[...]I znow te narzekania,jak sie nie podoba to zrezygnuj,nikt cie nie zmusza do tego.
Z tego co napisałeś wynika, że albo masz umowę na czas nieokreślony, albo nie dokładnie przeczytałeś umowę. Przy umowie na czas określony (12 miesięcy), rezygnacja wiąże się z bardzo wysokimi kosztami.
Być może, że za jakiś czas wszystko wróci do normy. Ale jak tak dalej pójdzie do będę musiał do nich zadzwonić i biedny będzie ten kto odbierze telefon.
A o tym, że TPSA bardziej dba o nowych klientów świadczy to, że jak obniżali we wrześniu cenę to też tylko dla nowych. Starzy dostali obniżke miesiąc później. Ja dostałem trzy miesiące później i potem za dwa miechy zwrócili mi nadpłatę.
Także i to, że tylko nowi użytkownicy mają wyższy transfer od razu świadczy o olewaniu lojalnych, starych klientów.
Może nie kombinują specjalnie przy moim łączu, ale na pewno nie dbają o to bym był usatysfakcjonowany bo wiedzą, że nie mogę się teraz, przed upływem roku wycować. Nie stać mnie na to by płacić im za rezygnacje.
Neostrada TP została nagrodzona w XIV edycji konkursu Polskiego Godła Promocyjnego "Teraz Polska" w kategorii usług teleinformatycznych. Z tej oferowanej przez TELEKOMUNIKACJĘ POLSKĄ usługi szerokopasmowego dostępu do Internetu korzysta już ponad 200 tys. Klientów, w ciągu roku liczba ta ma się podwoić. Kapituła konkursu uznała, że Neostrada TP należy do elitarnej grupy najlepszych produktów i usług, które dzięki swoim walorom jakościowym, technologicznym i użytkowym, są lub mogą stać się wzorem dla innych.
To chyba jakaś kpina w żywe oczy.
Użytkownik rejm edytował ten post 18.05.2004 - |21:44|

Logowanie »