Widzę, że kilka osób ładnie się napaliło na zamieszczanie opisów i fotek seriali, które mają w swojej kolekcji; i dobrze
Jednak tworzenie stronki o której pisałem jeszcze trochę potrwa; nie wiem dokładnie jak długo, ponieważ nie zajmuję się jej kodowaniem. Robią to inni użytkownicy tego forum, którzy zdecydowali się pomóc mi w tym projekcie i którym jestem za to bardzo wdzięczny. Na razie nie piszę kto to, bo nie chcę żebyście ich poganiali i wywierali na nich presję
. Ja natomiast zbieram informację od dystrybutorów i sklepów internetowych na temat konkretnych wydań, które ukazały się w naszym kraju (trochę już tego jest). Miejsce na wydania zagraniczne też się znajdzie, więc bez obaw. Jednak tak jak juz pisałem potrzeba jeszcze trochę czasu zanim wszystko będzie całkowicie gotowe. Będę pisać co i jak
Jednak mam pewną propozycję: może warto by założyć osobny temat, w którym umieszczalibyście TYLKO opisy seriali (chodzi mi tutaj wyłącznie o dane techniczne tj. dźwięk, obraz, napisy, liczba płyt, itp.) i zdjęcia przez Was zrobione. Materiały zamieszone w tym temacie przeniosłoby się potem na wspomniana stronkę. Moglibyście w nim zamieszczać opisy zarówno wydań polskich jak i zagranicznych. W ten sposób byłoby znacznie dużo więcej materiałów już na starcie serwisu. Co Wy na to?
Teraz trochę z innej beczki:
- pierwszy sezon "Agentki o stu twarzach" i "Chirurgów" jeszcze w tym tygodniu powinien znaleźć się w MM (kilka sklepów internetowych już je wysyła). To samo dotyczy 3 sezonu "Gotowych na wszystko",
- podobno Imperial-Cinepix wydał wreszcie pierwszy sezon "Millennium" (według sklepu dvdmania.pl), ale dopóki nie potwierdzę tej informacji, to traktujcie ją jako plotkę
- pierwszy sezon "Ally McBeal" wyląduje za chwilę w zapowiedziach,
- drugi sezon "Rzymu" jest już w MM i lada dzień będzie tam też "Rzym - pełna kolekcja" (jeżeli już nie jest)
To chyba wszystko. Co do mojej ksywki, to faktycznie chodzi o psa
Inuki z "X". Jest to nie tylko moja ulubiona manga, ale i anime. Tak w ogóle, to jakoś bardzo lubię CLAMP'a, ale "X" najbardziej przypadł mi do gustu, a Inuki jest moim ulubionym bohaterem (jeżeli można go tak nazwać
). Sam nie wiem czemu, po prostu polubiłem psinę.