Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ben (Henry Gale)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
416 odpowiedzi w tym temacie

#281 Silver

Silver

Kapral

• Użytkownik
  • 231 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 31.03.2006 - |20:49|

Po obejrzeniu 17 odcinka (Lockdown) wszystko wskazuje na to, że Henry jest Innym, ale mi tu cos nie gra. Po co Othersi mieliby wysyłać swojego człowieka do Lostowiczów? Troche głupia wydaje mi sie teoria, ze miał on zebrac jakies informacje i wrócic do swoich. Przecież Othersi i tak mogą obserwować rozbitków jak tylko chcą. Osobiście uważam, że ma on coś wspólnego z Dharmą, ale nie koniecznie jest Innym
  • 0
Milcz - albo powiedz coś, co lepsze jest niż milczenie.
E. J. Walten

#282 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.03.2006 - |20:52|

dharmowiczom zalezalo na dziecku wiec moze pojawil sie aby zdobyc ich zaufanie i ukrasc aarona ? :)
  • 0

#283 mathias_777

mathias_777

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 31.03.2006 - |21:36|

oczywiscie sorry za duze litery, jestem tu nowy wiec testuje z ciekawości

moja teoria brzmi: ponieważ opowiadał o zonie, a nie wspominał o mężczyżnie to znaczy ze może być homosexualistą, kochał tego prawdziwego henrego wiec po jego smierci przyjął jego imie i nazwisko, i oczywiście wstydził sie tego ze jest pedziem, dlatego mówil ze pochował żonkę

co o tym myślicie

Użytkownik mathias_777 edytował ten post 31.03.2006 - |21:39|

• 0

#284 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.03.2006 - |21:36|

bez obrazy?
Vol 7 - nie wiem kto to pisal ale widac ze ma problemy z akceptacja i zrozumieniem skoro musi tak pisac. text napisany duza czcionka to jeszcze rozumiem ale text napisany duza czerwona czcionka? w dodatku uzywanie rasistowskich wyrazen napewno nie ujdzie uwadze moderatorow !!
  • 0

#285 mathias_777

mathias_777

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 31.03.2006 - |21:38|

s kąd taka pewność ze nie jest gejem??
przekonamy sie pużniej
ciekawe co on wytlumaczy.
ja pisze tylko to co myślę
  • 0

#286 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 31.03.2006 - |21:48|

bez obrazy?
Vol 7 - nie wiem kto to pisal ale widac ze ma problemy z akceptacja i zrozumieniem skoro musi tak pisac. text napisany duza czcionka to jeszcze rozumiem ale text napisany duza czerwona czcionka? w dodatku uzywanie rasistowskich wyrazen napewno nie ujdzie uwadze moderatorow !!

wiesz - niechcę poprostu nikogo obrazić (racja, jestem metalem [mało popularny gatunek muzyki w okolicy w której mieszkam] i jestem troszkę mało akceptowany)
mam pytanie: jakich rasistowskich???

przepraszam za OffTopic...

dharmowiczom zalezalo na dziecku wiec moze pojawil sie aby zdobyc ich zaufanie i ukrasc aarona ?

raczej nie - ponieważ gdyby chcieli mieć Aarona - mieliby go już - myślę, że Henry został przysłany w innym celu - np: zniszczenie grupy od środka...
  • 0

Dołączona grafika

#287 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.03.2006 - |21:50|

jak chcesz testowac to wystarczy kliknac przycisk "podglad posta" zamiast "dodaj odpowiedz" !!
to jest jasne ze kazdy czeka na nastepny odcinek i na to co powie henry. ja sam jestem ciekaw kto zabije henry'ego - sayid czy locke (za to ze go oszukal i oklamal) ? a moze popelni samobojstwo ?
  • 0

#288 mathias_777

mathias_777

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 31.03.2006 - |21:57|

Locke na 100% nie, bo ma teraz dlug wdzieczności, a said????, nie wiadomo, ale jest to bardzo możliwe
ja podejrzewam ze bedzie wymyslał nastepne alibi
  • 0

#289 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 31.03.2006 - |22:03|

jest jeszcze taka możliwość, że tą sprawą zajmię się AL - ma już doświadczenie - i teraz będzie wykonywać brudną robotę :]
  • 0

Dołączona grafika

#290 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.03.2006 - |22:09|

fajnie by bylo zeby zabila go ratujac kogos z paczki lostowiczow :)
od razu by jej urosl respekt i ranking wsrod ludzi na wyspie :)
  • 0

#291 mathias_777

mathias_777

Szeregowy

• Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 31.03.2006 - |23:17|

Lock & John będą przedewszystkim wkurzeni na ten text: "Ale gdybym był jednym z tych innych, z tych, których uważacie|za swoich wrogów, to co bym zrobł? Nie byłoby żadnego balonu,więc narysowałbym mapę do jakiegoś|odludnego miejsca.Do jakiejś jaskini albo|podziemnego korytarza.Takiego miejsca, w którym łatwo|zastawić pułapkę.Zorganizować zasadzkę.Wasi kumple dotarliby na miejsce,|a moi ludzie już by tam na nich czekali.I wtedy chcieliby wymienić ich na mnie.Więc chyba dobrze, że nie jestem|jednym z nich, prawda?, " bo to alibi jemu jak widać się dosłownie nie udało
  • 0

#292 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 31.03.2006 - |23:20|

Jack & John będą przedewszystkim wkurzeni na ten text: "Ale gdybym był jednym z tych innych, z tych, których uważacie|za swoich wrogów, to co bym zrobł? Nie byłoby żadnego balonu,więc narysowałbym mapę do jakiegoś|odludnego miejsca.Do jakiejś jaskini albo|podziemnego korytarza.Takiego miejsca, w którym łatwo|zastawić pułapkę.Zorganizować zasadzkę.Wasi kumple dotarliby na miejsce,|a moi ludzie już by tam na nich czekali.I wtedy chcieliby wymienić ich na mnie.Więc chyba dobrze, że nie jestem|jednym z nich, prawda?, " bo to alibi jemu jak widać się dosłownie nie udało

może miał nadzieję, że AL nie rozkopie grobu, żeby zobaczyć kto jest tam pochowany... i poprostu chciał John'a i Jack'a nastraszyć - nic nowego, jego stara taktyka...

Użytkownik Vol 7 edytował ten post 31.03.2006 - |23:29|

• 0

Dołączona grafika

#293 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.03.2006 - |23:24|

Lock & John będą przedewszystkim wkurzeni

przepraszam, ale kogo masz na mysli ? :P

moze to i jego stara taktyka ale w taki sposob raczej nie przekonal do siebie jacka i johna, tylko pogorszyl sytuacje bo wrzucili go do zbrojowni/celi :)
  • 0

#294 miros

miros

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 01.04.2006 - |16:45|

a co powiecie na takie cos:
w odcinku lockedown kiedy to zatrzasnely sie drzwi, locke podal "henremu" kod. podal go tylko raz, "henry" powtorzyl go raz i poszedl do szybu. przy probie wskoczenia do szybu, uderzyl glowka o szafke i stracil przytomnosc. w koncu sie obudzil i wlazl do szybu. pozniej jest scena, jak "henry" pomaga locke usiasc na sofie i tlumaczy, ze wprowadzil kod i wcisnal przycisk.
teraz moje pytanko: czy nie wydaje wam sie dziwne, ze gosc uslyszal 6 cyfrowy kod (dokladnie: 2 cyfry i 4 liczby) jeden jedyny raz, nastepnie walna sie w glowe, stracil przytomnosc, potem wspinal sie do szybu wentylacyjnego i na koniec byl jeszcze w stanie pamietac dokladnie kombinacje?
ja przykladowo, po takim wysilku i straceniu przytomnosci, raczej nie bylbym w stanie spamietac takiej kombinacji.

cos tu "henry" w kulki leci <_<
  • 0

#295 Samael81

Samael81

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 01.04.2006 - |19:21|

teraz moje pytanko: czy nie wydaje wam sie dziwne, ze gosc uslyszal 6 cyfrowy kod (dokladnie: 2 cyfry i 4 liczby) jeden jedyny raz, nastepnie walna sie w glowe, stracil przytomnosc, potem wspinal sie do szybu wentylacyjnego i na koniec byl jeszcze w stanie pamietac dokladnie kombinacje?

tym bardziej, ze jak sie ocknal to zapytal "co sie stalo?" jakby byl lekko oszołomiony...

Użytkownik Samael81 edytował ten post 01.04.2006 - |19:23|

• 0

#296 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 01.04.2006 - |19:40|

tym bardziej, ze jak sie ocknal to zapytal "co sie stalo?" jakby byl lekko oszołomiony...

Jak sie ocknal wygladal na zupelnie zagubionego, nie mial pojecia co sie dzieje -_-
Zapytal sie co sie stalo i jak dlugo byl nieprzytomny, jednak Locke nie dal mu dokonczyc. Ja takze uwazam ze mial wczesniej stycznosc z tymi liczbami, jak je powtarzal po Locku to mowil to z wyrazna pewnoscia siebie.
  • 0

#297 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 01.04.2006 - |21:18|

może henry żeczywiście leciał tym balonem,tylko chciał swoją tożsamość zataić,niewiem może ze względu na przesłość.Albo jest zmiennikiem,i niechce tego ujawnić przed lostowiczami,a używał nieswojego imienia,bo myślał że nieznajdą ciała jego "kompana"
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#298 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 01.04.2006 - |21:23|

może henry żeczywiście leciał tym balonem,tylko chciał swoją tożsamość zataić,niewiem może ze względu na przesłość.Albo jest zmiennikiem,i niechce tego ujawnić przed lostowiczami,a używał nieswojego imienia,bo myślał że nieznajdą ciała jego "kompana"

nie watpie, henry ni m nie lecia, nie jest żadnym zmiennikiem, bo niby czemu miałby to ukrywać, desmond tam nic nie ukrywał. l... piotrekonpl, dawno Cie nie bylo, wrociles :P

Użytkownik boone edytował ten post 01.04.2006 - |21:25|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#299 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 01.04.2006 - |21:28|

nie watpie, henry ni m nie lecia, nie jest żadnym zmiennikiem, bo niby czemu miałby to ukrywać, desmond tam nic nie ukrywał. l... piotrekonpl, dawno Cie nie bylo, wrociles :P

no może to że jest zmiennikiem to tajemnica,i dokońca walczy o utrzymanie tajemnicy.

p.s.troche szumu się zrobiło.wiec zeby sie nikogo nie wkurzac to sie usunalem na chwile
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#300 Tosiek

Tosiek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 05.04.2006 - |19:41|

Mi on na innego zbytnio nie wygląda, because:
- ma buty
- jest dosyć zadbany