Skocz do zawartości

Zdjęcie

The 4400

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
598 odpowiedzi w tym temacie

#301 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 26.06.2006 - |16:18|

Tak jak już ktoś mówił wersje są 3:
The.4400.S03E04.DSRip.XviD-aAF
The.4400.S03E04.Gone.Pt1.PROPER.DSR.XviD-SAiNTS
The.4400.S03E04.DSRip.iNTERNAL.XviD-SFM

aAF nawet nie zrzucałem, obejrzałem SAiNTS, wygląda, że wszystko jest OK.
Dobry odcinek, zwłaszcza, że na końcu mamy cliffhanger'a, dobrze, że to nie koniec sezonu i już za tydzień coś się wyjaśni.
Maia pojawia się na pewno w S03E05 i S03E06, tylko co dalej.
MOże to jest tak jak z Walt'em w Lost, musiał zniknąć, bo serial kolidował ze szkołą. Może Maia jeszcze się pojawi przed końcem sezonu, albo będzie starsza (wysyłają ją w końcu wcześniej) i inna aktorka wcieli się w jej postać.
  • 0
Master of possimpible ;)

#302 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 26.06.2006 - |19:10|

dla leniwych, co im się nie chce kilka razy kliknąć :)

http://sajfaj.net/index.php?id=the4400
na dole pod newsami :)

Nie leniwych :/ . Tylko skoro piszesz, że link w sygnaturce, to się pytam gdzie ta sygnaturka :ph34r:
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#303 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 26.06.2006 - |19:26|

No w sygnaturce ;) Banner przecież wali po oczach jak nie wiem :)

Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 26.06.2006 - |19:27|

• 0

->1019<-

#304 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 30.06.2006 - |22:34|

No w sygnaturce ;) Banner przecież wali po oczach jak nie wiem :)

Wiem, gdzie lezy problem. Jak wchodze w forum z Firefoxa, to znika mi wiele obrazków. które pojawiają się z IE. No ale to już problem z moją przeglądarką i kompem.
  • 0

#305 pandi

pandi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 03.07.2006 - |13:18|

po 3x05, powiem tylko, ze robi sie coraz ciekawiej, a teraz znow tydzien czekania :(
  • 0

#306 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 03.07.2006 - |17:16|

3x04 - no coż Iza to przerośnięte dziecko, które ma wszystko a chce więcej, brak jej wychowani, brak jej dorastania i to wychodzi...

co do tych ludzi z przyszłości - znowu dwie siły, ale do póki nie poznany drugiej, to ja nie jestem taki pewien, kto jest ten zły :/

Ciekawe czy paradoks dziadka ma tu miejsce, czy to tylko przypadek?

#307 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 03.07.2006 - |17:34|

No to wiemy już, że Maia zostaje.
Wygląda na to, że Isabele raczej przeszkadza niż pomaga w ocaleniu planety (stąd misja Tom'a), czyżby była związana z drugą frakcją "ludzi przyszłości", podobnie chyba Ross skoro wiedział, co może zabić Isabele.
Sporo się dzieje jak na razie, oby było tak cały czas, bez jakiś spowolnień.
"Ludzie przyszłości" są albo zdesperowani albo coś nie za bardzo dają radę z wiedzą i technologią, skoro tak łatwo dają się manipulować tym z naszych czasów.
  • 0
Master of possimpible ;)

#308 Azazell

Azazell

Plutonowy

• Użytkownik
  • 477 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 03.07.2006 - |20:45|

proszę o pomoc .. zacząłem z rodzinką oglądać pilotowy odcinek 4400.. czy ktoś może pomóc gdzie znajde mp3 tej wspaniałej muzyki która leci na początku pilota i na końcu ?

słyszałem że to utwór - Amanda Abizaid - A Place In Time . lecz to nie to :( prosze o pomoc !!
  • 0
[size=1]10.0 - Friends, Stargate SG-1, X-Files
9.5 - Early Edition, Lost, Kompania Braci, Medium, Twin Peaks
9.0 - Apparitions, Life, Moja Rodzinka, Supernatural, The O.C
8.0 - Stargate: Atlantis, Survivors, Terminator, Harper`s Island

#309 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 03.07.2006 - |21:01|

Ok, Gone - Part 2 za mną...

Pierwszych 10 minut jakieś strasznie niemarawe, jak dla mnie mało ciekawe i mogłoby w zasadze ich nie być. Dalej za to jest o wiele lepiej i odcinek pokazuje pazurki :]
Iza jak powiedział Toudi smarkula z za duża władzą, ale Tom ma to naprawić... ciekawi mnie jak ci "źli" podrzucili embrion... chyba mają swojego człowieka w w tym całym projekcie z przyszłości...

@Azazell: jak nie ta piosenka? :> Ta piosneka :]
  • 0

->1019<-

#310 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 04.07.2006 - |00:20|

ja dopiero po GONE 1

w sumie odcinek nic nowego nie wniosl po za tym ze MAthew ciagle cos kreci i chce do czegos doprowadzic , Isabelle pokazala nowa zdolnosc, Maja zaginela i ma byc odeslana w inne miejsce i czas, wszystko co znia zwiazane zostalo wymazane :D wiecej dopiesz jak GONE 2 obejrze
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#311 maniac

maniac

Szeregowy

• Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 04.07.2006 - |09:39|

Jak domniemam wszystko było ukartowane. Spotkanie Toma z Alaną... tak naprawdę Tom w Life Interupted kontaktował się przez Alanę z ludźmi z przyszłości. Podejrzewam, że właśnie nasz Thomas jest kluczową postacią w The 4400, jestem tylko ciekaw... dlaczego?
W Graduation Day (S03E06) mam wrażenie, że zginie Alana... :( Albo koleś z Nova Group... albo... Shawn. Co jeśli stracimy Alanę?
No cóż z serialu zniknie moja osobiście ulubiona postać, która wniosła olbrzymi powiew świeżości i zainteresowania wielu fanów. Od Life Interupted The 4400 jest cudowne. :) Alana jest świetną postacią i z pewnością będzie mi jej brakować...

Co jeśli stracimy kolesia z Nova Group...
Bardzo wątpliwe, wbrew pozorom jego działania nie są do końca jasne! Co jeśli jest on świadom zagrożenia jakie niesie ze sobą młoda Izka? Podejrzewam, że owa postać nie jest do końca złym charakterem i kolejne epizody z pewnością to zwryfikują.

Co jeśli stracimy Shawna...
Nie chcę nawet o tym spekulować! To jest po prostu ikona serialu i tyle! To tak jakby uśmiercić Hannibala Smitha z Drużyny A, Volwerina z X-Manów czy np. Locke'a z LOST... Bezsens...

I jeszcze sprawa Izy... jest to niesamowicie niebezpieczna postać, posiadająca wszystkie cechy każdego z The 4400 i jeszcze 100 innych jak np. nieśmiertelność, telekineza itp. A to wszystko jest opakowane w atrakcyjne ciało z umysłem dziecka. Bardzo zabójcze połączenie niedające się kontrolować... Podejrzewam, że PFTF (People From The Future) nie przewidzieli następstw i możliwości Izuni... i teraz to Ona staje się zagrożeniem w ich misji ratowania gatunku ludzkiego. To może być po prostu żeńskie uosobienie szatana...

Mathew... z odcinka na odcien staje się coraz ciemniejszą postacią... On mi czymś śmierdzi. Podobnie Tyler, piętaszek...
  • 0

#312 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 04.07.2006 - |14:32|

kolejny wpsi Izy przetłumaczony i teraz już jestem pewien, że zachowuje się jak "gówniara" której ktoś pierwszy raz w życiu dał pstryczka w nos....

a jesli ktoś chce poczytać to proszę http://sajfaj.net/bo...opic.php?p=4189 (nie bedę tym razem zmuszał do poszukiwań :))

@maniac: Shawn nie zginie, Alana raczej też nie, oboje pojawiają się w spoilerach w dalczych odcinakch.

natomiast śmierć Armanda jest wysoce prawdopodobne gdyż:
Spoiler

#313 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 05.07.2006 - |05:57|

Małą sprawa odnośnie The.4400.S03E04.DSRip.XviD-SFM. Brakuje mu kilku sekund w scenie w przyszłości, kiedy Maia leży już na stole. W SFM scena zaczyna się od słów "... zbyt wiele zakłóceń", a w SAiNTS brzmi to
"[22366][22387]Wkrótce będzie po wszystkim.
[22389][22406]Proszę, pozwól mi odejść.
[22414][22430]Chcę do domu.
[22432][22467]Obawiam się, że nie możesz.|Jesteś zbyt ważna.
[22469][22484]Słonko.
[22491][22517]Eksperyment, który prowadziliśmy, nie udał się.
[22519][22552]Było zbyt wiele zakłóceń."
  • 0

->1019<-

#314 pablocoo

pablocoo

Kapral

• Grupa Hatak
  • 249 postów

Napisano 07.07.2006 - |17:50|

proszę o pomoc .. zacząłem z rodzinką oglądać pilotowy odcinek 4400.. czy ktoś może pomóc gdzie znajde mp3 tej wspaniałej muzyki która leci na początku pilota i na końcu ?

słyszałem że to utwór - Amanda Abizaid - A Place In Time . lecz to nie to :( prosze o pomoc !!

THEME SONG
Amanda Abizaid: "A Place In Time"

PILOT
Billie Holiday: "Cheek to Cheek" - Maia and her parents in the car
Ivy: "Worry About You" - Montages

• 0

#315 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 10.07.2006 - |02:03|

doopiero teraz 3x05 obejrzałem (mundial pochłonał mi cały wolny czas. Viva Italia :D)

no to Maya wrociła do nas. Odcinek bardzo fajny: Isabele znów pokazała jak groźne są jej zdolności i że każdy jej sie boi (wogóle Mathew znów miał dziwny wyraz twarzy jak ojciec Izy konał w bólu, coś czuje ze moze on miec powiazania z ta zla strona z przyszłości!!!), dowiadujemy sie ze Tom nie moze zginac (tez tak chce :D) jak o jego nowej misji: zabiciu Isabele :D a na koncu odcinku Shawn, koles z grupy nowa, glosy w glowie Shawna i jak podrzyna sobie nozem zyly!!!!

3x06 sie zapowiada ciekawie z ta wiadomoscia ze ma zginac ktos , kogo smierci sie nie spodziewamy: stawiam na ... kolesia z grupy Nova :D
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#316 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 10.07.2006 - |08:39|

Jak dla mnie zaczyna sięniezły odlot. Okazuje się, że wszyscy sąprzpeciw wszystkim, a szczególnie, że to goście z przyszłości całkiem się pogubili. No i znów wychodzi na wierzch paradoks dziadka. Nie należy, oj nie należy grzebać w przeszłości. W każdym razie może sięokazać, że Ci goście zaczynaja się bać, że znikną bo przyszłość się zmieni. Czyli ze strachu chcą zlikwidować zagrożenie, czyli 4400. Zakręcone to wszystko :/
  • 0

#317 pandi

pandi

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 10.07.2006 - |13:58|

Coz, przewidywania kto zginie sie nie sprawdzily :) tylko jednego nie doslyszalem, z kim poszla sie spotkac Iza pod koniec odcinka w tym biurowcu?

--
pandi
  • 0

#318 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 10.07.2006 - |16:24|

widziałem, skąplikowało się...

Iza to nadal gówniara, choć się wyrabia, ale jej zachowanie jest straszne, widać brak klapsów w dzieciństwie ;)

Shawn ma przekichane...

Matthew jednak z przyszłości...

Zdolności Mai są do kitu, nawet takich banalnych rzeczy nie umie już przewidzieć...

Nova już nie istnieje?

no to chyba cały odcinek.... a jeszcze Alana, ale nic ciekawego...

a byłbym zapomniał, długo pożyli nowo poznani 4400 :/ a szkoda, bo "władcę bestii" mozna by było jeszcze nie raz wykorzystać...

#319 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 10.07.2006 - |16:55|

Fajny odcinek, coraz lepiej się to rozwija :)

Iza do piachu, bo może nam tu sporo nabruździć, ale myślę, że do końca sezonu ją potrzymają, bo jest na prawdę postacią o któej można zrobić kilka fajnych odcinków, nawet końcówka tego epizodu nam to pokazała. Swoją drogą cieake co ona kombinuje, zabiła Matta, ludków z Novy... ale już Toma nie ruszyła. Swoją drogą myślę, że Matt był tylko przekaźnikiem, coś jak w przeszłości miał byś syn Toma...
Tom skrewił, ale będzie uważnie obserwował Izę, ciekawe czy nie będzie tylko czekał za długo, może konieczna będzie kolejna interwencja z przyszłości?

Co do zdolności Mai to w końcu po odstawieniu inhibitora nauczyła się je kontrolować, więc teraz jak nie chce to nic nie widzi. A po co widzieć przyszłość jak bawisz się w berka?

Ogólnie ciekawie się to wszystko rozwija, czekam na kolejne odcinki :)
  • 0

->1019<-

#320 kwiatek

kwiatek

FLOWER POWER

• VIP
  • 2 530 postów
  • MiastoOpole

Napisano 10.07.2006 - |20:34|

Było dobrze, chociaż nie zginął nikt na prawdę ważny, Ross coś mieszał, ale w sumie nic i tak nie mógł zrobić, mimo wiedzy z przyszłości, widać nie wystarczy wiedzieć, żeby coś zmieniać, trzeba jeszcze mieć władzę :)
Pozostała dwójka to w sumie tylko pionki, zostaje więc szef Nova, oszalał, ale czy to permanętny stan i czy to on na prawdę był szefem...
Isabelle na końcu odcinka idzie do Dennis'a Ryland'a, czyżby mieli wspólnie szykować plany zagłady 4400, w końcu tego chciał Dennis.
  • 0
Master of possimpible ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych