Skocz do zawartości

Zdjęcie

Heroes

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
688 odpowiedzi w tym temacie

#261 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 21.11.2006 - |18:21|

Do tej pory uderzał na niczego nie spodziewające się ofiary.
Tym razem parę osób wiedziało co się stanie. Ale sądzę, że to nie koniec Sylara.
A poza tym mamy jeszcze Pana Promieniowanie.
  • 0

#262 Jarekk

Jarekk

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 99 postów
  • MiastoBełchatów/Wrocław

Napisano 21.11.2006 - |19:06|

Głosujcie w ankiecie Najlepszy nowy serial roku 2006

Ta ankieta jest już zakończona ;)

Odcinek świetny. Jestem ciekaw nowego obrazu Isaaca. Czyżby to był nasz zbieg z więzienia, który postanowił się zdetonować?
  • 0
6.0 House, Six Feet Under, Lie To Me,
5.5 Chuck, Dexter, True Blood,
5.0 Supernatural, Weeds, Pushing Daisies, Reaper,
4.5 Californication, Lost, Smallville, The 4400,
4.0 Heroes, Kyle XY, Prison Break.

#263 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 21.11.2006 - |20:22|

hmmm, czy ja cos przeoczylem czy tworcy nagle postanowili z Petera zrobic nie krola przestworzy a mutanta przejmujacego zdolnosci innych? :> abstrahujac jednak od tego, sam pomysl bardzo mi sie podoba. Najnowszy odcinek to zdecydowanie krok w dobrym kierunku. Znowu robi sie ciekawie i o to przeciez chodzi ;-)
  • 0

#264 elam

elam

Chorąży sztabowy

• Użytkownik
  • 1 757 postów
  • MiastoBielsko-Biala

Napisano 21.11.2006 - |20:29|

bordeline: przeoczyles? :)
nie widzialam jeszcze odcinka 09, ale prawie od poczatku wiadomo, ze Pete przejmuje zdolnosci innych - w poblizu brata lata, w poblizu Isaacka maluje, w poblizu Hiro zatrzymuje czas. Nic nowego. ?
  • 0
lubisz science-fiction? na serialach sie nie konczy !
www.science-fiction.com.pl/forum

#265 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 21.11.2006 - |21:02|

Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę, ale w najnowszym odcinku jest akcent BSG :D

Pierwsze dwie minuty (czy 3) w scenie na tym boisku. W tle jeden ze statystów ma koszulkę Battlestar Galactica :D Od razu lepszy ten odcinek się zrobił ;)
  • 0

->1019<-

#266 _Coen_

_Coen_

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 142 postów
  • MiastoGrabina k. Warszawy

Napisano 21.11.2006 - |22:16|

Tyle że przy tej sytuacji jak mówisz, kelnerka powinna już go znać oraz Hiro od początku powinien być z nią na tym zdjęciu a nie dopiero po cofnięciu się.

Cóż zobaczymy jak z tego wybrneli producenci, jaką metodę zastosowali ;).

No i producenci wybrali, tak jak pisałem, trzecią możliwość. Hiro dokonał modyfikacji w linii czasowej, w której znajdował się Ando.
Ale myślę, że odcinek "Six months ago" więcej nam rozjaśni w tej kwestii.

Syler jednak nie zaplanował wszystkiego i dał się podejść Eden i Haitianowi.
IMO Eden ma jeden z ciekawszych "darów" - dar namawiania, perswazji.

Ogólnie odcinek pierwsza klasa
:clap:
  • 0

#267 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 22.11.2006 - |09:07|

bordeline: przeoczyles? :)
nie widzialam jeszcze odcinka 09, ale prawie od poczatku wiadomo, ze Pete przejmuje zdolnosci innych - w poblizu brata lata, w poblizu Isaacka maluje, w poblizu Hiro zatrzymuje czas. Nic nowego. ?

ech, nie mam nic na swoje usprawiedliwienie ;-) Wyszlo na to, ze strasznie po lepkach ten serial ogladam ;-)
  • 0

#268 ZimoN

ZimoN

Kapral

• Email
  • 165 postów

Napisano 22.11.2006 - |14:04|

odcinek dobry peter bohater tylko ciekawi mnie jakie teraz bede miec wyzwanie cheerladerke uratowali ale zapewne to nie jest wszystko co musieli zrobic by uratowac swiat.Zapewne beda chcieli odnalesc tego gostka od promieniowania :D aby sie nie zdetonowal.A i w nastepnym odcinku pewnie bedzie wiekszosc poswiecona naszemu Hiro :D

Ps.Gdy mohinder mial wpisac kod to od razu wiedzialem ze to SHANTI :D

Użytkownik ZimoN edytował ten post 22.11.2006 - |14:06|

• 0
Nastepne odcinki Losta
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

#269 QuiLan

QuiLan

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów
  • Miastozamościanka;)

Napisano 22.11.2006 - |15:27|

fajnie fajnie... :D serial przyspiesza coraz bardziej...a moj ulubieniec Hiro....ciasteczko ...Yataaaaaaa!! :clap:
  • 0

#270 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 22.11.2006 - |15:31|

No w końcu dorwałem dobrą wersję HR.HDTV.

Odcinek na pewno bardzo dobry. Akcja w szkole jaka była, taka była ale wiadomo że Saylar jest do pokonania.

W następnym odcinku dowiemy się pewnie co tam zmastrował Hiro i gdzie on teraz jest. Przynajmniej tak by wynikało z zakończenia odcinka.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#271 truskolodz

truskolodz

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 502 postów
  • MiastoŁodź/Dublin

Napisano 22.11.2006 - |18:42|

Troche załatwili Sylara jak jakiegoś wiejskiego ciołka (no offence...), ale przez to się sytuacja gmatwa. Ciekawe co z nim zrobią (pewnie wypuszczą, jak wszystkich - po małym praniu mózgu :P ) Za to potwierdziły się przypuszczenia, zę Peter przejmuje zdolności innych, w sumie niezly patent.

Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę, ale w najnowszym odcinku jest akcent BSG biggrin.gif

Pierwsze dwie minuty (czy 3) w scenie na tym boisku. W tle jeden ze statystów ma koszulkę Battlestar Galactica biggrin.gif Od razu lepszy ten odcinek się zrobił

Ty to masz oko :P

Użytkownik truskolodz edytował ten post 22.11.2006 - |18:42|

• 0
Dołączona grafika

#272 lucasd

lucasd

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 125 postów

Napisano 23.11.2006 - |00:14|

IMO Sylar sie zdziwil bo atakujac Petera z bliska (a jak juz bylo pokazane latwiej przejmuje on moce w sytuacji zagrozenia) ze trafil na kogos o podobnej sile, podczas upadku obaj odniesli obrazenia przy czym Sylar mogl jeszcze chodzic.

A potem dal sie zlapac, co nie konidcznie musialoby sie udac gdyby byl w pelni sprawny....
  • 0

#273 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 23.11.2006 - |14:02|

W następnym odcinku dowiemy się pewnie co tam zmastrował Hiro i gdzie on teraz jest. Przynajmniej tak by wynikało z zakończenia odcinka.

Pewnie będzie też coś o Jessice. Chyba 6 miesięcy temu rozwaliła grupę D.L.
I chyba o Chandrze Suresh'u też coś powinno być. W końcu przyjechał do USA 6 m-cy wcześniej. Ciekawe tylko czy pokażą jego i Sylara. Byłoby miło.
  • 0

#274 Bishat

Bishat

Szeregowy

• Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 23.11.2006 - |22:48|

Wyjasnili tez dzieciaka ze snu Mohindera. Zastanawiam sie czy tata Clair przyzna sie jej ze wszystko wiedzial . No i prawie pewne bylo ze Simone zrobila zdjecie obrazu . Jak dla mnie swietny odcinek Syler dal sie podejsc , a Eden posiada bardzo ciekawa zdolnosc :)
  • 0

#275 Jason

Jason

Kapral

• VIP
  • 172 postów

Napisano 23.11.2006 - |23:25|

Jestem świeżo po Homecoming... Ten serial daje w kość za każdym razem :) Nareszcie Pieter spotkał się z Ando, szkoda tylko że nie wiadomo jeszcze co z Hiro... Cofnął się w czasie, ale nie zdołał uratować Charlie. Czyżby dalej siedział w przeszłości i prbował coś zrobić, czy może nie może wrócić...? Jedno jest pewne napewno udało mu się cofnąć i wylądował wprost na jej przyjęciu urodzinowym:) Numer Nathana bardzo nieładny, szczególnie jeśli zależy od niego los świata... Kiedy wreszcie facet zrozumie, że pisane mu coś więcej niż zaspokojanie potrzeb wyborców? Muzyka w tym serialu naprawde dodaje klimatu... Super przedstawiona scena w której Syler ''dobiera'' się do swojej ofiary. Teraz wiadomo dlaczego nie używa narzędzi... Kiedy Peter spotkał się sam na sam z Sylerem pomyślałem gdzie jest babka wysłana przez ojca Claire. A tu okazało się, że cały czas czekała na Sylera... W dodatku pomógł jej czarnoskóry przyjaciel.
Podsumowując odcinek naprawde dobry, serial trzyma poziom od samego początku, i oby tak dalej :D
  • 0
" Kiedy w mieście ginie Inkwizytor, czarne płaszcze ruszają do tańca "

Mordimer Madderin licencjonowany Inkwizytor jego Ekscelencji Biskupa Hez Hezronu

#276 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 24.11.2006 - |09:15|

...szkoda tylko że nie wiadomo jeszcze co z Hiro... Cofnął się w czasie, ale nie zdołał uratować Charlie. Czyżby dalej siedział w przeszłości i prbował coś zrobić, czy może nie może wrócić...?

heh, no jak Ty sobie wyobrazasz jego siedzenie w przeszlosci ? :afro: To, ze sie do niej cofnal, nie oznacza, ze nie ma go w serialowej terazniejszosci. Po prostu z jakiegos powodu nie przyszedl do tego baru, tylko przebywa w innym miejscu, ale w tym samym czasie i cos na pewno kombinuje ;-)
  • 0

#277 romeque

romeque

Szeregowy

• Email
  • 17 postów

Napisano 24.11.2006 - |13:15|

co do przejmowania zdolności przez Petera, zastanawia mnie fakt, czemu mógł sobie nastawić nogę, gdy Claire nie było już w pobliżu :unsure:
  • 0

#278 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 24.11.2006 - |13:45|

co do przejmowania zdolności przez Petera, zastanawia mnie fakt, czemu mógł sobie nastawić nogę, gdy Claire nie było już w pobliżu :unsure:

Pewnie sprawa "bezwładności" :) To tak samo jak samochodu nie zatrzymasz "w miejscu".
A poza tym co to znaczy w pobliżu?
5 m, 10 ?
A może 50 m. ;)

::. GRUPA TARDIS .::

#279 truskolodz

truskolodz

Starszy plutonowy

• Użytkownik
  • 502 postów
  • MiastoŁodź/Dublin

Napisano 24.11.2006 - |15:58|

A poza tym co to znaczy w pobliżu?
5 m, 10 ?
A może 50 m.

Dokładnie! Dodać do tego należy także, na jaki czas może przejąć zdolności (i czy gdy jest niedaleko kilku "Hirołsów" moze wybierac sobie zdolnosci, lub przejmowac je wszystkie :evil:
  • 0
Dołączona grafika

#280 borderline

borderline

Starszy kapral

• Email
  • 250 postów

Napisano 24.11.2006 - |16:09|

Dokładnie! Dodać do tego należy także, na jaki czas może przejąć zdolności (i czy gdy jest niedaleko kilku "Hirołsów" moze wybierac sobie zdolnosci, lub przejmowac je wszystkie :evil:

ech, ten to ma dobrze :D niech stworzy teraz druzyne, byle nie pierscienia i majac wszystkich przy boku, bedzie sobie dowolnie zaglowal nadludzkimi umiejetnosciami :D
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych