Skocz do zawartości

Zdjęcie

Harper's Island

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
284 odpowiedzi w tym temacie

#281 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 31.08.2009 - |08:06|

No więc to co wczoraj zobaczyłem w 12 odcinku na AXN w ostatniej scenie, zamurowało mnie...
Spoiler
Już 6 września o 22.00 na AXN ostatni odcinek Wyspy Harpera!

A Jak ktoś nie oglądał to polecam, albo ściąganie, bądź oglądać co tydzień od 8 września (wtorek) o 20.20 na TVP1!!!

Użytkownik zagubiony4 edytował ten post 29.12.2009 - |09:14|

• 0

#282 pablocoo

pablocoo

Kapral

• Grupa Hatak
  • 249 postów

Napisano 31.08.2009 - |12:51|

A Jak ktoś nie oglądał to polecam, albo ściąganie (...)

Jak ktoś nie oglądał, to już nie ma po co, skoro zdradziłeś największą tajemnicę serialu ;)
  • 0

#283 Inuki

Inuki

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoLeszno

Napisano 25.12.2009 - |20:08|

Wreszcie obejrzałem sobie całość (w święta wolne to super sprawa :lol: ) i jestem bardzo zadowolony z całości. Fakt, że serial omentami był bardzo przewidywalny, jednak kilka zwrotów akcji i zaskoczenia też było. Ogólnie całość trzyma wysoki poziom i nie nudzi (przynajmniej mnie ;) ). Ja daję mu 8/10 :) Jedynie zakończenie mnie trochę dobiło; tak od 10 odcinka czułem, że mordercą będzie

Spoiler
.

Jak już zaczęli mówić o synku Wakefielda, to wiedziałem, że to będzie on. Osobiście wolałbym jakieś zaskoczenie, np. moim zdaniem fajnie by było gdyby drugim mordercą

Spoiler

• 0

#284 delta1908

delta1908

Chorąży sztabowy

• VIP
  • 1 682 postów
  • MiastoŁódź

Napisano 27.12.2012 - |20:55|

Obejrzałem sobie całość i jednak ten serial to jest strata czasu. Jakieś młodzieżowe klimaty, wszyscy bohaterowie piękni młodzi, oprócz standardowego grubasa i czarnego. Ani to straszne, ani jakieś zbytnio trzymające w napięciu, poza drobnymi wyjątkami, ale można je policzyć na palcach jednej ręki. Prawie zero krwi (serial od 14 lat, więc inaczej być nie może), czy jakichś brutalnych albo mocnych scen rodem z horrorów, na co po cichu liczyłem. Spodziewałem się czegoś innego. To chyba ostatni serial amerykański spoza kablówek, jaki oglądam, nie ma sensu tracić czasu na duperele dla dzieciaków. Do tego przewidywalny do bólu, łącznie z tym, kto jest mordercą (domyśliłem się tego tak w połowie).
  • 0

#285 kajkasz

kajkasz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 31.10.2024 - |14:55|

Chętnie obejrzę jeszcze raz tę produkcje.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych