Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 10.03.2009 - |20:51|
Chuck
#301 Gość_Lowrey23_*
Napisano 10.03.2009 - |20:50|
Napisano 10.03.2009 - |22:39|
A oglądalność nienajlepsza i tego nie mogę zrozumieć. Widocznie jednak takie coś się nie sprzedaje niestety.
A co do samego odcinka
- Sara to jednak prawdziwy zawodowiec, misja i zadanie na 1. miejscu, reszta jest odsuwana w miarę konieczności
- Cole - kolejna super postać drugoplanowa, ciekawe czy on jest też 00
- no i reszta, czyli akcja jak i "akcja" w BuyMore jest na pożądnym poziomie
- aha, jeszcze plakat, czasami się przydają duże kawałki papieru
#303 Gość_Lowrey23_*
Napisano 12.03.2009 - |18:46|
Oj będzie się działo:-) i cieszy powrót pewnej osoby:-) której dawno nie widziałem a w Chucku spisuję się jak dla mnie bardzo dobrze:-)
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 12.03.2009 - |18:47|
Napisano 12.03.2009 - |22:33|
Każdy odcinek czysta przyjemność. Dobrze ze Morganowi sie udało sprawa fajnie załatwic. Przez polowe odcinka towarzyszyla mi mysl Cole to wymknal sie bo poszedl na jakis uklad z Fulcrum. Argument wobec zazutu o przewidywalnosc:P
Jak nie bylo Anny to byl placz ze jej nie ma . Teraz jest i tez nie dobrze?
8/10
@Lowrey23 Ciesze sie ze jest taki zapaleniec Chucka jesk Ty, ale czy nie moglbys ze spojlerami i wszelkiego rodzaju promami poczekach kilka dni po odcinku? Niektorzy czekaja na napisy na 16 a Ty juz z 17 atakujesz. Troszke bałagan. Pozdrawiam
Użytkownik AndrevLG edytował ten post 12.03.2009 - |23:48|
#305 Gość_Lowrey23_*
Napisano 12.03.2009 - |23:30|
Niestety odcinek słaby wyrażnie od poprzedniego mało humoru, ale za to więcej akcji. Świetna postawa Jonathan Cake, którego trzeba pochwalić za grę w tym 2 odcinkowym maratonie.
Na +
+ Wimbledon w wykonaniu Jeffa, Lestera i Morgana zabawny w szczególności odchyły zboka Jeffa:-)
+ Dla Sary, Początek mi w zupełności wystarczy, żeby ją pochwalić :-)
+ Jak zawsze muzyka i dobrane kawałki do danych momentów są świetne w szczególności gdy Robert Picardo podjechał pod budynek swoim mercem:-)
+ Rozmowa pod koniec epa Sary i Cola i potem Chucka z Sarą na wielki plus.
+ Ciekawi mnie co jest na tym plakacie i do czego dąży Bartowski uzupełniając po kolei wszystko na temat agencji... pewnie o usunięcie intersectu, ale czy tylko tego ?
Na -
- Mało humoru i śmiesznych momentów do których juz mnie ten serial przyzwyczaił.
- Akcja w budynku z agentami Fulcrum słaba.
- odcinek jakoś szybko zleciał i był całkowicie przewidywalny, spodziewałem się po kontynuacji czegoś mocniejszego.
- Wydaje mi się że postać Juli Ling vel Anna Wu jest trzymana na siłe w tym serialu... może się trzepiam no ale cóż tak to wygląda z mojej strony.
Odcinek w/g mnie najsłabszy z dotychczasowych wyemitowanych odcinków po przerwie... ocena 6,5/10
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 12.03.2009 - |23:44|
Napisano 13.03.2009 - |13:03|
a co ma być? sa wszystkie osoby powiazane z agencja i FULCRUM, ogladalem klatka po kaltce, nic nowego ciekawego sie tam nie pojawilo+ Ciekawi mnie co jest na tym plakacie i do czego dąży Bartowski uzupełniając po kolei wszystko na temat agencji... pewnie o usunięcie intersectu, ale czy tylko tego ?
moze nie na sile, ale nie wiedza co z ta postacia zrobic- Wydaje mi się że postać Juli Ling vel Anna Wu jest trzymana na siłe w tym serialu... może się trzepiam no ale cóż tak to wygląda z mojej strony.
chetnie zobaczylbym ja dolaczajaca do teamu w jakis sposob, bo Ana w akcji to by było coś ^^
Użytkownik pancor edytował ten post 13.03.2009 - |13:04|
#307 Gość_Lowrey23_*
Napisano 13.03.2009 - |13:11|
a co ma być? sa wszystkie osoby powiazane z agencja i FULCRUM, ogladalem klatka po kaltce, nic nowego ciekawego sie tam nie pojawilo.+ Ciekawi mnie co jest na tym plakacie i do czego dąży Bartowski uzupełniając po kolei wszystko na temat agencji... pewnie o usunięcie intersectu, ale czy tylko tego ?
moze nie na sile, ale nie wiedza co z ta postacia zrobic- Wydaje mi się że postać Juli Ling vel Anna Wu jest trzymana na siłe w tym serialu... może się trzepiam no ale cóż tak to wygląda z mojej strony.
chetnie zobaczylbym ja dolaczajaca do teamu w jakis sposob, bo Ana w akcji to by było coś ^^
Odp 1. Przyjrzyj się dokładnie:-)
Odp 2. Anna w akcji ? czemu nie, sądząc po tym co pokazała w odcinku The Break-up widać, że dziewczyna ma potencjał w szczególności, jeśli chodzi o sztuki walki :-)
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 13.03.2009 - |13:12|
Napisano 13.03.2009 - |16:01|
podziedl suie obserwacjami bo ciekaw jestem o co chodziOdp 1. Przyjrzyj się dokładnie:-)
sa tam wszystkei osoby powiazane z agencja i FULCRUM (i nie tylko) oraz ich koneksje, nic co by sie do tej pory w serialu nie pojawilo
#309 Gość_Lowrey23_*
Napisano 15.03.2009 - |00:05|
podziedl suie obserwacjami bo ciekaw jestem o co chodzi
sa tam wszystkei osoby powiazane z agencja i FULCRUM (i nie tylko) oraz ich koneksje, nic co by sie do tej pory w serialu nie pojawilo
Nie wiem czy powinnienem, ale jeśli czytałeś powyższe spoilery, to może się okazać odpowiedzią na dwa podpunkty ze spoilera... a więc
P.S ja właśnie w tak głupi sposób wczoraj naciałem się na te wszystkie spoilery i żałuję jak cholera bo właśnie straciłem przyjemność z oglądania [cenzura!]....;/ tzn nic mnie już nie zaskoczy...szkoda
----------------------------------------------------------------------
Jesteście ciekawi kogo ponownie zobaczymy w Chuck ? :-) Wywiad z pewną osobą o powrocie do serialu :-)
Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 15.03.2009 - |14:08|
Napisano 15.03.2009 - |13:44|
Fajnie, że Chuck po cichu działa na własną rękę i sam próbuje rozgryźć zagadkę Intersektu. Więcej takich zagrywek proszę.
...:::Son of Anarchy:::...
#311 Gość_Lowrey23_*
Napisano 19.03.2009 - |23:45|
http://chuckfans.blogspot.com/
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 19.03.2009 - |23:45|
Napisano 23.03.2009 - |12:58|
Użytkownik kyrcer edytował ten post 23.03.2009 - |12:58|
Napisano 23.03.2009 - |15:17|
Co nie zmienia faktu, że w odcinku było kilka naprawdę dobrych i często bardzo zabawnych scen :
Cała scena początkowa wg mnie świetna - podkład muzyczny pierwsza klasa (Blitzen Trapper - God and suicide btw) no i komentarz Awesome'a niezły "Musicie znaleźć sobie gniazdko, w którym twój robaczek będzie mógł swobodnie podrygiwać"
Obie sceny odpychania w wykonaniu Morgana i BM bandy na serio zabawne, szczególnie pierwsza, czyli "odpychające hobby" aka odgrywanie słynnych meczy tenisowych z lat osiemdziesiątych.
Podobały mi się też scena monitoringu jak Chuck i Cole chcieli zaimponować Sarze, kto jest bardziej pomocny w obserwacji. No i mimo że potem akcja przeciwko Fulcrum nie była czymś wyjątkowym, to mnie rozbawiło jak to Cole zatrzymał kulę, a Chuck został zaatakowany przez okno w czasie operacji ratunkowej.
Najzabawniejszą sceną jednak była cała pogoń za doktorkiem, którą można nazwać "Najwolniejszą pogonią świata", łącznie z tym jak Chuck próbując uniknąć wykrycia udaje, że zawiązuje sznurowadło na nodze w gipsie.
No i oczywiście cała scena końcowa, zarówno rozmowa z Sarą, jak i pokazanie, że Chuck "ma plan" skrupulatnie notowany na odwrocie plakatu z TRON'a.
Napisano 23.03.2009 - |17:06|
Napisano 23.03.2009 - |17:09|
Napisano 24.03.2009 - |10:26|
Napisano 24.03.2009 - |10:38|
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Napisano 24.03.2009 - |11:00|
Pewnie zajęty był pielęgnacją kwiatka xD
Napisano 24.03.2009 - |18:04|
szkoda, ze Orion tak szybko znikl z horyzontu
Napisano 24.03.2009 - |22:31|
z tym predatorem przesadzone, ale caly odcinek swietny
szkoda, ze Orion tak szybko znikl z horyzontu
Z tego jak to było pokazane to wątpie że rzeczywiście zginął. Nie widzimy go wsiadającego do helikoptera, więc równie dobrze mógł uciec lub zabrali go inną drogą, albo to wcale nie był Orion kogo złapali, zważywszy że cały odcinek nie zobaczyliśmy jego twarzy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych