Skocz do zawartości

Zdjęcie

SPORT

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1289 odpowiedzi w tym temacie

#241 Michał

Michał

Sierżant

• VIP
  • 765 postów
  • Miastoz Wormhole (Kraków)

Napisano 05.12.2003 - |18:52|

HEH,znowu Anglia,jakies fatum mamy.Oto cała nasza grupa:
1.Anglia
2.Polska
3.Austria
4.Walia
5. Iralndia północna
6.Azerbejdzan
Jak myślicie,trudna grupa??Według mnie damy rade :D

Użytkownik Michał edytował ten post 05.12.2003 - |18:55|

• 0
WISŁA KRAKÓW

Dołączona grafika

NIE dla Spoilerów !!!!

Piszesz Spoilery???? Od Dziś używaj :
[spoiler]	Text  [/spoiler]

#242 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów
  • MiastoPolice koło Szczecina

Napisano 05.12.2003 - |19:10|

Ja myśle, że grupa jest dość ciekawa bo chęć dokopania Anglikom nie tylko my mamy, ale i chętnie to zrobią Walia i Irlandia. Pzecież te panśtwa od lat ze sobą rywalizują. Szkoda, że zabrakło Szkocji, byłby komplet :P Nasi mają spore szanse w tej grupie. Trzeba liczyć, że Anglicy potracą punkty z innymi zespołami z wysp.
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#243 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 05.12.2003 - |19:10|

Ostatnio mieliśmy "łatwą" grupe i co? No własnie nic. Mamy jakieś dziwne szczęście do Wyspiarzy. Tylko Szkotów zabrakło... ;) Oceniam jednak te grupę jako trudniejszą niż nasza ostatnia eliminacyjna do ME.

Nie rozumiem jednak na jakiej podstawie układane zostały koszyki z którch losowano. Chyba w\g nic nie mówiacych rankingów. W pierwszym znalazła sie Turcja, która nie awansowała do ME, a drużyny które awansowały są nawet w trzecim koszyku. Łotyszów z czwartego pomijam. Dzięki tak debilnym ustawieniom powstają grupy typu Czechy, Holandia (oni to mają do siebie farta) oraz Rumunia i inne a także grupa Szwecja, Chorwacja, Bułgaria. W jednej grupie 3 drużyny, króre jadą na ME. Nie pojmuję tego. :angry: :angry: :angry:
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#244 Obi

Obi

Moderator

• Moderator
  • 3 264 postów
  • MiastoWawa

Napisano 05.12.2003 - |19:17|

1.Anglia
2.Polska
3.Austria
4.Walia
5. Iralndia północna
6.Azerbejdzan

O raju , znowu nam dokopią . czyli już można powiedzieć żegnajcie mistrzostwa . Bo najprawdopodobniej zajmiemy w tej skromnej grupie 4(jak nie 5 ) miejsce .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#245 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 05.12.2003 - |19:47|

Ludzie cieszmy się!!!!!mamy Anglie!!!!!!!!!!To było moje marzenie!!!!!!!!!!!!!!Moje modlitwy zostały wysłuchane!!!!!Pojedziemu tych durnych i dumnych Angoli!!!!!

Mamy rachunki do wyrównania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#246 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 05.12.2003 - |21:34|

Dziś na EuroSport oglądałem ME w Curlingu. Właśnie się rozpoczęły, a ja nawet niewiedziałem. Szwedki wygrały z Dunkami, a Niemcy ze Szwedami.
  • 0

#247 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 07.12.2003 - |15:11|

Ludzie cieszmy się!!!!!mamy Anglie!!!!!!!!!!To było moje marzenie!!!!!!!!!!!!!!Moje modlitwy zostały wysłuchane!!!!!Pojedziemu tych durnych i dumnych Angoli!!!!!

Zgadzam sie z toba. Po ostatnich meczach kadry jestem pelen nadzieji. Wierze ze wygramy z angolami wreszcie. Co do Turkow to sa wice mistrzami swiata.
  • 0

#248 Seth

Seth

Plutonowy

• VIP
  • 495 postów
  • MiastoWarszawa, Bielany

Napisano 07.12.2003 - |19:59|

Co do Turkow to sa wice mistrzami swiata.

Tutaj wkradł się mały błedzik, ponieważ Turcja zająła 3 miejsce na MŚ. Wice mistrzami zostali Niemcy.

I do czego ta część twojego posta sie odwołuje?
  • 0
6.0 Babylon5, BSG, Friends, Heroes, That 70's Show
5.5 Prison Break, Veronica Mars, House, Day Break, Lost, Smallville
5.0 Dexter, Firefly, How I Met Your Mother, Supernatural
4.5 SG-1, Atlantis, Farscape, KyleXY1, Sleeper Cell, O.C., Office
4.0 Rome, 4400, Joey, What I Like About You
3.5 SAAB, Eureka1, Dark Angel

#249 gwol

gwol

Szeregowy

• Użytkownik
  • 9 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 07.12.2003 - |20:34|

Nasi musza zaczac w końcu wygrywac przeciez nie bedziemy stale chłopcami do bicia Kazimierz Górski sie wypowiadal ze trzeba wygrywac z tymi najlepszymi i jest pelen nadzieji ze z tej grupy wyjdziemy na drugim miejscu. :ph34r:
  • 0

#250 MacGyver

MacGyver

Chorąży

• VIP
  • 1 361 postów
  • MiastoWieliszew

Napisano 07.12.2003 - |20:44|

Tutaj wkradł się mały błedzik, ponieważ Turcja zająła 3 miejsce na MŚ. Wice mistrzami zostali Niemcy.

Oj Seth :D Turcja faktycznie zajęła 3 miejsce,ale jest to równorzędne z 2,czyli Niemcy i Turcja są ViceMistrzami Świata.Nie mówi się 2 vicemistrz....to tak dla uzupełnienia :)

Co do naszej grupy.The Sun napisało:Polska leży tam,gdzie Niemcy.Zajeliśmy 4 miejsce w grupie.Dobra ku...mądralińscy Angole!!!!Polska wam pokaże!!!Ugramy z wami minimum 3 punkty!!!!A ja mam chrapkę na 6!!!!Magiczny trójkąt was rozniesie!!!!Kosowski-Krzynówek-Niedzielan+ewentualnie Olisadebe!!!!!

Polska do boju!!!!

P.S.

Noi słynny The Sun się nie popisał....ja bym ich wyśmiał!!!!!Niech to tylko pójdzie w Świat!!!!Cwaniaki....
  • 0
" PAMIĘTAJCIE , STARGATE ISTNIEJE !!! KTO NIE WIERZY NIECH ZAJRZY W SWÓJ UMYSŁ "

#251 Kirkor

Kirkor

Kapral

• Użytkownik
  • 184 postów
  • MiastoGdansk

Napisano 13.12.2003 - |12:33|

Pisano tu ze dlaczego Turcja znalazla sie w Pierwszym koszyku. Ja tylko zwrucilem uwage dlaczego tak jest. Oni na mistrzostwach swiata zajeli 3 miejsce a my nie wyszlismy z grupy.

A dzieki za powrawe :P
  • 0

#252 JoVisH

JoVisH

Starszy kapral

• VIP
  • 336 postów

Napisano 13.12.2003 - |15:38|

Kolejny turniej Pucharu Świata w skokach narciarskich odwołany :(. To przez tę pogodę a głównie wiatr. Zima jakoś do Europy nie chce przyjść. Ciągłe zmiany ciśnienia i skoki temperatury, przez to pogoda wariuje. Trzeba poczekać aż się ustali albo po prostu liczyć na łut szczęścia w danym dniu. Dziś się nie udało. Szkoda bo mogłoby być ciekawie. Domowa skocznia Svena Hannawalda. Silni Finowie i Norwegowie plus nasz Adaś - zawody mogły być zacięte. Trudno, może jutro.
  • 0
"...something takes a part of me..."

#253 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 13.12.2003 - |19:58|

Nie liczyłbym na jutrzejsze zawody, zapowiadają jeszcze silniejsze podmuchy wiatrów.

gulus któremu brak skoków
  • 0

#254 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 13.12.2003 - |22:58|

A ja znalazłem wiadomość, że jutro mogą się odbyć dwa konkursy PŚ. Pierwszy o godz. 11.00, potem o 12.30 kwalifikacje do drugiego i o 14 rozpocznie się drugi konkurs.
  • 0

#255 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 13.12.2003 - |23:36|

A więc skończyła się walka Włodarczyka i Karaniewicza.
Co można powiedzieć. Sędziowało dwóch Polaków i jeden Rosjanin. Włodarczyk wygrał 2:1. Jak dla mnie nie jestem przekonany o słuszności decyzji sędziów. Walka była troszeczkę za bardzo statyczna w wykonaniu Włodarczyka. Ciosów było dużo więcej od strony Karaniewicza, zgadzam się że nie wszystkie były dochodzące, dużo było blokowanych. Uważam jednak, że Karaniewicz pokazał ciekawszy boks i w tym wypadku będąc bezstronny oddałbym jemu pas.
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#256 Harriet Canberra

Harriet Canberra

Kapral

• Użytkownik
  • 182 postów
  • MiastoUkład czarnego słońca

Napisano 14.12.2003 - |00:06|

Nawiążę do skoków.U mnie w domu transmisja z każdej skoczni to fiesta,wszyscy siadają i śledzą poczynania. możecie sobie wyobrazić co się działo, kiedy zamiast skoków dają jakiś 'zamiennik' i wszyscy krzywią się strasznie.
ja mam ubaw ale to trochę frustrujące.Co, jeśli okaże się, że w tym roku cały czas będzie wiać, i ciągle będą odwoływać zawody?
Pomyślał ktoś nad tym?
  • 0
Marines nie umierają nigdy, jedynie idą do piekła się przegrupować!

#257 gulus

gulus

Sierżant

• VIP
  • 757 postów

Napisano 14.12.2003 - |00:24|

Hm... Małysz wygra po raz czwarty z rzędu Kryształową Kulę?

gulus słabo myślący
  • 0

#258 Harriet Canberra

Harriet Canberra

Kapral

• Użytkownik
  • 182 postów
  • MiastoUkład czarnego słońca

Napisano 14.12.2003 - |00:31|

Przy dobrych wiatrach,pewnie tak,ale może odechce mu się skakać i zada sobie pytanie: "gdzie ja postawię tę czwartą kulę?"
  • 0
Marines nie umierają nigdy, jedynie idą do piekła się przegrupować!

#259 SZOPEN

SZOPEN

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 111 postów
  • MiastoPolice koło Szczecina

Napisano 14.12.2003 - |12:08|

Jak ktoś lubi piłkę nożną to polecam obejrzeć mecz - derby kataloni Espaniol - Barcelona. Bardzo interesujący mecz, bo sędzia pokazał, aż 6 czerwonych kartek :) Dawno czegoś takiego nie widziałem. Piłkarze kończyli mecz po ośmiu. Sedzia tam był głównym aktorem przedstawienia. Inna ciekawostka to też kibice, którzy podobnie jak w Polcse szarpią bramy i palą flagi, szaliki i nie wiem co tam jeszcze. Oglądając ten mecz zastanawiałem się czy to faktycznie jest mecz lihi hiszpańskiej czy moze jakaś pokazówka z polskiej ligi i zachowania naszych kiboli.
  • 0
SETI@HOME POLICETEAM
www.policeteam.com

#260 M.M

M.M

Starszy sierżant

• VIP
  • 808 postów
  • MiastoKraków

Napisano 14.12.2003 - |12:09|

Wygląda na to że dziś może nie być skoków. Link ten sam co wyżej. Jak dla mnie to może tak być do końca sezonu. Adaś i tak prowadzi w kwalifikacji PŚ. :P ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych