania.
Ciekawe co robią T-Bag,Abruzzi, Swir i Tweener :>
Po co Agent sie dobiera do Sary hmmmm
Totalne zaskoczenie,ze Bellick juz znalazl Michaela
Czekammmm na kolejny odcinek
NIE dla Spoilerów !!!!
Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler] Text [/spoiler]
Napisano 05.09.2006 - |20:09|
o co biega z tymi tabletkami co lyka agent z dlugopisa????
Najpierw dziwnie spoglada na wode... teraz tabletki z dlugopisa...
Nie zapominajmy ze to przeciez hybryda hehehe
Napisano 05.09.2006 - |20:22|
Co do kolesia z FBI to moim zdaniem (nie wiem, czy ktos juz tego wczesniej nie napisal, bo nie chce mi sie czytac calego watku, a przynajmniej czesci dotyczacej s2) cierpi on na podobna przypadlosc co Michael - analizowanie kazdego szczegolu...
Tak wiec drugi sezon wydaje sie stac pod znakim pojedynku dwoch chorych geniuszy ;]
Napisano 05.09.2006 - |21:33|
Napisano 05.09.2006 - |22:35|
Najpierw dziwnie spoglada na wode... teraz tabletki z dlugopisa...
Nie zapominajmy ze to przeciez hybryda hehehe
jaka hybryda????
Napisano 05.09.2006 - |23:03|
Chodzi o Invasion-tam gral ten aktor wlasnie hybryde czlowieka i obcego :afro:jaka hybryda????
Co do odcinka 3...Jest lepiej niz w poprzednich ale zadnej rewelacji.Widac ze paru z naszych poszukiwanych wpadnie niebawem w lapy sprawiedliwosci:)
2.Jericho,Heroes
3.4400
4.Prison Break,Lost
5.Dexter,SG1,SGA
Napisano 05.09.2006 - |23:54|
NIE dla Spoilerów !!!!
Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler] Text [/spoiler]
Napisano 06.09.2006 - |00:12|
Naprawdę swietny odcinek, tym razem oprócz braci widzimy też Sucre i Murzyna oraz wreszcie całą i zdrową Sarę I o dziwo wszystkie wątki związane z tymi postaciami były bardzo ciekawe.
Sara popada w jeszcze większy konflikt z ojcem, znow zaczyna chodzić na terapię a na dodatek wokół niej pojawia się agent NSA. To może być ciekawy wątek tego sezonu.
Sucre to ma pecha, taki z niego fajny gość, a życie musi mu płatać coraz to nowe figle. Mimo, ze miał cholernego farta z tym policjantem przed torami (to był własnie najgłupszy moment odcinka, bo niby jak można nie zauważyć wychodzącego z samochodu faceta i biegnącego w kierunku pociągu z odległości kilku metrów) ale za to okazało sie, ze jechał do NY niepotrzebnie. Zamiast kierunku wschodniego, powinien jechać na zachód - do Las Vegas. Zapowiada sie długa podróż (tak na poł sezonu).
A Murzyn (zapomniałem imienia) walczy o odzyskanie zaufania żony a jednocześnie ucieka przed policją. Światło o 19:03 mnie dosyć zaskoczyło, bo byłem pewien, że jego żona tego nie zrobi.
Na plus odcinka zalicza sie również występ ślicznej piosenkarki Holly Valance jako Nika
Jako drugi minus (ale słabszy niż pierwszy) dałbym niewiarugodnie szybkie wytropienie braci przez Bellicka. Liczyłem no to dopiero za kilka odcinkow, a tak to Bellick z kumplem będą cały czas metr za Scofieldem.
Mimo 2 wpadek, to i tak odcinek był bardzo dobry
W oczekiwaniu na BSG "Caprica"
Napisano 06.09.2006 - |11:03|
Swoja droga, cos mi sie wydaje, ze sliczna Holly Vallance (tak myslalem, ze to ona! ) zawita w fabule na dluzej, bo po pierwsze, jest juz mocno wplatana w cala sprawe i grozi jej wiezienie (a w najlepszym razie deportacja), a po drugie, chyba zdziebko kocha Michela i cos mi sie wydaje, ze z tego auta do autobusu sie jednak nie przesiadzie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych