Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#281 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 03.01.2004 - |23:45|

Rutkowski?!17 lat?!Ma talent na bank.Oby się nie powtórzył skoczek jednego sezonu.

RUTKOWSKI WYGRYWA!!!!! <<<KLIKNIJ :)

Użytkownik MacGyver edytował ten post 03.01.2004 - |23:45|

• 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#282 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 04.01.2004 - |15:37|

Stalo sie - Pan Adam 25 :( :(

Miejmy nadzieje ze bedzie juz tylko lepiej.
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#283 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 04.01.2004 - |15:40|

Od jutra ruszaja turnieje kontynentalne eliminacje w siatkowce. Mam nadzieje ze nasze reprazentacje pokaza co potrafia i uda sie im awansowac do Olimpiady.
  • 0

#284 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 06.01.2004 - |23:38|

Ruszyły Turnieje kwalifikacyjne siatkarek i siatkarzy. Od razu pierwszy dzień przyniósł nam kibicom wiele radości, bo obie nasze reprezentacje wygrały swoje mecze.
Nasze "złotka" pokonały Rosję 3 :1, szczególnie w drugim secie pokazując, że są naprawdę mocne wygrywając go 25 - 17 ( prowadząc już w nim 19 - 9 !!!!!!! ), natomiast siatkarze w końcu pokazali charakter wygrywając po wyrównanym boju gospodarzy Niemców 3 : 2 .
Miejmy nadzieję, że obie reprezentacje będą walczyły dalej o Olimpijski awans.
I tego nam kibicom życzę. :P :P :P

Pozdrawiam :P
-------------------------
  • 0

#285 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 08.01.2004 - |15:22|

NIestety drugi dzien nie byl juz tak szczesliwy. Polacy przegrali z Rosjanami 3:0 :( , ale nasze panie wygraly i ja juz w polfinale B) . W ktorym orawdopodobnie spotkaja sie z Wloszkami. Mam nadzieje ze i tu nasze panie beda gora :D
  • 0

#286 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 08.01.2004 - |17:04|

No tylko panowie przegrali z Bułgarami do zera :o co za blamaż :(
aż brak mi słów.....
Polki przegrały z Azerkami 0:3 :( ale pocieszajace jest to ,że grały 2 szóstką i zmierzą sie w półfinale z Turcja :)

Użytkownik Michał edytował ten post 08.01.2004 - |17:29|

• 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#287 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 08.01.2004 - |17:58|

Polki awans miały już po spotkaniu z Niemkami, po co przemęczać się przed półfinałem? Szkoda tylko, że rezerwowe są takie beznadziejne, jakby coś się stało jednej z podstawowego składu to cała strategia bierze w łeb. Ale i tak Paniom gratulujemy - i ładniejsze to, i ciekawsze niż skoki narciarskie :D
  • 0

#288 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 08.01.2004 - |18:43|

No tylko panowie przegrali z Bułgarami do zera :o co za blamaż :(
aż brak mi słów.....

~Tak bywa.Zbyt często bywa.Równo 4 lata temu zacząłem przygodę z męską siatkówką.Wtedy nie grali też jakoś oszałamiającą,ale skład był ten sam.Chłopki były te 4 lata młodsi,mniej doświadczeni,ale bardzo utalentowani.Mieli Ireneusza Mazura.Podajże MŚ juniorów.I co?Mieli katowicki spodek.Nie udało się.Pamętny mecz z jugolami.w setach 2-1 dla jugoli.Prowadziliśmy w 4 secie bodajże 22-17.Przegraliśmy.Rok później.Wielkie nadzieje.Katowicki spodek i finał ligi światowej.Zawiedli.W końcy przyszedł pamiętny rok 2002.Zaczęli grać.Na ME 5 miejsce.Nieoczekiwane miejsce na MŚ.1 Faza fenomenalna.Byli typowani do podium.Schrzanili.Rok 2003 totalnie schrzaniony.A teraz?Nie ma Papke i Świderskiego(słaba forma),Nowak i Prus(kontuzje,zwłaszcza Prus,którego jes mi bardzo brak),Stancelewski?Są młodzi.Gołaś(wielki talent środku bloku),Bąkiewicz(drugi Murek).I wielka klęska.0-3 z Rosją i katastrofa 0-3 z Bułgarią.Ja nic nie rozumiem.Nie mieli niby z 5 podstawowych zawodników kadry,ale mieli bardzo dobry skład!!!Szczerbaniuk,Gruszka,Murek,Zagumny(Stelmach),Prygiel.Zawiedli.To jest swego rodzaju horror zawodników.Mają ogromny potencjał,ale co?Historia lubi się powtarzać.Tym razem też tak było.Ostatnie miejsce w grupie i pozostaje ostatnia szansa na pucharze interkontynentalnym.
Ale ludzie!!!Ci siatkarze mają potencjał na najlepszych na świecie!!!!Weźcie się za grę!!!!

P.S.Brak Mazura(jest młody,ma znakomite podejście do chłopaków i do siatkówki i dlatego powinni go przywrócić przy całym szacunku dla Gościniaka)
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#289 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 09.01.2004 - |12:23|

W polskie zwiazki sportowe nie umieja sie przyznac ze wsrod polskich trenerow nie ma zbyt wielu dobrych fachowcow. Niewielu polskich trenerow wie ze w sporcie trzeba cos wiecej niz tylko gropa utalentowanych sportowcoe. Oni musla ze taki talent sa sie wyszkoli. Przykaldem wlsnie sa siatkarze. Jeszcze niedawno pamietam jak wygrywali latwo z francuzami a teraz ta sama druzyna jest poza naszym zasiegiem. Zaden z zwiazkkow nimo tego nie chce zatrudnic trenera z zagranicy. Bo to wstyt zeby obcokrajowiec prowadzil polska druzyne narodowa. Choc w kilku druzynach to by sie przydalo.

Teraz trzymam kciuki za nasze siatkarki i mam nadzieje ze wygraja z Turczynkami.
Oczywiscie 3 - 0
  • 0

#290 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 09.01.2004 - |13:36|

Ludzie czy wy widzicie jak skacze Rutkowski!!!!!128,5 metra w 3 treningu!!!!!!Może i skakał(pewnie) z wyższej belki,ale to wielki talent!!!!!!5 miejsce.Skacze nie równo jeszcze,ale genialnie!!!

1 Trening(118 m)
2 Trening(102)
3 Trening(128,5)

Będzie dobrze w Libercu!!!!Skupień skakał poprawnie i zajął 19 miejsce,o wiele gorzej spisał się Tajner Wojciech(101 i 47 miejsce).

A może ten Kuttin ma takie podejście do zawodników?
  • 0

#291 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 09.01.2004 - |15:11|

W środowisku skoczków narciarskich przyda się nowa krew. Może to właśnie Mateusz Rutkowski wprowadzi ożywienie do naszej reprezentacji. Mam nadzieję, że będzie dalej skakał tak jak w Libercu. A może nawet jeszcze olepiej.
  • 0

#292 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 17.01.2004 - |19:33|

Adaś znowu WIELKI!!! Nie załamał się niepowodzeniami i dzisiaj był 2 w Zakopanem oddając naprawdę dwa bardzo dobre skoki. Z niecierpliwością czekam na jutrzejszy konkurs.
To dobre miejsce może pomoże mu się odbudować psychicznie, wierzmy w to i kibicujmy ADAMOWI!!!!! :rolleyes:

Pzdr :)
----------
  • 0

#293 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 17.01.2004 - |19:38|

Oprawa tego wydarzenia jest fantastyczna.Być na takim obiekcie przy takiej atmosferze to poprostu rewelacja.Za rok jadę na bank!!!!!.Każdy teraz już wie,że POLACY są najlepszymi kibicami na swiecie.
Siatkówka,Piłka Nożna i Skoki.Bravissimo Małysz.Pochwała dla pozostałej 3(Bachleda,Skupień i Tajner).Oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Użytkownik MacGyver edytował ten post 17.01.2004 - |19:39|

• 0

#294 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 17.01.2004 - |20:38|

Co w zestawie kibiców robi piłka nożna? Chciałbym doczekać czasów, gdy pójdę na mecz piłkarski nie obawiając się, że coś się stanie mi, czy to fizycznie, czy to psychicznie ( piękne słownictwo pseudokibiców, zachowanie, bijatyki... ).

gulus kibic na odległość
  • 0

#295 fugiel

fugiel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 17.01.2004 - |22:43|

Oprawa tego wydarzenia jest fantastyczna.Być na takim obiekcie przy takiej atmosferze to poprostu rewelacja.Za rok jadę na bank!!!!!.Każdy teraz już wie,że POLACY są najlepszymi kibicami na swiecie.

Kupisz se bilet , pojedziesz i cie nie wpuszczą bo miejsca nie będzie :D Taka to Polska organizacja :ph34r: Lepiej siedzieć przed telewizorem :P
  • 0

#296 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 18.01.2004 - |00:41|

Kupisz se bilet , pojedziesz i cie nie wpuszczą bo miejsca nie będzie :D Taka to Polska organizacja :ph34r: Lepiej siedzieć przed telewizorem :P

Nie bój się.Już sobie tak tzałatwię,że zapłacę i mnie wpuszczą :) Co do wypowiedzi gulusa.Nie na każdym stadionie.Śląski i na Legii teraz możesz czuć się bezpiecznie,wbrew filmowi "Klatka".
  • 0

#297 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 19.01.2004 - |13:34|

Na interii jest ankieta: Czy Adaś znów zdobędzie Puchar Świata. 57% osób zagłosowało na tak, a 43% że nie. Ja zagłosowałem na nie. W końcu naszemu mistrzowi należy się chociaż rok odpoczynku. :D Prawda? Ale ja cos do takich ankiet niemam szczęścia. :lol: Ikto wie jak będzie tym razem. Adaś wydaje się byś w lepszej formie niż ostatnio. :D
  • 0

#298 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 22.01.2004 - |21:07|

Wszystkich fanow snookera zapraszam do ogladania stacji Eurosport - trwaja transmisje turnieju Welsh Open - konczy sie on w niedziele :D

Czwartek - 20:15 (relacja wlasnie trwa :))
Piatek - 20:15
Sobota - 21:30 i 0:15
Niedziela - 16:30 i 21:00 - Final

W tydzien po zakonczeniu Welsh Open rozpocznie sie turniej Masters - ktory takze bedzie relacjonowany.
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#299 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 24.01.2004 - |11:49|

http://sport.onet.pl...wiadomosci.html

Ambroziak ne żyje :( :( :( Szok!!! Fantastyczny człowiek związny z polską siatkówką.Człowiek,który był potrzebny,zawsze powiedział coś co budowało kibiców,kiedy Polska przegrywała.Ludzi niekiedy denerwowały jego komentarze na stanowisku komentatora,ale ja go lubiłem,uwielbiałem jego podejście do sportu,do siatkówki.Bardzo mi go szkoda :( Po Hubercie Wagnerze odszedł kolejny.......
  • 0

#300 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 24.01.2004 - |12:33|

O szlag... kolejny wspaniały człowiek odszedł. To bardzo smutne :(. To prawda, że niektórych drażniły jego komentarze i powiedzonka (słynne "to sietkarskie wsteczne odliczanie") ale ja go bardzo ceniłem, bo komentował bardzo ciekawie. Lubiłem go słuchać. Echh... bez niego siatkówka nie będzie już taka sama...
Pamiętajmy, że był taki ktoś.
  • 0
"...something takes a part of me..."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych