Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 044 - S02E20 - Two for the Road

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
335 odpowiedzi w tym temacie

#281 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 07.05.2006 - |18:43|

Zapomnieliście, że jest ktoś kto mógł sam ich wszystkich spłodzić ^_^ Jest to też osoba, która pasuje do tego co mówił Fenry: on wie wszystko, jest wspaniały, genialny itd. Sama jego postać też od razu wyjaśnia wszystkie zagadki Losta - Chuck Norris.
Pewnie myślicie że to głupie? Tak samo jak ta dyskusja że ojciec Jacka jest kimś ważnym - dla mnie to co najwyżej pionek, jak Fenry, jeśli wogóle ma coś wspólnego.
Uważam, że jego postać ma nas tylko zmylić
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#282 NIKON

NIKON

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów
  • Miastoz daleka...

Napisano 07.05.2006 - |19:13|

Zapomnieliście, że jest ktoś kto mógł sam ich wszystkich spłodzić ^_^ Jest to też osoba, która pasuje do tego co mówił Fenry: on wie wszystko, jest wspaniały, genialny itd. Sama jego postać też od razu wyjaśnia wszystkie zagadki Losta - Chuck Norris.
Pewnie myślicie że to głupie? Tak samo jak ta dyskusja że ojciec Jacka jest kimś ważnym - dla mnie to co najwyżej pionek, jak Fenry, jeśli wogóle ma coś wspólnego.
Uważam, że jego postać ma nas tylko zmylić

Osobiscie przystanal bym przy tej teorii. Wydaje mi sie bardzo wiarygodna. A poza tym kazda tajemnica musi byc rozwiazana wiec Jack musi sie dowiedziec o swojej siostrze. A kto mu to powie jak nie Christian? Wiedzialy o tym tylko 2 osoby: on i Ana. A AL przeciez nie zyje...
  • 0

#283 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 07.05.2006 - |19:50|

Osobiscie przystanal bym przy tej teorii. Wydaje mi sie bardzo wiarygodna. A poza tym kazda tajemnica musi byc rozwiazana wiec Jack musi sie dowiedziec o swojej siostrze. A kto mu to powie jak nie Christian? Wiedzialy o tym tylko 2 osoby: on i Ana. A AL przeciez nie zyje...

A może wcale nie musi i się nie dowie? Zresztą to chyba nie była też matka Jacka (troche za młoda, co nie) więc dziecko było pewnie wypadkiem przy pracy... A może Jack doskonale wie, że ma siostre, że tatuś wykręcił numerek... Ta sprawa może się wyjaśnić na wiele sposobów.
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#284 aDi1906

aDi1906

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 07.05.2006 - |19:56|

Skąd wiesz, że Ana-Lucia nie żyje? - z tego co się orientuje nie było nastepnego odcinka?
Z siostrą Jacka to może być wszystko możliwe, zresztą w tym serialu wszystko jest możliwe, nie zdziwiło by mnie jakby siostrą Jacka była np. Shannon.... Aha pamiętacie ten odcinek co były powieszone ubrania "othersów" w szafie? to wskazuje na to, że oni grają tych innych? - może są drudzy inni?.
Właśnie jem kolacje :D i wpadłem na pewną teorie: Na wyspie dzieją się różne rzeczy np. uzdrowienie Rose czy Locke'a, pisze to bo nie zaskoczyło by mnie jakby na końcu pojawili się shannon czy jej brat.. Podobno pan szanowny Abrams szykuje nam świetne zakończenie 2 serii - bardzo zaskakujące!
  • 0

#285 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 07.05.2006 - |20:04|

No wiesz o tym, że AL nie żyje to już cały świat Lost bębnił od kilku dni.Ta informacja jest pewna w 100%, sama aktorka publicznie oświadczyła, że kończy z graniem w serialu.
  • 0
.

#286 NIKON

NIKON

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów
  • Miastoz daleka...

Napisano 07.05.2006 - |20:04|

Skąd wiesz, że Ana-Lucia nie żyje? - z tego co się orientuje nie było nastepnego odcinka?
Z siostrą Jacka to może być wszystko możliwe, zresztą w tym serialu wszystko jest możliwe, nie zdziwiło by mnie jakby siostrą Jacka była np. Shannon.... Aha pamiętacie ten odcinek co były powieszone ubrania "othersów" w szafie? to wskazuje na to, że oni grają tych innych? - może są drudzy inni?.
Właśnie jem kolacje :D i wpadłem na pewną teorie: Na wyspie dzieją się różne rzeczy np. uzdrowienie Rose czy Locke'a, pisze to bo nie zaskoczyło by mnie jakby na końcu pojawili się shannon czy jej brat.. Podobno pan szanowny Abrams szykuje nam świetne zakończenie 2 serii - bardzo zaskakujące!

Wiem, bo dostala kulke w klatke piersiowa :) Jedno mnie dziwi: tak jak napisales wyzej na wyspie zostali uzdrowieni Locke i Rose i to z bardzo powaznych chorob. A co dziwne problemy ze wzrokiem Sawyer'a pozostaly i musi chodzic w okularach...
  • 0

#287 Quentin

Quentin

Starszy plutonowy

• Email
  • 581 postów
  • MiastoKrzesło przed kompem

Napisano 07.05.2006 - |20:05|

Zresztą to chyba nie była też matka Jacka

No i? :) Ten sam ojciec wystarczy co by było rodzeństwo vide Maria Zduńska i Michał Łagoda :D
  • 0
Bezpłciowa sygnatura zgodna z regulaminem.

#288 NIKON

NIKON

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów
  • Miastoz daleka...

Napisano 07.05.2006 - |20:11|

On jest na wyspie i nigdy nie bylo go w samolocie. Wszystko na to wskazuje. I ja przy tym pozostane.

Użytkownik NIKON edytował ten post 07.05.2006 - |20:13|

• 0

#289 aDi1906

aDi1906

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 07.05.2006 - |20:24|

No Jack dziwnie znalazł się w środku dżungli, może to ma związek z teorią Christiana jako organizatora "eksperymentu" ??
  • 0

#290 Dooku

Dooku

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 257 postów
  • MiastoPrzeźmierowo

Napisano 07.05.2006 - |20:52|

Jedno mnie dziwi: tak jak napisales wyzej na wyspie zostali uzdrowieni Locke i Rose i to z bardzo powaznych chorob. A co dziwne problemy ze wzrokiem Sawyer'a pozostaly i musi chodzic w okularach...

To jest rzeczywiście ciekawe. Do tej listy można ewentualnie dopisać Jin'a. Może Sawyer nie jest dobrym człowiekiem?
Brawo za spostrzegawczość. Sawyer siedzi w tych swoich okularkach prawie co odcinek a nie zwróciłem na to uwagi.
  • 0
Don't tell me, what I can't do!

#291 vollt

vollt

Szeregowy

• Użytkownik
  • 28 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.05.2006 - |21:21|

Ludzie, ale pojechali z tym odcinkiem, ta strzelanina na końcu dodała smaku :P :P Chyba ktoś z producentów musiałbyć, bądź jest nieszczęśliwie zakochany, najpierw rozwalili Shanon, teraz Liby, Ana się puściła to też ją zabili, masakra... Choć jeszcze nie wiemy która z pań przeżyje, bo chyba nie podziękują 2 postaciom na raz, to byłoby trochę lipne...

Serial wymiata, naprawdę!!!!

(NIKON @ 7.05.2006 |21:04|) *

Jedno mnie dziwi: tak jak napisales wyzej na wyspie zostali uzdrowieni Locke i Rose i to z bardzo powaznych chorob. A co dziwne problemy ze wzrokiem Sawyer'a pozostaly i musi chodzic w okularach...

To jest rzeczywiście ciekawe. Do tej listy można ewentualnie dopisać Jin'a. Może Sawyer nie jest dobrym człowiekiem?
Brawo za spostrzegawczość. Sawyer siedzi w tych swoich okularkach prawie co odcinek a nie zwróciłem na to uwagi.

Może uszkodzenia wrodzone wzroku to zbyt przyziemna choroba...

Użytkownik psjodko edytował ten post 08.05.2006 - |06:53|

• 0

#292 aDi1906

aDi1906

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 07.05.2006 - |21:21|

A co dolegało Jinowi?? ;]
  • 0

#293 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 07.05.2006 - |21:23|

A co dolegało Jinowi?? ;]

był bezpłodny... i najwyraźniej WYSPA mu pomogła...
  • 0

Dołączona grafika

#294 barney

barney

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 07.05.2006 - |21:24|

Przypomnijcie mi bo nie pamietam, skad Jack wiedzial ze tatus polecial do Australii? Nie pamietam juz czy ojciec zyl jak Jack wylatywal.
Czy z rozmowy Jacka z matka przed wyjazdem nie wynikalo ze oni wiedza, ale jakby nie bardzo chca o tym rozmawiac... Moze siostra Jacka to wcale nie taka tajemnica???

Użytkownik barney edytował ten post 07.05.2006 - |21:28|

• 0

#295 didaskalius

didaskalius

Szeregowy

• Użytkownik
  • 44 postów
  • MiastoPajęczno

Napisano 07.05.2006 - |21:34|

Do grupy "uzdrowionych" chyba warto dodac tez i Libby :) Troszke to teoria bo nie wiemy w jakim stanie trafila do samolotu (o ile trafila) ale wnioskujac z odcinka poprzedniego wyspa takze i ja "wyleczyla". Szkoda wiec ze prawdopodobnie nie zobaczymy jej historii a chyba bylaby ciekawa... A wracajac do motywow kierujacych Michaelem - chyba logiczniejszy jest ten odnoszacy sie do wymiany Henry'ego za Walta - gdyby Micke byl zainfekowany nie przepraszal by Anny przed strzalem. Bardziej prawdopodobnym jest ze Inni oprocz uwolnienia Henry'ego wyznaczyli mu jeszcze jakies inne zadanie i dlatego ma pozostac wsrod lostowiczow symulujac postrzelenie...

Użytkownik didaskalius edytował ten post 07.05.2006 - |21:36|

• 0
www.trek.pl - GWYNBLEIDD - Security Team Member
Dołączona grafika

#296 aDi1906

aDi1906

Szeregowy

• Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 07.05.2006 - |21:37|

był bezpłodny... i najwyraźniej WYSPA mu pomogła...

No tak zapomniałem...

Ciekawe kiedy Sun urodzi? I czy Othersi przyjdą po dziecko ? Russuoe pewnie przyjdzie i będzie gadać o tym żeby "zaszczepić dziecko" przed tą chorobą ...
Niemoge się jużdoczekać następnego odcinka... ciekawe jak zakończy sięta sprawa z Michealem, myślę, że jak LOSTowicze się dowiedzą to będą chcieli się pomścić - zwłaszcza Hurley i Jack, bo wydaje mi się że coś czuł do AL a hurley do Libby to wiadome...
Dla mnie dalej najbardziej debilnym wydarzeniem, które miało ostatnio miejsce w LOST to jest to głupie zabranie broni przez Sawyera... to jest tak śmieszne i nielogiczne, niemożliwe i bezsensowne, że aż płakać się chce... W ogóle jak wtęczasz Sawyer mówił, że od teraz rządzi tą wyspą to wymachiwał tą spluwą to Kate powinna go znienawdzić, a jakoś tego nie zauważyłem... To proszenie się o tą broń Sawyera i o leki staje się być nudne... mam nadzieję, że w którymś z następnych odcinków Sawyer zostanie lekko poturbowany i postawiony na odpowiednie miejsce do szeregu.
  • 0

#297 NIKON

NIKON

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 79 postów
  • Miastoz daleka...

Napisano 07.05.2006 - |21:53|

Dla mnie dalej najbardziej debilnym wydarzeniem, które miało ostatnio miejsce w LOST to jest to głupie zabranie broni przez Sawyera... to jest tak śmieszne i nielogiczne, niemożliwe i bezsensowne, że aż płakać się chce... W ogóle jak wtęczasz Sawyer mówił, że od teraz rządzi tą wyspą to wymachiwał tą spluwą to Kate powinna go znienawdzić, a jakoś tego nie zauważyłem... To proszenie się o tą broń Sawyera i o leki staje się być nudne... mam nadzieję, że w którymś z następnych odcinków Sawyer zostanie lekko poturbowany i postawiony na odpowiednie miejsce do szeregu.

A gdzie niby scenarzysci mieli wsadzic Henry'ego? Do zbrojowni razem z bronia? Bez sensu troche. Musieli sie jej pozbyc wiec zalatwili to przez Sawyer'a. Ciekawe gdzie ja skubaniec schowal :)
  • 0

#298 Maniu

Maniu

Szeregowy

• Użytkownik
  • 58 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 07.05.2006 - |22:32|

hmm ,jakas jaskinia , w wodzie ^^ gdzie kolwiek :P
  • 0

#299 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 07.05.2006 - |22:52|

w ostatnim odcinku Saywer szedł w głąb wyspy w góre strumienia, wiec raczej ukrył ją w jakimś wyschniętym pniu drzewa...

Ale mam też inną teorię
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

• 0

Dołączona grafika

#300 Jellyeater

Jellyeater

Plutonowy

• Użytkownik
  • 452 postów
  • Miastoz Odległych Rubierzy

Napisano 08.05.2006 - |04:18|

Ojciec Jcka jest Chrystusem! Christian się nazwya!!! I dlatego zmartwychwstał!!! A teraz zamienił się w Czarny Dym i pozjadał wszystkie dinożarły, które ostały się na tej wyspie. a te dinozarły były jego dziećmi!!!

Obejrzałem przed sekundą tą scenę znalezienia trumny i ona nic nie wyjaśnia. Czy trumna była zamknięte na jakiś zamek czy nie? Bo nie jest to pokazane. Jak była zamknięta to znaczy, że ktos go musiał otworzyć. Jak była otwarta to wypadł i zjadły go dziki.
  • 0
Wszsytko tłumaczy paradoks bliźniąt.

Thank you and Nestle!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych