Skocz do zawartości

Zdjęcie

Seriale na DVD i Blu-ray

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3851 odpowiedzi w tym temacie

#2801 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 14.02.2010 - |10:42|

Znając życie, albo wydawanie serialu umarło śmiercią naturalną, albo są jakże to popularne "problemy techniczne" ;>
  • 0
Dołączona grafika

#2802 mffk

mffk

Kapral

• Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 14.02.2010 - |13:28|

W niemieckim amazonie dodano zapowiedz 2 sezonu Dextera na koniec kwietnia. Póki co jeśli chodzi o napisy podano tylko niemieckie, angielskie, portugalskie. Miejmy nadzieję, że jeszcze dorzucą nasze :P

LINK
  • 0

#2803 Inuki

Inuki

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoLeszno

Napisano 14.02.2010 - |14:10|

Przepraszam na wstępie, jakby pytanie to już kiedyś padło :-) Ktoś wie coś o kontynuacji w Polsce "Bez śladu"? Wydano tylko 3 sezony... i cisza ;)

Kiedyś już o tym wspominałem. Pisałem kilka miesięcy temu do Galapagos w tej sprawie i ponoć seriali "Tajemnice Smallville", "Bez skazy", Bez śladu", "Dwóch i pół" i "Bajer w Bel-Air" nie mają zamiaru kontynuować. Co do reszty (w tym "Nie z tego świata", "Chuck" i "Nikita") to chcą, ale nie mogą <_< Ogólnie od jakiegoś czasu kontakt z tym dystrybutorem mi się urwał. Osoba z którą pisałem chyba już tam nie pracuje, bo przestała odpisywać na jakiekolwiek maile, a zawsze odpisywała nawet na te najgłupsze B) Może ktoś z Was ma jakiś kontakt? Z formularza kontaktowego mi nie odpisali ani razu. No, raz tylko jak płytę chciałem wymienić; a tak to cisza.
  • 0

#2804 Fenx01

Fenx01

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 315 postów
  • MiastoLublin

Napisano 14.02.2010 - |14:45|

W niemieckim amazonie dodano zapowiedz 2 sezonu Dextera na koniec kwietnia. Póki co jeśli chodzi o napisy podano tylko niemieckie, angielskie, portugalskie. Miejmy nadzieję, że jeszcze dorzucą nasze :P

Tu jest info od niemieckiego dystrybutora serialu DEXTER. Najprawdopodobniej drugi sezon 2 będzie bez napisów PL.
http://www.paramount...Dexter-Season-2
  • 0

#2805 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 15.02.2010 - |16:54|

Nie wiem czy BestBuy wysyła do Polski, ale w każdym razie rozdaje czwarty sezon SN praktycznie za darmo - sami zobaczcie.
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#2806 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 15.02.2010 - |17:42|

Nie wysyła i to jak widać nie tylko do Polski ale i do reszty krajów świata również nie wysyła :

.....Shipping outside the U.S.

You may ship BestBuy.com® orders to any of these locations:

* U.S. states
* U.S. Virgin Islands
* Guam
* APO/FPO (military) addresses

We are not able to ship internationally to other countries.......

Czyli w Europie najbliżej Polski aby załapać się na APO/FPO (military) addresses to byś chyba musiał sobie zamówić do Ramstein Air Base choć to i tak po drugiej stronie Germanii albo Afganistan, Irak, jeśli masz tam kogoś znajomego. ;)

Swoją droga tutaj dodają fajny gadżet do 4 sezonu ---> http://www.ezydvd.co...item.zml/807393

Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę.
Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu .

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly
RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT

#2807 Rydzu_SSJ

Rydzu_SSJ

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoKatowice

Napisano 16.02.2010 - |15:27|

Nie wysyła i to jak widać nie tylko do Polski ale i do reszty krajów świata również nie wysyła

Tak jak się można było spodziewać, niestety. Szkoda, bo mają promocje lepsze niż amazon jak widać.

Swoją droga tutaj dodają fajny gadżet do 4 sezonu ---> http://www.ezydvd.co...item.zml/807393

No dają, tylko z tego co wiem jest ograniczona liczba egzemplarzy i biorąc pod uwagę, że od premiery minęło już trochę czasu to nigdzie się tego nie dostanie. No i dawali to tylko przy kupnie na oficjalnej stronie WB, czyt. za 60 dolców...
  • 0
Dołączona grafika

Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...

#2808 Fenx01

Fenx01

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 315 postów
  • MiastoLublin

Napisano 16.02.2010 - |18:10|

Amercom zacznie już niedługo wydawać nowy serial z TvOkey.
Wreszcie dadzą coś ciekawszego niz kolejna reedycja. Tym razem będzie to Pomoc domowa z Fran Drescher (oryginalna wersja Niani).
Nie wiadomo jeszcze czy dadzą cały serial czy tylko sezon.
Wiadomo, że jak zwykle u nich na jednej płycie dvd będą 2 odcinki serialu. Początek od numeru 11/2010 TVOkey czyli chyba od 15.03.2010.
http://www.dodatkido...erwsze-2-o.html
Dołączona grafika
  • 0

#2809 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 16.02.2010 - |18:13|

-- niestety. Szkoda, bo mają promocje lepsze niż amazon jak widać.
-- biorąc pod uwagę, że od premiery minęło już trochę czasu to nigdzie się tego nie dostanie.

-- Czyli czas na wstąpienie do US Army. ;)
-- Pewnie na ebayu albo tego typu sklepie można dostać. Zresztą zawsze możesz do nich napisać i zobaczyć co odpiszą czy dalej mają tego resoraka do zestawu. :P

Użytkownik biku1 edytował ten post 16.02.2010 - |18:14|

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#2810 boscorelli

boscorelli

Redakcja GHN

• VIP
  • 264 postów
  • MiastoBielsko-Biała/Ustroń

Napisano 16.02.2010 - |23:19|

Galapagos wyda w Marcu już 11 Sezon "ER" tym będzie z polskim lektorem i napisami w boxie 6 płytowym za 128,99 PLN na Merlin.pl

Dołączona grafika

http://merlin.pl/Ost...t/2,758680.html

Użytkownik boscorelli edytował ten post 16.02.2010 - |23:19|

• 0

#2811 marcussz

marcussz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 17.02.2010 - |15:36|

Chyba jeszcze nikt nie pisał o nowym wydawcy na polskim rynku. Chodzi mi o MIRAX, do tej pory wydali u nas teoretycznie dwa ciekawe seriale: Akta Dresdena i Lost Room. Ciężko tylko jest dostać coś od nich. Ja tylko przez przypadek mam pierwszą płytę Akt i teraz rozglądam się za resztą. Cena to 6.99 chyba za każdą płytę.
  • 0

#2812 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 17.02.2010 - |15:47|

Pierwszy raz o tym MIRAX słyszę a do tego to w ogóle gdzie to niby było dystrybuowane?
Bo wygląda coś jak wydania TVOkey.
Przyznam, że mnie Dresden zaciekawił ale jak zobaczyłem na jego okładce, wersję polską tego tytułu "Dresdena akta" to obawiam się o "polska trudna mowa" w tym wydaniu. Tym bardziej,że widać jadą odrazu w 4 językach to wydanie.
Ktoś to już fizycznie widział, miał w ręku?

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#2813 johnass

johnass

odznaczony Generał

• Moderator
  • 5 203 postów

Napisano 17.02.2010 - |16:24|

Też o nim nie słyszałem, a The Lost Room chętnie bym nabył, ale w wydaniu sklepowym.
W sumie nawet banera reklamowego i okładki nie potrafią poprawnie zrobić ("Zagubiony pokój", nie "Zaginiony"), więc trzeba poczekać na jakieś opinie o wydaniach.

Użytkownik johnass edytował ten post 17.02.2010 - |20:13|

#2814 Fenx01

Fenx01

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 315 postów
  • MiastoLublin

Napisano 17.02.2010 - |16:40|

ponoć pierwsza płyta Dresdena była już w grudiu. Widzieliście już to?, nawet w empiku tego nie ma.
Dołączona grafika Dołączona grafika
Cały sezon Dresden Files -3 dvd. Coś tanio to wychodzi.
The lost room -2 dvd, też niska cena.
Dołączona grafika

Użytkownik Fenx01 edytował ten post 17.02.2010 - |17:52|

• 0

#2815 SliderOh

SliderOh

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 101 postów
  • MiastoNeverland

Napisano 17.02.2010 - |18:36|

Odnośnie gifta na EzyDVD, jest wyraźnie dopisek, że jak zapas samochodzików się wyczerpie, to reklama zostanie zdjęta ze strony, skoro nadal oferują samochodzik, to widać mają je na stanie... w przypadku EzyDVD bardzo dużo rzeczy ma dodawane tego typu bajery, więc nie trzeba od razu lecieć do sklepu WB :D

Odnośnie Niani - również ciekawi mnie, ile tego wydadzą, serial na razie nie doczekał się sklepowego wydania całości, są dostępne jedynie 3 sezony... jak dojadą do sezonu 4, to wtedy się zastanowię, czy takie pseudo wydanie warte jest inwestycji :D
  • 0
Dołączona grafika

#2816 marcussz

marcussz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 17.02.2010 - |19:06|

Co do "Dresdena" to dziś przez przypadek w sklepie spożywczym zobaczyłem że mieli przy gazetach to kupiłem. Pierwsza płyta z czterema odcinkami w tekturowym opakowaniu wielkości standardowego pudełka na DVD, płyta niczym nie zabezpieczona spokojnie może latać góra-dół. W cenie 6.99PLN Co do zawartości to powiem cokolwiek później bo niestety w tej chwili nie mam czasu by odpalić.
  • 0

#2817 wergora

wergora

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 650 postów
  • Miasto3miasto

Napisano 17.02.2010 - |19:11|

Lost Room u nas? Gdzie to można kupić, biorę za każdą cenę.

Na głównej stronie pisze że już się ukazał:

http://pl.mirax.hu/i...emart&Itemid=34

Użytkownik wergora edytował ten post 17.02.2010 - |19:13|

• 0

#2818 biku1

biku1

BSG FREAK

• Moderator
  • 6 528 postów
  • MiastoSZCZECIN

Napisano 17.02.2010 - |19:26|

Niby wszystko co tam pokazują już się ukazało tyle, że jakoś tak cichaczem.
Chyba nie zależy im na sprzedaży. <_<

RIP BSG, Caprica
RIP Farscape
RIP Babylon 5
RIP SG-1, SG-A, SG-U
RIP SAAB, Firefly

#2819 Inuki

Inuki

Sierżant

• Użytkownik
  • 675 postów
  • MiastoLeszno

Napisano 17.02.2010 - |19:46|

Dr. House - sezon 5
  • 0

#2820 marcussz

marcussz

Szeregowy

• Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 17.02.2010 - |20:07|

"Akta" - Polski tylko lektor przygotowany dla HBO - Czyta Piotr Borowiec (Brzmi nieźle, słyszałem dużo gorszych lektorów). Napisy Angielskie, Węgierskie i Rumuńskie. Płyta to DVD9. Podobno bonus na płycie to zapowiedzi, ale nie chciało mi się szukać. Za tą cenę bym powiedział że wydanie super. Cały sezon na trzech płytach to minimalnie ponad 20zł. Tylko trzeba jeszcze znaleźć gdzieś resztę.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych