W takim wypadku w ciągu tych trzech lat musiało się zdarzyć coś co utwierdzało go w przekonaniu, iż wychodzenie na zewnątrz nie jest najlepszym wyjściem.
Może przyszli ludzie z Dharmy, napisali na włazie "Kwarantanna" i zamknęli go od środka?
a może Vincent jest szpiegiem.... Może to sie wydawać totalnie durne, ale tak sobie pomyślałem, że skoro stworzyli lub ożywi rekina i walneli mu pieczątke dharmy to dlaczego nie mogli wykorzystać psa jednego z rozbitków i zamontować mu jakiś mikrofon lub chociaż sterując nim w odpowiedni sposób. Może pies ma w sobie rzutnik i to on wytwarza wizerunek Walta błąkającego się po dźungli i służącego za przynęta w odcinku kiedy ginie Shannon
Skoro wkraczamy w rejony absurdu, może cała wyspa to jeden wielki hologram, co? Mieszanie do tego wszsytkiego psa wydaje się chyba zbyt przesadzone. LOST jest pełen świetnych pomysłów, a cos takiego imo tylko podważyłoby profesjonalizm twórców.
wydaje mi się iż misiek polarny oraz rekin (sygnowany logo na grzbiecie) to przecież stworzone jakoś sztucznie zwierzęta. Świadczą o tym szklane oczy jakie znaleźli ogonowcy
Ja stawiam że to ludzkie sztuczne oko. Gdyby należało do jakiegoś zwierzęcia, musiałyby one chyba być mechaniczne. Niedźwiadek z całą pewnością był prawdziwy, tak jak koń i rekin.
Co do Libby, to przypadkiem nie pojawila sie ona w odcinku gdy Hurley pojechal do szpitala spotkac sie z gosciem od numerkow?
Na 100% nie.
Co do Libby, to przypadkiem nie pojawila sie ona w odcinku gdy Hurley pojechal do szpitala spotkac sie z gosciem od numerkow?
Problem w tym, że nie słychać żeby coś tam działało. Chociaż, to serial fantastyczny, ale chyba razcej na pewno coś zaczęło się uruchamiać. W końcu to kolejna zagadka dla fanów.
Co do "innych" Zeke wygladal na lekko zdziwionego gdy Jack powiedzial mu o szpiegu...
Powiedział: "Interesująca teoria". To bardzo ciekawe, nad tym sie nie zastanawiałem. Goodwin na pewno należał do Innych. Zrobił dzikusom listę, ale nie zapominajmy, że on nie miał szpiegowac rozbitków. Pamiętacie? Bernard zaklinowany na drzewie go zauważył. A Ethan był wśród nich w konkretnym celu i Claire.
» Click to show Spoiler - click again to hide... «
skoro Ethan porwał Claire i robiono jej jakieś ekperymenty w 3 bunkrze, może Ethan pracuje dla Dharmy?
A zatem, jeśli Goodwin należy do Innych, a Ethan pracował dla Dharmy, czy należy ich rozdzielić: 2 grupy Innych + ludzie z Dharmy? Byłoby ciekawie, tylko że wszystko dość mocno by się skomplikowało.
Użytkownik Eko edytował ten post 22.02.2006 - |17:07|