Heroes
Napisano 28.11.2006 - |16:45|
Napisano 28.11.2006 - |17:39|
Z tego co zrozumiałem on przejmuje zdolności każdego którego zabije LP
Mógłbyś na przyszlosc takie teksty pisac jakos spoiler :censored: - chociaż tego można bylo sie domyslec z poprzednich odcinkach
Użytkownik micro edytował ten post 28.11.2006 - |17:41|
Napisano 28.11.2006 - |17:59|
Napisano 29.11.2006 - |14:16|
A jaki to spoiler? Odcinek już został wyemitowany więc żaden to spoiler.Mógłbyś na przyszlosc takie teksty pisac jakos spoiler :censored: - chociaż tego można bylo sie domyslec z poprzednich odcinkach
Co do samego odcinka to jak dla mnie był to zdecydowanie najlepszy odcinek Heroes jak dotąd. Sporo ciekawych rzeczy można było się dowiedzieć dzięki temu Six Months Ago . W następnym odcinku wracamy do "bieżącej" akcji.
Napisano 29.11.2006 - |17:30|
Użytkownik Jarekk edytował ten post 29.11.2006 - |17:31|
5.5 Chuck, Dexter, True Blood,
5.0 Supernatural, Weeds, Pushing Daisies, Reaper,
4.5 Californication, Lost, Smallville, The 4400,
4.0 Heroes, Kyle XY, Prison Break.
Napisano 29.11.2006 - |20:55|
Po pierwsze: odcinek zostal wyemitowany gdzies-tam, daleko.
Nie wszyscy maja takie szybkie lacze, jak ty;
po drugie - ogolnie, duzo tu spojlerow i dziekuje osobom, ktore uzywaja kodu.
Przeciez bardzo mozliwe, ze ktos sie dorwie do tego serialu za kilka tygodni, czy nawet miesiecy. bedzie chcial tu tylko zajrzec, by zobaczyc OPINIE o serialu - a natknie sie na spojlery i moze zalowac.
Osobiscie sama siegnelam po kilka tytulow dzieki tematom na tym forum. Natomiast czytajac wypowiedzi uzytkownikow, unikalam jak moglam spojlerow. No nie zawsze sie to udaje.
dlatego, jeszcze raz, prosba i dzieki za uzywanie kodu [spojler]
www.science-fiction.com.pl/forum
Napisano 29.11.2006 - |22:28|
Pawel - a wlasnie, ze spojler.
Przeciez bardzo mozliwe, ze ktos sie dorwie do tego serialu za kilka tygodni, czy nawet miesiecy. bedzie chcial tu tylko zajrzec, by zobaczyc OPINIE o serialu - a natknie sie na spojlery i moze zalowac.
Osobiscie sama siegnelam po kilka tytulow dzieki tematom na tym forum. Natomiast czytajac wypowiedzi uzytkownikow, unikalam jak moglam spojlerow. No nie zawsze sie to udaje.
Hmmm wiesz dość specyficzne masz podejście do tego niby spolera, bo zgodnie z Twoją teorią to w zasadzi9e nie powinno się omawiać żdnego serialu, bo moze ktoś za sto lat będzie oglądał ten serial i przeczyta tutaj spoiler. Jeżeli jest temat poświęcony temu serialowi, omawia się odcinki które już miały swoją światową premierę (są nieomalże powszechnie dostępne w internecie) to chyba można omawiać taki odcinek, bo inaczej ten wątek traci sens bytu...
co do samego serialu to rozwija się coraz bardziej ciekawie. Aczkolwiek zastanawiam się czy ten wybuch atomowy to finał tego serialu, czy tylko etap pośredni. Coraz bardziej się zastanawiaqm co będzie głównym wątkiem tego serialu, jego nicią przewodnią (tak jak przez 8 sezonów sg-1 walka z goauld). W tej kwestii jest to dla mnie zagadka, co bedzie główną osią serialu.
o poranku..."
Cytat z filmu "Apocalypse Now"
Napisano 29.11.2006 - |23:11|
Odcinek niezły tłumaczący niektóre i mówiący kim na prawdę jest tajemniczy Sylar. Nie mogę się doczekać następnego odcinka w którym:
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
No to widze, że będzie się działo. Juz nie moge się doczekać. Pewnie będzie jakiś mega cliffhanger .
P.S. Nie wiem czy to jest spoiler, skoro pojawia się w oficjalnym zwiastunie, no ale niech będzie.
Napisano 30.11.2006 - |00:22|
Nawet zwiastuny ktore sa w pliku z serialem (bo one sa tam z niedbalstwa grupy realesujacej - scena wymaga ich wyciecia).
Napisano 30.11.2006 - |10:42|
W zasadzie wszystko powiedział już @ulan. Ja tylko dodam że gdybyśmy zastosowali tutaj twoją teorię to dyskusja we wszystkich wątkach dotyczączych seriali emitowanych w USA musiałby się toczyć w tagu "spoiler". Co raczej zbyt ciekawe by nie było .Pawel - a wlasnie, ze spojler.
Dla mnie sprawa prosta. Serial jest emitowany w USA w poniedziałek czyli od wtorku możemy tutaj bez skrępowania rozmawiać o danym odcinku. I dlatego dopóki danego odcinka nie ściągne (np. jeszcze ściągam najnowszy odcinek Prison Break) to nie wchodzę do tematu dotyczącego tego serialu.
Co do trailerów to ja np. je oglądam i nie uważam ich za spoiler ale szanuję osoby, które nie chcą nic wiedzieć co będzie w najbliższym odcinku i nie opisuję ich, a jeśli już to właśnie w tagu "spoiler" lub w odpowiednich tematach.
Użytkownik Pawel edytował ten post 30.11.2006 - |10:44|
Napisano 30.11.2006 - |11:31|
( choc rozumiem, ze sa tacy ktorzy nie chca..i i ch wola)
a przy GreatO ScottO ...prawie oblalam sie kawa... :hehe: oby tak dalej...bo to obecnie moj serialowy faworyt!!
Napisano 30.11.2006 - |12:02|
I dlatego dopóki danego odcinka nie ściągne (np. jeszcze ściągam najnowszy odcinek Prison Break) to nie wchodzę do tematu dotyczącego tego serialu.
Robie tak samo. Lubie ogladac odcinki nie wiedzac o nich nic oprucz moich domyslow. Czasem sie zdarzze ze jakas informacja przed ogladnienciem odcinka moze popsuc cale pozytywne wrazenie z odcinka.
Co do najnowszego odcinka to mi sie zabardzo nie podobal, najgorszy ze wszytskich wyemitowanych,
Napisano 30.11.2006 - |14:26|
Nie dalem tego do tagow z powodow wymienionych powyzej-skoro odcinek mial juz premiere wiec omawianie co w nim nie jest spojlerem.
A treilerow nie ogladam , wg mnie troszke wypatrzaja patrzenie na film , ale kto co lubi
Napisano 30.11.2006 - |17:51|
Użytkownik Jarekk edytował ten post 30.11.2006 - |17:53|
5.5 Chuck, Dexter, True Blood,
5.0 Supernatural, Weeds, Pushing Daisies, Reaper,
4.5 Californication, Lost, Smallville, The 4400,
4.0 Heroes, Kyle XY, Prison Break.
Napisano 30.11.2006 - |20:32|
mysle, ze mozna dyskutowac o pewnych wydarzeniach, postaciach, nie ujawniajac niektorych kluczowych zagadnien. Mozna skomentowac odcinek, nie streszczajac go.
Wszystko zalezy od tego, co wlasciwie robimy w tym watku - opowiadamy sobie film, czy mowimy o naszych odczuciach???
dla porownania, wystarczy poczytac komentarze do wczesnych odcinkow SG-1 (tak do 5go sezonu)
Wygladaja zupelnie inaczej, niz dyskusje w tematach dotyczacych ostatnich trzech sezonow, gdzie znacznie latwiej jest o spojlery.
www.science-fiction.com.pl/forum
Napisano 30.11.2006 - |23:08|
Podobnie z historia, nikt nie dyskutuje glosno i burzliwie o 1 czy 2 wyborach prezydenckich, o ostatnich jak byly to sie mowilo i podczas nastepnych tez bedzie sie mowic.
Napisano 01.12.2006 - |09:13|
dla porownania, wystarczy poczytac komentarze do wczesnych odcinkow SG-1 (tak do 5go sezonu)
Wynika to również z innej konstrukcji "tamtej" części forum.
Masz oddzielny temat dla każdego odcinka więc logiczne jest, że nie dyskutuje się w tych tematach o przyszłości... (i jest to tępione )
Natomiast tu masz układ "jednowątkowy" więc bez sensu jest ukrywanie tego co już było w tagach.
Tagi obowiązują jedynie dla trailerów i przecieków (spojlerach o przyszłych - nieemitowanych odcinkach).
Wchodząc do takiego tematu musisz mieć świadomość, że możesz naopotkać spojler.
Roma locuta causa finita.
Dość OT i dyskusji o spojlerach.
Każdy post nie na temat będzie od teraz kasowany.
Użytkownik psjodko edytował ten post 01.12.2006 - |09:15|
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 03.12.2006 - |10:33|
hmmm moje przxemyslenia. sam juz nie wiem co myslec o ojcu chirliderki po ktorej on jest wreszcie stronie.
nadal jessica jes dla mnie osoba zbedna w serialu nic nie wnosi i nic nie posiada. bez niej serial moglby sie nadal toczyc .
Hiro moj ulubieniec. zamieszali zamieszali z nim nie wiem jak to jest z jego moca raz moze sie poruszac raz nie wiec o co biega?
zobaczymy co bedzie dalej juz sie nie moge doczekac kolejnych odcinkow.
czuje ze laska z moca przekonywania dogada sie z Sylerem kto wie kto wie zobaczymy.
ale odcinek naprawde dajacy duzo odpowiedzi.
Napisano 03.12.2006 - |12:25|
Napisano 03.12.2006 - |13:54|
czyje moce przejal? a moze jednak ma cos wlasnego
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych