Skocz do zawartości

Zdjęcie

How I Met Your Mother

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
359 odpowiedzi w tym temacie

#281 sruuba

sruuba

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 321 postów
  • Miasto51o06'N 17o02'E

Napisano 15.10.2009 - |23:40|

odcinek nawet, nawet choć początek serii kiepsko wypada na tle pozostałych sezonów. I gdyby ktoś przeoczył to warto zajrzeć na http://www.itwasthebestnightever.com/ :D
  • 0

#282 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 20.10.2009 - |13:42|

Ten sezon odbiega znacząco jak na razie poziomem od poprzednich. Jak dla mnie związek Robin/Barney strasznie psuje wszystko. Jedynym dobrym odcinkiem dla mnie był pierwszy, zobaczymy jak będzie dalej. Zresztą jakoś klimat się dla mnie zmienił, o wiele lepsze scenariusze były wymyślane w poprzednich sezonach.

Użytkownik cliffhanger edytował ten post 20.10.2009 - |13:44|

• 0

#283 dzikq

dzikq

Szeregowy

• Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 21.10.2009 - |00:09|

Kolejny dobry odcinek HIMYM. Motyw z Tantrum i żarty Barneya z Kanady były najlepsze. Niestety muszę się zgodzić z cliffhanger co do klimatu, nie potrafię się wczuć w serial tak jak to było w poprzednich sezonach.
  • 0

#284 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 04.11.2009 - |21:47|

Pierwsza seria za mną.

Bardzo pozytywny serial, taki w sam raz żeby obejrzeć dla rozluźnienia wieczorkiem dwa odcinki (dobra, u mnie poszło szybciej ;P). Moim faworytem jest oczywiście Barney, Neil Patrick Harris odwala kawał dobrej roboty. Reszta paczki też niczego sobie ;-).
  • 0

#285 sruuba

sruuba

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 321 postów
  • Miasto51o06'N 17o02'E

Napisano 10.11.2009 - |11:39|

5x07 - "Daddy's home" :D
Wg mnie chyba najlepszy odcinek tego sezonu, na dodatek koniec wątku który zabijał ten serial przez co mam nadzieje powróci stary, dobry HIMYM ;)
  • 0

#286 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 10.11.2009 - |12:46|

Odcinek taki sobie, za to końcówka WSZECHMOCNA. Naprawdę GENIALNY POWRÓT. Ta muzyka, to ujęcie, to zdanie... ach, warto było czekać te 20 minut!
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#287 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 10.11.2009 - |14:55|

Zdecydowanie najsłabszy sezon jak do tej pory. Jedyny dobry odcinek to 1. Końcówka rzeczywiście fajnie zrobiona, ale i tak nie kapuję po co twórcy wcisnęli ten wątek Robin/Barney i go wałkowali przez 1/3 sezonu.
  • 0

#288 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 10.11.2009 - |16:59|

Zdecydowanie najsłabszy sezon jak do tej pory. Jedyny dobry odcinek to 1.

Oprócz premiery podobał mi się też Sexless Innkeeper, reszta raczej słaba. Dzisiejszy też kiepski, jedynie końcówka była mocna.

Końcówka rzeczywiście fajnie zrobiona, ale i tak nie kapuję po co twórcy wcisnęli ten wątek Robin/Barney i go wałkowali przez 1/3 sezonu

Wątek Robin/Barney wałkowali od 3x20, więc 1 i 1/3 sezonu. Ale zgadzam się z tobą, za szybko (choć z pożytkiem dla serialu zapewne) się to skończyło, a niby taka wielka miłość. No ale cóż, wiadome przecież że jeszcze nie raz się zejdą w trakcie dalszych odcinków serialu :D. Oni mogą być drugimi Ross&Rachel!
  • 0
Dołączona grafika

#289 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 10.11.2009 - |18:42|

Mnie to się wydaje, że twórcy nie chcą, aby uważano ich za następców Friendsów i raczej na pewno takiego motywu nie odwalą, ale istnieje duża szansa, że mogą ich połączyć na koniec serialu, nie mam nic przeciwko temu.
Zresztą jak dla mnie śmiało można było nazwać tak Teda i Robin. Ale raczej już happy endu z tego nie będzie.
  • 0

#290 Avarhis

Avarhis

Kapral

• Użytkownik
  • 155 postów
  • MiastoJózefów

Napisano 12.11.2009 - |20:49|

W sumie to jedyne co mam do powiedzenia o tym odcinku to:

Daddy's Home

• 0

#291 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 13.11.2009 - |01:13|

Sezon drugi.

REWELACJA!

Moim zdaniem był jeszcze lepszy niż pierwszy sezon.
  • 0

#292 Krusty

Krusty

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 13.11.2009 - |22:24|

Barney i Robin zapewne wrócą do siebie jeszcze w tym sezonie oni po prostu idealnie się uzupełniają, co prawda może to nie być już formalny związek ale będą ze sobą. ;)
  • 0

#293 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 13.11.2009 - |22:45|

@Krusty, taki zabieg mi kompletnie nie pasuje, ale nie można tego wykluczać. Ogólnie od czasu kiedy Robin i Barney się zeszli, to wszystkie odcinki były na nich skoncentrowane, co zaowocowało spadkiem poziomu.
Oby twórcy nie popełnili tego ponownie, na koniec serialu proszę bardzo, nie mam nic przeciwko, ale teraz to może być show killer.
  • 0

#294 Krusty

Krusty

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoKalisz

Napisano 13.11.2009 - |23:06|

Moim zdaniem to też winna scenarzystów którzy kompletnie nie potrafili prowadzić tego wątku rozsądnie i z wyczuciem tylko od razu poszli na głęboką wodę i sformalizowali go od razu. I przez to zabili go, co nie zmienia tego że chemia między postaciami jest ogromna i teraz naprawdę nie da się tego zakopać i wrócić do punktu wyjścia.
  • 0

#295 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 14.11.2009 - |09:12|

@Krusty, coś takiego przeczytałem.
Spoiler

Co jest jeszcze dla mnie większym dowodem na porażkę tego wątku przez twórców. To wygląda na coś takiego w stylu, że zrobiliśmy ten wątek, ale nam nie wyszedł więc wracamy do starego układu. Pytanie jest po co w ogóle było zaczynać ten wątek?
  • 0

#296 Dżakas

Dżakas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 451 postów
  • MiastoSprzed monitora.

Napisano 15.11.2009 - |22:14|

Seria 3 za mną.

Początek nie był najlepszy, ale później było coraz lepiej, aż do genialnych ostatnich odcinków.

LEGEN wait for it DARY!
  • 0

#297 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 16.11.2009 - |09:56|

Seria 3 za mną.

Początek nie był najlepszy, ale później było coraz lepiej, aż do genialnych ostatnich odcinków.

Ja mam zaś zupełnie inne odczucia. Pierwsze odcinki trzeciej serii były genialne, a te ostatnie nienajlepsze...
  • 0
Dołączona grafika

#298 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 17.11.2009 - |15:03|

Jedno słowo: PLAYBOOK!

Naprawdę super odcinek dla mnie. Barney zarządził, za każdym razem jak puszczał oczko, to ryk śmiechu :D.
Ostatni numer, jaki w stylu starego Barneya :), a i ten z dżinem rozłożyły mnie na łopatki.
  • 0

#299 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 17.11.2009 - |21:37|

Jedno słowo: PLAYBOOK!

Naprawdę super odcinek dla mnie. Barney zarządził, za każdym razem jak puszczał oczko, to ryk śmiechu :D.
Ostatni numer, jaki w stylu starego Barneya :), a i ten z dżinem rozłożyły mnie na łopatki.

Dżin był mocny, ale rozwalił mnie też The Ted Mosby, normalnie padłem jak zobaczyłem Barneya we flanelowej koszuli :D.
  • 0
Dołączona grafika

#300 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów

Napisano 18.11.2009 - |11:04|

Spoiler

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych