Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trailery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
608 odpowiedzi w tym temacie

#281 lead

lead

Kapral

• Użytkownik
  • 205 postów

Napisano 27.10.2006 - |17:51|

Pamiętaj, że Perła monitorowała The Swan, a ten wyleciał w powietrze, więc równie dobrze na ekranie może być Razinsky.

Perla nie monitorowala TYLKO swana, poprostu w "?" zobaczylismy tylko obraz z tej stacji... Podejzewam ze to co widzimy w trailerze to wnetrze Flame.
  • 0

Dołączona grafika

#282 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 27.10.2006 - |19:13|

jestem za a nawet przeciw
sa dwie mozliwosci
1) radzinski w labedziu obraz puszczony w kasecie
2) kapitan cook w stacji flame obraz live
  • 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#283 Badas

Badas

Kapral

• Użytkownik
  • 168 postów
  • MiastoKraków

Napisano 27.10.2006 - |20:20|

Własnie, obraz mógł zostać odtworzony. To wideo mogło być nawet sprzed parunastu lat. I wtedy całkiem możliwe iż jest to Radzinsky.

PS. w którym odcinku Libby znalazła to szklane oko?
  • 0

#284 Mr.UnFriendly

Mr.UnFriendly

Starszy szeregowy

• Email
  • 122 postów

Napisano 27.10.2006 - |21:05|

Przez chwilę zapachniało "Znakami"... wydaje mi się, że to jednak jest człowiek...
Uważam, że to jest albo całkowita podpucha, albo twórcy trailera tak zmontowali te sceny, aby postać na ekranie wyglądała na kosmitę...

Przyszła mi do głowy jeszcze jedna teoria, ale tak niedorzeczna, że nawet jej nie napiszę :P
  • 0

#285 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 28.10.2006 - |10:13|

Czy tylko ja posmutniałbym, gdyby Eko zginął :( ? Pozostaje nadzieja, że trailer został właśnie tak zmontowany, żeby wszyscy tak pomyśleli, w końcu gdyby naprawę on miał zginąć, to by raczej w trailerze nic na to nie wskazywało, żeby było to większym zaskoczeniem.

już raz twórcy chcieli nas nabrać w podobny sposób, kiedy to w śnie Locke'a Eko spadł ze skały przy Perle ;]
  • 0

#286 MaraS

MaraS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 30.10.2006 - |15:33|

Drugi zwiastun promujący "The Cost Of Living". Nowy zwiastun zobaczycie od 32 sekundy - po tym trailerze, który można było zobaczyć kilka dni temu.

• 0

#287 aalleexx

aalleexx

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 30.10.2006 - |21:57|

Wreszcie trochę więcej scen z których można wywnioskować że chyba jednak Jack został sprowadzony aby zoperować i ocalić Bena :) (szkoda nie lubie cwela :> ) Ciekawy bedzie ten odcinek :hehe:

Użytkownik aalleexx edytował ten post 30.10.2006 - |22:06|

• 0

#288 portki

portki

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 30.10.2006 - |23:04|

Eko zostal chyba trafiony przez jakiegos kolesia w pomaranczowych ciuchach jakims toporkiem. Co do kolesia w kamerze to jest to jakis koles bez oka. Moze nasz pan instruktor z tych wszystkich filmikow z roznych ztacji. Zdaje sie ze ma on wlasnie prawe oko sztuczne bo jakies takie dziwne jest. No i jeszcze jak sie przyjzeec to w odcinku "Orientation" w filmiku widac ze ma proteze lewej reki. A co z tego wynika to nie wiem ? ;)
  • 0

#289 aalleexx

aalleexx

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 30.10.2006 - |23:46|

Eko zostal chyba trafiony przez jakiegos kolesia w pomaranczowych ciuchach jakims toporkiem. Co do kolesia w kamerze to jest to jakis koles bez oka. Moze nasz pan instruktor z tych wszystkich filmikow z roznych ztacji. Zdaje sie ze ma on wlasnie prawe oko sztuczne bo jakies takie dziwne jest. No i jeszcze jak sie przyjzeec to w odcinku "Orientation" w filmiku widac ze ma proteze lewej reki. A co z tego wynika to nie wiem ? ;)

Wszystko to było wcześniej :D pozdro

fota

Użytkownik aalleexx edytował ten post 30.10.2006 - |23:51|

• 0

#290 portki

portki

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 31.10.2006 - |00:38|

Oki, tylko w takim razie kim jest nasz jednooki kolega ? Hanso ?

Dołączona grafika
  • 0

#291 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 02.11.2006 - |14:38|

seks + retrospekcje = pewna śmierc (Shannon, Ana Lucia)

3x06 retrospekcje Kate, w trailerze seks z sawyerem. :/ Ech.. oby sie nie sprawdzilo..
  • 0

#292 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 03.11.2006 - |15:09|

seks + retrospekcje = pewna śmierc (Shannon, Ana Lucia)

3x06 retrospekcje Kate, w trailerze seks z sawyerem. :/ Ech.. oby sie nie sprawdzilo..

Prawda. Prawda. :P Ale... Naprawdę nie sądzę, żeby Kate umarła w 6 odcinku to raz, w końcu w 5 odcinku umarła już jedna główna postać. A dwa wcale nie ma 150% pewności że będzie seks. Na razie widzimy tylko, że się rozbierają :D Chyba, że coś pominąłem :P

Może to też być tak - ale to już wersja przesadnie zinterpretowana, że seks nie z miłości jest tym złym i dlatego zginęła Ana Lucia i Shannon, która o swojej miłości przekonała się dopiero później. Mówiłem, że jest przesadna :P
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#293 MaraS

MaraS

Szeregowy

• Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 04.11.2006 - |12:42|

Sceny z odcinka "I Do". Jack/Kate/Juliet:

Jack/Juliet/Ben:

• 0

#294 aalleexx

aalleexx

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 05.11.2006 - |16:21|

Daj Boże zeby ta Kate zgineła ! Chyba sie za to dzisiaj pomodle Nienawidze tej postaci ! zawada całego filmu.

Boga do tego nie mieszaj on nie zajmuje się kinomatografią:/ A jak już to proś czarny dym aby wysłuchał twoich roszczeń :D adres pocztowy ABCLost@com A co to był by za serial w którym wszystkich się lubi. A "zawada" to chyba tylko w kryminalnych :bag: POZDRO

Użytkownik aalleexx edytował ten post 05.11.2006 - |16:41|

• 0

#295 aalleexx

aalleexx

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 08.11.2006 - |11:40|

Kolejna wycieta scena z Odcineka - S03E06 - I Do

tłumaczenie :

Nowa: Co się mu stało ??
Locke: To musiało być jakieś zwierze. Moze którys z niedzwiedzi.
Nowa: Zaniesiemy go z powrotem do obozu ??
Locke: Nie, pochowamy go tutaj. Nie bedziemy robic zamieszanie w obozie (???) Mieliśmy juz za duzo pogrzebów. Nikt nie powinien tego zobaczyc. Pójdę po łopaty.
Sayid: Pójde z Tobą.
Locke: Nie, wróce za godzine.
Sayid: Niebezpiecznie jest isc samemu, John.
Locke: (???)
Sayid: Więc co zabiło Eko.
Locke: Wygląda mi to na potwora z wyspy. Nie wiem jak to nazwac. Ty nie wierzysz w potwory ?
Sayid: Wierzę w to co mogę zobaczyć. Ale TY już to chyba widziałeś. Wiec dlaczego nie powiesz mi co to bylo ?? Wiec wierzysz ze ten potwór zdecydowal ze Eko ma umrzec ??
Locke: Wierze ze Eko umarl z jakiejś przyczyny.

Użytkownik aalleexx edytował ten post 08.11.2006 - |11:51|

• 0

#296 aalleexx

aalleexx

Szeregowy

• Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 09.11.2006 - |15:31|

Trailer zapowiadający przerwe i nowe odcinki ;-)))))))
  • 0

#297 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 10.11.2006 - |14:55|

Tam na trailerze tak mi się zdaje, że widać biegnącą Kate i Sawyera, więc chyba jednak uciekną z miejsca, w którym zakończyła się miniseria. Problem tylko w tym gdzie uciekną, skoro nie są na swojej wyspie. Może dostali jakąś możliwość przetransportowania się na drugą wyspę? Widać też, że Kate chyba kończy rozmowe przez walki-talki i robi zdenerwowaną minę do ataku :D Nie rozumiem jednak zupełnie czemu Desmond rzucił się na Charliego :P

Użytkownik boone edytował ten post 10.11.2006 - |14:57|

• 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#298 Yona

Yona

Kapral

• Użytkownik
  • 243 postów

Napisano 10.11.2006 - |19:48|

Zrobił ktoś już zdjęcia tych przebłysków, w czasie gdy Kate rozmawia z Jackiem i kiedy chcą zastrzelić Sawyera i przy jeszcze kilku innych scenach ? Bo coś widzę, ale nie wyraźnie. Chodzi mi o trailer dotyczący następnych odcinków. Tu macie link (jakby ktoś nie wiedział :D).

Użytkownik Yona edytował ten post 10.11.2006 - |19:51|

• 0

#299 Roger

Roger

Szeregowy

• Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 14.11.2006 - |01:27|

Tam na trailerze tak mi się zdaje, że widać biegnącą Kate i Sawyera, więc chyba jednak uciekną z miejsca, w którym zakończyła się miniseria.

Sawyer nawet strzela, tylko nie jestem do końca pewny czy to jest Sawyer...

Dołączona grafika

Użytkownik Roger edytował ten post 14.11.2006 - |01:28|

• 0

#300 Tajemnicza_Wyspa

Tajemnicza_Wyspa

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 430 postów
  • MiastoKraków

Napisano 14.11.2006 - |12:57|

Na Sawyera to ten gostek raczej nie wygląda... :afro: (btw - przydałby się wyraźniejszy screen)
Byleby nie wyszło, że nawiali od Othersów Bena, a spotkają się z Jednookim :afro: i jego ewentualnymi kompanami.
  • 0
"If it is man's outward journeys that have brought us to this precarious place in time, it is the inward journey that will set us free."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych