Skocz do zawartości

Zdjęcie

Uwagi & Skargi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
480 odpowiedzi w tym temacie

#321 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 03.10.2007 - |15:22|

Gdzie się podział temat "protest w sprawie napisy.info"? Już po proteście czy jak? Bardzo prosze o konkretną odpowiedź. Myślę, że nie tylko mnie to interesuje.
  • 0

#322 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 03.10.2007 - |15:51|

protest tymczasowo wstrzymany
  • 0

#323 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 03.10.2007 - |16:23|

No nie wiem, ale trochę nie ładnie wobec wszystkich ludzi, którzy się tam wypowiadali. Skasować temat i już.
  • 0

#324 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 03.10.2007 - |16:57|

temat NIE zostal skasowany
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#325 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 03.10.2007 - |17:33|

Więc gdzie jest? Bo szukam i nie widzę. Był w Grupa Hatak, tam go nie ma.
  • 0

#326 Sokar

Sokar

snapik.com

• VIP
  • 1 337 postów
  • MiastoOleśnica

Napisano 03.10.2007 - |18:51|

jest na razie temat nie widoczny.
  • 0

#327 Gość_martha_*

Gość_martha_*
  • Gość

Napisano 04.10.2007 - |07:44|

Biku napisał/a:
Więc gdzie jest? Bo szukam i nie widzę. Był w Grupa Hatak, tam go nie ma.

Ukryty żeby nie było go widać, wystarczy taka odpowiedź? Skoro Sokar mówi, że protest chwilowo wstrzymany, to oczywisty jest fakt, że nikt nie ma do tematu dostępu i nie dopisuje swoich postów poza plecami reszty userów.

Użytkownik martha edytował ten post 04.10.2007 - |07:47|

• 0

#328 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 04.10.2007 - |11:56|

I po co ten post? Sokar wszystko wyjaśnił. Nie rozumiem tego co zrobili (widocznie poparcie protestu nie było takie jak się spodziewali), ale to ich decyzja. To, że temat jest zamknięty jasna sprawa, ale to, że jest niewidoczny to coś dziwnego i daje do myślenia.
  • 0

#329 Gość_martha_*

Gość_martha_*
  • Gość

Napisano 11.10.2007 - |09:24|

Modzi, trzeba poprawić w kalendarzu datę emisji 3x05 PB na 23.10 nie 16.10.

Użytkownik martha edytował ten post 11.10.2007 - |09:24|

• 0

#330 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 21.12.2007 - |20:28|

PROSZE O OTWARCIE TEMATU :

http://forum.gwrota....i...25&start=25

a tak w ogole, po co go zamykac?? :D
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#331 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 05.01.2008 - |21:31|

Mnie już nerwica bierze gdyż moje posty lub nawet tematy znikają z forum!!!!! Dlaczego! Doprowadza mnie to do szału!!!
  • 0

#332 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 05.01.2008 - |21:35|

a tu zaglądałeś:
http://forum.gwrota....hp?showforum=47

a to czytałeś:
http://forum.gwrota....?showtopic=9444

#333 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 05.01.2008 - |21:42|

Dobra.... Wogole przestane tu pisywac bo boje się już cokolwiek napisac bo napisze to na marne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda gadac...
Znając życie ten post też zniknie! Ale tak się nie robi!!! A właśnie wszystkie tematy jakie sa wyrzucone naprawde mogłyby sie przydać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NARA
  • 0

#334 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 05.01.2008 - |22:00|

hmmm ku uwadze ewentualnych kolejnych nowych userow, wkurzajacych sie, ze ich posty ciagle wylatuja do czarnej dziury -
tez kiedys ze mna tak bylo, nawet na pare miesiecy przestalam pisac,
ale przy odrobinie inteligencji mozna :
- przeczytac regulamin,
- przeczytac kilka postow na forum i wywnioskowac z nich, ze pewnych tematow sie tu nie porusza, pewnych postow nie zamieszcza itd.
- korzystac w wyszukiwarki..

mnie tez czasem ponosi, bo gadula jestem, czy cos - i znow post do black hola (jak ten tam wyladuje, tez sie nie zdziwie :D )

TO FORUM TAK MA.

zauwaz, ze nawet statusy - to sa rangi wojskowe. tu rygor panuje, i ORDUNG. a koty, i nie tylko, w wojsku sie trzyma krotko. i juz :)
ja naleze tez do innego duzego forum, gdzie panuje totalny luz, offtop i spam, i szczerze mowiac, z dwojga zlego, wole juz przesadna rygoryzm od przesadnej wolnosci.
jest OK
a Toudi jest bossssssssski :D
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#335 Gość_martha_*

Gość_martha_*
  • Gość

Napisano 06.01.2008 - |01:24|

Dobra.... Wogole przestane tu pisywac bo boje się już cokolwiek napisac bo napisze to na marne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda gadac...
Znając życie ten post też zniknie! Ale tak się nie robi!!! A właśnie wszystkie tematy jakie sa wyrzucone naprawde mogłyby sie przydać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NARA

hehe, ale z Ciebie dynamitos :) wiesz co jest podstawą bycia na jakimkolwiek forum? dostowanie się do ogólnie przyjętych zasad i regulaminu. Przeczytanie regulaminu to jest Twoje "abc", zanim rozpoczniesz swoją karierę na forum. Obojętnie czego ono dotyczy. Userów tu nie jest kilku, tu jest ich tysiące. I jak nie rygor, to roznieślibyście je w krótkim czasie. Więc nie płacz, że Ci posty znikają. Raczej się przyzwyczajaj do tego...i hehe, nie zadzieraj z modami :P
  • 0

#336 Lucas_Alfa

Lucas_Alfa

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 027 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 06.01.2008 - |11:42|

Zawsze można w okolicach czarnej dziury założyć temat typu "Pytania retoryczne" i do niego wrzucać posty, z głupimi pytaniami. Może nie będzie takich pretensji. :-)

Nie wiem, jak to jest, że niektórym sporo postów leci do Black Hole. Mi się to zdarzyło tylko raz, kiedy zbytnio poniosły mnie emocje w dyskusji. Regulamin nie jest skomplikowany, więc nie wiem czego tam można nie zrozumieć. Poza tym zanim zacznie się pisać trzeba trochę poczytać i zobaczyć jaką strukturę ma to forum i się do niej stosować. Często jest tak, że osoby nowe na forum nagle zaczynają zakładać mnóstwo nowych tematów, z których większość w dużej części pokrywa się z tematami już istniejącymi. Często dubluje się tematy, tylko nie wiem po co. Może po to żeby nabijać sobie statystyki. Trzeba zauważyć, że w zasadzie wszystko, co można było wymyślić na forum już wymyślono. Nowe tematy mogą pojawiać się jedynie kiedy wydarzy się coś nowego w serialu. Wyjątkiem są tematy niezwiązane z serialami. Nie rozumiem obsesji niektórych osób, które zakładają wciąż nowe tematy z często dziwacznymi pytaniami. Ja sam założyłem chyba tylko 3 tematy i nie odczuwam potrzeby zakładania kolejnych 50. Wystarcza mi wypowiadanie się na tematy stworzone przez innych.
  • 0
Dołączona grafika

- I straszna FOTA, co śmierdzi ziemiom wpatła do tłumaczy, krzyczonc UAaaaaa!
Ale że poniewarz wszystkie bajki dobże sie kończom, nie opowiem, co się stało potem.
*

* sparafrazowane słowa Czesia - oryginał "Włatcy Móch"

#337 reyden

reyden

Plutonowy

• Email
  • 410 postów
  • MiastoUSS Excalibur (Gliwice)

Napisano 06.01.2008 - |22:52|

Mam pytanie do moderatorów/adminów forum .

Jakiś czas temu straciłem dostęp do forum z mojego adresu IP ( komunikat jest taki jak przy banie , ale bana nie dostałem - potwierdził to wtedy jeden z moderatorów - chyba Obi w rozmowie na GG , poza tym mogę pisać z innego IP , jak robię to teraz , wiec nie jest to ban konta ) .

Możliwe że ktoś z mojej sieci narozrabiał i dostał bana na IP ( wewn. 212.106.160.115 ) , a mi się przy tym oberwało.

Można coś z tym zrobić .

PS . Kontakt w godz 08.00 rano do 21.00 tylko przez GG ( 7292188 ) , PW na innych forach ( Forum Trek.pl czy PurePC - na tym ostatnim chyba Grinch siedzi ) ew. przez koma ( 792405463 ) , do godz. 08.00 można wysłać PW .
  • 0

We are Rangers
We walk in the dark places no others will enter
We do not break way from combat
We stand on the bridge and no one may pass
We do not retreat whateaver the reason
We live for the One
We die for the One

#338 franek

franek

Kapral

• Użytkownik
  • 240 postów

Napisano 11.03.2008 - |23:47|

Moderatorzy czasami przechodzą samych siebie. Podejrzewałem, że mój post w tym temacie wyrażający moje zdanie na temat ceny poleci zaraz do BH i rzeczywiście tak się stało. Ale tego, że po kilku minutach zniknie nawet stamtąd, to się nie spodziewałem :D. Musiałem chyba trafić w czuły punkt, bo nawet po bluzgach na Hatak zostaje ślad na forum, a tutaj...

[stoper włączony, czekam...]

Użytkownik franek edytował ten post 11.03.2008 - |23:49|

• 0

#339 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 12.03.2008 - |00:28|

[stoper włączony, czekam...]

Na co czekasz?

#340 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 12.03.2008 - |00:38|

wyrażający moje zdanie na temat ceny poleci zaraz do BH

Kupujesz albo nie . Nad czym debatować ?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych