Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chuck

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
622 odpowiedzi w tym temacie

#281 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 05.03.2009 - |23:55|

Spokojnie, dzisiaj wyczytałem, że Heroes może nie dostać kolejnego sezonu

http://showtv.pl/news_item_1672.htm
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#282 Gość_Tecson_*

Gość_Tecson_*
  • Gość

Napisano 06.03.2009 - |00:07|

To, że Heroes dostanie kolejny sezon jest pewne, pomimo coraz to mniejszej oglądalności jest to jedna z czołowych produkcji NBC.
Co do Chucka mam nadzieję, że przez zyska trochę na widowni. W końcu od 23 marca będzie lecieć w każdy poniedziałek ;)
Zresztą czy serial dostanie cancella czy nie możemy być pewni dopiero w Maju.

Użytkownik Tecson edytował ten post 06.03.2009 - |00:08|

• 0

#283 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 06.03.2009 - |07:26|

No szkoda, jakby Chuck dostał cancel. Widać, że stacja czeka jeszcze jak będzie wyglądać oglądalność następnych odcinków, ale raczej podejrzewam, że będzie utrzymywać się tak jak teraz w okolicy 6.5 mln. Może dostaną z 13 odcinków na 3 sezon?
  • 0

#284 Gość_Tecson_*

Gość_Tecson_*
  • Gość

Napisano 08.03.2009 - |03:06|

Ja tam na napisy nie mogłem się doczekać i obejrzałem odcinek po angielsku. Ogólnie bardzo fajny epizod, tak więc:

+Cole (dla jednych)
+zazdrosny Chuck
+w końcu przeprowadzka
+tortury i agentka Fulcrum
+BuyMore Babe
+Casey w okularach ;)

-Cole (dla drugich)
-scena z helikopterem (tia, żeby nie trafić z Gatlinga w człowieka...)
-scena w hotelu (torebka...)
-czy tego trupa nie mieli jakoś przebadać?

IMO 8,5/10
  • 0

#285 Kalikst

Kalikst

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 08.03.2009 - |10:10|

Okulary 3D do Chucka poszły błyskawicznie, więc wystawiam nowa partię, jakby ktoś jeszcze potrzebował:

UPDATE: To już ostatnia aukcja z okularami. Wasza ostatnia szansa :)

http://www.allegro.p...liens_nowe.html

Użytkownik Kalikst edytował ten post 14.03.2009 - |11:13|

• 0

#286 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 08.03.2009 - |14:39|

Mnie jakoś ten odcinek Chucka nie przypadł do gustu, pewnie dlatego, że strasznie nie lubię jak ktoś włazi w paradę głównym bohaterom... reakcja Sary była bardzo dziwna, jak dla mnie... z jednej strony przez tyle epów było widać, że zależy jej na Chucku, a tu nagle wystarczyło rzucić akcentem i pokazać biceps i mamy wielkie oczarowanie, i to po tym, jak ciągle było mówione, że życie osobiste idzie oddzielnie, a praca oddzielnie :D

Zdaję sobie sprawę, że Chuck i Sarah raczej nigdy nie będą razem, ale rzucanie Sary w objęcia innego faceta po przysłowiowych "5 minutach" to też mi za bardzo nie leży :)
  • 0
Dołączona grafika

#287 Gość_Tecson_*

Gość_Tecson_*
  • Gość

Napisano 08.03.2009 - |15:23|

Zdaję sobie sprawę, że Chuck i Sarah raczej nigdy nie będą razem

Chuck i Sarah będą razem, tylko kiedy?
Z tego co czytałem, będzie to dopiero pod koniec serialu ;)
  • 0

#288 AndrevLG

AndrevLG

Szeregowy

• Użytkownik
  • 56 postów
  • MiastoGdańsk

Napisano 08.03.2009 - |23:41|

Jednak doczekalem sie napisow w weekend.

Odcinek przyjemny. Najlepszy moment podczas torrtur. Dziwne zachowanie Sary ale scenarzysci musza budowac napięcie.

9/10.
  • 0

#289 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 09.03.2009 - |15:16|

Dziwne zachowanie Sary ale scenarzysci musza budowac napięcie.

Wcale nie dziwne bo Chuck to nie jest "jej cały świat" i inni też mogą jej przypaść do gustu.
Szczególnie tacy tajemniczy, niebezpieczni itp itd mężczyźni jak ten agent.

Użytkownik biku1 edytował ten post 09.03.2009 - |15:17|

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#290 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 09.03.2009 - |15:46|

Odcinek bardzo dobry, w tym odcinku było więcej akcji, dramaturgi niż tradycyjnego już humoru geekowo - nerdowski, w dodatku na wielki plus relacje pomiędzy Chuck-Sara są bardzo ciekawe i nie można się spodziewać co tym razem zaserwują nam Schwartz i Fedak.

Na +

+ Niby nic szczególnego, ale reakcja Caseya na ciało agenta Fulcrum bezcenna. Jego miny, chrząknięcia dalej mnie bawią.

+ Poproszenie o zbliżenie na pasek Cola mnie trochę rozbawiło i przy tym text Johna "Coś ci się tam spodobało Bartowski" :-)

+ Ellie i Świetny zaskoczeni wizytą Morgana w ich domu i zaraz potem text kapitana "Big Mike posuwa Bolonie":-) lol, następnie text morgana zaliczyłem Anne podając siebie razem z lodami i mina Ellie heh:-)

+ Rozmowa Sary i Cole w barze świetna i mała akcją w pokoju tez na plus.

+ Rozmowa Beckman z Colem w kwaterze agentów CSI I NSA i przyznanie agentki Sary do pilnowania Cola i ta zazdrośc Chucka i text do Cola możesz zostać u mnie, mój kumpel morgan śpi na kanapie i tez ma taką brode jak ty xD

+ Parada Morgana po domu Ellie i Świetnego nago :-) i Reakcja Ellie :-)

+ Text Cole do Chucka skoro między wami nic nie jest to spróbuje zamoczyć kija :-) Chuck nieżle już wkurzony:-)

+ Jeff is the best, on mnie na każdym kroku rozbraja, to całe przesłuchanie w pokoju modelek mnie rowaliło i text tej blondi laski czyli Decker do Jeffa nie masz na sobie bielizny. Jeff nie wiem ty mi powiedz:-) hehe

+ Pani od tortur nieziemsko piękna i taka kobieca z cudownymi kształtami:-) Całe te tortury były naprawdę dobrze pokazane.

+ Coż Sara to agentka CSI i za zadanie ma bronić, to co zostało jej przydzielone, czyli obrona Chucka i nie może sobie pozwolić na żadne gierki i bycie w takim związku, jest poprostu zbyt niebezpieczne dla nich obojga, a co nam przyniosą kolejne odcinki i jak to się wszystko potoczy, czas pokaże. Poza tym pod koniec odcinka ten pocałunek z Cole był tylko kwestią czasu, ale i tak odczuwam wrażenie, że Sara jednak dalej by się nie posuneła bo jednak uważam, że coś do naszego Bartowskiego czuję i tak samo jest odwrotnie. Pod koniec odcinka dochodzi do sytuacji w której Sara mówi, że muszą razem zamieszkać, ze względu na schwytanie Cola przez Fulcrum. Ciekawi mnie jak to zostanie przedstawione w kolejnym odcinku.

Na -

- Casey w windzie nie zajarzył, że dziecko w wózku nie jest prawdziwe, a przecież tam spojrzał:-) poza tym Casey powinnien być przynajmniej ranny po strzale jednego z agentów Fulcrum.

- Akcja z Helikopterem... Chuck, Sara i Cole powinni już wąchać kwiatki od spodu.

Odcinek w/g mnie za Best Friend, ale przed The Suburbs i The Third Dimension... także ocena 9/10 czekam z niecierpliwośćią na kontynuacje... napewno będzie ciekawie, to nie ulega wątpliwości !

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 11.03.2009 - |20:20|

• 0

#291 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 09.03.2009 - |16:43|

Trochę niedokładne tłumaczenie tego tekstu Cole'a do Chuck'a w napisach. On powiedział dokładnie "i'm gonna butter that muffin", co oznacza mniej więcej "spróbuje posmarować tą bułeczkę", chociaż w sumie zamoczyć kija też pasuje w ogólnym kontekście :).

Użytkownik Siemon edytował ten post 09.03.2009 - |16:44|

• 0

#292 k'9999

k'9999

Szeregowy

• Email
  • 27 postów

Napisano 09.03.2009 - |19:07|

- I'm moving out.
- Oh... Yes!
- And movin in with Morgan.
- NOO!

Hehe, genialne. Ta scene z 15 razy przewijalem. Swietna mine miala tez Ellie w polowie odcinka, gdy rano byla rozmowa o Morganie.
  • 0

#293 pancor

pancor

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 518 postów
  • MiastoMielec/Warszawa

Napisano 10.03.2009 - |18:22|

http://nbcchuck.word...sic-from-chuck/ - swietna strona z muzyka z Chucka

Ogólnie odcinek bardzo dobry, ale końcówka... genialna, rewelacyjna i mam ochotę zabić scenarzystów... no żesz... nie mogą w końcu być razem?
Kawalek na koncu Block Party - Signs do calej sceny pasuje jak ulał - poezja po prostu
  • 0
You are what you believe yourself to be

#294 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 10.03.2009 - |19:01|

Niestety nie jest za ciekawie jeśli chodzi o oglądalność. Najnowszy odcinek Chuck Vs The Lethal Weapon obejrzało 5,69 mln, co jest znacznym spadkiem z poprzednim odcinkiem Chuck Vs The BeefCake, który obejrzało 6,49 mln.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 10.03.2009 - |19:01|

• 0

#295 cliffhanger

cliffhanger

Chorąży

• VIP
  • 1 447 postów
  • MiastoEARTH_2.0 beta ver.

Napisano 10.03.2009 - |19:57|

Niestety nie jest za ciekawie jeśli chodzi o oglądalność. Najnowszy odcinek Chuck Vs The Lethal Weapon obejrzało 5,69 mln, co jest znacznym spadkiem z poprzednim odcinkiem Chuck Vs The BeefCake, który obejrzało 6,49 mln.

Patrząc na ratingi, można zauważyć, że każdy serial stracił wczoraj widownię (House 2 mln, TBBT 1.5 mln, TAAHM 2mln), ale no niestety Chuck sobie na to pozwolić nie może. Wszytko przez taniec z gwiazdami :P.
  • 0

#296 Gość_Tecson_*

Gość_Tecson_*
  • Gość

Napisano 10.03.2009 - |19:58|

Wszystkie seriale straciły na oglądalności przez Taniec z gwiazdami, np. House stracił 2 mln. Tyle, że dla innych pozycji jest to akceptowalne, a Chuck stoi na granicy cancela więc ten spadek boli podwójnie.
  • 0

#297 Gość_Lowrey23_*

Gość_Lowrey23_*
  • Gość

Napisano 10.03.2009 - |20:04|

Mam nadzieje, że odcinek z Tricia Helfer i oczywiście finalne epy, powinny ten słaby wynik poprawić i jestem pewien, że tak będzie.

P.S Jak można oglądać taniec z gwiazdami ?:-)

@ Siemon---> Spokojnie następne epy są z gwiazdą BSG Tricią Helfer i jestem niemal pewien, że Chuck tą widownie odzyska a nawet myśle, że wyjdzie jeszcze na plus, licze na ok 7 mln widownie za 2 tygodnie.

Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 10.03.2009 - |20:12|

• 0

#298 Siemon

Siemon

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 10.03.2009 - |20:07|

Ano, durne reality show rozwalają jakąkolwiek konkurencję, w Polskiej TV jest to samo, a w Chuck'a, który ledwo trzyma głowę nad wodą uderza to podwójnie. Mimo że Chuck stracił niecały milion widzów, a reszta konkurencji od 1,5 do 2,5 miliona, to oni mają z czego tracić :(.

W dodatku za tydzień nie będzie nowego odcinka, więc 2 tyg przerwa na pewno nie pomoże.
  • 0

#299 Metalfish

Metalfish

Plutonowy

• Użytkownik
  • 406 postów
  • MiastoRybnik

Napisano 10.03.2009 - |20:07|

Czemu te głupie Idole i Tańce z gwiazdami zabijają seriale... To jest takie... żałosne.
  • 0
...and Justice for All!

#300 garus

garus

Sierżant

• Użytkownik
  • 796 postów

Napisano 10.03.2009 - |20:13|

2x16

Oho, Chuck ma taki diagram z ważnymi personami jak detektyw Crews :D A odcinek wiadomo, dobry jak zawsze ;) Teraz wiadomo, że Chuck i Sarah bedą razem po usunięciu Intersektu.
  • 0

Masz kolekcję seriali? Pomóż rozbudować bazę danych:

showsdb.org - baza z informacjami o scenowych wydaniach seriali

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych