Chuck
Napisano 24.03.2009 - |23:16|
Napisano 24.03.2009 - |23:22|
ta, zapewne wysłał kogoś innego. Ciekawi mnie kim jest ten Orion i wreszcie pojawił się jakiś porządny badass z Fulcrum, bo od czasu incydentu świątecznego i Tommy'ego z pierwsze sezonu to tak krucho było. Raczej Vincent zginął, ale kto wie...
Vincent nie zginął, widzimy go jak ucieka, ale raczej nie do helikoptera,
Nieładnie, takie spoliery to się ukrywa.
//biku
Użytkownik biku1 edytował ten post 24.03.2009 - |23:39|
#323 Gość_Lowrey23_*
Napisano 25.03.2009 - |00:10|
No to jedziemy:-)
Na +
+ Trochę śmiać mi się chciało jak zobaczyłem Sare z wielkim kluczem na ramieniu :-)
+ Emmet mnie w tym odcinku rozwalił na łopatki... Warknięcie i jego dyżur nocny w Buy More i cała śmietanka naszych bochaterów w Buy More w kominiarach xD Jeff do Sary chyba narobiłem w gacie hie hie.
+ Biuro Jeffa w WC, nosz qrka i jak tu się nie śmiać:-) dodajmy jeszcze tą śmieszna sytuacje z tym całym komputerem :-) i tą muzyką :-)
+ Morgan w łóżeczku do tego oczywiście świetna muzyka i cóż musiał wysłuchiwać swojego szefa jak się parzył z jego matką :-)
+ Tego się nie spodziewałem. Poraz pierwszy w serialu zobaczyłem Beckman nie siędzącej za biurkiem... Poza tym muszę przyznać, że ta pani generał to harda babka.
+ Aha no i jeszcze text Chucka jak słuchał rozmowy Beckman z Sarą i Caseyem... WOW, ale niżiutka ta Beckman:-)
Na -
Nie stwierdzono :-)
No dobrze skoro wymieniłem już wszystkie ochy i achy, czas w takim razie podejść do tego odcinka trochę z innej strony, a mianowicie generał Beckman w roli głównej . Postanowiłem przyjrzeć się kilka razy tej gadce szmatce naszej pani szefowej i jeszcze raz przyjrzeć się złotej piątce siędzącej w ćiemnościach, gdy agent fulcrum sobie z nimi szepta miłe słówka... do czego doszełdem ? otóż uważam, że nasza pani kochana B coś ukrywa i odnosze dziwne wrażenie, że jest jedną z głównych dowodzących agencji Fulcrum, mówiąć ile agentów straciła myśle, że miała na myśli agentów spod literki F bo wiele razy było mówione, że agencja F przegrywa i wiele na tym traci w tym tez swoich agentów, oczywiście wiem, że to błachny argument, ale po rozmowach z Caseyem i Sarą tutaj nasówa się pytanie czy aby napewno ma chronić kraj przed niebezpieczeństwem.... dlaczego chcą z Chucka zrobić szpiega, skoro jest tak ważny dla rządu, nie rozumiem tego ? śmierdzi mi tu jakimś spiskiem, a pani na zdjęciu odnosze wrażenie ma podobny fryz do naszej generał :-) i nie z dziwię się jeśli macza w tym palce na nie korzyść CSI i NSA i oczywiście Bartowskiego.
P.S Jutro/Dziś poprawie mojego posta, bo widze same ciemności w pokoju i nie widze klawiatury :-)
I na koniec jeszcze KOCHAM TEN SERIAL xD
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 25.03.2009 - |00:20|
Napisano 25.03.2009 - |10:29|
Gdy Orion powiedział na taśmie: "Mam nadzieję, że udało nam się spotkać. Że zdradziłem ci moje prawdziwe nazwisko." przeszła mi przez głowę myśl, że może toCiekawi mnie kim jest ten Orion
Napisano 25.03.2009 - |14:18|
Ciekawie by było, albo jest to ktoś kogo jeszcze nie poznaliśmy. Jeśli Chuck w przyszłości miałby się stać agentem coś na wzór Oriona to podoba mi się ta ideaGdy Orion powiedział na taśmie: "Mam nadzieję, że udało nam się spotkać. Że zdradziłem ci moje prawdziwe nazwisko." przeszła mi przez głowę myśl, że może toCiekawi mnie kim jest ten Orion
Spoiler, ale to nic pewnego.
#326 Gość_Lowrey23_*
Napisano 25.03.2009 - |15:02|
Oglądalność Chuck Versus The Predator obejrzało 6.05 mln niestety nie jest zbyt kolorowo, ale to wszystko za sprawą cholernego tańca z gwiazdami;/
Promo 2x18 Chuck Versus The Broken Heart ---> Odcinek z Tricia Helfer jakby ktoś nie wiedzial:-) mam nadzieje, że podreperuję trochę widownie bo jak nie teraz to kiedy ?
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 25.03.2009 - |15:03|
Napisano 25.03.2009 - |16:14|
no daj spokoj, Beckman jakby miala cos wspolnego z FULCRUM to Chuck juz dawno by nie zyl, bo po co c o rusz odstawiac taka szopke i narazac go na utrate zycia skoro dla wszystkich jest tak cenny
@johnass
na pewno nie jest to ojciec Chucka, i na pewno byl to prawdziwy Orion ten ktorego zlapali, przez caly odcinek uzywal tej klawiaturki na rece do komunikacji z chuckiem i nie tylko, wiec raczej nie moze byc inaczej
gdyby sie okazalo ze nie zginal... no coz bylaby to ewidentnie lipa... mam andzieje, ze cos znajda na tym kompie od Oriona
przynajmniej tak mi sie wydaje
Użytkownik pancor edytował ten post 25.03.2009 - |16:21|
Napisano 26.03.2009 - |21:10|
Użytkownik cliffhanger edytował ten post 26.03.2009 - |21:13|
#329 Gość_Lowrey23_*
Napisano 26.03.2009 - |21:39|
P.S A co mi tam zaryzykuję. Stawiam, że najbliższy odcinek mimo tak silnej konkurencji minimalnie przekroczy 7 mln czyli + 1 mln a przypominam, że w odcinku Chuck Versus The Broken Heart gościnnie pojawi się Trica Helfer (Battlestar Galactica) Uważam, że fani BSG będą chcieli ją zobaczyć w trochę innym wydaniu :-) poza tym z tego co wyczytałem na amerykańskich forach, to amerykańce grzeją się na ten odcinek... mam nadzieję, że to się przełoży na widownie.
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 26.03.2009 - |22:22|
Napisano 26.03.2009 - |22:19|
Napisano 27.03.2009 - |18:31|
- drobne odniesienie w tej scenie do filmu Szpiedzy tacy jak my
http://tv.ign.com/do...p1_032609.h tml
W obu scenach pojawia się Tricia Helfer....szczególnie w drugiej ukazuje nam swoje "zalety"
Napisano 27.03.2009 - |19:02|
jej wersja z BSG jest 10x lepsza
#333 Gość_Lowrey23_*
Napisano 27.03.2009 - |19:12|
Napisano 29.03.2009 - |10:48|
chociaz, ostatnio troche za duzo tych podfor, to takie cos cieszy
#335 Gość_Lowrey23_*
Napisano 30.03.2009 - |15:47|
Napisano 30.03.2009 - |16:04|
Co miałem poprawić poprawiłem, jeszcze spojrzę w wolnej chwili może się uda przydzielić posty z starego tematu ogólnego do poszczególnych odcinków.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .
RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
#337 Gość_Lowrey23_*
Napisano 31.03.2009 - |21:35|
Q: James, I notice you didn't mention "Chuck" as looking "pale & shaky." At this point do you think it will get renewed? Given all of NBC's woes and how brutal the time period is? -- Paul
A: NBC is going to be pretty reluctant to get rid of "Chuck." They like the show, critics like the show, fans like the show. Its numbers have been weak recently, but to some extent you have to blame the ratings tide being out at NBC. This isn’t a numbers-based answer I'm giving, it’s more just a sense that if NBC can find any way to make “Chuck” work, they will.
Link do Newsa
http://www.thrfeed.c...dollhouse-.html
To chyba dobra wiadomość chociaż mój angielski nie jest na tyle dobry żeby wszystko idealnie zrozumieć, ale znalazłem potwierdzenie na innym forum komentujących ten news i na tyle ile było mi dane zrozumieć, to ludzie są pewni, że Chuck nie dostanie cancela w/g nich Chuck Heroes i Medium, to złota trójka i nie sądzą żeby NBC było na tyle głupie żeby zrezygnować z któregoś widowiska....
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 31.03.2009 - |21:36|
Napisano 01.04.2009 - |01:13|
Cancel dla Chucka to byłaby ogromna strata.
Użytkownik acwo edytował ten post 01.04.2009 - |01:14|
#339 Gość_Lowrey23_*
Napisano 01.04.2009 - |22:06|
Edit: a co do topicu o spoilerach, to myśle, że ten ogólny temat możemy juz przeznaczyć na spoilery i inne ciekawostki związane z serialem:-)
Od tego jest już nowy temat w którym już nie musicie stosować spoilertagu.
//biku
Użytkownik biku1 edytował ten post 02.04.2009 - |16:10|
Napisano 02.04.2009 - |12:58|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych