To prawdopodobnie. Claire w swym drugim snie czuła, że ktoś próbuje nakłoc jej brzuch rodzajem strzykawki. To zreszta przez krótką chwilę było widać. Być może Ethan prubował to zrobic nieporywając jej, dopiero gdy mu sie nie udało zdecydował się na to i zaprowadził ja do tego bunkra. Ona w jakis sposób musiała uciec - być może zabrała ją stamtąd Danielle, wszak Claire przypomniała sobie, że ja podrapała. Mniej prawdopodobne, że Danielle działała w porozumieniu z Ethanem.W kwesti Ethana częściowo zgadzam się z Tobą. Ja jednak myśle, że teraz został on sam (rozpisywałem się o tym w innym temacie Dharma Initiative) i był/mieszkał w tym bunkrze, który pokazany został w trailerze 15 odcinka. Całe porwanie Claire były tylko jego inicjatywą, sam też prowadził na niej jakieś badania czy eksperymenty dlatego Zeke był zdziwiony....
Odcinek 038 - S02E14 - One of Them
Napisano 22.02.2006 - |18:15|
Genesis
Napisano 22.02.2006 - |20:27|
ETHAN ROM
OTHER MAN
Znacie Henry'ego Gale'a z Minnesoty?
HENRY GALE MINNESOTA
SEE AN OTHER MAN LYING
Napisano 22.02.2006 - |21:07|
Pamiętacie Ethana Roma?
ETHAN ROM
OTHER MAN
Znacie Henry'ego Gale'a z Minnesoty?
HENRY GALE MINNESOTA
SEE AN OTHER MAN LYING
Tak z ciekawości... Sam na to wpadłeś czy zobaczyłeś gdzieś na jakimś innym forum?
Napisano 22.02.2006 - |21:29|
4815162342.comTak z ciekawości... Sam na to wpadłeś czy zobaczyłeś gdzieś na jakimś innym forum?
Napisano 23.02.2006 - |02:20|
a jesli chodzi o 14 to daje 9/10 było by 10 ale Sawyer uganiał sie za zaba i dlatego 9/10 reszta była spoko a szczególnie tortura Innego przez Sayida
Użytkownik John Locke edytował ten post 23.02.2006 - |02:23|
Napisano 23.02.2006 - |02:39|
Cos tam zaczęło działać, i jak się ujawni, to nic się już nie będzie dało zrobić, i... wszyscy będą mieli przechlapane (jakby co najmniej teraz nie mieli =] )
Napisano 23.02.2006 - |14:07|
Weźmy sobie
Ethan Rom dwa razy czyli Ethan Rom Ethan Rom
po przestawieniu pierwszego wychodzi znane nam OTHER MAN
po innej zmianie wychodzi zaś MORE THAN
MORE THAN OTHER MAN !!
Napisano 23.02.2006 - |14:20|
Napisano 23.02.2006 - |14:28|
Najwyższy czas, żeby Sawyer zachorował. Chorobaa jest jedynym przed czym czuje on respekt.O ile wiadomo ta żaba miała w sobie jakieś subst. odużające/trujące więc kto wie, może nie zginęła na darmo ;P
Użytkownik Jonasz edytował ten post 23.02.2006 - |15:27|
Genesis
Napisano 23.02.2006 - |17:18|
Drogi Azazellu
Henry'ego Gale'a czyli Michaela Emersona z pewnoscia pamietasz z X-files oraz Piła (Zep)
Z innych - brodaty szef ktory przesłuchiwał Saiyda - Clancy Brown znany ze Skazanych w Shawshank jako sadystyczny kapitan sluzby wieziennej Hadley
Natomiast Brodacza - Innego, ktory "pozwala im zyc" na tej wyspie gral wysoki (1.90 m wzrostu) M.C. Gainey - pamietny z filmu Conair - jeden z przestepcow, ktory pilotowal samolot...
Najbardziej mnie interesowala piekna kobieta, ktora grala corke ojca, ktory mial byc operowany - Monica Barladeanu (w main title jest jako Monica Dean). Wczesniej byla gwiazda telewizji rumunskiej B1TV... Jej zdjecia zobaczycie w googlu po wpisaniu jej prawdziwego imienia i nazwiska - polecam
pozdro
Bartroz
Napisano 23.02.2006 - |17:45|
Tak sie składa ze niedawno ogladałem na discowery reportarz o tej zabie, gosc złapał ja gołypi rekoma i zaczoł o niej opowiadac.. ze jest trujaca.. ze jacys tam bambsuy uzywaja jej jadu to zabijania zwierzat (strzała) itd ale co jest wazne jej jad jest grozny bardzo groźny w zetknieciu ze krwia.. takrze jezeli Sawyer miał jakies rany w ręce juz by niezył a jeżeli przezył to znaczy ze juz nic mu nie bedzieNajwyższy czas, żeby Sawyer zachorował. Chorobaa jest jedynym przed czym czuje on respekt.
Napisano 23.02.2006 - |17:47|
Tak sie składa ze niedawno ogladałem na discowery reportarz o tej zabie, gosc złapał ja gołypi rekoma i zaczoł o niej opowiadac.. ze jest trujaca.. ze jacys tam bambsuy uzywaja jej jadu to zabijania zwierzat (strzała) itd ale co jest wazne jej jad jest grozny bardzo groźny w zetknieciu ze krwia.. takrze jezeli Sawyer miał jakies rany w ręce juz by niezył a jeżeli przezył to znaczy ze juz nic mu nie bedzie
Ok złapał i co? zgniótł w ręcc? czy tylko trzymał? Może trudcizna jest zawarta w krwi lub jakiś płynach ustrojowych.
Genesis
Napisano 23.02.2006 - |18:59|
Napisano 23.02.2006 - |19:05|
Kwestia żaby jest bardzo istotna.O rany, co za dyskuzja. Żaby, bzdury, co chwila wpadnie jakiś dziwak i zapyta o link do odcinka. LOST jest jak narkotyk. Chcemy więcej, a jak jesteśmy na głodzie, odbija nam Ale przynajmniej coś się dzieje.
Genesis
Napisano 23.02.2006 - |21:54|
Czytajac wasze posty (pomijajac pare ) przeczytalem wypowiedzi paru osob twierdzacych ze po uplywie czasu na wstukanie cyfr cos sie zaczelo otwierac. Zastanawialem sie troszke i wpadlo mi do glowy jedno. Pamietacie jak na poczatku sezonu 2-ego (pierwszy albo drugi odcinek) Sayid i Jack probowali otworzyc jakies magnetyczne drzwi. Wszedli pod podloge bunkru (przy okazji Jack zobaczyl Kate podczas brania prysznicu :hyhy: ). Moze to te drzwi sie otworzyly?
P.S.
WItam na forum
Napisano 23.02.2006 - |22:31|
Napisano 24.02.2006 - |00:30|
spodziewal bym sie, ze nasz szeryf zachoruje i to powaznie, moze przeto odda bron. Patrzac na jego twarz, gdy gniutl zabe, nawet jak trzymal ja na dloni, mailem wrazenie, ze zaraz zemdleje, upadnie czy cos takiego. przyjzyjcie sie.
Napisano 24.02.2006 - |01:05|
Rowniez przychylam sie do nie komentowania trailerow - sa na to oddzielne tematy, a tworcy specjalnie zwodza widzow, nawet jesli sie oglada trailer klatka po klatce mozna wyinterpretowac zupelnie inna "prawde"
To mialo sugerowac ze stracono nad czyms kontrole i chciano za wszelka cene to "pogrzebac", ograniczyc do tego dostep.Przypominam, że Sayid napomniał, iż ostatni raz kiedy tak wylewano beton, chodziło o reaktor w Czarnobylu ...
Napisano 24.02.2006 - |01:12|
no to takie magnesy dla przykladu
o rozmiarach 5x5 cm moga wyrwac rozrusznik z klatki serca czlowieka
a zeby odczepic taki przyczepiony magnes, np od stalowej sciany trzeba miec nie lada pare w lapach i porzadnie zaprzec sie nogami.
to one podnosza samochodu na smietniskach
przeokropnie mocne magnesy, a jesli tam jest taki o rozmiarach... kilkunastu metrow?!
nie dziwo ze MOGL sciagnac samolot
zapomnialem -sa to MAGNESY NEODYMOWE
Napisano 24.02.2006 - |08:07|
a tak swoją drogą nie rozumiem dlaczego zostały porzucone pewne wątki:
- nie próbują już dostać się tam, skąd działa pole magnetyczne (a jak właz otwierali to jednak byli bardziej zdeterminowani)
- co się stało z czarną chmurą
- Michaela i Walta już sobie darowali
- po co w bunkrze dla dwóch osób taka ilość broni? (ile sztuk można na raz używać)
- co z Desmondem? zniknął? wyparował?
- też zająłbym się najpierw zorientowaniem się w terenie - może gdzieś jest budka telefoniczna
- po co w końcu Eko znaczył te drzewa?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych