Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ben (Henry Gale)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
416 odpowiedzi w tym temacie

#261 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 26.03.2006 - |13:51|

Bardzo denerwuje mnie to jego skłócanie Jacka z Lockiem, a także jego zachowanie. Nawet jeśli okaże sie że nie jest innym i tak nie będę go lubił. I dobrze że mu Sayid przywalił. :)

on specjalnie mowi co by zrobil gdyby byl obcy zeby uspic czujnosc jacka i locka przez niego tworza sie grupki jack locke
said ana lucia charlie(ten to widac ze nie przepada za lockiem)i a henry sie wślizgnie do grupy jakoo bezkonfliktowy
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#262 naros1988

naros1988

Szeregowy

• Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 26.03.2006 - |20:03|

Ja myśle że Henry jest jednym z "the others", na wyspie faktycznie rozbił się balon a the others ich zabili albo ci co lecieli balonem nie przeżyli lądowania Henry teraz opowiada taką historyjke bo chce żeby mu uwieżyli i wtedy byłby szpiegiem mam nadzieje że Sayid mu przeszkodzi
  • 0

#263 Picy

Picy

Kapral

• Użytkownik
  • 244 postów
  • MiastoCzłuchów

Napisano 28.03.2006 - |11:54|

Jesli chodzi o Henrego to z cała pewnoscia uwazam go za Othersa...ale
zawsze musi istniec to ale.
skubaniec dobrze sie maskuje i na 1005 nie mozna mu przypiac metki szpiega.
Pisałem juz w innej czesci forum o Henrym , jednak musze zauwazyc po 2x16 ze henry troche jakby dawał za duzo powodów Lockowi i Jackowi do tego zeby ich uswiadomic ze jest Othersem..
Te jego kombinacje , po co mu je!!
Czy on che zginąc ??
A moze on ma sprawdzic do czego sa zdolni,
??
  • 0

#264 PaWs

PaWs

Kapral

• Użytkownik
  • 163 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 28.03.2006 - |18:56|

Jesli chodzi o Henrego to z cała pewnoscia uwazam go za Othersa...ale
zawsze musi istniec to ale.
skubaniec dobrze sie maskuje i na 1005 nie mozna mu przypiac metki szpiega.
Pisałem juz w innej czesci forum o Henrym , jednak musze zauwazyc po 2x16 ze henry troche jakby dawał za duzo powodów Lockowi i Jackowi do tego zeby ich uswiadomic ze jest Othersem..
Te jego kombinacje , po co mu je!!
Czy on che zginąc ??
A moze on ma sprawdzic do czego sa zdolni,
??

On jest bardziej cwany niz sie nam wszystkim wydaje :> Ja uwazam ze on jest Othersem i doskonale potrafi odgrywac swoja role. Nawet tortury Sayida go nie powstrzymuja i nadal udaje kogos innego. Jednak w jaki sposob dal sie tak latwo zlapac Rosseu to jest wielkie pytanie :hyhy: Powinnismy szybko uzyskac odpowiedz nastepny odcinek juz za niecale 2 dni
  • 0

#265 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 28.03.2006 - |19:03|

On jest bardziej cwany niz sie nam wszystkim wydaje :> Ja uwazam ze on jest Othersem i doskonale potrafi odgrywac swoja role. Nawet tortury Sayida go nie powstrzymuja i nadal udaje kogos innego. Jednak w jaki sposob dal sie tak latwo zlapac Rosseu to jest wielkie pytanie :hyhy: Powinnismy szybko uzyskac odpowiedz nastepny odcinek juz za niecale 2 dni

Tortury Sayida niczego nie dowodzą. Moga tak samo powierdzać jego prawdomówność jak i kłamliwość. Na wszystkie pytania Sayida odpowiedział. Fakt, że jest inteligentny, co niektóryz tutaj mylą z cwaniactwem, także nie swiadczy przeciw niemu. jak dotychczas nie ma żadnej przesłanki, która wskazywałaby na prawdziwiosc lub fłszywośc którejkolwiek tezy. Są tylko nasze osobiste odczucia w stosunku do jego osoby.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 29.03.2006 - |22:01|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#266 paula19

paula19

Szeregowy

• Email
  • 57 postów
  • MiastoTeBeGie ;)

Napisano 28.03.2006 - |19:21|

hmmm ... Henry mówi prawdę moim zdaniem, ale nie do końca !!! po tym jak pochował żonę złapali go inni i wzięli na swoja stronę ^^ potem wypuścili i byli na tyle przemyślni że wiedzieli co się stanie :> pozostaje nam czekać na następny odcinek 2x17 :)
  • 0

#267 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 29.03.2006 - |21:18|

henry jest Innym i mam nadzieje ze pozwola Sayidowi dokoczyc robote :)
  • 0

#268 olorin669

olorin669

Kapral

• Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 29.03.2006 - |21:34|

ja takze uwazam ze Henry jest Innym, mnie przekonuje mimika Henrego podczas rozmowy z chłopakami :) dla mnie wygląda bardzo nieufnie i ewidentnie wprowadza nerwowość w kontaktach James v Lock. Ciekawi mnie bardzo ten następny odcinek kiedy przekonamy się o tym czy balon jest tam gdzie go opisał na mapie Henry czy go nie ma.
  • 0

#269 Vol 7

Vol 7

Starszy sierżant sztabowy

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 29.03.2006 - |21:38|

ja takze uwazam ze Henry jest Innym, mnie przekonuje mimika Henrego podczas rozmowy z chłopakami :) dla mnie wygląda bardzo nieufnie i ewidentnie wprowadza nerwowość w kontaktach James v Lock. Ciekawi mnie bardzo ten następny odcinek kiedy przekonamy się o tym czy balon jest tam gdzie go opisał na mapie Henry czy go nie ma.

James vs. Lock ??? :/ - chyba raczej Jack vs. Lock, bo Lock się z Saywer'em nie kłóci - chyba, że coś źle zrozumiłem - jeśli tak, to przepraszam... Myślę że ten balon i grób żony Henry'ego to jednym słowem : LIPA i pułapka...
  • 0

Dołączona grafika

#270 olorin669

olorin669

Kapral

• Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 29.03.2006 - |21:41|

James vs. Lock ??? :/ - chyba raczej Jack vs. Lock, bo Lock się z Saywer'em nie kłóci - chyba, że coś źle zrozumiłem - jeśli tak, to przepraszam... Myślę że ten balon i grób żony Henry'ego to jednym słowem : LIPA i pułapka...

racja przepraszam źle mi sie napisało :P oczywiście Jack vs Lock.
"To moze być pułapka" - to bardzo prawcopodobne.
  • 0

#271 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 29.03.2006 - |21:43|

Też tak myśle że ten balon i grób to pułapka.Ale jutro o tej porze juz wszystko sie wyjaśni, mam nadzieje :)

Użytkownik baku_tarnow edytował ten post 29.03.2006 - |21:44|

• 0
.

#272 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 29.03.2006 - |21:54|

Też tak myśle że ten balon i grób to pułapka.Ale jutro o tej porze juz wszystko sie wyjaśni, mam nadzieje :)

eeeeeeeeee tam.... znamy już co nie co twórców naszego kochanego serialu więc doskonale wiemy, że pewnie nic się nie wyjaśni.... i odcinek skończy się w najważniejszym momencie...
  • 0

Dołączona grafika

#273 Vol 7

Vol 7

• Użytkownik
  • 1 242 postów
  • Miastowziąć na rower?

Napisano 30.03.2006 - |12:35|

teraz trzeba sobie zadać pytanie, czy rozmawiamy o Henry'm Gale'u tym z raną czy tym czarnoskórym trupem... Sorry, ale nie wiem jak się robi spoilery więc tego nie zakryje... :huh:
  • 0

Dołączona grafika

#274 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 30.03.2006 - |14:31|

no to po ostanim 2x17 wszystko sie wyjasnilo ze Henry nie Henry KLAMAL i jest OTHERS ale tego mozna sie bylo spodziewac:d

OFFTOP

spoilery robisz tak:

[SPOILER]tekst[/SPOILER]

Użytkownik matlas edytował ten post 30.03.2006 - |14:32|

• 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#275 baku_tarnow

baku_tarnow

Starszy szeregowy

• Email
  • 128 postów

Napisano 31.03.2006 - |07:49|

Tak Henry Gale jest Others.Tylko czy teraz coś od niego wyciagna, Sayid sie o to postara.I co z nogami Locke'a czy bedzie mogł się normalnie poruszać.Jeszcze jedno przecież "zrzut" mogł spaść wczesniej aniżeli podczas (wpisania lub nie wpisania) kodu przez Henrego, a może prowiant cyklicznie zrzucają co kilka miesięcy?

Użytkownik baku_tarnow edytował ten post 31.03.2006 - |07:50|

• 0
.

#276 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.03.2006 - |12:39|

Zapominasz, ze zbliżamy się do końca sezonu więc odcinki będą coraz lepsze.

znowu sie zgadzam z kobieta :P :>
w kazdym serialu tak jest ze koniec i poczatek sezonu posiada najlepsze odcinki :)
mam nadzieje ze koniec sezonu drugiego bedzie rewelacyjny oraz ze specjalnie dla mnie zabija henry'ego :)
  • 0

#277 paula19

paula19

Szeregowy

• Email
  • 57 postów
  • MiastoTeBeGie ;)

Napisano 31.03.2006 - |15:34|

Czego mieliby zabić Henrego ? w sumie nie wiadomo ale chyba nie stanowi więkrzego zagrożenia gdy siedzi w bunkrze . . . pozatym nie uciekł chociash miał szanse, jest pod opieką Looka - pewnie sie polubili :) nie wierze w dobre zamiary Henrego bo zabił prawdziwego Henrego i jest szpiegiem :angry:
ale to nie znaczy że trzeba go od razu zabijać . . . w końcu lostowicze są cywilizowanymi ludźmi a Sayid tylko chce sie zemścić . . .

:mellow: czekajmy na "Dave"
  • 0

#278 nilhir

nilhir

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 31.03.2006 - |16:31|

w końcu lostowicze są cywilizowanymi ludźmi

W szczególności po tym jak Ethan zamordował jednego człowieka z ich grupy, uprowadził Clarie a w drugiej grupie inni porwali troche osób i kilka zabili.
  • 0

#279 Smartek

Smartek

Szeregowy

• Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 31.03.2006 - |16:38|

ja tam postac Henry'ego-nie-Henry'ego bardzo lubie, bo..

jesli udaje, ze nie jest others'em - bardzo fajnie mu to wychodzi
jesli nim nie jest (a skoro wymyslil historyjke z zona - ukrywa cos waznego) - wspolczuje mu i nadal go lubie..

:)
przyjemna postac, fajny, tajemniczy aktor

pozdro ;)
  • 0

#280 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 31.03.2006 - |19:50|

chcialbym byc teraz sayidem :P
wszystko z niego bym wyciagnal :)
nawet te platki ktore zjadl :)
nie lubie tego typa bo mnie wkur... wkurza :)
jeszcze wyjdzie na to ze scenarzysci wymysla ze fake henry stracil pamiec, poznal real henry'ego i przejal jego osobowosc czy cos takiego i dlatego tak wkrecal :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych