Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#301 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.02.2006 - |21:57|

I jeszcze jeden spoiler, tym razem ciekawszy

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#302 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 28.02.2006 - |22:57|

I jeszcze jeden spoiler, tym razem ciekawszy

hmmm... Michael ma wrócić... ciekawe, ciekawe... moim zdaniem nie wróci z Waltem... inni nieoddadzą go tak łatwo...
  • 0

Dołączona grafika

#303 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 01.03.2006 - |00:05|

6 klipów z 15 odcinka:
http://television.ao...feature/lost_tv

nowy trailer do 15 odcinka:
http://abc.go.com/

Użytkownik Seher edytował ten post 01.03.2006 - |15:54|

• 0

#304 Robson

Robson

Szeregowy

• Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 02.03.2006 - |08:28|

Zwiastun 16 odcinka: http://www.lost-seri...y_view&iden=159

I teraz 2 tygodnie czekania :-/
  • 0

#305 QrczakJR

QrczakJR

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 02.03.2006 - |18:10|

moze ktos przetlumaczyc mniej wiecej co mowia postacie w zwiastunie 16 odcinka? bo ja ich wogle nie rozumiem i moj angielski tez najlepszy nie jest :D jedyne co zrozumialem ze jin chce test ciazowy :P
  • 0

#306 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 02.03.2006 - |18:35|

moze ktos przetlumaczyc mniej wiecej co mowia postacie w zwiastunie 16 odcinka? bo ja ich wogle nie rozumiem i moj angielski tez najlepszy nie jest :D jedyne co zrozumialem ze jin chce test ciazowy :P

Nie Jin tylko Sun. faceci na ogól nie zachodża w ciąże (chyba, że za sprawą wszechmogacej DHarmy)
  • 0
Genesis

#307 Eko

Eko

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 02.03.2006 - |19:20|

Skoro to Spiler Zone, nie widzę potrzeby używania [.spoiler.]

Podejrzewam, że pójdą tam, gdzie niby jest balon Gale'a i... znajdą go. Dla ludzi z Dharmy to żaden problem zaaranżować coś takiego.
  • 0

#308 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 02.03.2006 - |19:52|

Skoro to Spiler Zone, nie widzę potrzeby używania [.spoiler.]

Podejrzewam, że pójdą tam, gdzie niby jest balon Gale'a i... znajdą go. Dla ludzi z Dharmy to żaden problem zaaranżować coś takiego.

Te tez poakzywał trailer następnego epizodu. Anna-Lucia dała Sayidowi jakąs mapę i on miał się wybrać w wedrówkę. Pewnie sprawdzic to.

Jest też nowy spoiler, ale niezbyt ciekawy:

O odcinku na temat Hurleya - brak tytułu i daty.

The episode will feature Phil, a mid-20s/early-30s affable man à la Paul Rudd. Source: SpoilerFix.com

Użytkownik Jonasz edytował ten post 02.03.2006 - |19:55|

• 0
Genesis

#309 Eko

Eko

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 02.03.2006 - |20:00|

Te tez poakzywał trailer następnego epizodu. Anna-Lucia dała Sayidowi jakąs mapę i on miał się wybrać w wedrówkę. Pewnie sprawdzic to.

Wiem, chodziło mi o to że podejrzewam, że znajdą balon, a nie że pójdą go szukać.

Trailer zapowiada naprawdę ciekawy odcinek. ZNowu 2 tygodnie :censored:
  • 0

#310 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 02.03.2006 - |20:10|

Kiedy oni wreszcie potwierdzą tytuły nowych odcinków? :/ Wcześniej jeszcze przed 10 odcinkiem znalismy tytuły i bohaterow flashbackow do odcinka 15 a teraz po 15 odcinku nie mamy nawet pewnosci jak sie bedzie nazywal nastepny epizod... No cóz - czekamy na promoty...

A co do samego odcinka to Sun podejrzewa ze jest w ciąży, a Ana Lucia i Sayid szukają balonu Henry'ego. Tak pisze na AOL'u :) Jesli tytul 'The Whole Truth' jest prawdziwy to moze sie on odnosic wlasnie do Henry'ego. Lecz bardziej prawdopodobne ze do Sun (cala prawda o tym co i z kim robila na wyspie).
  • 0

#311 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 02.03.2006 - |20:22|

W traileru Locke namawia Anę Lucię, aby porozmawiała z Henrym. Ana pyta, czy Jack o tym wie, a Locke odpowiada, że nie potrzebuje zgody Jacka. Ana każe Henry'emu narysować mapę, która doprowadzi ich do jego balonu. Później tę mapę pokazuje Sayidowi i Charliemu.

Sun tymczasem ma bóle brzucha (martwią się o nią Rose i Bernard!). Później kobieta prosi Sawyera o... test ciążowy! :D
  • 0
Everything happens for a reason!

#312 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 03.03.2006 - |13:49|

No nareszcie!

2x16 - The Whole Truth
Premiera: 22 marca

Sun wrestles with the thought of telling Jin a newfound secret that threatens to upset the entire balance of the survivors' community. Meanwhile, Locke enlists Ana Lucia to interrogate the prisoner in order to extract more information than he, Jack or Sayid could

zdjęcia promocyjne: TU
zwiastun: TU

Użytkownik Seher edytował ten post 03.03.2006 - |13:52|

• 0

#313 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 03.03.2006 - |14:01|

No nareszcie!

2x16 - The Whole Truth
Premiera: 22 marca

Sun wrestles with the thought of telling Jin a newfound secret that threatens to upset the entire balance of the survivors' community. Meanwhile, Locke enlists Ana Lucia to interrogate the prisoner in order to extract more information than he, Jack or Sayid could

zdjęcia promocyjne: TU
zwiastun: TU

Ciekawe zdjęcia. mam nadzieję, że ta wyprawa będzie centarlnym motywem epizodu i że oprócz weryfikacji zeznań hanrego odkryja cos jeszcze. czas na wiecej odpowiedzi.
  • 0
Genesis

#314 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 04.03.2006 - |15:31|

http://abc.go.com/pr...ary/104157.html
  • 0

#315 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 04.03.2006 - |19:11|

Wydaje mi się, że nikt o tym nie mówił, a warto powiedzieć. W neciebyłllo zdjęcie z planu lost, gdzie ekipa zdjęciowa kręci się między zawieszonym na drzewie balonym (z cala pewnoscia balonem henry'ego) jednakze jesli dobvrze zrozumialem zdjecie zostalo usuniete z powodu tego, ze po prostu ono nie powinnow wyjsc na jaw i mialo byc tajemnica... z reszta to ze balon jest na wyspie byloby logiczne. ana lucia, sayid i charlie idą szukac balonu i go pewnie znajda - nie oznacza to jednak ze henry nie jest innym. jak najbardziej moze nim byc

Użytkownik boone edytował ten post 04.03.2006 - |19:13|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#316 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 04.03.2006 - |19:25|

Wydaje mi się, że nikt o tym nie mówił, a warto powiedzieć. W neciebyłllo zdjęcie z planu lost, gdzie ekipa zdjęciowa kręci się między zawieszonym na drzewie balonym (z cala pewnoscia balonem henry'ego) jednakze jesli dobvrze zrozumialem zdjecie zostalo usuniete z powodu tego, ze po prostu ono nie powinnow wyjsc na jaw i mialo byc tajemnica... z reszta to ze balon jest na wyspie byloby logiczne. ana lucia, sayid i charlie idą szukac balonu i go pewnie znajda - nie oznacza to jednak ze henry nie jest innym. jak najbardziej moze nim byc

i wg.mnie jest - niezmiennie na okoliczności - przecież Zeke powiedział do Ethan'a : "po co ją tu sprowadziłeś?? Co my mu teraz powiemy??? przecież to chyba oczywiste, że miał na myśli Henry'ego...
  • 0

Dołączona grafika

#317 Eko

Eko

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 04.03.2006 - |20:03|

przecież to chyba oczywiste, że miał na myśli Henry'ego...

CO? To nie jest oczywiste, może wyjaśnij dlaczego tak myślisz.
  • 0

#318 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 04.03.2006 - |20:12|

CO? To nie jest oczywiste, może wyjaśnij dlaczego tak myślisz.

no, bo: byli w bunkrze szpitalnym [Ethan i Zeke] i rozmawiali w obecności Claire, mówili o wysłaniu kogoś do nich [wg. mnie do rozbitków no bo do kogo by innego?] a tutaj się zjawia Henry w pobliżu ich obozu... - na tym oparłem tę teorię...
  • 0

Dołączona grafika

#319 Eko

Eko

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 04.03.2006 - |20:27|

1) To było dawno
2) Zeke nie mówi nic o wysyłaniu kogoś do rozbitków. Więc co mam mu teraz powiedzieć? Wiesz co on zrobi, kiedy się dowie. - to słowa, które wypowiada Zeke.
  • 0

#320 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 07.03.2006 - |10:50|

Eee jakos nie kupuje ze chodzioło o henrego !!
Zeke wyglądał na goscia który ma teraz problem,Mi sie wydaje ze Zekowi chodziło o jakiegos szefa.
Kogos kto pociąga za sznurki !! Czemu ??
Bo w Losicie jeszcze tego nie było . A jest to mozliwe .
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych