Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trailery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
608 odpowiedzi w tym temacie

#301 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 14.11.2006 - |16:06|

Sawyer nawet strzela, tylko nie jestem do końca pewny czy to jest Sawyer...

Ja tam nie mam wątpliwości co do Sawyera - to na pewno on. Kate - chociaż niewyraźna to też ona. Nie rozumiem czego się tu doszukiwać :P Przecież wiadomo, że jeśli będą uciekać to razem :P
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#302 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 14.11.2006 - |19:09|

Na Sawyera to ten gostek raczej nie wygląda... :afro: (btw - przydałby się wyraźniejszy screen)
Byleby nie wyszło, że nawiali od Othersów Bena, a spotkają się z Jednookim :afro: i jego ewentualnymi kompanami.

Będzie dobrze jak " jednooki " pojawi się już w piątym sezonie . Bo nic nie wskazuje żeby " Lost " miał pójść dobrą drogą ...
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#303 rachtek

rachtek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 14.11.2006 - |21:11|

Dla tych co mają wątpliwości co do Kate i Sawyera:

http://img329.images...e=feb724xn2.jpg

Tylko pytanie: Gdzie czy do kogo Sawyer celuje?

Użytkownik rachtek edytował ten post 14.11.2006 - |21:12|

• 0

#304 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 15.11.2006 - |07:58|

Dzięki rachtek za wyraźniejszego screena, bo z poprzedniego nie wynikało do końca, że to Sawyer.
Wygląda, jakby celował "w krzaki", a to mi pachnie "szeptami" na 1 000 mil :afro:

@Surin - zgodnie z tym, co zapowiadają twórcy, po przerwie nam wywrócą LOSTa "do góry nogami".
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#305 Surin

Surin

Starszy kapral

• Zbanowany
  • 346 postów
  • Miastoz pokładu Slave - I

Napisano 15.11.2006 - |10:16|

Dzięki rachtek za wyraźniejszego screena, bo z poprzedniego nie wynikało do końca, że to Sawyer.
Wygląda, jakby celował "w krzaki", a to mi pachnie "szeptami" na 1 000 mil :afro:

@Surin - zgodnie z tym, co zapowiadają twórcy, po przerwie nam wywrócą LOSTa "do góry nogami".

To znaczy powiedzą że będzie czwarty sezon , he he :] To faktycznie wywróci do góry nogami życie wielu osób ( masowe samobójstwa itp. )
  • 0
" 4400 " --> poziom serii wprost proporcjonalny do ilości postów osób nią zainteresowanych

= Teoria Prawdy Telewizyjnej =

#306 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 15.11.2006 - |10:45|

Surin, o 4 sezonie to już jest wiadomo od pewnego czasu, więc to na pewno nie będzie "rewolucja" :afro:
Raczej chodzi o "rewolucję" w treści - przeczytaj sobie wywiad z Emersonem na onecie (tu na stronie głównej też jest). :afro: Jeden fragment - o tym, że Inni mają potężnego przeciwnika - brzmi conajmniej ciekawie. :afro:

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 15.11.2006 - |10:47|

• 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

#307 bravo

bravo

Szeregowy

• Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 15.11.2006 - |11:53|

To są tylko spekulacje Emersona, przeczytaj dokładnie co tam pisze. On wie tyle o Innych ile my będziemy wiedzieć o nich po 8 czy 9 odcinku i nie traktuj tego jak spoiler, bo producenci nie zdradzają wiele aktorom.
  • 0

#308 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 15.11.2006 - |12:06|

Owszem, spekulacje, ale część plotek, pałętających się po sieci, niektóre rzeczy potwierdza. Jak też i sami producenci LOST, z Lindelofem na czele - więc dlatego wolałam to dać do spojlerów.

Najbardziej mnie ubawil kawałek wywiadu o tym, że Emerson wysłuchuje od widżów obelg pod adresem Bena, jaki to niby wstrętny i nie lubiany. :afro: :afro: :afro:

Wszystko się tak naprawdę okaże po przerwie.
Albo posikamy się ze śmiechu, albo będziemy mieli kopary na podłodze.
Pirat z opaską na oku jest dowodem na to, że jeszcze nie wiemy wszystkiego o wyspie. Zwłaszcza, że jeśliby miał to być kolejny "klepacz cyferek" a'la Desmond, to nie angażowaliby do tej roli aktora znanego z występów w serialach.
Osobiście nastawiam sie na dwie możliwości - albo wyjdzie mega-niewypał, albo - wreszcie LOST zyska wyraz.

Użytkownik Tajemnicza_Wyspa edytował ten post 15.11.2006 - |12:36|

• 0

#309 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 16.11.2006 - |19:54|

Za nic w świecie nie jestem w stanie zrozumieć co takiego powiedział Charlie i o co pretensje ma Desmond :P Czyli w ogóle nie rozumiem czemu się na niego rzucił, ale sam fakt, że się rzucił już zapowiada kolejny odcinek na plus :D Oh, długie tygodnie to będą :P
Mógłby ktoś powiedzieć o co się kłócą? :P

Użytkownik boone edytował ten post 16.11.2006 - |19:55|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#310 rachtek

rachtek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 16.11.2006 - |20:39|

Charlie (jak zwykle) ma pretensje w tym wypadku do Des'a. Pyta Desomnda o to co mu sie stało kiedy przekrecil kluczyk. Grozi mu zeby lepiej mu powiedzial. Des (sam nie weim czemu) rzuca się na niego i krzyczy "Niechcesz wiedzieć co mi się stało kiedy przekręciłem klucz". To tyle.
  • 0

#311 MaraS

MaraS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 17.11.2006 - |15:50|

Video podcast z ujęciami z planu 7,8 i 9 odcinka trzeciego sezonu.

Użytkownik MaraS edytował ten post 17.11.2006 - |16:00|

• 0

#312 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 17.11.2006 - |23:01|

Video podcast z ujęciami z planu 7,8 i 9 odcinka trzeciego sezonu.

Jedna rzecz z tych wszystkich była mi nieznana, ale jako ciekawostka bardzo mnie zainteresowała, mianowicie autobus, który przejeżdża w pobliżu Juliet (a w każdym razie w miejscu, gdzie przebywa na jednym z ujęć) ma reklamę batonika Apollo, który znajdował się w bunkrze. Na pewno to będzie ciekawostka poruszana przez fanów, mnie zainteresowała, bo w ostatnich retrospekcjach takich skojarzeń mieliśmy coraz mniej.
  • 0

#313 rachtek

rachtek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 23.11.2006 - |10:12|

Drugi Lost Monent :

• 0

#314 aalleexx

aalleexx

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 24.11.2006 - |15:02|

Możecie przetłumaczyć o czym gadają Hurley i Locke?

Pozdro.

Krótko mówiąc - Hurley mówi Locke'owi o tym, że Desmond potrafi przewidywać przyszłosć ;] no i nawiązuje do fantastycznej czwórki i ich umiejętności nabytych podczas swoich przygód. Podoba mi sie jak hurley podchodzi do locka tak że nasz myśliwy robi wielke oczęta :D.Biorąc pod uwagę jego gabaryty zrobił to jak wielki biały ninja ;D
  • 0

#315 MaraS

MaraS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 01.12.2006 - |15:41|

Lost - Moment 3 - scena z dalszych odcinków
Hurley/Charlie/Desmond.

• 0

#316 Hadekin

Hadekin

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 94 postów
  • MiastoŻagań

Napisano 01.12.2006 - |23:17|

Moglby mi ktos powiedziec co mowia "Desmondo" za drugim razem? Bo przez ten dzwiek nie moge uslyszec.

@Down: Dzieki teraz juz wiem ze faktycznie on tam mowi "both of you" czy cus w tym stylu.

Użytkownik Hadekin edytował ten post 02.12.2006 - |13:25|

• 0

#317 Marciin88

Marciin88

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów
  • MiastoFrom the sky

Napisano 02.12.2006 - |12:21|

Wolne tłumaczenie:

H: Koleś, nie jestem co do tego pewien.
C: On chciałby, żebyśmy to zrobili.
H: Chciałby abyśmy splądrowali mu namiot i zabrali towar?
C: On to ukradł przecież, a ludzie potrzebują jedzenia.
D: Charlie!
H: Desmondo! :)
D: Chcę, żebyście poszli ze mną. Obaj!

pozdro.
  • 0

#318 MaraS

MaraS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 07.12.2006 - |16:27|

Kolejny filmik promujący dalszą część trzeciego sezonu.

• 0

#319 robercik

robercik

Plutonowy

• Użytkownik
  • 393 postów
  • MiastoWLKP

Napisano 07.12.2006 - |21:13|

Claire w niebezpieczeństwie? Co ona robi w wodzie (prócz topienia się)...nie kąpała się, bo jest w ubranku,,,hmmm! A dlaczego sun miała Aarona? I Tak spokojnie sobie patrzyła?;) Heh...w lutym się wyjaśni:) Wszystko!
  • 0

mieć wszystko to za mało

DOBRY ZE MNIE CHŁOPAK

#320 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 14.12.2006 - |14:37|

Wczoraj pokazali na ABC nowy LOST Moment. Załuje, że nie wyłaczyłem w porę telewizora, by był bardzo spoilerowy, a tych unikam. Pokazali jacka w klatce a w sród Innych
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych