Skocz do zawartości

Zdjęcie

Telewizja polska i zagraniczna

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
242 odpowiedzi w tym temacie

#241 _Neoo_

_Neoo_

Lord of Kobol

• Junior Administrator
  • 2 929 postów
  • MiastoMysłowice

Napisano 21.09.2006 - |02:13|

Wybacz, ale nie mogę się powstrzymać :> Ty mieszkając w Stanach, chcesz, żebyśmy my mieszkający w Polsce, potwierdzili Tobie czy puszczają coś na kanale "My 9"? Swoją drogą to ja po raz pierwszy słyszę nazwę tego kanału ;) A co do tematu... nie macie papierowych prgramów TV? To tak na początek... a Internet? Nie mów, że nie mają swojej strony z programem.

Żeby nei było, że jestem nieużyteczny... znalezienie potrzebnej przez Ciebie informacji zajęło mi z 4 minuty.

Nie, żebym nie cieszył się z nowego użytkownika, może wniesiesz coś fajnego do naszej małej "społeczności", ale mógłbyś się na dzień dobry troszkę wysilić ;)

PS. Sugeruję następujący tryb poszukiwania. Oficjalna stacja My 9, tam znaleźć program telewizyjny i go przejrzeć (swoją drogą mógłby być troszkę łatwiejszy, na raz można obejrzeć program z raptem 2h... fakt, że od razu z całego tygodnia, ale tylko z 3 wybranych godzin).

Jak najdzie Ciebie ochot to i będziesz miał możliwość obejrzeć Farscape :] Ten akurat będzie leciał w niedzielę o 19 Twojego czasu (odcinek 1x08 That old black magic).

PS2. Ale slogan mają fajny... "Watch and See For Yourself".
  • 0

->1019<-

#242 psjodko

psjodko

TIME LORD

• Moderator
  • 2 337 postów
  • MiastoLeżajsk

Napisano 21.09.2006 - |07:01|

Swoja drogą - jesteśmy podstawowym źródłem informacji dla Polaków w Stanach. No, no, no...
Wyrszedł nam Hatak spod strzechy :D

::. GRUPA TARDIS .::

#243 sir_Gorash

sir_Gorash

Szeregowy

• Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 22.09.2006 - |00:34|

Wrocilem baardzo zmeczony z pracy, i naprawde nie chcialo mi sie szukac nieczego na ten temat.. wiec pierwsze co zrobilem to napisalem tu posta aby sie upewnic.
W domu jestem malo bo raptem 1-2 h dziennie (pracuje bardzo duzo) a reszte czasu spedzam na spaniu zeby regenerowac sily.
Teraz juz sie upewnilem bo sprawdzilem to info.
SG-1 i SGA bedzie na My 9 (dla ciekawych jest stacja lokalna) ale zac zna emisje o okolo dwa sezony w tyl.
Wiec wiele to nie zmienia.
Ucieszylem sie ta informacja bo obecnie temat zmiany kanalu dla serii Stargate jest na topie, dlatego tez szybko chcialem umiescic tego posta tutaj.

Pozdrawiam.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych