Skocz do zawartości

Zdjęcie

Supernatural - stary wątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
918 odpowiedzi w tym temacie

#301 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 26.01.2007 - |16:06|

Supernatural.S02E12.Night.Shifter.HDTV.XviD-FQM
Supernatural.S02E12.REPACK.HR.HDTV.XviD-CTU
Supernatural.S02E12.720p.HDTV.x264-CTU
już jest od jakiegoś czasu...
  • 0
Master of possimpible ;)

#302 Przemek

Przemek

Starszy szeregowy

• Email
  • 126 postów

Napisano 26.01.2007 - |21:01|

Racja,jest juz od rana :)
Odcinek ciekawy i jak zwykle klimat powala :) Moze nic nie wnosi ciekawego do glownego watku, ale mimo wszystko przyjemnie sie oglada.Bracia znowu musza walczyc na 2 frontach.Z jednej strony "potworek" z drugiej strony policja.Jak zwykle duzo humoru :)
Moja ocena 8/10.
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

• 0
1.Battlestar Galactica,Supernatural
2.Jericho,Heroes
3.4400
4.Prison Break,Lost
5.Dexter,SG1,SGA

#303 Modes

Modes

Podpułkownik

• Użytkownik
  • 2 784 postów
  • MiastoPoznań/Chojnice

Napisano 27.01.2007 - |14:58|

Interesujacy odcinek. I co do tego ze nie wnosi nic do fabuly to sie nie zgadzam. Przeciez dowiadujemy sie o istnieniu grupy specjalnej wewnatrz FBI ktorej zadaniem jest scigania Deana i Sama. Moge isc o zaklad ze jeszcze o nich uslyszymy :)

Cyberman z Dr.Who byl w Supernatural :D Az musialem obejrzec jeszcze raz ten fragment bo za pierwszym razem mnei zamurowalo i nie bylem pewny czy wzork mnie nie zawodzi :D Fajny smaczek :)
  • 0

#304 Quendi

Quendi

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 731 postów

Napisano 29.01.2007 - |17:33|

Bardzo dobry odcinek.
Świetny klimat.
Sezon 2 bardzo dobry.
  • 0
6 Sons of Anarchy,Californication,Supernatural,Breaking Bad,True Blood,Rescue Me,Big Love, Spartacus,Dexter,Mad Men
5 Tudors,House,Clone Wars,In Treatment,Glee,Top Gear,Archer,Justified,Louie,Big C
4 SGU,Secret Diary,Damages,Nip/Tuck,Medium,Crash,Entourage, Chuck,Dark Blue,Paradox
3 Caprica,Vampire Diaries,Weeds,Lost,In Plain Sight,Mentalist,Psych

#305 VeeDee

VeeDee

Starszy sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 338 postów

Napisano 29.01.2007 - |20:38|

Znakomity odcinek, nie ma się chyba do czego przyczepić. :) Mają teraz bardzo ciekawe ubranka do użycia :) Zapowiada się ciekawy wątek z FBI.
  • 0
VeeDee

#306 medusa

medusa

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 559 postów

Napisano 30.01.2007 - |19:02|

... dowiadujemy sie o istnieniu grupy specjalnej wewnatrz FBI ktorej zadaniem jest scigania Deana i Sama. Moge isc o zaklad ze jeszcze o nich uslyszymy :)
....

ale chamski d..ek z tego specjalnego agenta :bag:
a odcinek faktycznie świetny i niby wtórny ale równie mocno trzymający w napięciu
a a propos aktorów to widziałam ulubioną córeczkę demona w roli siostry jednej z głównych bochaterek serialu Ed - nikomu nie chciała poderżnąć gardła a nawet wręcz przeciwnie... czułam się odrobinkę zawiedziona ^_^
  • 0
Biorę sobie w tej pętli wolne.

#307 neo1910

neo1910

Szeregowy

• Użytkownik
  • 51 postów
  • MiastoWidzew Łódź

Napisano 30.01.2007 - |20:54|

Odcinek jak zawsze na dobrym poziomie, ale... zbyt łatwo udaje im się wydostać z banku... za proste... za oczywiste to było... myslalem, ze scenarzysci coś ciekawszego wymyślą...
  • 0
- widzew lodz - simple the best -

#308 Skinwalker

Skinwalker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 62 postów

Napisano 01.02.2007 - |13:36|

Odcinek super, klimacik itp. tylko troche dziwne, jak to kolega z góry napisał, że tak łatwo im sie udało wyjść z banku, swat'ci to nie aż takie lamki jak tu pokazali :)...
  • 0
"Jeżeli nie możesz sprawić by działało dobrze - spraw chociaż by dobrze wyglądało",
Bill Gates

#309 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 02.02.2007 - |08:29|

No cóż nie zawsze wychodzi wszystko najlepiej :) Ale póki co serial trzyma się pewnej linii i nie schodzi poniżej poziomu, więc nie ma co narzekać :aniolek:
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#310 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 02.02.2007 - |19:19|

wiecie, ostatnio tu milczę, głównie dlatego że nie mam kiedy opisać tych odcinków.. ale dziś po 2x13

Trzeba przyznać że naprawdę dobrze składają do kupy te odcinki. Całkiem miło sie oglądało pościg... czy tam akcję SWAT w poprzednim odcinku (a nie wiem czy zauważyliście, ale w każdym amerykańskim filmie idzie tak oszukać niebieskich... może oni mają jakiś tempych gliniarzy?)
natomiast jak już są przebrani, to w całym tym zamieszaniu to nie problem jest wyjść niezauważonym...

i mały spoilerek
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

a gdyby ktoś nie zauważył to na końcu odcinka grali Guns N' Roses: Pukając do bram Nieba.

Użytkownik Toudi edytował ten post 02.02.2007 - |19:20|

#311 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 04.02.2007 - |16:55|

jako że już mnie się pytają... to w 4 minucie 25 sekundzie (wersja XOR) Dean bawi się telefonem LG...
o to on:

Dołączona grafika
Dołączona grafika

LG Verizon.

Ciekawe ile LG zapłaciło za reklamę tego modelu....

Użytkownik Toudi edytował ten post 04.02.2007 - |16:55|

#312 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 04.02.2007 - |22:12|

Kurcze obłedny telefonik, nie wiem nawet co on tam ma na pokładzie (napewno wszystko znając amerykański rynek nawet kuchenke mikrofalową napewno ma hłehłe :D ), ale mało mnie to interesuje, łyknął bym go gdyby był w sprzedaży u nas
  • 0

#313 Przemek

Przemek

Starszy szeregowy

• Email
  • 126 postów

Napisano 09.02.2007 - |15:59|

Kolejny odcinek za nami...Wreszcie...zaczeło sie :) Genialny przebieg akcji...Poprzedni odcinek uspil nasza czujnosc,by w nastepnym postawic nas na nogi :) Do tej chwili zbieram szczeke z podlogi.Supernatural jest genialny :) Klimat jak zwykle idealnie podkreslany przez wnetrza,dialogi,muzyke :) Oby do nastepnego odcinka :)
PS:Supernatural wraca do TVN jednak znowu chora godzina emisji...Mysle ze listy do stacji podzialaly i dlatego znowu puszczaja serial :) Wazne ze jest...
  • 0
2.Jericho,Heroes
3.4400
4.Prison Break,Lost
5.Dexter,SG1,SGA

#314 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 09.02.2007 - |16:11|

PS:Supernatural wraca do TVN jednak znowu chora godzina emisji...Mysle ze listy do stacji podzialaly i dlatego znowu puszczaja serial smile.gif Wazne ze jest...

to jest ten w środy po 23:59? czy znowu coś zmienili?

Ps. Meg wróciła :)

#315 Przemek

Przemek

Starszy szeregowy

• Email
  • 126 postów

Napisano 09.02.2007 - |16:24|

W sumie godzina ta sama :) W srode o 00:00 :) Nie ogladalem na TVN ale z tego co slyszalem byla przerwa albo zdjeli na jakis czas serial...nie wiem dokladnie.
Bardzo sie ciesze ze Jo znowu sie pojawila...ehhh zeby ja pokazywali w kazdym odcinku to bym byl szczesliwy jak nigdy :bag:
  • 0
2.Jericho,Heroes
3.4400
4.Prison Break,Lost
5.Dexter,SG1,SGA

#316 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 09.02.2007 - |16:33|

W sumie godzina ta sama smile.gif W srode o 00:00 smile.gif

no między 00:00 a 23:59 jest 23 godziny 59 minut różnicy :P (dlatego nie lubię pólnocy, bo nie wiadomo czy to jeszcze ten sam dzień, czy już następny :P)

Bardzo sie ciesze ze Jo znowu sie pojawila...ehhh zeby ja pokazywali w kazdym odcinku to bym byl szczesliwy jak nigdy

ja bym raczej chciał się dowiedzieć, co wyjdzie ze związku Dean + Jo :) a widać, że Kripke coś przewiduje i przynajmniej się już zabezpiecza :)

Użytkownik Toudi edytował ten post 09.02.2007 - |16:33|

#317 medusa

medusa

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 559 postów

Napisano 10.02.2007 - |13:36|

...
Bardzo sie ciesze ze Jo znowu sie pojawila...ehhh zeby ja pokazywali w kazdym odcinku to bym byl szczesliwy jak nigdy :bag:

to oglądaj "Veronica Mars" - tam się będzie pojawiać, z tego co podają - znacznie częściej
choć oczywiście... wszystko się może zdarzyć, nie miałabym nic przeciwko poszerzeniu stałej obsady Supernatural
ale dla mnie najbardziej porządanym członkiem-kandydatem do takowej byłaby Nicky Aicox czyli Meg ( nie lubię seriali wojennych i nie podoba mi się Over There aktualnie prezentowane przez C+ ) a dziewczyna jest świetna a wiem, że "śmierć nie jest przeszkodą" przynajmniej w pojawianiu się w filmie, a już na pewno nie dla ulubionej córeczki demona :aniolek:
  • 0

#318 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 10.02.2007 - |13:44|

( nie lubię seriali wojennych i nie podoba mi się Over There aktualnie prezentowane przez C+ )

Over There leci na HBO. Z nowości ostatnio na C+ leciał Thief czyli Złodziej.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#319 medusa

medusa

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 559 postów

Napisano 10.02.2007 - |15:52|

oczywiście, przepraszam za niedokładność :blush:
miałam na myśli Cyfrę+ , czyli całą platformę ( z której pobieram sygnał) a nie Canal + jedną ze stacji, które są na niej dostępne, podobnie zresztą jak HBO)
  • 0

#320 abdel

abdel

Szeregowy

• Email
  • 17 postów

Napisano 12.02.2007 - |22:07|

3x14 Genialny odcinek, był taki moment że naprawde zwątpiłem czy Samy nie pszeszedł na ciemna strone mocy :) Jak zwykle powalajacy klimat i wszechobecne uczucie bezsilnosci wobec całego tego zła :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych