Inuki - wieczny optymista , ale pożyjemy - zobaczymy... może w nagłym przypływie pomroczności jasnej ktoś stwierdzi, że może warto dać ludziom coś więcej, niż cienki kartonik, do którego włożone będą 4 boksy PB o różnych wymiarach
SliderOh dziękuję za komplement
Wiem, że trochę naiwny jestem, ale żyję tą myślą, że może kiedyś wreszcie nasz polski rynek serialowy zacznie wyglądać odrobinę poważniej
Jednak w przypadku "The Shield" naprawdę jest realna szansa na więcej niż jeden sezon; serial pochodzi od Sony, a seriale od nich, które do tej pory ukazały się u nas ("Dynastia Tudorów" i "Trawka") wychodzą dość regularnie i to jeszcze dodatkowo na Blu-ray. Zresztą mam takie wrażenie, że filmy od Sony są teraz lepiej wydawane. Nie wiem jak na DVD ale na Blu-ray widać poprawę. Dostajemy wydania 2-płytowe no i większość dodatków jest tłumaczona na nasz język
Co do "complete series" PB, to nawet niech to będzie wszystko to samo, spakowane w jedną tekturę, byle tylko ładnie na półce wyglądało, bo pojedyncze sezony "trochę" odstają pod względem grubości
Jeżeli zaś chodzi o kolekcję Louisa de Funesa, to osobiście nie polecam. Owszem, jest ładnie wydana, jednak kompletnie nie opłacalna. Następne numery mają być po 25zł, a większość tych filmów można dostać w MM, czy też Real za 10-15zł. W dodatku Monolith wydał trochę więcej tytułów niż będzie w kolekcji. Ja ostatnio kupiłem komplet "Żandarmów" za 49,90zł
Użytkownik Inuki edytował ten post 15.01.2010 - |11:21|