Skocz do zawartości

Zdjęcie

Offtopic

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
242 odpowiedzi w tym temacie

#241 _-minio-_

_-minio-_

Szeregowy

• Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 20.05.2008 - |20:32|

_-minio-_ - jak nie ogladasz LOST, to jakim cudem tak daleko idące wnioski? :) przeciętny sf'ik? no prooooszę Cię :)

Z sezonu trzeciego nie obejrzałem normalnie chyba żadnego całego odcinka, a z czwartego na pewno nie. Czytam jednak forum, a niektóre odcinki tak „na szybko, na przewijaniu”. Odcinki zbieram i kto wie może się kiedyś zbiorę i obejrzę tka normalnie, na spokojnie.

Pierwszy sezon to w zasadzie czysta zagadka. Budowanie atmosfery tajemnicy, jakiegoś nienaturalnego związku pomiędzy pasażerami, miejscami i cyframi. Magia, metafizyka, zabobony, wierzenia itp. Potem dowiadujemy się coraz więcej o ludziach i miejscach które są coraz bardziej fizyczne. W czwartym sezonie mamy już przebąkiwania o podróżach w czasie, teoriach naukowych, sterownie tajemniczymi dotąd procesami. Sam wyspa nabiera cech fizycznych, można się na nią „normalnie” dostać i opuścić. Czytając na forum o przeciekach dotyczących finału czwartego sezonu można odnieść wrażenie ze wszystko idzie jeszcze bardziej w kierunku „materialno – naukowym”. Oczywiście na finał poczekajmy, wszystko morze się jeszcze odmienić. Dla mnie to już teraz jest bardziej SF niż „Fantasy, Mystery” a między innymi takie dwie, główne kategorie dostał Lost na IMDB. Jeśli zmiany w serialu pójdą dalej w takim kierunku to obstawiam ze w finale ostatniego sezonu mamy lądowanie zielonych ludzików na wyspie :).
  • 0

#242 Juki

Juki

Plutonowy

• Użytkownik
  • 457 postów
  • MiastoKraków

Napisano 18.08.2008 - |14:40|

Kupujcie - zestaw Desmonda: :D

http://allegro.pl/it...spodnie_xl.html

Użytkownik Juki edytował ten post 18.08.2008 - |14:40|

• 0

Dołączona grafika

#243 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 09.11.2008 - |15:18|

Witam po n-lat nieobecności na forum:)Widze że mały ruchu zbyt wielkiego tutaj nie ma:) Mam nadzieje że przed 5 sezonem się towarzystwo rozkręci:))))

Pozdro dla lostfanów
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych