Uwagi & Skargi
Napisano 13.02.2007 - |19:55|
Napisano 26.02.2007 - |14:17|
Miniak.
Napisano 26.02.2007 - |16:10|
to wina serwer- zle ustawiony czas i tyle nikt nie bedzie nic na forum przestawial bo to sie mija z celem
pozdro
Napisano 16.05.2007 - |20:09|
Napisano 16.05.2007 - |20:15|
-głupota
-powielanie
-widzimisie moderatora
Napisano 16.05.2007 - |21:08|
widzimisie. no tk moderatorzy sa tu Bogami i wiedzie co mozna a czego nie i nigdy nie mozna im sie narazac.
hehehehe i nie to zebym sie z nich smial
dla mnie nie ma sensu podawanie dlaczego zostal zamkniety temat poprostu umarl i koniec.
tak zadecydowalay wladzie i chwala w wiekszosci przypadkow im za to
Napisano 16.05.2007 - |21:43|
BSG s04e10 - "Oh, Earth...hmm we got frakked out"
Napisano 16.05.2007 - |21:43|
Nie ma w tym temacie obowiązku pisania przyczyny.
- www.gwrota.com
Napisano 17.05.2007 - |07:16|
I nie wierzcie w to, że forumowicze (ludzie) uczą się regulaminów, kodeksów, a nawet konstytucji na pamięć - nie robią tego!!! (chyba że na klasówkę z WOSu)
Większość z nas posługuję się w takich wypadkach właśnie nauką na błedach cudzych i własnych, oraz wyczuciem i zdrowym rozsądkiem w tym co wolno i nie -
z wiekiem, na ogół po przegranych wyborach rządzący dochodzą do tego wniosku sami albo pozostają w głębokim poważaniu jak niektórzy nasi politycy
pozdrawiam
Napisano 17.05.2007 - |09:52|
Tylko pytanie. Czemu ja mam tracić czas na opisywanie błędu użytkownika wtedy kiedy on nie pofatygował się chociaż przez 5min na przeczytanie zasad forum?
- www.gwrota.com
Napisano 17.05.2007 - |11:47|
żeby rozumiał (on i inni przy okazji) dlaczego tak zrobiłeś i tylko dlatego... Czemu ja mam tracić czas na opisywanie błędu użytkownika wtedy kiedy on nie pofatygował się chociaż przez 5min na przeczytanie zasad forum?
ale wcale nie jest powiedziane, że Ci na tym zależy....
To co robicie to chcąc czy nie chcąc jakać forma sprawowania WŁADZY. Nikt nie twierdzi i chyba nie ma złudzeń, że jest to sama rozkoszna forma spędzania czasu, profity zaszczyty i hołdy. Niestety władza w formie jaką uznajemy za cywilizowaną wiąże się z użeraniem się z tępym motłochem czyli tzw ludnością i tłumaczeniem się przed społeczeństwem ze swojej działalności. Mądry wódz potrafi te przykre obowiązki zepchnąć jak najniżej i ograniczyć je do minimum
Moja propozycja jest taka:
jeśli ktoś narusza regulamin niech dostanie info typu NR (naruszenie regulaminu) jeśli będzie ciekawy to sobie go przeczyta i się doszuka swojego przewinienia a zajmie to jakieś 2 sekundy
itd
pozdr
Napisano 17.05.2007 - |11:59|
słuchaj, ja w sygnaturkę wklejam, jaki punkt regulaminu łamią i przez pół roku czasem ta sygnaturka się nie zmienia (tak jakby nie widział/a że mu grafika z niej znikła :/)jeśli ktoś narusza regulamin niech dostanie info typu NR (naruszenie regulaminu) jeśli będzie ciekawy to sobie go przeczyta i się doszuka swojego przewinienia a zajmie to jakieś 2 sekundy
Ludzie dostają ostrzeżenie, że nie czytają regulaminu, a potem się na priv pytają JAKIEGO REGULAMINU.... to ja dziękuję...
Jeśli jest dubel tematu, to często przed kasacją się wkleja linki, i co? wówczas jest często odpowiedzieć: "Wiem, widziałem tamten temat, ale [tu wstaw dowolną wymówkę] i założyłem ten"
No to ja dziękuję.. .
Jeśli coś da się wytłumaczyć, to się tłumaczy, jak nie to nie...
Jak wchodzę do działu Lost, to mi się tłumaczyć nic nikomu nie chce...
Napisano 17.05.2007 - |15:38|
a czy ja twierdzę, ze jest????Nieznajomość regulaminu nie jest usprawiedliwieniem w przypadkach jego łamania .
zwracam tylko lojalnie uwagę, że wprowadzanie go w życie powinno iść wielotorowo, a nie tylko przez utopijne założenie, że wszyscy go powinni znać bo tak i już a jak nie to won!
po pierwsze nie wszyscy uprzejmie od razu się tak wylogują a po drugie chyba o to chodzi, żeby pewnych błędów nie powielać bez końca
Toudi:
wiem, że to ciężka i niewdzięczna praca i czasem ręce opadają
ale czy ty wiesz ile osób jednak wyedukowałęś??? Wierz mi, że jest takich wielu
:* nie poddawaj się :*
Napisano 17.05.2007 - |15:56|
Nie? Liczę tylko recydywistówale czy ty wiesz ile osób jednak wyedukowałęś???
A tak poważnie, wszystko zależy od danego przypadku.. czasem się dopisze, czasem tylko skasuje, nie zawsze czas pozwala na wywód.. a przy recydywach, to leci warn i koniec, a jak osoba chce wiedzieć co nie tak, to niech sama napisze priva (tylko wulgaryzmów i wyrzutów) a na pewno dojdziemy do porozumienia...
Napisano 27.06.2007 - |14:20|
Napisano 27.06.2007 - |14:26|
Napisano 27.06.2007 - |14:36|
Napisano 27.06.2007 - |14:38|
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych