Ben (Henry Gale)
Napisano 31.03.2006 - |20:49|
E. J. Walten
Napisano 31.03.2006 - |20:52|
Napisano 31.03.2006 - |21:36|
moja teoria brzmi: ponieważ opowiadał o zonie, a nie wspominał o mężczyżnie to znaczy ze może być homosexualistą, kochał tego prawdziwego henrego wiec po jego smierci przyjął jego imie i nazwisko, i oczywiście wstydził sie tego ze jest pedziem, dlatego mówil ze pochował żonkę
co o tym myślicie
Użytkownik mathias_777 edytował ten post 31.03.2006 - |21:39|
Napisano 31.03.2006 - |21:36|
Vol 7 - nie wiem kto to pisal ale widac ze ma problemy z akceptacja i zrozumieniem skoro musi tak pisac. text napisany duza czcionka to jeszcze rozumiem ale text napisany duza czerwona czcionka? w dodatku uzywanie rasistowskich wyrazen napewno nie ujdzie uwadze moderatorow !!
Napisano 31.03.2006 - |21:38|
przekonamy sie pużniej
ciekawe co on wytlumaczy.
ja pisze tylko to co myślę
Napisano 31.03.2006 - |21:48|
wiesz - niechcę poprostu nikogo obrazić (racja, jestem metalem [mało popularny gatunek muzyki w okolicy w której mieszkam] i jestem troszkę mało akceptowany)bez obrazy?
Vol 7 - nie wiem kto to pisal ale widac ze ma problemy z akceptacja i zrozumieniem skoro musi tak pisac. text napisany duza czcionka to jeszcze rozumiem ale text napisany duza czerwona czcionka? w dodatku uzywanie rasistowskich wyrazen napewno nie ujdzie uwadze moderatorow !!
mam pytanie: jakich rasistowskich???
przepraszam za OffTopic...
raczej nie - ponieważ gdyby chcieli mieć Aarona - mieliby go już - myślę, że Henry został przysłany w innym celu - np: zniszczenie grupy od środka...dharmowiczom zalezalo na dziecku wiec moze pojawil sie aby zdobyc ich zaufanie i ukrasc aarona ?
Napisano 31.03.2006 - |21:50|
to jest jasne ze kazdy czeka na nastepny odcinek i na to co powie henry. ja sam jestem ciekaw kto zabije henry'ego - sayid czy locke (za to ze go oszukal i oklamal) ? a moze popelni samobojstwo ?
Napisano 31.03.2006 - |21:57|
ja podejrzewam ze bedzie wymyslał nastepne alibi
Napisano 31.03.2006 - |22:09|
od razu by jej urosl respekt i ranking wsrod ludzi na wyspie
Napisano 31.03.2006 - |23:17|
Napisano 31.03.2006 - |23:20|
może miał nadzieję, że AL nie rozkopie grobu, żeby zobaczyć kto jest tam pochowany... i poprostu chciał John'a i Jack'a nastraszyć - nic nowego, jego stara taktyka...Jack & John będą przedewszystkim wkurzeni na ten text: "Ale gdybym był jednym z tych innych, z tych, których uważacie|za swoich wrogów, to co bym zrobł? Nie byłoby żadnego balonu,więc narysowałbym mapę do jakiegoś|odludnego miejsca.Do jakiejś jaskini albo|podziemnego korytarza.Takiego miejsca, w którym łatwo|zastawić pułapkę.Zorganizować zasadzkę.Wasi kumple dotarliby na miejsce,|a moi ludzie już by tam na nich czekali.I wtedy chcieliby wymienić ich na mnie.Więc chyba dobrze, że nie jestem|jednym z nich, prawda?, " bo to alibi jemu jak widać się dosłownie nie udało
Użytkownik Vol 7 edytował ten post 31.03.2006 - |23:29|
Napisano 31.03.2006 - |23:24|
przepraszam, ale kogo masz na mysli ?Lock & John będą przedewszystkim wkurzeni
moze to i jego stara taktyka ale w taki sposob raczej nie przekonal do siebie jacka i johna, tylko pogorszyl sytuacje bo wrzucili go do zbrojowni/celi
Napisano 01.04.2006 - |16:45|
w odcinku lockedown kiedy to zatrzasnely sie drzwi, locke podal "henremu" kod. podal go tylko raz, "henry" powtorzyl go raz i poszedl do szybu. przy probie wskoczenia do szybu, uderzyl glowka o szafke i stracil przytomnosc. w koncu sie obudzil i wlazl do szybu. pozniej jest scena, jak "henry" pomaga locke usiasc na sofie i tlumaczy, ze wprowadzil kod i wcisnal przycisk.
teraz moje pytanko: czy nie wydaje wam sie dziwne, ze gosc uslyszal 6 cyfrowy kod (dokladnie: 2 cyfry i 4 liczby) jeden jedyny raz, nastepnie walna sie w glowe, stracil przytomnosc, potem wspinal sie do szybu wentylacyjnego i na koniec byl jeszcze w stanie pamietac dokladnie kombinacje?
ja przykladowo, po takim wysilku i straceniu przytomnosci, raczej nie bylbym w stanie spamietac takiej kombinacji.
cos tu "henry" w kulki leci
Napisano 01.04.2006 - |19:21|
teraz moje pytanko: czy nie wydaje wam sie dziwne, ze gosc uslyszal 6 cyfrowy kod (dokladnie: 2 cyfry i 4 liczby) jeden jedyny raz, nastepnie walna sie w glowe, stracil przytomnosc, potem wspinal sie do szybu wentylacyjnego i na koniec byl jeszcze w stanie pamietac dokladnie kombinacje?
tym bardziej, ze jak sie ocknal to zapytal "co sie stalo?" jakby byl lekko oszołomiony...
Użytkownik Samael81 edytował ten post 01.04.2006 - |19:23|
Napisano 01.04.2006 - |19:40|
Jak sie ocknal wygladal na zupelnie zagubionego, nie mial pojecia co sie dziejetym bardziej, ze jak sie ocknal to zapytal "co sie stalo?" jakby byl lekko oszołomiony...
Zapytal sie co sie stalo i jak dlugo byl nieprzytomny, jednak Locke nie dal mu dokonczyc. Ja takze uwazam ze mial wczesniej stycznosc z tymi liczbami, jak je powtarzal po Locku to mowil to z wyrazna pewnoscia siebie.
Napisano 01.04.2006 - |21:18|
Napisano 01.04.2006 - |21:23|
nie watpie, henry ni m nie lecia, nie jest żadnym zmiennikiem, bo niby czemu miałby to ukrywać, desmond tam nic nie ukrywał. l... piotrekonpl, dawno Cie nie bylo, wrocilesmoże henry żeczywiście leciał tym balonem,tylko chciał swoją tożsamość zataić,niewiem może ze względu na przesłość.Albo jest zmiennikiem,i niechce tego ujawnić przed lostowiczami,a używał nieswojego imienia,bo myślał że nieznajdą ciała jego "kompana"
Użytkownik boone edytował ten post 01.04.2006 - |21:25|
Napisano 01.04.2006 - |21:28|
no może to że jest zmiennikiem to tajemnica,i dokońca walczy o utrzymanie tajemnicy.nie watpie, henry ni m nie lecia, nie jest żadnym zmiennikiem, bo niby czemu miałby to ukrywać, desmond tam nic nie ukrywał. l... piotrekonpl, dawno Cie nie bylo, wrociles
p.s.troche szumu się zrobiło.wiec zeby sie nikogo nie wkurzac to sie usunalem na chwile
Napisano 05.04.2006 - |19:41|
- ma buty
- jest dosyć zadbany
- strachliwy
- ubiera się nie jak Inni
- zachowuje się jak frajer
Przypomina innego bo:
- manipuluje Lockiem
>> Sam nie wiem wygląda mi on na 50% zmiennika z Dharma i na Innego
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych