Skocz do zawartości

Zdjęcie

NIE BÓJ SIE ZAPYTAĆ

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
786 odpowiedzi w tym temacie

#301 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 17.04.2006 - |21:56|

A ja myśle, że dodatki pomiędzy epizodami są interesujące.Powiem którko warto ściagać !
  • 0
.

#302 naros1988

naros1988

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 18.04.2006 - |09:22|

Napisałem ten temat bo znalazłem małą nieścisłość w filmie tzn nigdzie nie jest powiedziane że facet z brodą to Zeke może coś przeoczyłem??
  • 0

#303 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 18.04.2006 - |10:03|

Nie obejrzałeś dokładnie odcinka :D
Tak go nazwał Sawyer.
  • 0

#304 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 18.04.2006 - |10:22|

Napisałem ten temat bo znalazłem małą nieścisłość w filmie tzn nigdzie nie jest powiedziane że facet z brodą to Zeke może coś przeoczyłem??

Sawyer nazwal go tak w odcinku 2x11, kiedy poszli odnalezc Micheala. Pozniej w czasie przesluchania Henrego on tez mowi ze Zake jest nikim.
PS. To nie jest temat tylko post :P
  • 0

#305 Old Death

Old Death

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 18.04.2006 - |13:28|

Powie mi ktos kiedy jest premiera Lost 2x19 na CTV?
  • 0

#306 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 18.04.2006 - |13:30|

Powie mi ktos kiedy jest premiera Lost 2x19 na CTV?

Chyba Lost 2x20... Lost 2x19 już był 12 kwietnia. Lost 2x20 będzie 3 maja w USA czyli 4 maja w Polsce. A tak poza tym to chyba powinno się znaleźć w dziale "nie bój się zapytac - więc moderatorów proszę o przeniesienie tego postu Old Death oraz mojego)
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#307 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 18.04.2006 - |17:49|

No dobra, moze jestem głupi ale niech ktoś mi wytłumaczy jak robić porządne cytaty. Żeby nie było samo 'QUOTE' ale żeby jeszcze w nawiasie były nazwa użytkownika którego cytuje, data itd.
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#308 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 18.04.2006 - |17:53|

No dobra, moze jestem głupi ale niech ktoś mi wytłumaczy jak robić porządne cytaty. Żeby nie było samo 'QUOTE' ale żeby jeszcze w nawiasie były nazwa użytkownika którego cytuje, data itd.

W prawym dolnym rogu postu uzytkownika jest przycisk Dołączona grafika klikasz go i masz juz caly cytat zrobiony od jednego uzytkownika. Mozna jeszcze cytowac kilka postow klikajac Dołączona grafika jednak dziala to chyba tylko w IE ( umnie w Firefoxie to nie dziala ;) )

Użytkownik PaWs edytował ten post 18.04.2006 - |17:57|

• 0

#309 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 18.04.2006 - |17:57|

W prawym dolnym rogu postu uzytkownika jest przycisk Dołączona grafika klikasz go i masz juz caly cytat zrobiony od jednego uzytkownika

Wielkie dzieki, nie dość że głupi to ślepy jestem :P
  • 0
E. J. Walten

#310 Grzesiu

Grzesiu

Sierżant sztabowy

• Tauri Graphics
  • 1 079 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 18.04.2006 - |18:03|

... umnie w Firefoxie to nie dziala ;) )

Dziala, ale dosc na opak ;) Wybierasz posty tak, by miec "- Cytuj" (MINUS!) a nie "+ Cytuj". Potem wciskasz "Odpowiedź" (nie "Cytuj").

Użytkownik Grzesiu edytował ten post 18.04.2006 - |18:03|

• 0
Okładki DVD - Szukasz okladek do seriali i filmow? Znajdziesz je tam!

Eric Clapton - Polski nieoficjalny portal Artysty

Dołączona grafika

#311 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 18.04.2006 - |18:06|

Dziala, ale dosc na opak ;) Wybierasz posty tak, by miec "- Cytuj" (MINUS!) a nie "+ Cytuj". Potem wciskasz "Odpowiedź" (nie "Cytuj").

ooo.. :D nie wiedzialem ze tak tez mozna. Probowalem na rozne sposoby ale nie moglem nic zrobic wiec zostawilem ten problem, a tu jednak jest jakis sposob :>. Teraz to mi duzo bardziej zycie ulatwi :hyhy:
  • 0

#312 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 18.04.2006 - |19:55|

"Troszkę" cofnę się do wcześniejszych odcników. Na jakimś tam forum znalazłem informacje że jak sie obejrzy w odcinku 1x01 (tak tak, pierwszy odcinek Losta) moment jak wybucha silnik po tym jak wciągnęło jakiegoś gościa (klatka po klatce) to widać jakby z tyłu nadleciało coś jakby cień (dymek?) i uderzyło w ten silnik i wtedy on wybucha. Jak było to sorry, ale jak nie to co o tym myślicie??
  • 0
E. J. Walten

#313 SunFireX

SunFireX

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 18.04.2006 - |19:58|

"Troszkę" cofnę się do wcześniejszych odcników. Na jakimś tam forum znalazłem informacje że jak sie obejrzy w odcinku 1x01 (tak tak, pierwszy odcinek Losta) moment jak wybucha silnik po tym jak wciągnęło jakiegoś gościa (klatka po klatce) to widać jakby z tyłu nadleciało coś jakby cień (dymek?) i uderzyło w ten silnik i wtedy on wybucha. Jak było to sorry, ale jak nie to co o tym myślicie??

Uwazam, ze jezeli nawet cos takiego mialoby miejsce to jest to po prostu niedociagniecie rezysera :huh:
Watpie by scenarzysci zaplanowali jakis dymek, ktory bedzie widoczny tylko klatka po klatce, z drugiej strony to podobne do tego serialu. Poza tym moze to byc po prostu dym wydostajacy sie z jakiejs czesci samolotu.
Mysle, ze to niedociagniecie.
  • 0

#314 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 18.04.2006 - |20:13|

Uwazam, ze jezeli nawet cos takiego mialoby miejsce to jest to po prostu niedociagniecie rezysera :huh:
Watpie by scenarzysci zaplanowali jakis dymek, ktory bedzie widoczny tylko klatka po klatce, z drugiej strony to podobne do tego serialu. Poza tym moze to byc po prostu dym wydostajacy sie z jakiejs czesci samolotu.
Mysle, ze to niedociagniecie.

Może masz racje, ale chyba nie obejrzałeś tego bo wyraźnie widac że to "coś" nie wydostaje się z silnika tylko nadlatuja i w niego uderza i jakby odbija się. Poza tym można doszukac sie w Loście takich ukrytych rzeczy, np. gdy ogląda się klatka po klatce scene gdy mr. Eko patrzy na dym (wtedy gdy kamera jakby wchodzi do dymka). Wtedy widzimy ze w dymku jakby były małe wyładowania elektryczne, które okazuje się że sa pojawiającymi się zdjęciami z życia Eko, a tego w normalnym tempie bys nie zobzczył.
  • 0
E. J. Walten

#315 SunFireX

SunFireX

Szeregowy

• Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 18.04.2006 - |20:18|

Może masz racje, ale chyba nie obejrzałeś tego bo wyraźnie widac że to "coś" nie wydostaje się z silnika tylko nadlatuja i w niego uderza i jakby odbija się. Poza tym można doszukac sie w Loście takich ukrytych rzeczy, np. gdy ogląda się klatka po klatce scene gdy mr. Eko patrzy na dym (wtedy gdy kamera jakby wchodzi do dymka). Wtedy widzimy ze w dymku jakby były małe wyładowania elektryczne, które okazuje się że sa pojawiającymi się zdjęciami z życia Eko, a tego w normalnym tempie bys nie zobzczył.

Pamietaj, ze serial jest emitowany w TV a tam nie mozna ogladac filmu klatka po klatce :huh:

///Tak wiem istnieja takie telewizory, ostatnio reklamuje sie LG z wbudowanym dyskiem, ale przeciez tlum ludzi nie zasypie sklepu z elektronika by takowy kupic///
  • 0

#316 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 19.04.2006 - |07:44|

Czy tytuł "2X23 Live Together, Die Alone 24.05. (Libby / Desmond)".Jest potwierdzony, czy to tylko pogłoski?
  • 0
.

#317 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 19.04.2006 - |14:23|

Czy tytuł "2X23 Live Together, Die Alone 24.05. (Libby / Desmond)".Jest potwierdzony, czy to tylko pogłoski?

Wszystkie źródła podają, że odcinek będzie nazywał się właśnie tak (w tym również spoilerfix, czyli najlepsze źródło sprawdzonych spoilerów) .
Jeśli chodzi o retrorospekcje Libby / Desmond sprawa jest troszkę bardziej zamieszczana, żeby uprościć to zamieszczę mały spoiler:
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
Więcej przeczytasz w dziale spoiler-zone
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#318 BzyK_S

BzyK_S

Szeregowy

• Email
  • 12 postów

Napisano 19.04.2006 - |15:07|

No ej, już nawet temat chyba o tym był. Nie widzicie, że to już jest naciągane? Silnik wybuchł bo wessał człowieka. Koniec teorii, i nie wyszukujmy jakiś sensacji na siłę w każdej klatce filmu ^_^

Użytkownik BzyK_S edytował ten post 19.04.2006 - |15:10|

• 0

#319 michala34

michala34

Szeregowy

• Email
  • 1 postów

Napisano 28.04.2006 - |10:09|

Witam

Kiedys musi byc pierwszy pościk :]

Mam pytanko..Czy zna ktos wykonawce i tytuł utworu, który był w 19 odcinku m.in. na końcu gdy Locke właczył płytę i Ana jest w poblizu???

Z góry thx

pozdrawiam
  • 0

#320 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 28.04.2006 - |10:46|

Tak to był:
Otis Redding - These Arms Of Mine
  • 0