Mówisz tak bo się nie znasz hi hi hi albo nie widziałeś porządnych digipacków.Nie wiem, czemu tak się uparliście na te digipacki.........Co do TB, to ponoć Czesi mają digipack i polską wersję językową
a to talerze porysowane).
A poważnie to co do rysowania się nie zgodzę bo jakby nie było płyty są tak samo mocowane na środkowe kółko zatrzaskowe jak i w zwykłych wydaniach. Więc jak się ma porysować to i w zwykłych się porysuje. Zgodzę się natomiast co do większej wrażliwości na uszkodzenia mechaniczne samych opakowań. No ale wystarczy nie używać ich jako paletek do ping ponga i będzie dobrze.
Ja jak pisałem nie znoszę tylko jednych wydań - tych w których płytki zachodzą na siebie i trzeba najpierw jedną wyjmować aby dostać się do drugiej.
Uuuu ale popelina."Piraci z Karaibów" wersja PL, to wydanie 1-płytowe, sam film, zero dodatków. Z tego co mi wiadomo, to wszystkie kraje do ej pory miały dwie płyty, czyli gdzieś 3-5 godzin dodatków
A wracając do seriali to nawet niemieckie wydanie TruB nie będzie w digipacku.
I co zabawne to, że ma polskie napisy ale nie ma audio.
Ciekawe na jakiej zasadzie to robili, skoro polskie ma i audio i napisy nasze.
Do tego o dziwo wychodzi o miesiąc później niż polskie a to zazwyczaj w Polsce wydania są późniejsze.
Właśnie zobaczyłem, że i np. taki "UP-Odlot" też będą mieli później. LOL bo w polskim MM już leży na półkach.
Szkoda tylko, że jak dotąd przewidziane u nas jest tylko wydanie na 1 dvd chyba, że ktoś wie coś więcej o późniejszym 2 płytowym?