[Sieraków] 25-27.06.2004
Napisano 29.06.2004 - |10:07|
Napisano 29.06.2004 - |10:19|
No właśnie, dlaczegoMy poszliśmy grac w siatkówkę. Pojedynek byl zacięty, ujawniły sie talenty siatkarskie (prawda Ksyrax ) no ale w ostatecznym rozrachunku udało sie wygrać naszej drużynie. 3;2
Ciekawe dlaczego wygrali
Prowadziliśmy przecież 2:0, a potem 2:3
Ależ oczywiście ;]Mam nadzieje ze uczestnicy zlotu otrzymają wersje rozszerzona
Mi też się tak wydaje :>Wydaje mi się, że chyba jednego z nich znam
Attetntion please...JAk tam film??
Film będzie w Movie Maker'owskim WMV
Za ciemny jestem na normalne standardy :/
Napisano 29.06.2004 - |10:23|
Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 29.06.2004 - |10:28|
Cała ekipa siatkarzy mogłaby być pokazana. W końcu mamy całkiem niezłą reprezentację naszego forum.Było przecież zdjęcie zbiorowe. Obu drużyn...
Napisano 29.06.2004 - |10:34|
Z minuty na minuty gra szła nam coraz lepiej, serwis mamy dobryCała ekipa siatkarzy mogłaby być pokazana. W końcu mamy całkiem niezłą reprezentację naszego forum.
Moglibyśmy być niezłą reprezentacją. Jest dużo świetnych graczy więc możemy śmiało jechać na Ogólnopolskie Mistrzostwa For w Polsce
![]()
![]()
(ciekawe czy jest coś takiego
![]()
)
Pozdrawiam
------------------
Napisano 29.06.2004 - |10:39|
http://starzaki.eu.o.../zlot_intro.avi
może nie ostatnie dzięki dla Kermit83 za transport pliku
Użytkownik Aces edytował ten post 29.06.2004 - |10:41|
Napisano 29.06.2004 - |11:43|
WitamCała ekipa siatkarzy mogłaby być pokazana. W końcu mamy całkiem niezłą reprezentację naszego forum.
Moglibyśmy być niezłą reprezentacją. Jest dużo świetnych graczy więc możemy śmiało jechać na Ogólnopolskie Mistrzostwa For w Polsce
![]()
![]()
(ciekawe czy jest coś takiego
![]()
)
Piszesz i masz

pozdrowienia dla wszystkich
Napisano 29.06.2004 - |12:54|
Sprawa jest prosta na zlocie nie mówiliśmy tylko o SG ale poruszaliśmy tematy wszystkich seriali SF i nie tylko zresztą trzeba tam było być koniecznie.Jedno pytanie - Tylko czemu jest tam muzyka z openingu do EFC ??
Napisano 29.06.2004 - |14:28|
A dlaczego słońce świeci? :> Autor tak chciał i tak jestJedno pytanie - Tylko czemu jest tam muzyka z openingu do EFC ??
Trzeba będzie coś napisać dłuższzzegoooo....
Napisano 29.06.2004 - |17:25|
Strasznie Wam dziękuję kochani za wszystko... Za wspaniałe towarzystwo, mnóstwo humoru, dobra zabawę... Za świetną organizację (ten super telebim:)), rumuńsk-hiphopowe klimaty...
Dzięki Wam Zoi naprawdę odpoczął, odreagował stresy, nabrał chęci do życia, na chwilę zapomniał o chorobie... śmiał się jak nigdy dotąd... Ja również czułam się wspaniale w Waszym towarzystwie. Żałuję tylko, ze przegapiłam mecz siatkówki (musiałam odespać sobotnią noc:)) i że zlot trwał tak krótko.
Coroczne zloty będą chyba naszą tradycją, co do tego nie ma wątpliwości (już ustalam z teściową opiekę nas moim smykiem)... ale może spotkać się też zimą na kilka dni? Kwiatek wspominał, że zna kilka fajnych miejsc... My się juz piszemy na to:)
Pozdrówki dla wszyskich
121277 i Zoisyte
P.S. Kwiatek a co z kubkami?
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
do serca człowieka
zimnego jak głaz
Ale ja – jak woda
co cierpliwe czeka
aż skałę zniszczy czas

Mój świat
Napisano 29.06.2004 - |17:30|
A ja nie moge ściagnąć, co mi bład wywalamożecie ściągać
![]()
http://starzaki.eu.o.../zlot_intro.avi
Napisano 29.06.2004 - |17:47|
http://www.mindrzej..../zlot_intro.avi proponuje nie otwierac tylko prawy i zapisz element docelowyA ja nie moge ściagnąć, co mi bład wywala
. Czy moze mi ktos ten plik na poczne przesłać?
Napisano 29.06.2004 - |17:59|
Jestem w szoku po obejrzeniu intra
ps. Jak to sie robi
POZDRO
Napisano 29.06.2004 - |18:44|
Supeer!!! Genialne intro !! Brawo!!
:clap: :clap: :clap:
Teraz jeszcze reszta filmiku ;] i bede wpełni szczęśliwa
Ja też już mam oddane dilmy, podobno jutro mają być wywołane i do odbioru więc pojutrze będe je skanować skoro mam już WAKACJE (od dzisiaj)!!!!!!! :> i prześle Zibiemu :] dalej możecie zrobić z nimi co chcecie
:afro:
Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"
Napisano 29.06.2004 - |18:53|
Na zdjęcia na pewno znajdę miejsce.. już zorganizowałem ponad 20GB na serwerze. Także wszystko się zmieści.Rewerelewacja
;D :]
Supeer!!! Genialne intro !! Brawo!!
:clap: :clap: :clap:
Teraz jeszcze reszta filmiku ;] i bede wpełni szczęśliwa
Ja też już mam oddane dilmy, podobno jutro mają być wywołane i do odbioru więc pojutrze będe je skanować skoro mam już WAKACJE (od dzisiaj)!!!!!!! :> i prześle Zibiemu :] dalej możecie zrobić z nimi co chceciejestem tak wesoła po zlocie, że nawet mogą być udostępnione, a co mi tam ;] niech ludzie widzą co stracili
chociaż pewnie tych zdjęć i tak będzie dość nawet bez moich
:afro:
Kermita83
Napisano 29.06.2004 - |21:56|
Na zdjęcia na pewno znajdę miejsce.. już zorganizowałem ponad 20GB na serwerze. Także wszystko się zmieści.
To fajnie, że mamy tyle miejsca teraz tylko wrzucać zdjęcia. Czekam z niecierpliwością bo jestem kilku naprawdę ciekawy jak wyszły.
Pzdr
---------
Napisano 30.06.2004 - |06:12|
Wczoraj spotkałem się z ZIBIM i wymieniliśmy się fotkami po obejrzeniu z Jolą stwierdziłem jednoznacznie że wszystkie niemogą być public !!! oj wierzcie mi zdjęcia są odlotowe
ps. ZIBI jestes wielki dziś zacznę palenie
Napisano 30.06.2004 - |07:46|
WitamWitam
![]()
ps. ZIBI jestes wielki dziś zacznę paleniea Jola kazała cie ucałować za DD2
Wielkim jeszcze nie jestem ale popracuje nad tym
Napisano 30.06.2004 - |10:07|
Witam
QUOTE (Rednecker @ 29.06.2004 |00:21|)
Mimo wszystko liczę na to że w kolejnym zlocie już będę uczestniczył i dowiem się o nim odpowiednio wcześniej i zaklepię sobie urlop na ten termin z jakimś większym wyprzedzeniem...
3 miesiace to za mało ze by zorganizowac urlop?
No niestety nie w każdej pracy jest to możliwe (mój planowany urlop zaczął się dopiero w poniedziałek).
po pierwsze: urlopy zaklepujemy już w styczniu
po drugie: czerwiec, lipiec i sierpień są tak obstawione, że można tylko pomarzyć o wolnym dniu
po trzecie: czy proponowałbyś mi kombinowanie ze zwolnieniem lekarskim??
Podsumowując - nie miałem możliwości mieć wolnych dni w terminie zlotu.
to też JAKIEŚ "UKŁADY"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »