[Chorzów] Spotkania - 20.06.2015
Napisano 08.07.2008 - |21:17|
Tak na marginesie, to pod żyrafką standardowo o 13 jak mniemam, skoro większość przyjeżdża do Katowic między 11 a 12?
Inwe, czy mógłbyś mi skopiować SAAB? Byłbym wdzięczny, kasę oczywiście za płytki oddam :]
Napisano 09.07.2008 - |04:47|
Czytać, czytać... 12.30 pod żyrafą. Wcześniej, żeby spokojnie chwilę posiedzieć i zdążyć na czas.
Czyli że po alkoholu nadal wpuszczają na paintballowy plac
Napisano 09.07.2008 - |05:36|
Inwe, czy mógłbyś mi skopiować SAAB? smile.gif Byłbym wdzięczny, kasę oczywiście za płytki oddam :]
nagram, nagram; a o kasie zapomnij; jeszcze mnie stać na płytki(najwyżej wygrzebię jakieś puszki na śmietniku )
Est modus in rebus
Horacy
Prawda ma charakter bezwzględny.
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Napisano 09.07.2008 - |11:05|
Neoo, rozumiem, że pod uwagę są brane knajpy w Parku?
Poza tym, w myśl zasady "jak się bawić, to się bawić..." uważam, że POWINNO padać Kto ze mną ?
Napisano 09.07.2008 - |12:01|
Neoo, rozumiem, że pod uwagę są brane knajpy w Parku?
No tak. Był przez chwilę plan wędrówki gdzie indziej, ale po pewnych ustaleniach upadł Przy czym jedna knajpka "żywieniowa" raczej nie ulegnie zmianie, bo dobre, tanie i duże porcje serwują :] Dla bywalców ostatniego spotkania, to ta, gdzie siarenka z Pandorą jadły te ogromne sałatki A potem to już w zasadzie gdzie nam będzie wygodniej Może jak będzie pogoda w miare to na plaży się rozłożymy.
Poza tym, w myśl zasady "jak się bawić, to się bawić..." uważam, że POWINNO padać Kto ze mną ?
Tak też sobie myślałem, że to byłaby ciekawa opcja, gra w deszczu, ale hyh... no nie wiem
--->A teraz garść ogłoszeń drobnych <---
1. Prosiłbym każdego z grających o przygotowanie wcześniej 25 zł na opłacenie gry, bo miałbym problem z wydawaniem każdemu reszty ;)Ewentualne pieniądze za dopłaty na dodatkowe kulki zostawiam w kwestii osób, które byłyby chętne (100 kulek za 30 zł)
2. Dla przypomnienia zbiórka jest 12.30 pod Żyrafą, chyba, że ktoś będzie chciał pojawić się wcześniej przy PKP w Katowicach. W tym drugim przypadku prosiłbym o jakieś info, bo czekać będziemy tylko na przyjezdnych.
3. Zaraz roześlę mój numer telefonu (przez PM), żeby w razie czego się łapać EDIT: Poszło. Jakbym kogoś pominął, to proszę o informację. Standardowo czekamy 15 minut, więc jakby ktoś chciał się spóźnić to prosiłbym o jakieś info. Numer telefonu dla mnie też byłby miły.
4. Proponuję też zabrać jakieś ciuszki na zmianę po grze, żeby nie straszyć ludzi w lokalu naszym wyglądem
Użytkownik _Neoo_ edytował ten post 09.07.2008 - |12:22|
->1019<-
Napisano 09.07.2008 - |13:37|
Poza tym, w myśl zasady "jak się bawić, to się bawić..." uważam, że POWINNO padać tongue.gif Kto ze mną ?tongue.gif
jaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! ;
Tak też sobie myślałem, że to byłaby ciekawa opcja, gra w deszczu, ale hyh... no nie wiem
z pewnością byłoby ciekawiej; jak ktoś kiedyś powiedział: "Błoto to morze możliwości." ;
Est modus in rebus
Horacy
Kartezjusz
Przyjaźń, tak samo jak filozofia czy sztuka, nie jest niezbędna do życia. . . Nie ma żadnej wartości potrzebnej do przetrwania; jest natomiast jedną z tych rzeczy, dzięki którym samo przetrwania nabiera wartości.
C.S. Lewis
Napisano 09.07.2008 - |18:49|
A było pisane iż organizatorzy zapewniają jakieś mundury czy coś takiego w celu wybrudzenia ich farbą.4. Proponuję też zabrać jakieś ciuszki na zmianę po grze, żeby nie straszyć ludzi w lokalu naszym wyglądem
Więc może wrócę jeszcze raz to tej kwestii i spytam się co chronią te mundury a czego nie. I jakie części garderoby trzeba mieć na zmianę.
Bo gdzieś jak widziałem na necie fotki z paintballów to ludzie tam latali w bluzach z kapturem, a na to dopiero maska. Jak wygląda sprawa farby na włosach po heatshotach?
Napisano 09.07.2008 - |19:01|
Napisano 09.07.2008 - |19:11|
A było pisane iż organizatorzy zapewniają jakieś mundury czy coś takiego w celu wybrudzenia ich farbą.
A mi wcale o farbę nie chodzi Jak będziesz 2 godziny latał to się spocisz i ciuchy będą nadawały się do prania raczej No a że potem chcemy iśc do lokalu na jakieś piwko, to lepiej być w jakiś w miarę czystych ciuchach niż przepoconych. No i dlatego ja biorę do gry byle jakie ciuchy (dresik, T-Shirt plus byle jakie buty), a reszta w plecaczku jakimś
Co do headshotów to one aż tak często się nie zdażają (no chyba, że mowa o profesjonalistach, ale chyba żadne z nas do nich się nie zalicza). A farba schodzi bez problemu. To nie jest żadna emulsyjna czy coś takiego Zwykła żelatyna spożywcza z barwnikiem.
@Pandora: szalejesz
->1019<-
Napisano 09.07.2008 - |19:34|
Czyli wnoszę, że miejsce do przebrania się również będzie? Czy każdy szuka swojego krzaczka i tak się bawimy w alarmy postmundurowe "trzy przed", jak w starym dobrym harcerstwie było?... Żartuję przecież
Napisano 09.07.2008 - |19:38|
Neoo, Ty esteto
Po prostu chcę żeby ludzie ze mną rozmawiali, a jak się nie przebiorę to nikt nie wytrzyma przy mnie za długo
Czyli wnoszę, że miejsce do przebrania się również będzie? Czy każdy szuka swojego krzaczka i tak się bawimy w alarmy postmundurowe "trzy przed", jak w starym dobrym harcerstwie było?... Żartuję przecież
Budynki jakieś będą więc można tam ewentualnie robimi jakieś wybory Miss czy Mistera spoconego podkoszulka
->1019<-
Napisano 10.07.2008 - |17:10|
Więc pewnie dotrę, ale ostateczna decyzja zapadnie jutro
Napisano 10.07.2008 - |18:17|
specjalnie dla Ciebie wyniosę jedną kulkę poza plac gry ;
pytanko techniczne:
czy hełmy(vel kaski) są pełne?; tzn. czy ochraniają tył głowy czy też tylko twarz?;
Est modus in rebus
Horacy
Kartezjusz
C.S. Lewis
Napisano 10.07.2008 - |18:20|
jak byłem ostatnio, to tylko twarz i uszyczy hełmy(vel kaski) są pełne?; tzn. czy ochraniają tył głowy czy też tylko twarz?;
Pandora, parkingi masz w głąb osiedla, oraz pod kukurydzami. A jak się boisz o samochód, to możesz zaparkowac pod TP, tam mają kamery
Użytkownik Toudi edytował ten post 10.07.2008 - |18:21|
Napisano 10.07.2008 - |22:54|
Napisano 11.07.2008 - |09:59|
jak byłem ostatnio, to tylko twarz i uszy
Moje włosy! Czyli jednak czapka niezbędna będzie...
Prowadząc wnikliwe rozmowy ze znajomą obsługą udało mi się ustalić co następuje:
a) Pani dostaną osobny pokój do przebrania się Ewentualnie osobny kąt przebieralni
na stanie jest bieżąca woda prosto z tzw. szlaucha Albo szlauchu? no wiecie, węża ogrodowego
A parkingi na Tysiącleciu liczne są.
Użytkownik Kasz edytował ten post 11.07.2008 - |10:00|
Napisano 11.07.2008 - |13:27|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych