tak?? a fizyka z astronomia?? jeden semestr astronomi na zajeciach z fizyki?? bodajze klasa 7ma podstawowki
worda?? widzisz ja nie mam worda bo uzywam legalnego oprogramowania w przeciwienstwie do wiekszosci ludzi w tym kraju i nie stac mnie na zakup pakietu Office za ponad 2k (tzn mam lepsze wydatki) a OpenOffice przynajmniej w wersji jaka ja mam (angielskojezyczna) nie posiada funkcji sprawdzania gramatyki i ortografi polskiej
a co do ps
ja sie nie bronilem tylko uprzedzalem wlasnie takie jak twoj komentarze
i gdzie masz napisane ze skonczylem studia
moze mam tylko 8 klas podstawowki a astronomia jest moim hobby
sensem tej wypowiedzi niebylo moja wyzszosc intelektualna nad wami bo tak nei mysle ale to zeby nie robic z siebie idiotow (przepraszam za slowo) tworzac teorie zupelnie bzdurne ..kazdy ma prawo do wlasnego zdania ale wybaczcie mi ze bede sie smial z ludzi co twierdza ze ziemia jest plaska i beda to udowadniac (analogia jeszcze do innych absurdow a nie do tego forum w szczegolnosci)
wieksozsc wypowiediz bardzo milo mi sie czyta ale tym razem musialem to napisac
a teraz wroc do podstawowki i nadrabiaj zaleglosci z astronomi
bo chyba jestes semestr w plecy
a moze tylko u mnie tego uczyli?? ale jakos nie wydaje mi sie
edytka:
@inwe jak juz pisalem ostre slowa byly po to by zwrocic mocniej uwage
i jeszcze w tym samym poscie za nie przeprosilem
co do discovery skoro zgadzamy sie to nie bede tego ciagnac:) ale jedno dodam to ze jest dla ludzi roznych specjalnosci to rozumiem ale ze wprowadzaja wblad zle interpretujac fakty badz poprstu pomijajac wazne rzeczy to juz zle bo w progremie aspirujacycm do miana naukowaego powinni tego unikac
co do moich wypowiedzi na tematy na ktore sie nie znam .. zazwyczaj sie nei wypowiadam bo wiem ze mozna z siebie glupca latwo zrobic wtedy ..wole sluchac i sie uczyc ale naprawde staram sie nie tworzyc wlasnych teori na podstawie ...no wlasnie czego ..i o to mi chodizlo ..dysktujmy ale niech te dyskusje beda czym podparte a nie brane argumenty z powietrza
mozna gdybac na tematy nikomu nie znane np mechanika GW
to jest zabawne mile
ale nie tworzmy wlasnych teori fizycznych i nowych praw
chyba ze ktos cos nowego odkryl wtedy niech to opublikuje i da innym naukowcom do sprawdzenia..jak sie potwierdzi ..szacunek dla niego
Użytkownik Ursus edytował ten post 12.09.2005 - |09:15|