Skocz do zawartości

Zdjęcie

Supernatural - stary wątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
918 odpowiedzi w tym temacie

#321 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 13.02.2007 - |00:07|

3x14 Genialny odcinek, był taki moment że naprawde zwątpiłem czy Samy nie pszeszedł na ciemna strone mocy :) Jak zwykle powalajacy klimat i wszechobecne uczucie bezsilnosci wobec całego tego zła :D

tez mi sie bardzo odcinek podobal , dobrze ze Supernatural trzyma wysoka forme, jest co ogladac po beznadziejnym 3x07 losta
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#322 Przemek

Przemek

Starszy szeregowy

• Email
  • 126 postów

Napisano 16.02.2007 - |13:27|

Odcinek 2x15 to masakrujace zwoje mozgowe schizy :) Poplakalem sie ze smiechu :D
Odcinek nic nie wnosi do gl watku ale akcje sa po prostu mistrzowskie.
Mozna smialo postawic obok siebie odcinki "z jajem" w SG1 i Supernatural i co stwierdzamy?SG1 pod tym wzgledem nie osiaga nawet 0,0001% humoru jaki widzimy w Supernatural.Nie jest to tak na sile wpychane jak w Gwiezdnych Wrotach.Do tej chwili brzuch mnie boli :) Ten serial jest po prostu nie do pobicia :) Odcinek zapychacz ale...tak sie powinno co jakis czas robic zapychacze :) Przednia zabawa :)
Ps wiecie moze co to za utworek ( lub motyw ) leci w tle gdy Dean oglada swoje auto? Fajny riff :)
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Użytkownik Przemek edytował ten post 16.02.2007 - |13:32|

• 0
1.Battlestar Galactica,Supernatural
2.Jericho,Heroes
3.4400
4.Prison Break,Lost
5.Dexter,SG1,SGA

#323 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 16.02.2007 - |18:13|

A ja mam calkiem odmienne zdanie co do 215 jak Przemek.
Tak starali sie zrobic z tego odcinka zabawny zapychacz ale bardzo slabo to wyszlo. Dialogi jakies niemrawe, akcja tez nijaka. Ten odcinek mial potencjal ale scenarzysci niepotrafili go wykorzystac.

Ps. Akcja z tancem z obcym dla mnie byla tragiczna nie smieszna.
  • 0

#324 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 20.02.2007 - |00:32|

2x15 bardzo fajna odskocznia o watku demona itd . Dobrze skrecony i smieszny, no i chyba 1 odcinek (nie liczac zoltookiego) gdzie bracia nie ubijaja stwora :D
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#325 abdel

abdel

Szeregowy

• Email
  • 17 postów

Napisano 20.02.2007 - |15:07|

2x15
Ooooh I hate you , i know :D Jerk ! Bitch ! Chicken ! Whuss ! Bring it on boldie :) AsianBeautys.com !!!! Supernatural RULES !!!!!!!
  • 0

#326 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 03.03.2007 - |12:44|

Cieszyliście się z tego że Nie z tego świata wraca do TVN to się musicie znów za smucić z powodu że TVN znów przerywa... emisje Supernatural i na Środowe późne wieczory(Od 21 marca) wchodzi powtórka nowego serialu TVN Odwróceni czy jakos tak. I Na razie nie wiadomo kiedy znów będzie nadawany Supernatural...!!! TVN najpierw doszedł do 5 odcinka i przerwał emisję a teraz dojdzie do 10 i znow przerywa ale ten TVN Kombinuje!!!
  • 0

#327 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 03.03.2007 - |13:54|

Cieszyliście się z tego że Nie z tego świata wraca do TVN to się musicie znów za smucić z powodu że TVN znów przerywa... emisje Supernatural .......................i znow przerywa ale ten TVN Kombinuje!!!

Może traktują to ;) ;) jako reklamę polskiego wydania dvd. :P
Tak na prawdę to większość ludzi [która zna ten serial z netu] pewnie jak ja olała już dawno temu emisję w TVNie.
A odkąd tydzień temu cały pierwszy sezon wyszedł w PL na dvd to już w ogóle nie ma sensu się męczyć w tej marnej tv. ;P

Użytkownik biku1 edytował ten post 03.03.2007 - |13:58|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#328 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 03.03.2007 - |16:36|

A odkąd tydzień temu cały pierwszy sezon wyszedł w PL na dvd to już w ogóle nie ma sensu się męczyć w tej marnej tv. jezyk.gif

no jeszcze jest lektor, którego nie ma na DVD :P
Ale fakt, ja już dawno olałem TVN (tak mam nadzieje że ktoś od promocji stacji czyta!!!) bo takiej ignorancji z widzów to się nie da wytrzymać....

ale jest jedno pocieszenie, pokolenie tych co kochają telenowele powoli odchodzi... a moje "wywala telewizory przez okna", także już niedługo TVN odczuje postępy swoich kampanii :P

#329 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 07.03.2007 - |12:25|

hmmm... no właśnie tak mi coś wcięło to Supernatural z TVN, powalone są te stacje TV, dobrze, że na WP się za nie wzięli i zjechali już TVP i TVN :D

ja jestem nowo-przypięta do tego serialu, ot tak zobaczyłam jeden ep na TVN i postanowiłam zabrać się za s1... w ciągu tygodnia przejechałam s1, 15 epów s2 i nabyłam DVD... świetny serial :D
  • 0
Dołączona grafika

#330 Meredith

Meredith

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 84 postów
  • Miastostolica Podbeskidzia xD

Napisano 07.03.2007 - |16:25|

Nie ma co liczyć na polską telewizje....
  • 0

#331 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 08.03.2007 - |00:07|

hmmm... no właśnie tak mi coś wcięło to Supernatural z TVN, powalone są te stacje TV, dobrze, że na WP się za nie wzięli i zjechali już TVP i TVN :D

ja jestem nowo-przypięta do tego serialu, ot tak zobaczyłam jeden ep na TVN i postanowiłam zabrać się za s1... w ciągu tygodnia przejechałam s1, 15 epów s2 i nabyłam DVD... świetny serial :D

hehe, a nie tak dawno twierdziłaś że głupota i nie lubisz horrorów i wogóle :P
Kobieta zmienną jest :)
  • 0

#332 medusa

medusa

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 559 postów

Napisano 11.03.2007 - |10:27|

hehe, a nie tak dawno twierdziłaś że głupota i nie lubisz horrorów i wogóle :P
Kobieta zmienną jest :)

ja też nie lubię horrorów ale ten jest wyjątkowo elegancki :* uwielbiam ten serial i ogromnie mi sie dłuży ta przerwa w emisji :angry:
  • 0
Biorę sobie w tej pętli wolne.

#333 Jarekk

Jarekk

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoBełchatów/Wrocław

Napisano 11.03.2007 - |12:14|

Szczególnie fajne są horrory, gdzie kosmici tańczą wolnego z porwanymi ziemianami ;)
  • 0
6.0 House, Six Feet Under, Lie To Me,
5.5 Chuck, Dexter, True Blood,
5.0 Supernatural, Weeds, Pushing Daisies, Reaper,
4.5 Californication, Lost, Smallville, The 4400,
4.0 Heroes, Kyle XY, Prison Break.

#334 DanielP

DanielP

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 669 postów

Napisano 12.03.2007 - |21:44|

Szczególnie fajne są horrory, gdzie kosmici tańczą wolnego z porwanymi ziemianami ;)

The lady in red
is dancing with me
cheek to cheek

he he , luz :)

A odcinek genialny ! Ale warto obejrzec go 2 razy :)
  • 0

#335 baku

baku

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 552 postów

Napisano 12.03.2007 - |22:12|

Supernatural po raz kolejny wyparował z ramówki TVN. Zamiast niego powtarzają jakiś polski serial, który premiery ma w piątki o 20. Brawo dla tej stacji. Po odcinku 1x09 (Home), a szczególnie po końcówce zaczęło mi się naprawdę podobać, ale chyba sobie za wiele nie pooglądam.
  • 0

#336 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 13.03.2007 - |08:54|

Pewnie był za bardzo straszny jak na możliwości komercyjnej stacji :bag:
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#337 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 13.03.2007 - |12:07|

eee no, ja nie mówiłam, że horrorów nie lubię, a przynajmniej nie pamiętam... najwyżej biegało mi o to, że obecnie to nie ma czego oglądać w tej sferze, bo jaki byś horror nie zapodał, to prędzej czy później i tak wszystko sprowadza się do faceta z siekierą, grupy nastolatków, starej stodoły i jakiegoś wygnajewa na peryferiach USA :D

poza tym jaki tam horror z tego Supernatural :> to jest sama słodycz oglądania, choćby dla samego Jensena <wink>

oglądałam wczoraj bonusy na płycie DVD i gość rzekł, że mają już opracowany materiał na s3 :D
  • 0
Dołączona grafika

#338 Przemek

Przemek

Starszy szeregowy

• Email
  • 126 postów

Napisano 16.03.2007 - |17:19|

Kolejny odcinek za nami :) Swietny klimacik...Dosc zaskakujace zakonczenie.Duzy plus nalezy sie za...udzial T.Helter :) Nasz nr 6 z BSG mile widziana jest w kazdym serialu :) Jedyny minus to fakt ze niczego nowego w sprawie gl watku nie dowiedzielismy sie tym razem.Trzeba jednak pamietac ze to "zapychacze" i czym blizej konca sezonu , tym ciekawiej bedzie :)
  • 0
1.Battlestar Galactica,Supernatural
2.Jericho,Heroes
3.4400
4.Prison Break,Lost
5.Dexter,SG1,SGA

#339 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 16.03.2007 - |18:14|

Bardzo dobry odcinek i zaskakujaca koncowka :) 9/10 dla tego odcinka :D szczegolnie ze dosyc fajnie mi sie go komentowalo :P
  • 0

#340 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 16.03.2007 - |22:22|

Odcinek niezly ale dosc tych zapychaczy akcja musi isc do przodu.

Jeden z lepszych tekstow w SN ostatnio:
- Thank god !!
- Call me Dean.

Użytkownik ZimoN edytował ten post 16.03.2007 - |22:25|

• 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych