Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Sieraków] 25-27.06.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
310 odpowiedzi w tym temacie

#261 rejm

rejm

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPoznań

Napisano 29.06.2004 - |10:07|

Było przecież zdjęcie zbiorowe. Obu drużyn...
  • 0

#262 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.06.2004 - |10:19|

My poszliśmy grac w siatkówkę. Pojedynek byl zacięty, ujawniły sie talenty siatkarskie (prawda Ksyrax  ) no ale w ostatecznym rozrachunku udało sie wygrać naszej drużynie. 3;2

Ciekawe dlaczego wygrali

No właśnie, dlaczego :lol:
Prowadziliśmy przecież 2:0, a potem 2:3 B)

Mam nadzieje ze uczestnicy zlotu otrzymają wersje rozszerzona 

Ależ oczywiście ;]

Wydaje mi się, że chyba jednego z nich znam   

Mi też się tak wydaje :>

JAk tam film??

Attetntion please...
Film będzie w Movie Maker'owskim WMV :ph34r:
Za ciemny jestem na normalne standardy :/
Log65: Happy camper

#263 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 29.06.2004 - |10:23|

No to fajnie ;] ale kiedy?????? :afro:
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#264 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 29.06.2004 - |10:28|

Było przecież zdjęcie zbiorowe. Obu drużyn...

Cała ekipa siatkarzy mogłaby być pokazana. W końcu mamy całkiem niezłą reprezentację naszego forum. B) Moglibyśmy być niezłą reprezentacją. Jest dużo świetnych graczy więc możemy śmiało jechać na Ogólnopolskie Mistrzostwa For w Polsce :P :rolleyes: :D (ciekawe czy jest coś takiego ^_^ :lol: )
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#265 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 29.06.2004 - |10:34|

Cała ekipa siatkarzy mogłaby być pokazana. W końcu mamy całkiem niezłą reprezentację naszego forum.  B)  Moglibyśmy być niezłą reprezentacją. Jest dużo świetnych graczy więc możemy śmiało jechać na Ogólnopolskie Mistrzostwa For w Polsce :P  :rolleyes:  :D (ciekawe czy jest coś takiego  ^_^  :lol: )

Z minuty na minuty gra szła nam coraz lepiej, serwis mamy dobry :lol: , jeszcze tylko popracować nad dobrym rozegraniem akcji i będzie dobrze. :D

Pozdrawiam :P
------------------
  • 0

#266 Aces

Aces

Organizator

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 29.06.2004 - |10:39|

Słuchajcie mały prezęcik dla wszystkich ze zlotu ustaliłem to z kwiatkiem tylko jakoś zdzwonić się z nim dziś nie mogę ale nic tak było na zlocie pierwsze AVI :D możecie ściągać ;)

http://starzaki.eu.o.../zlot_intro.avi

może nie ostatnie dzięki dla Kermit83 za transport pliku :P

Użytkownik Aces edytował ten post 29.06.2004 - |10:41|

• 0

#267 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 29.06.2004 - |11:37|

Słuchajcie mały prezęcik dla wszystkich ze zlotu ustaliłem to z kwiatkiem tylko jakoś zdzwonić się z nim dziś nie mogę ale nic tak było na zlocie pierwsze AVI

Jedno pytanie - Tylko czemu jest tam muzyka z openingu do EFC ??
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#268 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 415 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 29.06.2004 - |11:43|

Cała ekipa siatkarzy mogłaby być pokazana. W końcu mamy całkiem niezłą reprezentację naszego forum.  B)  Moglibyśmy być niezłą reprezentacją. Jest dużo świetnych graczy więc możemy śmiało jechać na Ogólnopolskie Mistrzostwa For w Polsce :P  :rolleyes:  :D (ciekawe czy jest coś takiego  ^_^  :lol: )

Witam
Piszesz i masz :D
Posted Image
pozdrowienia dla wszystkich :)
  • 0

#269 Aces

Aces

Organizator

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 29.06.2004 - |12:54|

Sprawa jest prosta na zlocie nie mówiliśmy tylko o SG ale poruszaliśmy tematy wszystkich seriali SF i nie tylko zresztą trzeba tam było być koniecznie.
  • 0

#270 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.06.2004 - |14:28|

Siateczke trzeba powtórzyć koniecznie, ale do tego potrzeba dłuższeeego zlotu... 5 dni?

A dlaczego słońce świeci? :> Autor tak chciał i tak jest :D

Trzeba będzie coś napisać dłuższzzegoooo....
Log65: Happy camper

#271 121277

121277

Wielki Organizator

• VIP
  • 561 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 29.06.2004 - |17:25|

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Jutro po 16.00 odbieram fotki, będę miała na płytce od razu:) Więc jak Zoi się lepiej poczuje (choć marne szanse:() to wrzuci je na serwer, a jak nie da rady to wyslę do kermita:)
Strasznie Wam dziękuję kochani za wszystko... Za wspaniałe towarzystwo, mnóstwo humoru, dobra zabawę... Za świetną organizację (ten super telebim:)), rumuńsk-hiphopowe klimaty...
Dzięki Wam Zoi naprawdę odpoczął, odreagował stresy, nabrał chęci do życia, na chwilę zapomniał o chorobie... śmiał się jak nigdy dotąd... Ja również czułam się wspaniale w Waszym towarzystwie. Żałuję tylko, ze przegapiłam mecz siatkówki (musiałam odespać sobotnią noc:)) i że zlot trwał tak krótko.
Coroczne zloty będą chyba naszą tradycją, co do tego nie ma wątpliwości (już ustalam z teściową opiekę nas moim smykiem)... ale może spotkać się też zimą na kilka dni? Kwiatek wspominał, że zna kilka fajnych miejsc... My się juz piszemy na to:)
Pozdrówki dla wszyskich

121277 i Zoisyte

P.S. Kwiatek a co z kubkami?
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
  • 0
Daleka droga
do serca człowieka
zimnego jak głaz

Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Dołączona grafika

Mój świat

#272 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 415 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 29.06.2004 - |17:30|

możecie ściągać ;)

http://starzaki.eu.o.../zlot_intro.avi

A ja nie moge ściagnąć, co mi bład wywala :(. Czy moze mi ktos ten plik na poczne przesłać?
  • 0

#273 mirc

mirc

Starszy sierżant

• Administrator
  • 818 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.06.2004 - |17:47|

A ja nie moge ściagnąć, co mi bład wywala :(. Czy moze mi ktos ten plik na poczne przesłać?

http://www.mindrzej..../zlot_intro.avi proponuje nie otwierac tylko prawy i zapisz element docelowy
Sometimes, the best way to hide the truth is to keep it in plain sight.

#274 Pito

Pito

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 75 postów

Napisano 29.06.2004 - |17:59|

WOW :clap:

Jestem w szoku po obejrzeniu intra :) miłe dla oka i poprostu wypasiaste:)

ps. Jak to sie robi :D

POZDRO
  • 0

#275 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 29.06.2004 - |18:44|

Rewerelewacja :) ;D :]
Supeer!!! Genialne intro !! Brawo!!

:clap: :clap: :clap:

Teraz jeszcze reszta filmiku ;] i bede wpełni szczęśliwa :)
Ja też już mam oddane dilmy, podobno jutro mają być wywołane i do odbioru więc pojutrze będe je skanować skoro mam już WAKACJE (od dzisiaj)!!!!!!! :> i prześle Zibiemu :] dalej możecie zrobić z nimi co chcecie :) jestem tak wesoła po zlocie, że nawet mogą być udostępnione, a co mi tam ;] niech ludzie widzą co stracili :) chociaż pewnie tych zdjęć i tak będzie dość nawet bez moich :D

:afro:
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#276 jKaeno

jKaeno

Wielki Organizator

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 29.06.2004 - |18:53|

Rewerelewacja :) ;D :]
Supeer!!! Genialne intro !! Brawo!!

:clap: :clap: :clap:

Teraz jeszcze reszta filmiku ;] i bede wpełni szczęśliwa :)
Ja też już mam oddane dilmy, podobno jutro mają być wywołane i do odbioru więc pojutrze będe je skanować skoro mam już WAKACJE (od dzisiaj)!!!!!!! :> i prześle Zibiemu :] dalej możecie zrobić z nimi co chcecie :) jestem tak wesoła po zlocie, że nawet mogą być udostępnione, a co mi tam ;] niech ludzie widzą co stracili :) chociaż pewnie tych zdjęć i tak będzie dość nawet bez moich :D

:afro:

Na zdjęcia na pewno znajdę miejsce.. już zorganizowałem ponad 20GB na serwerze. Także wszystko się zmieści.
  • 0

Kermita83

#277 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 29.06.2004 - |21:56|

Na zdjęcia na pewno znajdę miejsce.. już zorganizowałem ponad 20GB na serwerze. Także wszystko się zmieści.

To fajnie, że mamy tyle miejsca teraz tylko wrzucać zdjęcia. Czekam z niecierpliwością bo jestem kilku naprawdę ciekawy jak wyszły. :D

Pzdr :P
---------
  • 0

#278 Aces

Aces

Organizator

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 30.06.2004 - |06:12|

Witam :P

Wczoraj spotkałem się z ZIBIM i wymieniliśmy się fotkami po obejrzeniu z Jolą stwierdziłem jednoznacznie że wszystkie niemogą być public !!! oj wierzcie mi zdjęcia są odlotowe :D kurcze wiecie ile działo się na tym zlocie a tak przy okazji Jola prosiła żeby Was sredecznie pozdrowić chyba zaraziła się SG codziennie muszę jej ściągać forum i sobie czyta :rolleyes: no i oczywiście dopytuje się kiedy następny zlot

ps. ZIBI jestes wielki dziś zacznę palenie :D a Jola kazała cie ucałować za DD2
  • 0

#279 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 415 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 30.06.2004 - |07:46|

Witam  :P
ps. ZIBI jestes wielki dziś zacznę palenie  :D a Jola kazała cie ucałować za DD2

Witam
Wielkim jeszcze nie jestem ale popracuje nad tym :D :D :D, a co do tej drugiej części to niech pomysle :lol: :D :lol: :D
  • 0

#280 Rednecker

Rednecker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 30.06.2004 - |10:07|

Witam

QUOTE (Rednecker @ 29.06.2004 |00:21|)
  Mimo wszystko liczę na to że w kolejnym zlocie już będę uczestniczył i dowiem się o nim odpowiednio wcześniej i zaklepię sobie urlop na ten termin z jakimś większym wyprzedzeniem...

3 miesiace to za mało ze by zorganizowac urlop?   

No niestety nie w każdej pracy jest to możliwe (mój planowany urlop zaczął się dopiero w poniedziałek).
po pierwsze: urlopy zaklepujemy już w styczniu
po drugie: czerwiec, lipiec i sierpień są tak obstawione, że można tylko pomarzyć o wolnym dniu
po trzecie: czy proponowałbyś mi kombinowanie ze zwolnieniem lekarskim??

Podsumowując - nie miałem możliwości mieć wolnych dni w terminie zlotu. :(
  • 0
Pamiętajmy że układy elektroniczne
to też JAKIEŚ "UKŁADY"

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych