Samolot wodował, podczas wodowania urwało oba skrzydła i ogon.
Widzisz ? Trochę to trwało, ale w końcu przyznałeś mi rację. Bo jeszcze niedawno mi tłumaczyłes, że ...
Jeżeli jakiś cudem kadłub dotknie wody jako pierwszy i samolot zwolni do 100 km/h to i tak siła uderzenia silnika o wodę rozerwie go na kawałki.
A tu się okazuje, że mozna wodowac odrzutowiec bez rozrywania kadłuba na kawałki. To zabawne , że przez kilka postów wbijałeś mi do głowy, że wodowanie zdezintegruje kadłub, że po prostu nie ma innej mozliwośći, a potem sam wyszukałeś taki ładny (choć tragiczny) przykład z życia wzięty, dowądzący czegoś wręcz przeciwnego. Chylę czoła.
Ale niestety kawałek dalej zacząłeś przy pomocy kłamstw naginać fakty do swojej teorii, a to już nieładnie.
Jak 31 pażdziernika 1999 roku 767 lot 990 Egipskich lini lotniczych uderzył w ocean (samobójstwo pilota) największymi kawałkami samolotu jakie udało się odnaleźć były czarne skrzynki.
Żyjemy w epoce internetu, a kłamstwo ma krótkie nogi, mój drogi Lordzie.
To jest fragment silnika pochadzący z Boeinga 767 lotu 990, zdjęcie pochodzi ze strony
http://aviation-safe...p?id=19991031-0 . Rzeczywiście ten fragment jakiś taki niewielki, prawie wielkości czarnej skrzynki. W tym przypadku "prawie" robi naprawdę DUŻĄ róznicę.
Nie staraj się już Lordzie. Do niektórych nie trafiają argumenty: rzeczowe, logiczne, prawdziwe oraz podparte choćby namiastką wiedzy (a nie fantazji).
Niestety, niektóre argumenty Lorda Hellfire są zupełnie nieprawdziwe. Jak widzę znowu mnie obrażasz twierdzac , że moje posty nie są podparte choćby namiastką wiedzy. Normalnie bym się obraził, ale odkąd podzieliłeś się z nami swoim odkryciem, że "zródła geotermalne pasują do wulkanów", doszedlem do wniosku, że Twoja wiedza ogólna jest tak mizerna, że najprawadopodobniej i tak nie wiesz, które moje posty zawierają czystą fantazję, a które nie. Z Lordem można przynajmniej podyskutowac, bo on w przeciwieństwie do Ciebie coś wie.
PS. Znalazłeś już jakieś wulkany w Polsce ? Popytaj ludzi, którzy mają elektrownie geotermalne, może wskażą Ci drogę.