Skocz do zawartości

Zdjęcie

[Sieraków] 25-27.06.2004

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
310 odpowiedzi w tym temacie

#241 jKaeno

jKaeno

Wielki Organizator

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 28.06.2004 - |08:40|

To ja jeszcze dorzucę tajemniczego linka:
http://pyer.3dvf.net/movies_pets.html

DZIĘKI !!! .. Na to czekałem.. :D

Czekam teraz na film ze zlotu... Pilot nowego serialu:

Stargate: The Gathering :clap: :clap: :clap:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
  • 0

Kermita83

#242 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 28.06.2004 - |10:43|

Cześć Wszystkim.
A więc postanowiłem dopisać coś od nas :D (Pozdrowienia od Gosi dla wszystkich z Sierakowa).
Impreza była SUPER. Niezapomniana i często będę do niej wracał. A nasza piosenka to już tylko zlot będzie mi przypominać. Właściwie wszystko było już opisane więc podpisuje się pod tym wszystkim. Wieczorki zapoznawcze i poranki rozpoznawcze były MEGA świetne. Poznałem kilku nowych ludzi z czego bardzo się cieszę bo są SUPER FAJNI i chętnie wybiorę się na następne zloty po to tylko aby być z wami i bawić się tak wspaniale. Szkoda, że tak krótko byliśmy ze sobą ale może na następnym zlocie kilkudniowym będziemy ze sobą dłużej.
Chciałem wszystkim organizatorom podziękować za zorganizowanie takiego zlotu, za wspaniałą zabawę i atmosferę dziękuję wszystkim uczestnikom. Dzięki za mega rozrywkę, za świetny mecz (Bartek byłeś wielki), mirc świetnie się z tobą rozgrywało. Moglibyśmy stworzyć niezłą reprezentację z ludzi, którzy z nami grali.
Specjalne podziękowania dla 121277 i Zoisyte za to, że mogliście być z nami. Życzę wam aby wszystko się wam układało, aby udało się zamknąć wam obecny problem i abyście mogli odetchnąć z ulgą i na następnym zlocie abyście byli równie szczęśliwi i uśmiechnięci jak w Sierakowie.
Czekam na następne zdjęcia i na film, który będzie mi umilał deszczowe chwile i pozwolił marzeniami wrócić do tych wspaniałych, niezapomnianych dni. DZIĘKI jeszcze raz i do zobaczenia ponownie.
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#243 Aces

Aces

Organizator

• Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 28.06.2004 - |11:04|

no to jeszcze jedno tak na otarcie łez

Dołączona grafika

czy wrzucić te ocenzurowane też ???
  • 0

#244 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 28.06.2004 - |11:13|

No oczywiscie ze tak!!!!!!!
:clap:
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#245 Klorel

Klorel

Organizator

• VIP
  • 195 postów

Napisano 28.06.2004 - |11:42|

JA CHCĘ TAM WRÓCIĆ Z WAMI WSZYSTKIMI :clap:

Czekam na dalsze zdjątka ze zlotu MOŻLIWIE JAK NAJSZYBCIEJ no i oczywiście na filmik (SGTokar napisz coś kiedy możemy się go spodziewać :] ).
Przyłączam się także do podziękowań wszystkim organizatorom zlotu -> byliście megasuperwielcezarypiści :] :afro: . Bartek -> jak wyjedziesz, to już nie będzie to samo :( , więc... szykuj się na nasz przyjazd do Ciebie z wizytą :) albo na zlot :clap: .
W każdym razie jeszcze raz Organizatorom i Uczestnikom zlotu bardzo dziękuję za wspaniale przeżyte chwile w Sierakowie i już czekam na następne spotkanie (Sieraków 2 :> ).
  • 0
CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI.

#246 SGTokar

SGTokar

Abstynent

• Moderator
  • 2 271 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 28.06.2004 - |14:58|

Właśnie obejrzałem filmik po raz pierwszy i sądzę że naprawdę niektórzy odczują względność czasu (odkryłem też że chyba ponad połowa ujęć była kręconych przez dodatkowych operatorów) . Dla jednych będzie trwał krótko, dla innych długo.
Zaraz zabieram się za próby robienie wersji "rozszerzonej" na kompie i mam nadzieję że dzisiaj mi się to uda skończyć. Wstępnie powiem też że jutro prześle go odpowiedniej osobie która go udostępni. Wersja podstawowa (na której będą tylko łabędzie i przyroda) pojawi się później.
Jak sobie poradzę z problemami AC3 w obróce wideo postaram się zrobić w nieokreślonej przyszłości jakiś mix z tekstami z SG1 i specjalnym podkładem muzycznym :>.

Jeszcze raz BRAWA BRAWA dla wszystkich zlotowiczów :clap: :clap:
Następny zlot w Angli z aktorami ;] (albo co tam anglia, przyjadą do Sierakowa, zbyt dobre miejsce byśmy się my fatygowali do nich jechać, niech oni przyjadą do nas, nie pożałują!)
Log65: Happy camper

#247 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 415 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 28.06.2004 - |15:34|

Witam
Ja właśnie dorwałem sie do netu :) , a tu juz wszystko jest napisane :D :D , i jak to w zwyczaju zlotów bywa jest mnóstwo zdiec, tak ok 300 :D :D :D , sa świetne :D :D :D , nie którzy to juz chyba mieli mnie dość na zlocie za te zdjęcia ;). Jak juz wspominali inni było świetnie i czekamy na następny.
Co do zdjęć, najpierw selekcja ;), a później zostaną udostępnione i oczywiście czekam na film od SGTokar.

My poszliśmy grac w siatkówkę. Pojedynek byl zacięty, ujawniły sie talenty siatkarskie (prawda Ksyrax  ) no ale w ostatecznym rozrachunku udało sie wygrać naszej drużynie. 3;2

Ciekawe dlaczego wygrali <_< <_< <_<

Zaraz zabieram się za próby robienie wersji "rozszerzonej" na kompie i mam nadzieję że dzisiaj mi się to uda skończyć. Wstępnie powiem też że jutro prześle go odpowiedniej osobie która go udostępni. Wersja podstawowa (na której będą tylko łabędzie i przyroda) pojawi się później.

Mam nadzieje ze uczestnicy zlotu otrzymają wersje rozszerzona :D :D

Podziękowania dla Zaka za podwiezienie

a poniżej dwa zdjęcia
Dołączona grafika
to zdanie dyplomów dla najlepszych
Dołączona grafika
a to drużyna zwycięska w siatce
reszta zdięć później :)
  • 0

#248 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 28.06.2004 - |16:00|

Super zdjęcie zwycięskiej drużyny, szkoda że brakuje na nim kwiatka, który też dołożył małą cegiełkę do wygranej ale musiał opuścić boisko z powodu kontuzji. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia, a przede wszystkim na film...oj będzie się na nim działo :D !!!

(odkryłem też że chyba ponad połowa ujęć była kręconych przez dodatkowych operatorów)

Wydaje mi się, że chyba jednego z nich znam :D :lol: :P

Pozdrawiam :lol:
-------------------
  • 0

#249 jKaeno

jKaeno

Wielki Organizator

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 28.06.2004 - |16:02|

Wydaje mi się, że chyba jednego z nich znam :D  :lol:  :P

Ekhm? :D A kto to taki? :D
  • 0

Kermita83

#250 hvolt

hvolt

Plutonowy

• VIP
  • 372 postów
  • MiastoPruszków

Napisano 28.06.2004 - |16:05|

Ekhm? :D  A kto to taki? :D

Ciekawe pytanie, ale wiesz o kim mówię :lol:

P.S. Poza tym ciągle za mną chodzi pewna piosenka, ciekawe dlaczego? :D
  • 0

#251 jKaeno

jKaeno

Wielki Organizator

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 28.06.2004 - |16:09|

P.S. Poza tym ciągle za mną chodzi pewna piosenka, ciekawe dlaczego? :D

No no.. ;) stoje już u progu "maniactwa". Nawet dzwonek polifoniczny znalazłem.

BTW. MrSatan, jak Pradawny znajdzie tą melodyjke od tego "fioletowego" ;) to od razu Ci ją wyśle.
  • 0

Kermita83

#252 Pito

Pito

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 75 postów

Napisano 28.06.2004 - |21:08|

Witam all :D

Przeglądając sieć znalazłem " http://www.djrotterdam.info/ "

Mamy nowe utwory naszego mega DJ'a :D

Pozdro all i niech smiech będzie z wami :P

hihihi ja normalnie leże :lol:
  • 0

#253 Rednecker

Rednecker

Szeregowy

• Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 28.06.2004 - |23:06|

Qrcze, nawet nie wiecie jak bardzo żałuję że nie mogłem tam być razem z wami... Pracę skończyłem dopiero w sobotę w godzinach popołudniowych ( chociaż miałem mieć sobotę wolnym dniem :/ ), więc doliczając dojazd byłbym dopiero w późnych godzinach nocnych, a to troszeczkę po niewczasie, prawda? :(
Po drugie, dopiero dziś doprowadziłem komp do porządku (zmieniałem bebechy) i naprawdę strrrasznie mi przykro czytać te pełne radości i optymizmu posty... Buuu...
Mimo wszystko liczę na to że w kolejnym zlocie już będę uczestniczył i dowiem się o nim odpowiednio wcześniej i zaklepię sobie urlop na ten termin z jakimś większym wyprzedzeniem...
  • 0
Pamiętajmy że układy elektroniczne
to też JAKIEŚ "UKŁADY"

#254 Zibi

Zibi

Fotoreporter

• VIP
  • 415 postów
  • MiastoŚwiebodzin

Napisano 29.06.2004 - |00:00|

Witam

Mimo wszystko liczę na to że w kolejnym zlocie już będę uczestniczył i dowiem się o nim odpowiednio wcześniej i zaklepię sobie urlop na ten termin z jakimś większym wyprzedzeniem...

3 miesiace to za mało ze by zorganizowac urlop? :> :> :>
  • 0

#255 saggi

saggi

Wielki Organizator

• VIP
  • 878 postów
  • MiastoREDA

Napisano 29.06.2004 - |07:59|

JAk tam film?? Jak tam zdjecia?? :clap:
Ja juz nie moge sie doczekac szczegolnie filmu :D

To co?? Zaczynamy kombinowac nastepna impreze??

:clap: :clap: :clap:
  • 0

Film sci-fi AI o AI i tworzony przez AI
"Cząstka Przeznaczenia"

#256 Ksyrax

Ksyrax

Kapral

• Użytkownik
  • 236 postów
  • MiastoGniezno

Napisano 29.06.2004 - |08:36|

JAk tam film?? Jak tam zdjecia?? :clap:
Ja juz nie moge sie doczekac szczegolnie filmu :D

:clap: :clap: :clap:

Właśnie właśnie, to jak tam zdjęcia? Coś już jest do oglądania? Kiedy zobaczymy całość ? :P Mam nadzieję, że chociaż te ocenzurowane. (Pozostałe wiecie że do mnie na skrzynkę trzeba wrzucić B) ). Czekam już niecierpliwie :clap: :rolleyes: :D
  • 0
Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.

#257 jKaeno

jKaeno

Wielki Organizator

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 29.06.2004 - |08:44|

No wreszcie ktoś wypowiedział te święte słowa ;)
  • 0

Kermita83

#258 Majka

Majka

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 29.06.2004 - |09:16|

Witam Wszytkich serdecznie!
Jestem tutaj pierwszy raz, chociaż w Sierakowie byłam. :)To ode mnie Ksyrax przesyłał w dniu wczorajszym pozdrowienia.
Wracając do Sierakowa - bardzo mi się podobało. Jesteście wspaniałymi ludźmi i niejeden mógłby pozazdrościć Wam pogody ducha i mega optymizmu. :)
Serial wciąga mnie coraz bardziej i mam nadzieję, że na następnym spotkaniu będę mogła w nim w pełni uczestniczyć. :P
Pozdrawiam Wszystkich Uczestników...
  • 0

#259 lechar

lechar

Starszy szeregowy

• Użytkownik
  • 96 postów
  • MiastoZgierz

Napisano 29.06.2004 - |09:25|

Saggi zgadzam się w pełni następny zlot ma być dłuższy i w większym gronie. Miejsce może być to samo.

Z innej beczki A dlaczego jest tylko drużyna zwycięska !!! to co reszta się nie liczy?,
A gdzie duch walko rywalizacji.

Pozdrawia Łódź
  • 0

#260 jKaeno

jKaeno

Wielki Organizator

• Użytkownik
  • 133 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 29.06.2004 - |09:50|

[...]A dlaczego jest tylko drużyna zwycięska !!! to co reszta się nie liczy?,
A gdzie duch walko rywalizacji.

Liczy się.. ale o ile pamietam drużyna "troche mniej zwycięska" nie chciała fotki :D
  • 0

Kermita83

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych