Skocz do zawartości

Zdjęcie

Uwagi & Skargi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
480 odpowiedzi w tym temacie

#281 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 13.02.2007 - |19:55|

Mam uwagę&skargę, proszę modów o jakąkolwiek odpowiedź. Czy ten http://forum.gwrota....?showtopic=9550 post jest sprzeczny z regulaminem? Wniosłem coś do rozmowy co zauważyłem tylko nie napisałem tego w rozbudowany sposób. Jakiś moderator mógł chociarz napisać czemu wyleciał ten post.
  • 0

Dołączona grafika

#282 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 13.02.2007 - |20:30|

Pewnie ja... Chociaż już nie pamiętam ;]

Tak czy inaczej post w oderwaniu od odcinka 3x13, wspominasz tam o 2x12, pozatym są tematy odnośnie kto jest, a kto nie jest Cylonem.
  • 0

->1019<-

#283 Miniak

Miniak

Szeregowy

• Użytkownik
  • 43 postów
  • Miastopomorze

Napisano 26.02.2007 - |14:17|

Panowie zróbcie coś z waszym zegarem na forum bo daje bzdurne godziny. Pozdrawiam,
Miniak.
  • 0

#284 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 26.02.2007 - |16:10|

kolejne uwagi odnosnie czasu beda kasowane
to wina serwer- zle ustawiony czas i tyle nikt nie bedzie nic na forum przestawial bo to sie mija z celem

pozdro
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#285 Mercenor

Mercenor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 16.05.2007 - |20:09|

Mam prośbę do Moderatorów, żeby podawali przyczynę, dlaczego zamykają dany temat... bo obecnie to zostają zamykane tematy z niewiadomego powodu...
  • 0

#286 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 16.05.2007 - |20:15|

-łamanie regulaminu
-głupota
-powielanie
-widzimisie moderatora

#287 thrawn1972

thrawn1972

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 585 postów
  • MiastoZielona Góra

Napisano 16.05.2007 - |21:08|

heheheheheh najbardziej to mi sie podoba ostatnia przyczyna :)

widzimisie. no tk moderatorzy sa tu Bogami i wiedzie co mozna a czego nie i nigdy nie mozna im sie narazac. :)

hehehehe i nie to zebym sie z nich smial
:)

dla mnie nie ma sensu podawanie dlaczego zostal zamkniety temat poprostu umarl i koniec.
tak zadecydowalay wladzie i chwala w wiekszosci przypadkow im za to
  • 0
Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja.

#288 Hans Olo

Hans Olo

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 2 394 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 16.05.2007 - |21:43|

Ta chyba wiem, o ktory Mercenarowi chodzi (jeśli to o ten chodzi :D). To był zwyczajny dubel. Sprawa jest prosta. Nie ma sensu pisać dlaczego, wystarczy, że sobie uświadomicie, że przyczyna najczęściej znajduje się w regulaminie.
  • 0

BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out" 

#289 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 16.05.2007 - |21:43|

Akceptujesz regulamin, więc akceptujesz działania moderatorów.
Nie ma w tym temacie obowiązku pisania przyczyny.
  • www.gwrota.com

#290 medusa

medusa

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 559 postów

Napisano 17.05.2007 - |07:16|

nie , obowiązku nie ma ale to czasem będzie to wręcz wskazane, od względów czysto kulturalnych po edukacyjne, żeby uczyć przyszłych ewentualnych "łamaczy" i innych uczestników społeczności!
I nie wierzcie w to, że forumowicze (ludzie) uczą się regulaminów, kodeksów, a nawet konstytucji na pamięć - nie robią tego!!! (chyba że na klasówkę z WOSu)
Większość z nas posługuję się w takich wypadkach właśnie nauką na błedach cudzych i własnych, oraz wyczuciem i zdrowym rozsądkiem w tym co wolno i nie -
z wiekiem, na ogół po przegranych wyborach rządzący dochodzą do tego wniosku sami albo pozostają w głębokim poważaniu jak niektórzy nasi politycy

pozdrawiam
  • 0
Biorę sobie w tej pętli wolne.

#291 Grinch

Grinch

Nie będziesz mi tu przebywał obok stopy!

• Administrator
  • 1 304 postów
  • MiastoGdynia

Napisano 17.05.2007 - |09:52|

Pewnie masz racje. Nikt nie czyta regulaminu, w zasadzie ten regulamin jest dla nas. Bo my działamy wg niego, a większość użytkowników w ogóle go nie czytała. Potem różne nieporozumienia itp.
Tylko pytanie. Czemu ja mam tracić czas na opisywanie błędu użytkownika wtedy kiedy on nie pofatygował się chociaż przez 5min na przeczytanie zasad forum?
  • www.gwrota.com

#292 medusa

medusa

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 559 postów

Napisano 17.05.2007 - |11:47|

... Czemu ja mam tracić czas na opisywanie błędu użytkownika wtedy kiedy on nie pofatygował się chociaż przez 5min na przeczytanie zasad forum?

żeby rozumiał (on i inni przy okazji) dlaczego tak zrobiłeś i tylko dlatego
ale wcale nie jest powiedziane, że Ci na tym zależy....
To co robicie to chcąc czy nie chcąc jakać forma sprawowania WŁADZY. Nikt nie twierdzi i chyba nie ma złudzeń, że jest to sama rozkoszna forma spędzania czasu, profity zaszczyty i hołdy. Niestety władza w formie jaką uznajemy za cywilizowaną wiąże się z użeraniem się z tępym motłochem czyli tzw ludnością i tłumaczeniem się przed społeczeństwem ze swojej działalności. Mądry wódz potrafi te przykre obowiązki zepchnąć jak najniżej i ograniczyć je do minimum
Moja propozycja jest taka:
jeśli ktoś narusza regulamin niech dostanie info typu NR (naruszenie regulaminu) jeśli będzie ciekawy to sobie go przeczyta i się doszuka swojego przewinienia a zajmie to jakieś 2 sekundy
itd
pozdr
  • 0

#293 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 17.05.2007 - |11:59|

jeśli ktoś narusza regulamin niech dostanie info typu NR (naruszenie regulaminu) jeśli będzie ciekawy to sobie go przeczyta i się doszuka swojego przewinienia a zajmie to jakieś 2 sekundy

słuchaj, ja w sygnaturkę wklejam, jaki punkt regulaminu łamią i przez pół roku czasem ta sygnaturka się nie zmienia (tak jakby nie widział/a że mu grafika z niej znikła :/)
Ludzie dostają ostrzeżenie, że nie czytają regulaminu, a potem się na priv pytają JAKIEGO REGULAMINU.... to ja dziękuję...

Jeśli jest dubel tematu, to często przed kasacją się wkleja linki, i co? wówczas jest często odpowiedzieć: "Wiem, widziałem tamten temat, ale [tu wstaw dowolną wymówkę] i założyłem ten"

No to ja dziękuję.. .

Jeśli coś da się wytłumaczyć, to się tłumaczy, jak nie to nie...
Jak wchodzę do działu Lost, to mi się tłumaczyć nic nikomu nie chce...

#294 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 17.05.2007 - |15:28|

Nieznajomość regulaminu nie jest usprawiedliwieniem w przypadkach jego łamania .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#295 medusa

medusa

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 559 postów

Napisano 17.05.2007 - |15:38|

Nieznajomość regulaminu nie jest usprawiedliwieniem w przypadkach jego łamania .

a czy ja twierdzę, ze jest????
zwracam tylko lojalnie uwagę, że wprowadzanie go w życie powinno iść wielotorowo, a nie tylko przez utopijne założenie, że wszyscy go powinni znać bo tak i już a jak nie to won!
po pierwsze nie wszyscy uprzejmie od razu się tak wylogują a po drugie chyba o to chodzi, żeby pewnych błędów nie powielać bez końca
Toudi:
wiem, że to ciężka i niewdzięczna praca i czasem ręce opadają
ale czy ty wiesz ile osób jednak wyedukowałęś??? Wierz mi, że jest takich wielu
:* nie poddawaj się :*
  • 0

#296 Toudi

Toudi

Ogr

• Moderator
  • 5 296 postów
  • MiastoTychy

Napisano 17.05.2007 - |15:56|

ale czy ty wiesz ile osób jednak wyedukowałęś???

Nie? Liczę tylko recydywistów ;)
A tak poważnie, wszystko zależy od danego przypadku.. czasem się dopisze, czasem tylko skasuje, nie zawsze czas pozwala na wywód.. a przy recydywach, to leci warn i koniec, a jak osoba chce wiedzieć co nie tak, to niech sama napisze priva (tylko wulgaryzmów i wyrzutów) a na pewno dojdziemy do porozumienia...

#297 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 27.06.2007 - |14:20|

Szukalam dzialu, w ktorym moglabym napisac te kilka slow.Nie wiem czy dobrze robie ,ze wybralam ten,ale skladam gratulacje odnosnie kolorystyki tegoz forum.Przyznam ,ze wyglada cudnie.Wszystko jest przejrzyste i czytelne.Tak trzymac. :laugh2:
  • 0

#298 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 27.06.2007 - |14:26|

a odnosnie ktorego skina to mowisz?
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#299 seven of nine

seven of nine

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 652 postów
  • MiastoVilla Soprano USA- Sopot

Napisano 27.06.2007 - |14:36|

Mowie o calosci. :laugh2: A zapomnialabym o jednym... Czy ktos z szefow tego forum,moglby mi powiedziec ,czy wroca avatary z SG1 i SG Atlantis?Tak tu przegladalam i nie widze.Moze jestem zwyczajnie rozkojarzona i nie doczytalam info??? :wink3:
  • 0

#300 inwe

inwe

Starszy chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 968 postów
  • MiastoŻory(Śląsk)/Wrocław

Napisano 27.06.2007 - |14:38|

ja wybieram Aqua;IP Board za jasny bije mnie po oczach:P;
  • 0
Najciemniej jest pod jabłonią.

Est modus in rebus

Horacy

Prawda ma charakter bezwzględny.

Kartezjusz

Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.

C.S. Lewis

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych