Skocz do zawartości

Zdjęcie

Odcinek 040 - S02E16 - The Whole Truthe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
270 odpowiedzi w tym temacie

#261 spin_girl

spin_girl

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 29.03.2006 - |20:24|

Mam jedno pytanie, moze mi ktoś mądry odpowie bo już się pogubiłam: co z tą armią, którą Jack miał budować z Aną Lucią? Jakoś nie widziałam, żeby coś trenowali?
  • 0

#262 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 29.03.2006 - |20:26|

Mam jedno pytanie, moze mi ktoś mądry odpowie bo już się pogubiłam: co z tą armią, którą Jack miał budować z Aną Lucią? Jakoś nie widziałam, żeby coś trenowali?

Od tego czasu minęło jakieś 6 dni chyba, a to jeszcze malo czasu, zważywszy na to, że dużo dzieje się innego na wyspie, a Sawyer ma całą broń, więc ciężko coś trenować i szkolić bez broni. Na rozwiązanie czekać musimy jeszcze kilka odcinków.
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#263 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.03.2006 - |20:36|

co za koncowka!!
henry mowi im cos takiego i jeszcze dostaje od nich platki ?
ja bym mu w ryj dal a nie platki :)
ale Lucynka zaczyna byc juz szanowana. Sayid jak sam powiedzial ze ona tylko bronila swoich ludzi (ja to powtarzalem wam od smierci shannon) i widac ze jej juz to wybaczyl :)
Charlie mnie wkurzyl bo za wielki cfaniak sie z niego zrobil i przydaloby sie aby znowu dostal od Locke'a po mordzie :)

Użytkownik szymcio edytował ten post 30.03.2006 - |18:53|

• 0

#264 szczurek

szczurek

Szeregowy

• Email
  • 66 postów
  • MiastoWleń

Napisano 29.03.2006 - |21:47|

Od tego czasu minęło jakieś 6 dni chyba

Kto powiedzial ze 1 odcinek to 1 dzien ?? :blink:
  • 0

#265 spin_girl

spin_girl

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 30.03.2006 - |17:48|

Od tego czasu minęło jakieś 6 dni chyba, a to jeszcze malo czasu, zważywszy na to, że dużo dzieje się innego na wyspie, a Sawyer ma całą broń, więc ciężko coś trenować i szkolić bez broni. Na rozwiązanie czekać musimy jeszcze kilka odcinków.

Ale przecież oni chyba zdają sobie sprawę, że żyją w zagrożeniu. Othersi już pokazali, że są niebezpieczni. W takim wypadku liczy się czas, przecież chyba nie powiedzą Othersom, żeby poczekali jeszcze dwa miesiące zanim oni się zbiorą do kupy i zorganizują sobie skuteczną ochronę! Skoro mają czas cośtam klecić z drewna to mają i czas na szkolenie armii.
  • 0

#266 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 30.03.2006 - |18:58|

Ale przecież oni chyba zdają sobie sprawę, że żyją w zagrożeniu. Othersi już pokazali, że są niebezpieczni.

no wlasnie zdaja sobie z tego sprawe ale za przeproszeniem maja to gleboko gdzies. jack i locke wola sie klocic, kate rozmysla czy wybrac jacka czy sawyera, lucynka mysli tylko o tym ze jej nikt nie lubi a hurley tylko o tym jak tu zapelnic zoladek (o reszcie juz nie wspomne) :)
skoro dla nich to sa wazniejsze problemy i wola zyc w zagrozeniu zamiast wciaz [beeep] w troki i zaczac sie szkolic to chyba tylko cudem tam przetrwaja i pokonaja Innych bo ja dla nich w takim wypadku ratunku nie widze <_<
  • 0

#267 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 03.04.2006 - |19:04|

muszę zauważyć, że scena jak Sayid, AL i Charlie wychodzą z dżungli jest piękna - ten widok na to urwisko i ta malownicza mgła - piękne. Ach! :rolleyes:
  • 0

Dołączona grafika

#268 IjonTihy

IjonTihy

Szeregowy

• Użytkownik
  • 19 postów
  • MiastoToruń

Napisano 20.04.2006 - |09:49|

Kto powiedzial ze 1 odcinek to 1 dzien ??

w pierwszych odcinkach pierwszej seri było mniej więcej tak.. Zresztą w okolicy 30 odcinka okazało się, że minęło 48 dni (the others 48 days)
  • 0

#269 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 20.04.2006 - |10:05|

Kto powiedzial ze 1 odcinek to 1 dzien ??

1 odcinek to bardzo często 1 lub 2 dni.
2x16 to mniej więcej 59 dzień na wyspie.
  • 0

#270 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 20.04.2006 - |10:52|

Przecież w 1 odcinku spadli na wyspe, to musiał być 1 dzień :)
  • 0
.

#271 Jinn

Jinn

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 319 postów

Napisano 20.04.2006 - |11:42|

Piszemy o jednym odcinku a nie pierwszym odcinku.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych