Skocz do zawartości

Zdjęcie

Point Pleasant

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
251 odpowiedzi w tym temacie

#241 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 07.08.2006 - |18:32|

Z netu można ściągnąć to wiem napewno :D
  • 0

#242 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 09.11.2006 - |09:46|

Od 17 listopada na TV4 w piątki o 22:00 będzie lecieć Point Pleasant. Jeśli ktoś jeszcze nie oglądał tego serialu a chciałby tylko żal mu np. limitów na ściąganie to może sobie obejrzeć w polskiej TV.
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#243 waski

waski

Sierżant

• Użytkownik
  • 685 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 09.11.2006 - |14:32|

EEEEEEE no fajnie wreszcie sobie zobacze point pleasant, mam wszystkie odcinki, a nie chce mi sie za nie zabrać, może ta kasacja spowodowała jakąś niechęć do obejrzenia tego a tak z lektorem to sie będzie przyjemniej oglądać.
  • 0

#244 FiSH

FiSH

Szeregowy

• Użytkownik
  • 13 postów
  • Miasto[ HTD ] Music

Napisano 09.11.2006 - |15:30|

waski no moze serial uległ i kasacji ale zakończenie jest jak najbardziej poprawne :) moze zaskakujące i szokujące ale mysle o to chodziło. zarówno serial mógłby byc kontynuowany po ostatnim odcinku a mógł tez sie zakończy jak to sie stało ;)
  • 0

#245 sot

sot

Chorąży

• Użytkownik
  • 1 492 postów
  • MiastoNibylandia

Napisano 17.11.2006 - |14:58|

wczoraj skończyłem oglądać ten serial i jestem w szoku. serial jest naprawdę wciągający i co najlepsze bez happy endu który bywa tak irytującym elementem amerykańskich seriali i filmów. serialik miał pewien en przyjemny klimacik i zdecydowanie nie zasługiwał na kasacje
  • 0
To miejsce na twoją reklamę.

#246 jurandzik

jurandzik

Starszy szeregowy

• Grupa Hatak
  • 131 postów
  • Miastopomorskie

Napisano 17.11.2006 - |15:16|

A ja tylko przypominam, że Point Pleasant już dziś o 22:00 na TV4 :D.
  • 0

#247 Pawel

Pawel

Starszy chorąży sztabowy

• VIP
  • 2 048 postów
  • MiastoNysa

Napisano 20.11.2006 - |15:29|

TV4 jako jedna z nielicznych stacji nadaje amerykańskie seriale o "normalnych" godzinach i jak narazie się to jej opłaca. 1 odcinek Point Pleasant oglądało według danych AGB Nielsen Media Research 506 745 widzów co dało w podsumowaniu tygodnia 2 miejsce wśród najchętniej oglądanych programów w tej stacji. Point Pleasant wyprzedził tylko Chuck Norris czyli Strażnik Teksasu ;).
  • 0
[ Sygnatura usunięta zgodnie z ACTA ]

#248 jack

jack

Chorąży

• VIP
  • 1 410 postów
  • MiastoPłock

Napisano 20.11.2006 - |17:42|

No to może być ciekawie, jeżeli te rankingi się nie zmienią. Obejrzałem o raz pierwszy ten serial (tzn odcinek) i muszę przyznać, że pozostawił u mnie wiele różnych myśli i skojarzeń. W każdym razie nie potrafię wiele powiedzieć po pierwszym odcinku, może tylko to, że jak dla mnie jest to połączenie Omenu z tajemniczością Kyle XY. Przynajmniej tak mi się wydaje. Wiele tajemnic i wątków się pojawiło jak na pierwszy odcinek. Ale trzeba pewnie będzie poczekać na kolejne odcinki, bo w pełni osądzić ten serial
  • 0
"Nie mamy wpływu na czas, w którym się znaleźliśmy,
My tylko decydujemy, jak wykorzystać dany nam czas"

Gandalf - Drużyna Pierścienia

#249 zimon88

zimon88

Szeregowy

• Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 10.12.2006 - |21:31|

mnie ten serial zaciekawił kiedy obejrzałem jego pierwszy odcinek w tv4. Ściągnąłem wtedy sobie cały sezon :D Jest naprawdę fenomenalny, orginalna fabuła, świetni aktorzy (co najważniejsze pasujący do swych ról). Jednak jedna rzecz która mnie zasmuciła to to że sezon ma tylko 13 odcinków, z niecierpliwością czekam na kontynuację (mam nadzieję że będzie, a może wiecie kiedy ewentualnie można by się jej spodziweać??
  • 0

#250 matlas

matlas

Plutonowy

• Użytkownik
  • 402 postów
  • MiastoWrocław

Napisano 11.12.2006 - |02:33|

mnie ten serial zaciekawił kiedy obejrzałem jego pierwszy odcinek w tv4. Ściągnąłem wtedy sobie cały sezon :D Jest naprawdę fenomenalny, orginalna fabuła, świetni aktorzy (co najważniejsze pasujący do swych ról). Jednak jedna rzecz która mnie zasmuciła to to że sezon ma tylko 13 odcinków, z niecierpliwością czekam na kontynuację (mam nadzieję że będzie, a może wiecie kiedy ewentualnie można by się jej spodziweać??

nigdy
  • 0
O serialach i nie tylko: matlas blog
--- > Mój ranking seriali < ---

#251 Lilith

Lilith

Szeregowy

• Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 28.12.2006 - |00:52|

Niewiem który to już odcinek ale jest bosko to co najpiękniejsze jest złe. Jak ktoś uważa żę btv jest głupie to niech sie nie zdziwi ja tam lubie takie ckliwe opowiastki w domowym zaciszu.P.S. cichaczem czekam aż Kristyna zajdzie w ciążę to by było :sam8:
  • 0

#252 zagubiony4

zagubiony4

Starszy chorąży

• Użytkownik
  • 1 573 postów

Napisano 24.09.2008 - |16:09|

Serial ten znów w polskiej TV! Od 2 października (czwartek) Na Polsacie zostanie wyemitowany 1 odcinek tego serialu. A tu niestety kiepska wiadomość gdyż godz. emisji to 00.35!!! Kiedyś serial ten był emitowany na TV4!

Użytkownik zagubiony4 edytował ten post 24.09.2008 - |16:10|

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych