Wybacz, ale nie mogę się powstrzymać :> Ty mieszkając w Stanach, chcesz, żebyśmy my mieszkający w Polsce, potwierdzili Tobie czy puszczają coś na kanale "My 9"? Swoją drogą to ja po raz pierwszy słyszę nazwę tego kanału A co do tematu... nie macie papierowych prgramów TV? To tak na początek... a Internet? Nie mów, że nie mają swojej strony z programem.
Żeby nei było, że jestem nieużyteczny... znalezienie potrzebnej przez Ciebie informacji zajęło mi z 4 minuty.
Nie, żebym nie cieszył się z nowego użytkownika, może wniesiesz coś fajnego do naszej małej "społeczności", ale mógłbyś się na dzień dobry troszkę wysilić
PS. Sugeruję następujący tryb poszukiwania. Oficjalna stacja My 9, tam znaleźć program telewizyjny i go przejrzeć (swoją drogą mógłby być troszkę łatwiejszy, na raz można obejrzeć program z raptem 2h... fakt, że od razu z całego tygodnia, ale tylko z 3 wybranych godzin).
Jak najdzie Ciebie ochot to i będziesz miał możliwość obejrzeć Farscape :] Ten akurat będzie leciał w niedzielę o 19 Twojego czasu (odcinek 1x08 That old black magic).
PS2. Ale slogan mają fajny... "Watch and See For Yourself".
Telewizja polska i zagraniczna
Rozpoczęty przez
SGTokar
, 01.09.2003 - |15:24|
242 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21.09.2006 - |07:01|
Swoja drogą - jesteśmy podstawowym źródłem informacji dla Polaków w Stanach. No, no, no...
Wyrszedł nam Hatak spod strzechy
Wyrszedł nam Hatak spod strzechy
::. GRUPA TARDIS .::
Napisano 22.09.2006 - |00:34|
Wrocilem baardzo zmeczony z pracy, i naprawde nie chcialo mi sie szukac nieczego na ten temat.. wiec pierwsze co zrobilem to napisalem tu posta aby sie upewnic.
W domu jestem malo bo raptem 1-2 h dziennie (pracuje bardzo duzo) a reszte czasu spedzam na spaniu zeby regenerowac sily.
Teraz juz sie upewnilem bo sprawdzilem to info.
SG-1 i SGA bedzie na My 9 (dla ciekawych jest stacja lokalna) ale zac zna emisje o okolo dwa sezony w tyl.
Wiec wiele to nie zmienia.
Ucieszylem sie ta informacja bo obecnie temat zmiany kanalu dla serii Stargate jest na topie, dlatego tez szybko chcialem umiescic tego posta tutaj.
Pozdrawiam.
W domu jestem malo bo raptem 1-2 h dziennie (pracuje bardzo duzo) a reszte czasu spedzam na spaniu zeby regenerowac sily.
Teraz juz sie upewnilem bo sprawdzilem to info.
SG-1 i SGA bedzie na My 9 (dla ciekawych jest stacja lokalna) ale zac zna emisje o okolo dwa sezony w tyl.
Wiec wiele to nie zmienia.
Ucieszylem sie ta informacja bo obecnie temat zmiany kanalu dla serii Stargate jest na topie, dlatego tez szybko chcialem umiescic tego posta tutaj.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych