Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Sieraków] 25-27.06.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
310 odpowiedzi w tym temacie

#301 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 06.07.2004 - |15:27|

:clap: :clap:
Każde zdjęcie ma swój niepowtarzalny urok i w pełni można je docenić tylko wtedy jeśli się tam było i można sobie dopowiedzieć co tam było, jeszcze raz przeżyć te wspaniałe chwile :] .

:hyhy: Szkoda, że jest ich tak mało :lol:
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#302 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 06.07.2004 - |16:18|

Zdjęcia są SUPER. Ciągle do nich wracam jak i do filmu. Nic dodać nic ująć.... Aż łezka w oku się kręci. Nie wspomnę, że nasza piosenka średnio raz dziennie u mnie leci :lol: :clap:
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#303 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 06.07.2004 - |16:51|

Rzeczywiście zdjęcie powala. I ja z umarlakiem w jednym domku mieszkałem!!!!! :wacko: Normalnie niesamowita sprawa. Ale Zibi uchwyciłeś pewnego osobnika dmuchającego w alkomacik, fajnie ci to wyszło. :clap: :clap: :clap:

Pzdr :lol:
-----------
  • 0

#304 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 06.07.2004 - |22:31|

Ale Zibi uchwyciłeś pewnego osobnika dmuchającego w alkomacik, fajnie ci to wyszło. :clap:  :clap:  :clap:

Pzdr :lol:
-----------

hvolt... nie masz z czego się śmiać ;) :lol: Ja nawet sam z tego zdjęcia polewałem jak bóbr, bo wcale nie pamiętam, żebym to robił :blink: :]
A zdjęcia... za każdym razem kiedy na nie spoglądam, to łezka mi się w oku kręci, hlip i... :unsure: ja chcę SIERAKÓW 2 :clap: i to jak najszybciej :afro:
Popieram też to, co napisała wcześniej saggi (forumowa Sam :] ), że trzeba było tam być, żeby w pełni docenić "potęgę" tych zdjęć :D .
ZIBI -> You're the man ;)

• 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#305 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 07.07.2004 - |05:16|

:lol:

A zdjęcia... za każdym razem kiedy na nie spoglądam, to łezka mi się w oku kręci, hlip i...  ja chcę SIERAKÓW 2  i to jak najszybciej

Ja też chcę!!!!!!!!!!! :D Wcale sie nie śmieje bo zdjęcie jest odjazdowe i wcale się nie dziwię, że nie pamiętasz jak robiłeś to zdjęcie po takiej super nocy. Jest wiele fajnych zdjęć, które przypominają mi te wspaniałe chwile i jak najszybciej chcę powtórki!!!!!!!!! :rolleyes:

Pozdrawiam
---------------

Użytkownik hvolt edytował ten post 07.07.2004 - |07:23|

• 0

#306 Przemas

Przemas

Starszy plutonowy

• VIP
  • 619 postów
  • Miasto100lica--->Grochow

Napisano 07.07.2004 - |09:05|

ja chcę SIERAKÓW 2 :clap: i to jak najszybciej ZIBI -> You're the man ;)

A co byscie powiedzieli na to zeby zlot nr 2 odbyl sie w innym miejscu - nie chce tu wskazywac jakis konkretnych miejsca ale moze by nalezalo wybrac takie gdzie bedzie zarowno fajnie (ale nie tak fajnie jak w Sierakowie- ale skad ja o tym moge wiedziec ).
Sadze ze te prawie wszystkie wymowki byly dlatego ze ludzie maja lenia i nie chce im sie taki szmat drogi jechac bo powiem wam szczerze ze kilka osob na moim osiedlu powiedzialo mi ze gdyby to nie bylo tak dalego od warszawy to by wsiedli w auto i przyjechali. A dodam tyle ze oni nie sa nawet i nie maja nic wspylnego ani nie sa zarejestrowani na forum a i tak by przyjechali bo lubia Stargata
PS pewnie frekfencja byla by o wiele wiele wieksza
  • 0
Ci, którzy żyją nadzieją, widzą dalej.
Ci, co żyją miłością, widzą głębiej.
Ci, co żyją wiarą, widzą wszystko w innym świetle.

#307 Pradawny

Pradawny

Kapral

• Użytkownik
  • 229 postów
  • MiastoDark Music

Napisano 07.07.2004 - |09:19|

Moim zdaniem nie wazne gdzie sie pojedzie, ale wazne z kim sie pojedzie na ten zlot. Myśle ze w każdym innym miejscu byśmy sie razem nieźle bawili. Ja tak myśle nie wiem jak wy, ja proponuje cos bliżej. Poszukam jakiś takich miejsc ala Sieraków. I bedzie czad, co o tym myslicie ??. Wkońcu ludzie z SG-1 nie wyrszali ciągle na jedną planete, co nie ?? :look:

Użytkownik Pradawny edytował ten post 07.07.2004 - |09:23|

• 0
"...Aniołowie, jeśli tylko są, kryją się w metalowych bunkrach..."
Nio i są czarne :)

#308 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 07.07.2004 - |09:42|

Rozmawiałam już na ten temat z kermitem83. Doszliśmy do wniosku, że okolice Zalewu Zegrzyńskiego świetnie się nadają na taki kilkudniowy zlot. Może na początku października coś udałoby się zorganizować. Wtedy wszyscy będą już po sesji poprawkowej. Kermit miał w wolnej chwili zrobić zwiad nad Zegrzem, jak to tam wszystko wygląda. Pewnie pogadamy o tym dziś na spotkaniu warszawskim.

Sieraków 2 = Zegrze 1 :) ?? Zobaczymy:)

121277 pełna optymizmu
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#309 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 07.07.2004 - |15:06|

:clap: :clap:
To ja proponuje juz stworzyć temat, żeby potem ludzie nie mogli się tłumaczyć, że za późno się dowiedzieli i nie mogą :> i najlepiej już zacząć kampanie reklamową = info na gg PM'y maile itp. żeby nie było tłumaczeń, że za późno zajżeli do danego tematu :]
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#310 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 07.07.2004 - |15:12|

Trzeba jeszcze warunki finansowe nabadac - zeby wiadomo bylo ile trzeba uskladac na zlocik :D - mam nadzieje ze koszty nie beda zbyt wygorowane :D
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#311 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 12.07.2004 - |07:45|

Trzeba jeszcze warunki finansowe nabadac - zeby wiadomo bylo ile trzeba uskladac na zlocik :D - mam nadzieje ze koszty nie beda zbyt wygorowane :D

Zwiady, warianty i obliczenia trwają. Jak tylko będzie wiadomo coś bliżej, to damy znać. Koszt nie powiniem zbytnio różnic sie od kosztu zlotu sierakowskiego. Pracujemy nad tym, by był jak najniższy przy jak najbardziej atrakcyjnym programie.

Szczegóły już wkrótce w temacie "Warszawa->Zegrze - kolejny zlot kilkudniowy"

121277 pomysłodawca:)
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1