Pewnie shippers mnie znienawidza ale wlasnie skonczylem ogladac 7 sezon i podziele sie swoimi odczuciami w tym temacie
Po pierwsze dwie sprawy kiedys czytalem wywiad z amanda w którym wypowiadala sie na temat swoich serialowych zwiazkow i tego ze chciala by miec wrescie szanse zakochac sie w mezczyznie ktory nie umiera jak widac w 7 sez sie jej to udalo i jak dobrze zrozumialem odcinek 7x19 nadal spotyka sie z policjantem
Po drugie krąża pogloski tu i uwdzie ze w srodku 8 sez ma sie odbyc slub
A poniewaz JACK ma zostac generalem nasuwaja mi sie 2 mozliwosci
1 Daniel wstapi w zwiazek malzenski z swooja miloscia ze studiuw (chyba ze studiuw) ktora notabene byla guldem ( Niestety nie pamientam imienia wyleiało mi w tej chwili )
Druga mozliwosc Sam ozeni sie z policjantem
Są to według mnie 2 prawdopodobne wyjscja 2 wariant nie przypada mi do gustu zbytnio bo sam jestem poniekont zwolenikiem relacji Sam & Jack ale nie wydaje i sie to zbytnio mozliwe poniiewaz slub ma się odbyc w srodku sezonu Sam lub Jack a przynajmiej jedno z nich by zrezygnowac z kariery wojskowej Jack co prawda moze przejsc w stan spoczynku ale w polowie sezonu zmiana dowódcy SGC wydaje mi sie raczej nie mozliwa
Nie wiem czy to prawda ale podobniez w armi USA oficerowie moga sie ozenic ale nie moga słuzyc w tej samej jednosce wiec ten wariant tez raczej odpada chyba ze amanda chce odejsc z serialu ale nic mi o tym nie wiadomo pozatym bylo by mi
Wienc niestety raczej mazenia co poniekturych z nas penkna jak banka mydlana a
wariant drugi byl by koszmarem Sam i jakis glina ochyda
PS za błendy ortograficzne przepraszam jeli takwe sa ale mam dyslekcje