Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#261 fugiel

fugiel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 14.12.2003 - |16:53|

Adam Małysz 12 !

Jak tak dalej pójdzie to przez tą pogode wygrywać na skoczni będą ci
co mają więcej szczęścia :(
  • 0

#262 gwol

gwol

Szeregowy

• Użytkownik
  • 9 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 14.12.2003 - |17:51|

Nasi znowu sie mecza narazie wygrywaja z :ph34r: Litwa 2-1
  • 0

#263 fugiel

fugiel

Szeregowy

• Użytkownik
  • 54 postów
  • MiastoJaworzno

Napisano 14.12.2003 - |18:21|

Nasi znowu sie mecza narazie wygrywaja z  :ph34r: Litwa 2-1

Szkoda gadać na temat ich gry!!
Mimo że jest już 3-1 :ph34r:
  • 0

#264 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 29.12.2003 - |12:26|

Dzisiaj rozpoczynamy 52 Turniej Czterech Skoczni.Mimo,że Małysz skacze słabo stawiam na niego,że wygra dzisiaj jak i cały turniej.Oto jak wyglądać będzie czołowa 10 po dzisiejszych skokach :)

1.Adam Małysz
2.Sigurd Pettersen
3.Sven Hannavald
4.Denis Korniłow
5.Janne Ahonen
5.Martin Hoellwarth
7.Martin Schmitt
8.Michael Uhrmann
9.Matti Hautamaeki
10.Primoż Peterka
(28)Wojciech Tajner

P.S.Niemiecka stacja RTL chce zrobić turniej Sześciu Skoczni :lol: :lol: :lol:

A może tak mały konkurs w typowanie najlepszej 10???No dawajcie!!!
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#265 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 29.12.2003 - |12:46|

Ja też myślę, że Adaś w końcu zacznie wygrywać i może to zacząć od dzisiaj.

Mój typ:

1.Adam Małysz
2.Sigurd Pettersen
3.Martin Schmitt
4.Sven Hannavald
5.Roar Ljoekelsoey
6.Michael Uhrmann
7.Martin Hoellwarth
8.Janne Ahonen
9.Dimitrij Ipatow
10.Matti Hautamaeki

P.S. A z tymi Sześcioma Skoczniami to chyba przesada :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Pozdro :P
  • 0

#266 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 29.12.2003 - |12:59|

:blink: :blink: :blink: Thomas Morgenstern w serii próbnej poeciał...140 metrów!!!! :o :o :o :blink: Pewnie wyższa belka,ale każdy zna tego skoczka :)

Małysz fatalnie!!!!!!!!!!!!115,5 metra i 38 miejsce!!!!Wojciech Tajner 39!!!!!!!!!

Użytkownik MacGyver edytował ten post 29.12.2003 - |13:08|

• 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#267 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 29.12.2003 - |13:11|

Chociaż jestem optymistycznie nastawiony to chyba Adaś przegina z tym kamuflażem swojej formy...hehehe :rolleyes: B)

Pzdr :P
------------
  • 0

#268 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 29.12.2003 - |15:49|

6.Michael Uhrmann
7.Martin Hoellwarth

Jakby się uparł to trafiłem 2 miejsca w pierwszej serii skoków.Gratulacje dla Pettersena i żal mi Adama.Ma chłopak nie farta,ale żeby wygrywać potrzeba i takich skoków ja W Willingen 151,5 metra :D
  • 0

#269 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 29.12.2003 - |16:14|

Ja niestety nic nie trafiłem, może w następnym konkursie wytypuję lepiej.
Co do konkursu to wiatr trochę zepsuł całą zabawę, w przypadku Petersena nie miało to takiego znaczenia, chociaż w drugim skoku dostał niezły podmuch wiatru. Myślę, że Adaś się w końcu ustabilizuje i będzie walczył o czołowe lokaty.

Pozdro :P
-------------
  • 0

#270 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 29.12.2003 - |16:23|

No i Pan Adam jest 9 :( szkoda - ale wciaz w niego wierze i mam nadzieje ze pokaze na co go stac :D

Padl tez rekord :) 143,5 m :)
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#271 hathor

hathor

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 89 postów
  • MiastoTarnobrzeg

Napisano 29.12.2003 - |17:22|

Małysz jeszcze zdobędzie tą czwartą kryształową kule. W tamtym roku też tak było. Poprostu musi się chłopak rozkręcić. :) Dajmy mu jeszcze czas. ;) A może ten Wojciech Tajner zostanie zastępcą Małysza? Nigdy nic nie wiadomo... :rolleyes:
  • 0
Grzechem jest nie grzeszyć...

#272 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 29.12.2003 - |18:19|

Raczej nie sądzę ponieważ Wojciech Tajner ma już 23 lata a więc jest niewiele młodszy od Adama. Prędzej następców upatrywałbym w młodzieży, która tak ładnie skakała na Mistrzostwach Polski. Z tej mąki moze być chleb tylko trzeba ich umiejętnie poprowadzić. Myślę, że potrzebują kontaktu z najlepszymi na świecie. A więc więcej odwagi z wprowadzaniem młodzieży do kadry A. Bo jeśli nie oni to kto ?
  • 0
"...something takes a part of me..."

#273 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 29.12.2003 - |18:39|

Raczej nie sądzę ponieważ Wojciech Tajner ma już 23 lata a więc jest niewiele młodszy od Adama.

Wojciech Tajner jest w wieku Mateusza Rutkowskiego i ma 17 lat :) Mówiono o tym podczas Mistrzostw Polski :)
  • 0

#274 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 29.12.2003 - |20:49|

Mylisz się MacGyverze. Wejdź na stronkę. Wyraźnie napisano że Wojciech urodził się 24 czerwca 1980 r. Czyli ile ma lat ? :)
  • 0
"...something takes a part of me..."

#275 Castor Krieg

Castor Krieg

Sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 092 postów
  • MiastoBerlin

Napisano 30.12.2003 - |07:03|

A ja widzę jak inni skoczkowie skaczą, i do ich poziomu Małyszowi jeszcze trochę brakuje. Całą sytuację uważam za śmieszną, wszyscy są przekonani o tym, że Adam wygra mistrzostwo po raz 4. Aż boję się pomyśleć, co się stanie w innym przypadku, bo na razie na to się zapowiada - prawdopodobnie ogłosimy żałobę narodową po kolejnym bohaterze, który poległ w boju. :) Sukces Adama to przecież jedyny powód, dlaczego pasjonujemy się tak nudną dyscypliną jak skoki. Ja wolę curling, niesamowita gra :D

P.S. Oczywiście Adamowi życzę jak najlepiej, ale jest on pierwszym w historii zawodnikiem, który wygrał w 3. latach pod rząd. Nie wymagajmy 4. roku, bo go nie będzie... <_<
  • 0

#276 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 30.12.2003 - |23:51|

P.S. Oczywiście Adamowi życzę jak najlepiej, ale jest on pierwszym w historii zawodnikiem, który wygrał w 3. latach pod rząd. Nie wymagajmy 4. roku, bo go nie będzie... <_<

:blink: :blink: :blink: :blink: Rok temu też go miało nie być. Adama wogóle nie miało być w skokach.Ja tam jeszcze w niego wierze.
  • 0

#277 Katharn

Katharn

Ostatni Smok

• Moderator
  • 1 341 postów
  • MiastoWarszawa / Częstochowa

Napisano 30.12.2003 - |23:58|

Moim zdaniem wszyscy powinni w niego wierzyc i zawsze kibicowac mu!!! Zrobil dla nas bardzo duzo - a czesto spotykasie z niewdziecznoscia rodakow - wystarczy ze nie bedzie w pierwszejtrojce - juz podnsza sie glosy "uuu - nie pokazal", "mogl lepiej", pomine tutaj te, ktore sa zbyt wulgarne aby je przytoczyc.
Taka sytuacja mnie denerwuje - jesli cos takiego slysze w mojej obecnosci - sugeruje owemu mowcy zeby sam wzial narty - wyszedl na belke i skoczyl.
Moze dlatego komentarze Szaramowicza dzialaja na mnie jak plachta na byka - nie wiem - moim zdaniem on sie za bardzo stara. W kazdym razie gdy tylko uslysze jego glos - przelaczamna Eurosport.....

Panie Adamie Jestesmy z Toba na Dobre i na Zle (oby nigdy nie nadeszlo).......
Gdybym mial niebios haftowane szaty,
Zlotym i srebrnym przetykane swiatlem,
Blekitne, ciemne, przydymione szaty
Nocy i swiatla, i polswiatla,
Rozpostarlbym je pod twoje stopy.
Lecz biedny jestem: me skarby -- w marzeniach,
Wiec ci rzucilem marzenia pod stopy;
Stapaj ostroznie, stapasz po marzeniach...

#278 Gość_musashi_*

Gość_musashi_*
  • Gość

Napisano 31.12.2003 - |00:04|

Moim zdaniem wszyscy powinni w niego wierzyc i zawsze kibicowac mu!!! Zrobil dla nas bardzo duzo - a czesto spotykasie z niewdziecznoscia rodakow - wystarczy ze nie bedzie w pierwszejtrojce - juz podnsza sie glosy "uuu - nie pokazal", "mogl lepiej", pomine tutaj te, ktore sa zbyt wulgarne aby je przytoczyc.
Taka sytuacja mnie denerwuje - jesli cos takiego slysze w mojej obecnosci - sugeruje owemu mowcy zeby sam wzial narty - wyszedl na belke i skoczyl.

Zgadzam się z tym w zupełności !! Dla mnie Adam jest mistrzem nawet wtedy gdyby nic nie wygrał w tym roku :ph34r:
  • 0

#279 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 03.01.2004 - |13:55|

A nadzieja powraca.Tajner znalazł błąd u Małysza.Myślę,że ma rację,gdyż po 2 treningach Małysz odnalazł się.Był 2 razy w czołówce.Skakał 122 i 123 metry.Ta skocznia jest dobra,ale Małysz wkońcu nie zapomniał jak się skacze.Czekam na kwalifikację,jeśli Małysz pofrunie ze 130 metrów mogę powiedzieć,że on wrócił!!!!!
Trzymajmy kciukencje za Małyszadebe!!!!
  • 0

#280 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 03.01.2004 - |21:06|

Adam Małysz oraz Marcin Bachleda zaprezentują się w niedzielę w Innsbrucku w trzecim konkursie Turnieju Czterech Skoczni.
Małysz zakwalifikował się na 10 pozycji, a Bachleda na 46. Tak więc jutro wystąpi dwóch Polaków. Trzymajmy za nich kciuki.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych