2x14
Świetny odcinek, niesamowite, jak twórcy potrafią utrzymać taki poziom w każdym odcinku. Tylko dwa seriale zapewniają mi banana na gębie przez pełne 40 minut. Chuck i Burn Notice
PS. Obejrzałem s02e12 z okularami i wrażenie głębii obrazu jest świetne Choć czasem widzę podwojnie niektore rzeczy, tak jakbym nie miał okularów(ujęcie z lecącym nożem). Też tak mieliście? No i oczywiście wszystko zabarwione na niebiesko ;p
Użytkownik garus edytował ten post 27.02.2009 - |23:46|
przy tych okularkach to trzeba się nieco "dostroić" do obrazu... przyznam, że przy lecącym nożu bardziej skupiłam się na samym nożu niż na innych rzeczach myślę, że każdy trochę inaczej widzi ten trójwymiar, zależy od stanu oczu (lol) i dociśnięcia tych okularków do twarzy (lol lol)... ja sobie zamontowałam z tyłu gumkę, żeby porządnie się trzymały
Jeszcze zostały mi dwie pary okularków na zbyciu i na tym amen, więc jak ktoś jeszcze chce, to proszę o PW
a odcinek 2x14 rzeczywiście "miażdży", końcówka bezcenna To już drugi odcinek sezonu, w którym Sarah jest przerażona na myśl, że straciła Chucka... w 2x01 był pierwszy taki moment
przy tych okularkach to trzeba się nieco "dostroić" do obrazu... przyznam, że przy lecącym nożu bardziej skupiłam się na samym nożu niż na innych rzeczach myślę, że każdy trochę inaczej widzi ten trójwymiar, zależy od stanu oczu (lol) i dociśnięcia tych okularków do twarzy (lol lol)... ja sobie zamontowałam z tyłu gumkę, żeby porządnie się trzymały
Sceny na początku z Emmetem w biurze Big Mike i właśnie lecący nóż, to były scenki w których najbardziej było widać efekt 3D.
ja sobie zamontowałam z tyłu gumkę, żeby porządnie się trzymały
Przyłączam się do pochał dla Chucka. Serial trzyma stale wysoki poziom i jest kawałem bardzo dobrej roboty. Taka parodia filmów akcji podana w świetnym komediowym sosie.
Odcinki 13 i 14 są naprawdę bardzo udane. Świetna zabawa na luzie .
Oby tak dalej.
Wczoraj/Dzisiaj odbyło się spotkanie "WorderCon" na którym Z.Levi, Yvonne Strahovski, Adam Baldwin i Joshua Gomez opowiadali o serialu i nie tylko :-) ogólnie dużo śmiechu :-)
UWAGA TRAILER KTÓRY TRWA OK: 6 Min ZAWIERA BARDZO WIELE SCEN Z NAJNOWSZYCH ODCINKÓW TAKŻE Z FINAŁOWYCH. NIE WIEM JAK PODAĆ SAMEGO LINKA BO MI WYSKAKUJE JAKIŚ BŁĄD TAKŻE PODAJE LINKA DO BLOOGA NA KTÓRYM MOŻNA OBEJRZEĆ TEN TRAILER...TRZECI NEWS OD GÓRY:-) JEST NA CO POPATRZEĆ I NIE POLECAM PSUĆ SOBIE ZABAWY :-) A TRAILER WYPAS:-)
Mam tylko nadzieje, że na drugim sezonie się nie skończy, bo jeszcze nie ma nigdzie żadnych oficjalnych informacji na temat trzeciego sezonu. Poza tym widownia z odcinka na odcinek maleje i obecnie wacha się w przedziale 6-7 mln, ale w/g mnie chyba nie ma co się martwić żle napewno nie jest, jeśli będzie tak jak do tej pory i nie spadnie poniżej 6 mln, to nie ma się czego obawiać, że serial dostanie cancel.
W końcu zacząłem nadrabiać ten 2 sezon i muszę przyznać, że jest fantastyczny. Jestem przed 12-ym odcinkiem 3D Da się to oglądać w tych nrmalnych czerwono-niebieskich okularach czy jednak specjalne są wymagane? Bo widzę, ze była tutaj dyskusja na ten temat, ale po odcinnku chyba nikt jednoznacznie nie określił czy takie okulary wystarczą.
btw Chuck postawił wysoko poprzeczkę Reaperowi z CW który zaczyna się już jutro. Chyba nie do przeskoczenia.
Da się to oglądać w tych nrmalnych czerwono-niebieskich okularach czy jednak specjalne są wymagane? Bo widzę, ze była tutaj dyskusja na ten temat, ale po odcinnku chyba nikt jednoznacznie nie określił czy takie okulary wystarczą.
To niedokładnie czytałeś - wymagane są te konkretne a nie czerwono-niebieskie/zielone.
Głupiec narzeka na ciemność , mędrzec zapala świecę. Dużo ludzi nie wie, co z czasem robić. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu . RIP BSG, Caprica RIP Farscape RIP Babylon 5 RIP SG-1, SG-A, SG-U RIP SAAB, Firefly RIP ST: TOS, TNG, DS9, VOY, ENT
Wczoraj/Dzisiaj odbyło się spotkanie "WorderCon" na którym Z.Levi, Yvonne Strahovski, Adam Baldwin i Joshua Gomez opowiadali o serialu i nie tylko :-) ogólnie dużo śmiechu :-)
Miło wiedzieć, że Zach i Joshua są naprawdę graczami ;P. Podziela zdanie wielu graczy, że w RE5 powinni zrobić strzelanie i poruszanie się jednocześnie
Szkoda tylko, że jakość dźwięku kiepściutka, bo wiele mi umknęło.
Użytkownik garus edytował ten post 02.03.2009 - |21:35|
Heh, żałuje że trailer oglądałem, okazuje się, że pojawi się w końcu
Spoiler
ojciec Bartowskich
... Będzie ciekawie, szkoda, że mam maturę, nie będę mógł śledzić na bieżąco :/.
A co do dźwięku to jest on naprawdę fatalny, o ile z trailera jeszcze coś szło zrozumieć to z ComicConu praktycznie nic nie skumałem (oby listening na angolu był łatwiejszy ).
0
Codziennie budzę się przystojniejszy, ale dziś to już chyba przesadziłem...
Co ty tam zdajesz, że taki halt na wszystko sobie robisz?
Co do tematu, jakby ktoś gdzieś spotkał oficjalne nagranie (na jednym filmiku widać obraz z porzadnej kamery na ekranie - może to był ekran w "reżyserce" ) to poprosimy tutaj.
Użytkownik garus edytował ten post 02.03.2009 - |22:09|
Zamiast wersji 3d ściągnij sobie wersję 2d odcinka vs Third Dimension, jak nie masz odpowiednich okularów to i tak nie ma sensu oglądać z "efektami" 3d. Będziesz mógł się skupić na samym odcinku, który jest całkiem zabawny sam w sobie.
Użytkownik Siemon edytował ten post 02.03.2009 - |23:04|
UWAGA NAJWAŻNIEJSZE MOMENTY ZE SPOTKANIA "WONDERCON" SPOILERY W JĘZYKU ANGIELSKIM:-) MOŻE KTOŚ PRZETŁUMACZY:-) KTOŚ PROSIŁ POWYŻEJ, ŻE SŁABA JAKOŚĆ DZWIĘKU I NIE DA SIĘ ZROZUMIEĆ WIĘC WRZUCIŁEM NA PROŚBE.
Spoiler
* Chuck’s dad, played by Scott Bakula, is named Stephen J. Bartowski * Big Mike is bangin’ Morgan’s mom. * Big Mike is possibly going to upgrade Morgan’s employee status at the Buy More * It’s funny to hear Emmitt Milbarge say “Well bring it on bitches!” * Awesome has a bachelor party that John Casey actually attends! The strippers are not what they had hoped for so I’m thinking Jeff and Lester had something to do with it? * Agent Forrest seduces Captain Awesome and it looks like he enjoyed it. * We saw scenes from versus the Beefcake, which airs tonight. * While outside of the Ellie and Chuck’s apartment, we see Sarah telling Chuck, “Ellie is watching, we better sell it.” Hmm… rough times for Charah? * Charah moment: Chuck to Sarah: “I just want to be able to tell Ellie the truth. About who I am and what I do and how I really feel about you. I can’t believe how much the United States government has hurt the people that I love.”
Sarah: “Well maybe it’s time for the United States government to help you.”
* Sarah helps Chuck find his dad. Before Chuck’s dad opens the door to his trailer, it looks like Chuck and Sarah were having a little moment. * The last time Ellie saw her dad was when he told her he was going to go make some pancakes. * Chuck talks to Ellie about forgiving their dad because he’s all they’ve got. What does this mean? No Mama Bartowski? Where are all the moms at? * Another Charah moment: Chuck: “I am going to get this thing out of my head, one day I will, and when I do, I will live the life that I want with the girl that I love.” Me? * Arnold Vosloo is a bad ass who asks Chuck why he would tell his team not to bring guns on a mission. Chuck answers: Guns make things too easy and I like my spies to be tough. Queue Casey firing his gun at Arnold Vosloo’s character. Chuck to Casey: “You had a gun?” Casey to Chuck: “I always have a gun.” * Chuck to possibly go in a bunker? Or does Beckman just want a ‘hang out’ buddy? * Ted Roark has a scene where he tells his men to kill the CIA agent (Chuck). Stephen Bartowski replies: he’s my son! To that TR says: “Congratulations! Kill his son.”
Jeśli jest już ktoś po obejrzeniu odcinka Chuck Vs Beefcake, to zapraszam do obejrzenia trailera do najnowszego odcinka, który premiere będzie miał 9 Marca w (USA) a tytuł odcinka, to Chuck vs The Lethal Weapon.
Trailer 2x16 Chuck Vs The Lethal Weapon:
P.S Przepraszam za post pod postem.
Eh i znów post pod postem no, ale to nie moja wina:-)
Oglądalność: Odcinek Chuck Vs BeefCake obejrzało 6.59 mln co jest nie wielkim skokiem oglądalnośći z poprzednim odcinkiem który obejrzało 6,47 mln (Chuck Vs The Best Friend)
Tytuły kawałków z odcinka Chuck Vs BeefCake:
Love Grenades “Tigers in the Fire” Starflyer 59 “The Brightest of the Head” JN3, Shelow Shaq & Joa “Yo Te Beso (Y Arrapaparapapan)”
Użytkownik biku1 edytował ten post 03.03.2009 - |21:52|
Oryginalny produkt NBC, więc działa pięknie. Od razu zastrzegam że to nie jest żadna komercja - po prostu na Ebayu można zamówić tylko ilości hurtowe i pozbywam się nadwyżki.
Znamy już tytuły kolejnych odcinków serialu Chuck 19,20 i 21
Episode 2.19 - 06 Kwietnia 2009 - Chuck Versus the Dream Job
Episode 2.20 - 13 Kwietnia 2009 - Chuck Versus the First Kill <----- zapowiada się nie zwykle interesująco:-)
Episode 2.21 - 20 Kwietnia 2009 - Chuck Versus the Colonel
Spokojnie, dzisiaj wyczytałem, że Heroes może nie dostać kolejnego sezonu, w/g mnie Heroes, Medium i Chuck są nie tykalne na ten moment i jestem optymistycznie nastawiony na kolejny sezon Chucka, a jeśli dostanie cancela, to z ręką na sercu nigdy nie obejrze żadnego serialu stacji NBC.
Użytkownik Lowrey23 edytował ten post 05.03.2009 - |23:53|