Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ben (Henry Gale)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
416 odpowiedzi w tym temacie

#241 nashira

nashira

Szeregowy

• VIP
  • 50 postów
  • MiastoWałbrzych

Napisano 15.03.2006 - |01:10|

W koncu Said poszed do Henrego zeby wyciagnac z niego prawde wiec robil wszystko zeby ten sie wystraszyl i powiedzial Saida wyspa rowniez zmienila ale kiedy trzeba potrafi zachowac trzezwosc umyslu
  • 0

#242 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 15.03.2006 - |19:24|

ale mam nadzieje gdyby ten henry namącił między jackiem a lockiem(właściwie to już zaczął mącić) to said otrzeźwieje
  • 0
Dołączona grafika
see you in another life brother...

#243 Lvs

Lvs

Starszy szeregowy

• Email
  • 125 postów
  • MiastoZ Matrixa ;D

Napisano 17.03.2006 - |15:21|

W kolejnych odcinkach Lostowicze pójdą szukać balonu Henrego. Jak myślicie, co tam znajdą? Balon czy może coś dziwnego i zaskakującego?
  • 0

#244 Lvs

Lvs

Starszy szeregowy

• Email
  • 125 postów
  • MiastoZ Matrixa ;D

Napisano 18.03.2006 - |18:03|

Ja myślę, że znajdą tam jakiś bunkier lub też znajdą tam coś w stylu BlackRock. Może im też Zeke przed nos wyskoczyć i wyprawić kazanko zabijając lub raniąc przy okazji jednego z lostowiczów.
  • 0

#245 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 18.03.2006 - |18:11|

znajdą wszystko... baloon, grob, cos tam jeszcze, ale okaze sie ze to tylkom podpucha ze strony dharmy :D
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#246 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 18.03.2006 - |20:09|

znajdą wszystko... baloon, grob, cos tam jeszcze, ale okaze sie ze to tylkom podpucha ze strony dharmy :D

no jeśli henry to prawdziwy baloniarz to znajdą tam zwykły balon,a jak henry to jeden z othersów(a napewno jest :> tak mi się wydaje)to tam może ich spotkać coś niezwykłego :wacko: może othersi specjalnie wysłali henrego to lostowiczów aby ten zwabił ich do tego balonu
  • 0
Dołączona grafika

#247 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 18.03.2006 - |20:24|

no jeśli henry to prawdziwy baloniarz to znajdą tam zwykły balon,a jak henry to jeden z othersów(a napewno jest :> tak mi się wydaje)to tam może ich spotkać coś niezwykłego :wacko: może othersi specjalnie wysłali henrego to lostowiczów aby ten zwabił ich do tego balonu

wlasnie... dobra teoria, nie wiemy przeciez co stanie sie z ekipą, ktora pojdzie szukac balonu, ktos moze nawet zginąć, mogą zostac ranni albo cos w tym stylu
  • 0
Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

#248 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 18.03.2006 - |20:27|

wlasnie... dobra teoria, nie wiemy przeciez co stanie sie z ekipą, ktora pojdzie szukac balonu, ktos moze nawet zginąć, mogą zostac ranni albo cos w tym stylu

a ten henry pójdzie z nimi??jak tak to odrazu zabierze się z othesami do swojego obozu,raczej othersi porwą kogoś bo jakby chcieli zabić to by zrobili najazd na plaze lostowiczów i po sprawie
  • 0
Dołączona grafika

#249 boone

boone

Sierżant

• Email
  • 686 postów
  • MiastoPodgorica

Napisano 18.03.2006 - |20:33|

a ten henry pójdzie z nimi??jak tak to odrazu zabierze się z othesami do swojego obozu,raczej othersi porwą kogoś bo jakby chcieli zabić to by zrobili najazd na plaze lostowiczów i po sprawie

ah... nie umiem robic takiej opcji ze pojawia sie ze zaraz spoiler... no w kazdym razie na tą wyprawe pjdzie
» Click to show Spoiler - click again to hide... «

Użytkownik boone edytował ten post 18.03.2006 - |20:39|

• 0

#250 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 18.03.2006 - |20:36|

ah... nie umiem robic takiej opcji ze pojawia sie ze zaraz spoiler... no w kazdym razie na tą wyprawe pjdzie Sayid, Charlie i Ana Lucia tylko

said pójdzie,no bo on go torutował ,charlie bo chce odkupić swoje winy a lucynka bo jej się nudzi i chce potrzymać giwere ,aby się podniecić
  • 0
Dołączona grafika

#251 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 19.03.2006 - |00:13|

said pójdzie,no bo on go torutował ,charlie bo chce odkupić swoje winy a lucynka bo jej się nudzi i chce potrzymać giwere ,aby się podniecić

ciekaw jestem co ty trzymasz w rece aby sie podniecic :hyhy:

a na serio - watpie aby poszla tylko ta trojka. pojdzie ktos z glownych bohaterow - locke, jack albo sawyer :)
ktos z nich musi miec bron na wypadek ataku obcych a lucynka nie dostanie bo jeszcze jej nie ufaja, sayid jest na niego wsciekly i jest ryzyko ze go zabije jak tylko dostanie bron wiec tez nikt mu nie da broni, a charlie woli kajac sie przed claire niz isc na jakas wyprawe :)
  • 0

#252 lost_Cubix

lost_Cubix

Szeregowy

• Użytkownik
  • 33 postów
  • MiastoWarszawa

Napisano 22.03.2006 - |19:28|

a na serio - watpie aby poszla tylko ta trojka. pojdzie ktos z glownych bohaterow - locke, jack albo sawyer :)
ktos z nich musi miec bron na wypadek ataku obcych a lucynka nie dostanie bo jeszcze jej nie ufaja, sayid jest na niego wsciekly i jest ryzyko ze go zabije jak tylko dostanie bron wiec tez nikt mu nie da broni, a charlie woli kajac sie przed claire niz isc na jakas wyprawe :)

na 100 % pujdą szukac tego balonu i na 100% bedą to AL, sayid i ćpunek. jak ktoś nie wierzy tu są fotki TU

na 100 % pujdą szukac tego balonu i na 100% bedą to AL, sayid i ćpunek. jak ktoś nie wierzy tu są fotki TU

będzie to 2X17
  • 0
by cubix AD 2006

#253 rip

rip

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 23.03.2006 - |09:56|

Henry Gale wyglada jak facet, ktory zrobil dziecko Claire (mial chyba Tom na imie, w 10 odc. 1wszej serii). Podobienstwo jest uderzajace, troche jakby sie postarzal. Takze podejrzewam, ze jest Othersem. Jak Claire go zobaczy, to sie wyjasni.
  • 0

#254 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 23.03.2006 - |13:31|

Henry Gale wyglada jak facet, ktory zrobil dziecko Claire (mial chyba Tom na imie, w 10 odc. 1wszej serii). Podobienstwo jest uderzajace, troche jakby sie postarzal. Takze podejrzewam, ze jest Othersem. Jak Claire go zobaczy, to sie wyjasni.

Ludzie sa do siebie podobni.

Henry jest dwadzieścia lat starszy od Toma. Grają ich dwóch róznych aktorów.
  • 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#255 szymcio

szymcio

Sierżant sztabowy

• VIP
  • 1 145 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 23.03.2006 - |20:37|

nie widzialem jeszcze odcinka 2x16 ale podejrzewam ze scenarzysci moga nam zrobic niespodzianke. bo na pierwszy rzut oka to widac ze on jest Innym, ale skoro my tak uwazamy (my, widzowie) to scenarzysci pokaza w ktoryms odcinku ze jednak jest prawdziwym baloniarzem i nie ma nic wspolnego z Innymi. ale to juz zalezy od wyobrazni ludzi od scenariusza :)
  • 0

#256 Jonasz

Jonasz

Generał

• Użytkownik
  • 4 028 postów
  • MiastoWroclaw

Napisano 23.03.2006 - |20:45|

nie widzialem jeszcze odcinka 2x16 ale podejrzewam ze scenarzysci moga nam zrobic niespodzianke. bo na pierwszy rzut oka to widac ze on jest Innym, ale skoro my tak uwazamy (my, widzowie) to scenarzysci pokaza w ktoryms odcinku ze jednak jest prawdziwym baloniarzem i nie ma nic wspolnego z Innymi. ale to juz zalezy od wyobrazni ludzi od scenariusza :)

ja tak nie uważam i chyba nie jestem odosobniony. Sadzę, że Henry cos ukrywa i jest nie szczery, ale jego historia może być prawdziwa, przynajmniej w pewnej części.

Użytkownik Jonasz edytował ten post 23.03.2006 - |20:46|

• 0
I know what I like, and I like what I know.
Genesis

#257 Scarlett

Scarlett

Szeregowy

• Użytkownik
  • 14 postów
  • MiastoŚląsk

Napisano 24.03.2006 - |21:22|

Rownież myśle, że jest Innym. Saiyd nie czuł wyrzutów sumienia po tym jak go bił, a ja "ufam Saiydowi" :hyhy: :hyhy:
P.S. mówię jak nieodróżniająca fikcji od rzeczywistwości maniaczka :D
  • 0
Meredith: Okay, here it is, your choice... it's simple, her or me, and I'm sure she is really great. But Derek, I love you, in a really, really big pretend to like your taste in music, let you eat the last piece of cheesecake, hold a radio over my head outside your window, unfortunate way that makes me hate you, love you. So pick me, choose me, love me.

#258 logic

logic

Starszy kapral

• Użytkownik
  • 251 postów
  • MiastoŁomża

Napisano 25.03.2006 - |13:22|

Henry to jest gość B) Z jednej strony prowokuje bohaterów, stara się wprowadzić zamęt w grupie... Może inaczej - WPROWADZA zamęt w grupie, co bardzo mnie się podoba. Mam nadzieję, że to dobry facet, i że uda mu się zdobyć zaufanie grupy... Nie mam tylko pojęcia jak to zrobi... Mam przeczucie, że prędzej czy później wypuści go Locke albo Jack, żeby zrobić drugiemu na złość...
  • 0
The memory remains.

#259 piotrekoonpl

piotrekoonpl

Plutonowy

• Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 25.03.2006 - |13:27|

Henry to jest gość B) Z jednej strony prowokuje bohaterów, stara się wprowadzić zamęt w grupie... Może inaczej - WPROWADZA zamęt w grupie, co bardzo mnie się podoba. Mam nadzieję, że to dobry facet, i że uda mu się zdobyć zaufanie grupy... Nie mam tylko pojęcia jak to zrobi... Mam przeczucie, że prędzej czy później wypuści go Locke albo Jack, żeby zrobić drugiemu na złość...

i co zdobędzie zaufanie grupy a on okaże się othersem i wtedy zrobi prawdziwy zamęt,on będzie taki milusi a jack i locke beda sie klucic i zdobedzie przychylność grupy,bo grupa juz zaczyna cos podejrzewac ze oni go tam trzymaja (np kate pytala jacka czy w bumkrze wszytko ok)henry to taki chytry lis skubany powinni go usunąć
  • 0
Dołączona grafika

#260 znawca

znawca

Kapral

• Użytkownik
  • 190 postów

Napisano 26.03.2006 - |12:27|

Bardzo denerwuje mnie to jego skłócanie Jacka z Lockiem, a także jego zachowanie. Nawet jeśli okaże sie że nie jest innym i tak nie będę go lubił. I dobrze że mu Sayid przywalił. :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych