Skocz do zawartości

Zdjęcie

Spoiler Zone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2652 odpowiedzi w tym temacie

#281 Maurid

Maurid

Szeregowy

• Użytkownik
  • 22 postów
  • MiastoSkarżysko

Napisano 22.02.2006 - |13:48|

Ja obstawiam, że to stacja 4 - Zoological Sciences B)

Zależy co masz na myśli... Strzała to stacja 4 - Zoological Sciences... Natomiast jak kolega Seher dobrze zauważył, nowo odkryty bunkier musi być jakąś stacją medyczną...
  • 0

#282 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 22.02.2006 - |13:59|

Zależy co masz na myśli... Strzała to stacja 4 - Zoological Sciences... Natomiast jak kolega Seher dobrze zauważył, nowo odkryty bunkier musi być jakąś stacją medyczną...

Jedno ze spojlerowych zdjęc z wnętrza bunkra pokazuje sufit z zawieszona pod nim bateria silnych lamp. takie lampy potrzebne sa tylko w hodowli marihuany lub sali operacyjnej. Jako, że pierwsze jest zbyt banalne, stawian na drugie. Bunkier medyczny. potwierdza to kolene zdjęcie spoilerowo, na którym widzimy leżąca Claire i wykonywany na niej jakiś zabieg.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 22.02.2006 - |14:00|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#283 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 22.02.2006 - |17:39|

Czy Arrow wygląda na stację badawczą? Nie chodzi mi o to co jest tam teraz, ale o powierzchnię tego bunkra.
  • 0

#284 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 22.02.2006 - |18:19|

Czy Arrow wygląda na stację badawczą? Nie chodzi mi o to co jest tam teraz, ale o powierzchnię tego bunkra.

Powierzchnia bunkra niewiele ci powie. Jedyne co widzimy na zawnątrz do wrota.
  • 0
Genesis

#285 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 22.02.2006 - |18:50|

A logo? Nie ma na nim napisu Dharma.
  • 0

#286 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 22.02.2006 - |18:56|

A logo? Nie ma na nim napisu Dharma.

Jest. zobacz

http://forum.gwrota....50
  • 0
Genesis

#287 Gander

Gander

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoSzczecin

Napisano 23.02.2006 - |02:07|

Alez nie mówię o Danielle Rousseau. mówię o ojcu Alex Rousseau. :) Coś mię tak mówi.

A co do Henry'ego - jesli nie jest othersem(o co stawiam browar) to może przynieść naszym tą tajemniczą chorobę...
  • 0

#288 Inny Cube

Inny Cube

Szeregowy

• Użytkownik
  • 12 postów
  • MiastoOświęcim

Napisano 23.02.2006 - |10:59|

Witam ponownie, heh ale się rozchulałem z tymi postami to już mój 2;)

Wziąłem na warsztat najnowszy spoiler, dogłębnie się mu przyglądnąłem i zauważyłem taki jakby samolot, zamieszczam 2 fotki, co o nich sądzicie?

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Ale znając producentów to 1/3 z tych obrazów przedstawionych w spoilerze nie pojawi się w 15 odcinku.
  • 0

#289 i don't sleep

i don't sleep

Szeregowy

• Email
  • 37 postów

Napisano 23.02.2006 - |15:52|

Alez nie mówię o Danielle Rousseau. mówię o ojcu Alex Rousseau. :) Coś mię tak mówi.

Alex to jest córka Danielle, a nie ojciec.
skąd wy to bierzecie?! :wacko:
  • 0

#290 Daria

Daria

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 97 postów

Napisano 23.02.2006 - |18:09|

Witam ponownie, heh ale się rozchulałem z tymi postami to już mój 2;)

Wziąłem na warsztat najnowszy spoiler, dogłębnie się mu przyglądnąłem i zauważyłem taki jakby samolot, zamieszczam 2 fotki, co o nich sądzicie?

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Ale znając producentów to 1/3 z tych obrazów przedstawionych w spoilerze nie pojawi się w 15 odcinku.

Wow :blink: spostrzegawczy jesteś! Rzeczywiście jest to samolot, zapewne samolot naszych rozbitków..
  • 0

#291 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 23.02.2006 - |23:21|

Teaser to " nazywa się tę część odcinka, która występuje przed czołówką".

A co to jest blooper, cliffhanger czy trailer to wyjaśni ten link:
http://www.startrek....ns&ftid=4#pyt25
  • 0

#292 Bojden

Bojden

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 24.02.2006 - |15:14|

Pojawił się spojler na tema 17 episodu:

Episode 2.17: Lockdown
Airdate: Spring 2006

02/10 - [This episode] will feature a kindly latino priest named Father Chuck. Don't know which characters-centric this will be, yet. Source: SecretAgentMan at TWoP

Hm... skoro Lockdown, to chyba znaczy "zamknięcie". Czyżby te drzwi antywybuchowe, które Mike znalazł miałyby się zamknąć? Stawiam na Locke-centric.
  • 0

#293 Seher

Seher

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 302 postów

Napisano 24.02.2006 - |15:40|

Wie ktoś czy podali oficjalne nazwy nadchodzących odcinków? Bo do środy powinni to zrobić - w końcu na koncu kazdego ep. leci promo do nastepnego. A 'The Whole Truth' i 'Lockdown' nie zostały chyba potwierdzone oficjalnie.
  • 0

#294 marcin

marcin

Lost Moderator

• Lost Moderator
  • 201 postów
  • MiastoGrudziądz

Napisano 24.02.2006 - |21:03|

"The Whole Trurh" i "Lockdown" nie zostały oficjalnie potwierdzone, ale są to tytuły pewne. To na pewno nie foilery takie jak "Admissions" (pewnie jeszcze sporo osób wierzy, że będzie odcinek o takim tytule... ech).

Natomiast po odcinku o Locke'u czeka nas najprawdopodobniej odcinek o Hurley. Jorge Garcia już widział scenariusz i wyznał, że jego wspomnienia będą dotyczyły okresu pobytu w szpitalu psychiatrycznym (żadne zaskoczenie). :)
  • 0
Everything happens for a reason!

#295 Sawyer

Sawyer

Plutonowy

• Użytkownik
  • 384 postów

Napisano 26.02.2006 - |01:25|

Takich Strzał może być na wyspie kilka. Bunkrów medycznych też może być kilka jak i ten może być jedynym.

NOoo pewnie znajdziemy tam jeszcze "Hiltona" TESCO & Biedronke ... :huh: nie przesadzajcie z tymi bunkrami bo zaniedługo do tych "Strzał" wymyślicie kusze :hyhy:
  • 0
Whatever happens, happens !!!

#296 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 27.02.2006 - |16:38|

Nowy spoiler dotyczący 19 epizodu, tutuł i informacja, jak na razie chyba niewiele mówiąca:

» Click to show Spoiler - click again to hide... «
  • 0
Genesis

#297 rychu16

rychu16

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 27.02.2006 - |20:11|

hmm...

mam pytanie- kim są ludzie udostępniający spoilery?? skąd dowiadują się o nowych odcinkach itd... czy należą do ekipy filmowe i za grubą kasę udostępniają informację na czarno?? :D

Użytkownik rychu16 edytował ten post 27.02.2006 - |20:11|

• 0

#298 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 27.02.2006 - |20:42|

mam pytanie- kim są ludzie udostępniający spoilery?? skąd dowiadują się o nowych odcinkach itd... czy należą do ekipy filmowe i za grubą kasę udostępniają informację na czarno?? :D

Wiarygodny spoiler ma autora. Autrami spoilerów sa ludzie związani z filmem, tak jak na przykład w ostatnim dotyczacym nadchodzącego epizodu o Hurlim. Aktor go grający powiedział, że będzie pokazywał okres, w którym był w szpitalu psychiatrycznym. Nie zdradza tu wielkiej tajemnicy, kazdy spodziewał się tego predzej czy póżniej. Innymi autorami sa ludzie związani z branżą i piszący dla pism typy TV Guide i podobnych. mają swoje kontakty i sa w stanie zdobyć jakies przecieki. Jescze innym są obserwacje ludzi postronnych, przypadkowych świadków, czy niezameirzone przecieki. Przecież ten film nie jest kręcony na księżycu. Jest popularny i wielu obserwuje co się w okolicach planu i aktorów dzieje.
  • 0
Genesis

#299 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.02.2006 - |13:53|

Nowy spoiler dotyczący jutzrejszego epizody. Nic ciekawego, ale niajok wpisuje sie w nasza dyskusje w innych wątkach:
  • 0
Genesis

#300 Icek

Icek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 28.02.2006 - |21:53|

chciałbym zauważyć ze trailery na ABC (które ładują się po wejśćiu na strone) mają o scenke - 2 więcej
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych